Realtid > Ekonomi

Thursday, 24 May, 23:18

Liknande nyheter

Taggar: quot;Ett, sättatt ta , tagi , pensionen"

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 5 timmar sedan

Mattias Nygren tar över som ny CFO på Paynova

Paynovas CFO Bjarne Ahlenius lämnar sin tjänst efter 4 år. Till ny CFO utser Paynova Mattias Nygren att axla rollen..

Realtid - 6 timmar sedan

Ökad omsättning – men mångmiljonförlust för Savelend

Savelend, en marknadsplats för krediter, redovisar en ökad omsättning på 19,8 miljoner kronor för helåret 2017. Samtidigt vänder bolaget till förlust på -5,8 miljoner – efter tillväxtinvesteringar..

Realtid - 7 timmar sedan

Finansföretag ska snabba upp informationen till brottsutredningar

Regeringen har skickat en remiss till lagrådet som innebär att finansiella företag snabbt ska lämna ut finansiell information vid brottsmisstankar och inom ramen för en förundersökning..

Realtid - 7 timmar sedan

Skandiabanken i samarbete med Sigmastocks

Skandiabanken tar in Göteborgsbaserade robotrådgivaren Sigmastocks i sitt utbud. "Visar på nytänkande", säger startupens medgrundare Mai Thai..

Realtid - 8 timmar sedan

Ny ordförande i Andra och Sjunde AP-fonden

Regeringen har utsett Jan Roxendal som ordförande i Andra AP-fonden och Rose Marie Westman som ordförande i Sjunde AP-fonden. Dessutom har två nya vice ordförande och sammanlagt nio nya ledamöter utsetts i de sex AP-fondstyrelserna..

Realtid - 10 timmar sedan

Invest Stockholm kände inte till likvidationen

"Det är naturligtvis tråkigt att fintech-hubben inte verkar gå runt ekonomiskt, vilket vi först fick kännedom om via media", säger det kommunala PR-bolagets vd Anna Gissler till Realtid.se..

Realtid - 10 timmar sedan

Restaurangpodden Pontus in the air

Realtid - 10 timmar sedan

Efter skilsmässan: Nova utökar med nytt affärsområde

Advokatfirman Nova som tappat hälften av sina delägare blir kvar på Linnégatan 18 och rekryterar personal i alla kategorier. En ny delägare ska leda satsningen på bank och finans..

Realtid - 11 timmar sedan

Lendify spränger miljardvallen

Lendify, marknadsplatsen för utlåning, har på kort tid ökat sin totala utlåning från 500 miljoner kronor till drygt 1 miljard kronor..

Realtid - 14 timmar sedan

Nexttobe säljer delar av Hansa Medical

(Uppdaterad) Nexttobe, som är storägare i bioteknikbolaget Hansa Medical, säljer 7 procent av i sitt innehav i Hansa Medical..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.