Realtid > Ekonomi

Sunday, 26 March, 20:54

Realtid - 10 mar 16 kl. 03:16

"Ett sätt att ta tag i pensionen"Svensken tänker för lite på sitt långsiktiga pensionssparande men Nowo hoppas med sin tjänst bidra till att öka kunskapen och hjälpa kunden få upp fokus för andra sparlösningar..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
;Ett, Nowo

Dela artikeln

113 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: quot;Ett, sättatt ta , tagi , pensionen"

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 2 timmar sedan

Pensionsmyndigheten har varnats av ledamöter i Allra

“Det finns risk att pensionsspararnas pengar försvinner”, säger Pensionsmyndighetens pressekreterare Jimmy Larsson Hagberg till Realtid, samtidigt som han redogör för de kontakter myndigheten haft med styrelseledamöter i Allra. Dessa har uttryckt oro för hur företaget sköts..

Realtid - Igår: 09:03

Youtubestjärnan Therese Lindgren

Realtid - I förrgår: 18:55

Delseger för Allra i kammarrätten

Sent på fredagseftermiddagen vinner det hårt pressade fondbolaget Allra sin första rättsliga framgång. Kammarrätten stoppar tillfälligtvis Pensionsmyndighetens beslut att avregistrera Allras fonder från fondtorget och säga upp samarbetsavtalet. “Glädjande!

Realtid - I förrgår: 17:40

Nell Watson: "Digitaliseringen sliter isär samhället"

Vår allt mer uppkopplade värld är sårbar för hackerattacker – och den massiva insamlingen av persondata ställer nya krav på kryptering. Den snabba digitala utvecklingen riskerar också att vidga klyftan mellan stad och land. "Många landsbygdsbor har blivit övergivna", säger den berömda tech-forskaren Nell Watson till Realtid.

Realtid - I förrgår: 14:07

Skeppsbron Skatt svarar på stämningen

Skeppsbron skatt, som krävs på drygt sju miljoner kronor i Stockholms tingsrätt, pekar på att det aldrig ingåtts något avtal mellan Skeppsbron och syskonen Bengtsson som ligger bakom stämningsansökan..

Realtid - I förrgår: 14:01

Bankernas förtroendekris växer

Tilliten till storbankerna är rekordlåg och kunderna känner sig mer distanserade från dem än någonsin tidigare, enligt konsultbolaget Cordial. EU:s nya betaltjänstdirektiv väntas elda på utvecklingen – och breda finansaktörer kan bli ersätta av nischade alternativ. "Vi kommer att få se 'Ryan air of banks'", säger Tinks CTO Fredrik Hedberg..

Realtid - I förrgår: 11:05

Riksrevisionen: Tingsrätterna måste bli mer effektiva

"Det jag tycker är särskilt intressant är att det finns så stor spridning i effektiviteten hos tingsrätterna" säger riksrevisor Stefan Lundgren till Realtid. Riksrevisionen uppmanar nu tingsrätterna att förbättra effektiviteten i sina verksamheter..

Realtid - I förrgår: 11:33

Deutsche går mot Brexit-strömmen

Deutsche Bank avslöjar planer på ett nytt huvudkontor i Londons finansdistrikt..

Realtid - I förrgår: 12:00

Rysk penningtvätt: Ett sekel av plundring

I ett OS i penningtvätt skulle Ryssland troligen ta hem en storseger. För att förstå effekterna av den utbredda ryska penningtvätten och hur de påverkar de västliga finansmarknaderna behöver vi djupare insikter om det ryska systemet och bakgrunden till hur det fungerar, skriver Rysslandskännaren Vilhelm Konnander i en gästkrönika..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.