DN > Inrikes

Sunday, 24 July, 20:28

DN - 10 mar 16 kl. 22:33

Filmen som visar dödsolyckan vid broöppningenDödsolyckan vid broöppningen i Södertälje hände vid värsta tänkbara tidpunkt. Överdelen av bilen blev avskalad av en balk under bron. De fem männen i bilen var redan döda eller svårt skadade när bilen nådde vattenytan..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Södertälje

Dela artikeln

10 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Filmensom visar , dödsolyckanvid , broöppningen
Sydsvenskan - 28 jul 13 kl. 06:30

Rossi tog ett djupt andetag och klappade sin rumskamrat Dino på ena axeln.?Nu börjar det?, sa han. ?Det stora äventyret.?Dino log nervöst och nickade.

Kapitel 29Tåget var försenat en dryg halvtimme. Jonnervik svor åt hettan som fick den svettfuktiga skjortan att klibba fast vid huden. Den hade kommit lika oväntat som en snöstorm i april.

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Karin Eriksson: Gammalmodig – men före sin tid


Kommentar. Thorbjörn Fälldin uppfattades redan i sin krafts dagar som en ganska gammaldags politiker. Men han var före sin tid med att fånga upp strömningar bortom höger och vänster..

DN - 30 minuter sedan

Flera misstänkta sexbrott på festival

Ett tiotal sexuella ofredanden har anmälts under helgens Trästockfestival i Skellefteå, rapporterar lokala medier..

DN - 11 timmar sedan

”Pappa hade haft problem med hjärtat”


Han formade en historisk regering och tillsatte Sveriges första kvinnliga utrikesminister. Samtidigt värdesatte han kroppsarbetet hemma på gården. Sent i lördags somnade den förre Centerledaren Thorbjörn Fälldin in, 90 år gammal.

DN - 5 timmar sedan

Åtta citat från Thorbjörn Fälldin


Thorbjörn Fälldin har avlidit 90 år gammal. Den tidigare Centerledaren och statsministern är känd för många citat, här är några av dem..

DN - 7 timmar sedan

Kraftig brand i ladugård

Det brinner i en ladugård i Knivsta utanför Uppsala, och räddningstjänsten har evakuerat ett område på 300 meter, rapporterar Expressen. Även inflygningar till Arlanda påverkas. .

DN - 9 timmar sedan

Hög beredskap trots färre asylsökande


Migrationsverkets planering för omkring 60.000 asylsökande ser ut att hålla. Jämfört med förra året har antalet asylsökande minskat rejält, samtidigt kan oroligheterna i Turkiet leda till nya utmaningar.

DN - 9 timmar sedan

Så länge stannar värmeböljan

En värmebölja har dragit in över Sverige och i stora delar av landet kommer termometrarna att visa kring 30 grader. Därmed ökar också risken för bränder i skog och mark, och eldningsförbud har införts på många håll. I nästa väntas svalare temperaturer..

DN - 9 timmar sedan

"Han hade en naturlig auktoritet"


Thorbjörn Fälldin ville att politiken skulle ta ansvar för det som enskilda medborgare inte kunde lösa själva. Det säger Olof Johansson, som var vice ordförande i Centerpartiet under Thorbjörn Fälldins ledning..

DN - I förrgår: 16:14

Busschauffören: ”Man ska inte agera som jag gjorde”


Efter att en asylsökande man från Syrien blev misshandlad på en buss i Öland talar nu busschauffören ut. – Jag borde inte ha agerat som jag gjorde. Det var dumt, säger han till tidningen Östra Småland..

DN - 10 timmar sedan

Maud Olofsson: Han brukade säga ”stå på dig jänta”


”Han var en stor förebild, en nära vän och stod med båda fötterna på jorden – en person jag alltid kunde ringa”. Det berättar Centerpartiets förre ledare Maud Olofsson till DN om Thorbjörn Fälldins bortgång..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.