Realtid > Ekonomi

Saturday, 29 April, 17:33

Realtid - 10 mar 16 kl. 03:16

"Ett sätt att ta tag i pensionen"Svensken tänker för lite på sitt långsiktiga pensionssparande men Nowo hoppas med sin tjänst bidra till att öka kunskapen och hjälpa kunden få upp fokus för andra sparlösningar..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
;Ett, Nowo

Dela artikeln

113 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: quot;Ett, sättatt ta , tagi , pensionen"

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 21 timmar sedan

Restaurangpodden Valborg

Realtid - 21 timmar sedan

Big in Asia Valborg

Realtid - Igår: 17:08

“Det är en total tondövhet inne i filterbubblan”

Realtids Peter Andersson träffar Nils Lundgren, före detta chefsekonom på Nordbanken (numera Nordea) samt fd partiledare för Junilistan och tidigare EU-parlamentariker, i ett samtal om Eurokrisen, Brexit och den slutna värld i EU-korridorerna i Bryssel som skapar en oförståelse om varför folk röstar som de gör. Lundgren förklarar också varför nationalekonomisk forskning visar att euron som den ser ut idag är en omöjlig konstruktion som borgar för fortsatta ekonomiska problem i euro-området..

Realtid - Igår: 16:22

Delphi tar hem Justitiapriset

I onsdags delades Justitiapriset ut för första gången någonsin till den advokatbyrå som bäst jobbar med jämställdhet. Priset gick till Advokatfirman Delphi. "Det här fungerar som en sporre, säger Sverker Bonde, delägare på Delphi, till Realtid.

Realtid - Igår: 15:17

Lägre BNP-tillväxt än väntat i USA

USA:s BNP ökade med 0,7 procent i beräknad årstakt under första kvartalet. Det var lägre än marknadens förväntningar som låg på +1 procent..

Realtid - Igår: 15:57

Restaurangen som siktar mot stjärnorna

Den svenska stjärnrestaurangen Aquavit på Manhattan går bättre än någonsin. "Vi har ett starkt koncept, så min ambition är att expandera vårt varumärke globalt" säger  Håkan Swahn till Realtid..

Realtid - Igår: 14:16

Kommunikationsjätten vill växa

Fusionen med Consilio International innebär att  H&H Group blir en riktig storspelare inom public affairs-området. Planerna är att växa ytterligare. "Vår filosofi är att bygga en gemensam plattform som ger kraft och inspiration till att vinna tillsammans" säger Martin Petersson, som är vd och koncernchef för H&H Group, till Realtid..

Realtid - Igår: 13:06

UBS slår förväntningarna

Schweiz största bank, UBS, slog förväntningarna med råge i sin delårsrapport. Marknaden förväntade sig en vinst före skatt på 1,5 miljarder schweizerfranc, men den landade på hela 1,9 miljarder. I fjol låg motsvarande siffra på 1,4 miljarder..

Realtid - Igår: 09:50

"Det bästa första kvartalet någonsin"

Vd Jan Svensson ser goda förutsättningar för en fortsatt förvärvsaktivitet under 2017. "Vår goda finansiella ställning ger utrymme för investeringar på drygt 5 miljarder kronor", skriver han i vd-kommentaren..

Realtid - Igår: 10:05

CS: "Nordea flyttar till Danmark eller Finland"

Det skriver den schweiziska storbanken Credit Suisse i en färsk analysuppdatering av Nordeas aktie..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.