Realtid > Ekonomi

Saturday, 25 February, 14:54

Realtid - 10 mar 16 kl. 03:16

"Ett sätt att ta tag i pensionen"Svensken tänker för lite på sitt långsiktiga pensionssparande men Nowo hoppas med sin tjänst bidra till att öka kunskapen och hjälpa kunden få upp fokus för andra sparlösningar..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
;Ett, Nowo

Dela artikeln

113 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: quot;Ett, sättatt ta , tagi , pensionen"

Fler nyheter från Realtid

Realtid - Igår: 09:58

"Demokratiutvecklingen i världen går neråt"

Det som hänt i Polen, Ungern och USA bör vara varningsklockor. Vi måste lära oss att lyssna bättre på alla väljargrupper, men också göra systemet mindre öppet för manipulation från populistiska krafter. Det säger Olle Wästberg..

Realtid - Igår: 10:42

Att växa i kostymen

”Ingen djävla gabardinkostym!” Mitt kostymletande har hittills inte engagerat farsan värst. Jag har fått finkamma stan på egen hand.

Realtid - Igår: 14:41

Kändistätt på Sodexo-vd:n Azita Shariatis bokrelease

En annorlunda ledarskapsbok har sett dagens ljus: Hela bilden av Sodexos vd Azita Shariati, som hon skrivit tillsammans med journalisten Fredrik Emdén. I boken berättar Azita inte bara om sin framgångsrika ledarstil, utan även om sitt händelserika och inspirerande liv..

Realtid - 23 timmar sedan

Sju personer åtalade i bedrägerihärva mot SBAB

Bolåneinstitutet SBAB har förlorat 20,5 miljoner kronor i en bedrägerihärva. De sju personer som åtalas riskerar höga straff, meddelar Åklagarmyndigheten..

Realtid - 23 timmar sedan

Big in asia

PODCAST.

Realtid - Igår: 13:47

Carlström stärker greppet om Fingerprint

Johan Carlström köper samtliga aktier från de tidigare kollegorna Lars Söderfjell och Urban Fagerstedt. "Johan har tjing på att köpa om vi säljer", säger Urban Fagerstedt till Realtid..

Realtid - Igår: 13:18

Creades investerar i Kaching

Creades investerar 30 miljoner kronor och blir näst största ägare i betalappen Kaching. "Creades har för avsikt att ta en aktiv del i bolagets utveckling", säger Creades vd John Hedberg.

Realtid - Igår: 13:47

Fagerstedt och Söderfjell säljer innehaven i Fingerprint

Lars Söderfjell och Urban Fagerstedt, före detta samt nuvarande styrelseledamot i Fingerprint Cards, säljer sina aktier i Fingerprint..

Realtid - Igår: 16:57

Efter kritiken – nu skiftar socialdemokraterna vinstfokus

Ett vinsttak inom privatägd vård och omsorg är fortfarande viktigt, bekräftar partiet. Men taket är ännu viktigare inom skolan. ”Fortfarande direkt skadligt”, kommenterar Carl Svernlöv, advokat på Baker McKenzie..

Realtid - Igår: 12:00

Investors vd lämnar Saabs styrelse

Investors vd Johan Forssell avböjer omval till Saabs styrelse, i stället föreslås Daniel Nodhäll, ansvarig för noterade kärninvesteringar på Investor som ledamot..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.