Realtid > Ekonomi

Tuesday, 17 January, 14:00

Realtid - 10 mar 16 kl. 03:16

"Ett sätt att ta tag i pensionen"Svensken tänker för lite på sitt långsiktiga pensionssparande men Nowo hoppas med sin tjänst bidra till att öka kunskapen och hjälpa kunden få upp fokus för andra sparlösningar..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
;Ett, Nowo

Dela artikeln

113 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: quot;Ett, sättatt ta , tagi , pensionen"

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Framåt för företagstransaktioner i Norden

Det nordiska klimatet för företagstransaktioner (M&A) är fortsatt mycket starkt. Mest anmärkningsvärt är att det sammanlagda värdet av M&A-affärerna i Norden gick upp med hela 28 procent under 2016 jämfört med året innan. Detta kan jämföras med den globala trenden som snarare visar på en avmattning..

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Deutsche Bank förbjuder SMS

Den tyska storbanken Deutsche Bank förbjuder sina anställda att sms:a och skicka andra meddelanden via sina mobiler när de är på jobbet. Inskränkningen gäller även sms som skickas i jobbsyfte..

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Falkengrens nya bank tvingades till dyr USA-uppgörelse

Storbanken Lombard Odier gjorde för omkring ett år sedan upp med den amerikanska skattemyndigheten med anledning av att banken hjälpt kunder att slippa betala skatt..

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Bostäder och integration – Stefan Dahlbo brinner för sitt nya jobb.

Den första januari tillträdde Stefan Dahlbo som koncernchef för Byggmästare Anders J Ahlström Holdings fastighetsbolag.Men det är mer än renoveringar och balansräkningar i huvudet på den tidigare vd:n för Öresund och HQ.– Vi håller på med ett stort integrationsprojekt i samarbete med kommunen, idrotten och kulturen.

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Skuldberget växer

Intacta Kapitals konkursbouppteckning vittnar om ett växande skuldberg..

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

"Annika Falkengren är unik i svenskt näringsliv"

Den avgående SEB-vd:n Falkengren har en unik karriär bakom sig i bankvärlden, Wallenbergsfären och i svenskt näringsliv i stort. Det konstaterar författaren och företagshistorikern Ronald Fagerfjäll..

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Bankdrottningen växlar upp

Per Agerman om att Annika Falkengren lämnar landet för Genève och Lombard Odier inte bara är en tung förlust för Wallenbergarna utan för hela det svenska näringslivet. Å andra sidan är det på tiden att en svensk kvinnlig toppchef tar klivet utanför landsgränsen..

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Ny ordförande i Advokatsamfundet

Valberedningen har föreslagit Lena Frånstedt Lofalk till ny ordförande för Advokatsamfundet. Hon kommer att ersätta Bengt Ivarsson..

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Rekordhög fondförmögenhet

Det totala fondsparandet uppgick till drygt 3.500 miljarder kronor vid slutet av 2016. Aktiefonder fick störst nettoinflöde..

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Revisorsnämnden byter namn

Revisorsnämnden byter namn till Revisorsinspektionen. RN:s myndighetschef  Per Johansson anser att  namnbytet bättre beskriver myndighetens roll..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.