Realtid > Ekonomi

Tuesday, 21 February, 13:06

Realtid - 09 mar 16 kl. 03:16

Karriärskjuts med sociala medierSociala medier är en naturlig del för många i den digitala vardagen, men hur använder man dem på bästa sätt för sin karriär? Och hur gör man om man inte vill synas på nätet? Realtid Karriär bad tre experter komma med råd och tips. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Karriär

Dela artikeln

21 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Karriärskjutsmed , sociala, medier
Dagensanalys.se - 14 feb 17 kl. 13:45

Lista: Sveriges hetaste personer inom sociala medier

Vi har ställt frågan ”Vem är hetast inom sociala medier?” till flera av våra läsare. Stjärnorna har sedan valts ut och listas som  – Sveriges hetaste personer inom sociala medier.

P3 - 03 nov 15 kl. 14:32

Sociala medier-stjärnan lägger ner sin karriär: "Vet inte vad som är äkta och inte längre"

Essena O'Neill från Australien har tjänat tiotusentals kronor genom att visa upp sitt liv i sociala medier. Och allt har verkat perfekt. Men nu lägger hon ner sin karriär och berättar om den andra sidan av inläggen..

DN - 13 okt 13 kl. 07:00

Så får du jobb genom sociala medier

Hur mycket skjuts kan man få egentligen av sociala medier i jobbsökandet? Karriärcoachen Nina Jansdotter vet vad som gäller..

YLE - 05 dec 13 kl. 04:59

Frida Andersson: Använd sociala medier!

Talangjakter på tv är inget för albumaktuella Frida Andersson från Ekenäs. Men det finns många andra sätt att sprida sin musik utanför Västnyland. Frida Andersson släpper albumet Håll mig hårt i morgon, 6.

Expressen - 01 apr 16 kl. 10:43

Därför vägrar stjärnan alla sociala medier

Under sin långa karriär har Renée Zellweger fått ta emot en hel del elaka kommentarer om sitt utseende. Själv menar hon dock att hon inte bryr sig - eftersom hon helt enkelt undviker att läsa vad som skrivs. – Jag använder inte sociala medier, så jag märker inte av det.

SR - 25 jul 16 kl. 06:00

Unga forskare nervösa i sociala medier – vill inte förstöra karriären

En enkätundersökning bland 125 anställda på universitetet i Aberdeen i Storbritannien visar att hälften av akademikerna använder sociala medier professionellt. Studiens författare har tagit reda på varför andelen inte är högre..

Opinionen.se - 20 maj 14 kl. 15:08

Dagens VD: Så blir du proffs på sociala medier


Två av tre företag saknar kommunikativ kompetens om sociala och digitala medier. Karriär- och ledarskapssajten DagensVD.se listar fem snabba tips på hur du som vd kan bli ett proffs på nolltid..

GT - 02 jul 13 kl. 08:04

Ett ovanligt efternamn kan ge karriärskjuts

Varje år byter 8 000 svenskar namn. Men varför byter de namn? Och hur påverkar namnbytet människors liv och uppfattning om sig själva?

BT - 30 nov 16 kl. 06:00

Lönnroth: ”Sociala medier viktiga för skönhetsbranschen”

Spegel, spegel på väggen där – är detta min rätta karaktär? Skulle ett nytt utseende gynna min karriär? Med skönhetsbehandlingar kan du i dag sträva att bli vem du vill – eller så vill du kanske bara må bra.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Hjärnforskaren uppmanar The Mauler: "Avsluta karriären"

I helgen förlorade svensken Alexander "The Mauler" Gustafsson MMA-matchen mot Anthony Johnson.Domaren avbröt matchen efter drygt två minuter sedan Mauler blivit knockad av Johnson och fått motta flera hårda slag mot huvudet när han låg på marken.LÄS MER: Mauler: "En förlust är inte slutet på världen" De senaste dygnen har även flera klipp spridits i sociala medier där det ser ut som att Mauler blev skallad av Johnson – något som inte är tillåtet i sporten.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

HQ AB "grovt vårdslösa", enligt domstolen

Tingsrätten gick på KPMG:s linje – den åberopade tradinginstruktionen får inte användas som bevis.HQ AB:s "grova vårdslöshet" riskerar att göra kärandeombuden blir personligt betalningsansvariga..

Realtid - 45 minuter sedan

MSAB levererar sämre än index

Substansvärdet ökade med 0,4 procent under 2016, klart sämre än Stockholmsbörsens index som ökade med 6 procent..

Realtid - 1 timme sedan

"Det känns mycket bra att få detta förtroende"

Valberedningen i Melker Schörling föreslår att Mikael Ekdahl väljs till styrelseordförande i investmentbolaget. Mikael Ekdahl säger till Realtid att han ser optimistiskt på möjligheterna att nå fortsatt god värdeutveckling med användning av den ägarmodell Melker skapat..

Realtid - 1 timme sedan

HQ nekas ny bevisning

Tingsrätten gick på KPMG:s linje – den åberopade tradinginstruktionen får inte användas som bevis..

Realtid - 1 timme sedan

Swedbank kommenterar massavhopp: "Ovanligt"

Tunga avhopp på kort tid skakar Swedbanks norska verksamhet, men banken säger att man har en varaktig strategi i grannlandet..

Realtid - 5 timmar sedan

SEB gör grön storsatsning

SEB släppte nyligen sin första egna miljövänliga obligation som ska låna pengar till europeiska bolag. Fler regioner står på tur..

Realtid - 2 timmar sedan

Starkt bokslut av Corem

Corems förvaltningsresultat ökar med 37 procent och förvärv för 2,2 miljarder har gjorts under 2016. .

Realtid - 3 timmar sedan

Uppgifter: Samsung satsar miljarder i AI-fond

Efter att tidigare hoppat över investeringar söker företaget revansch, enligt en källa..

Realtid - 3 timmar sedan

Han föreslås till styrelseordförande i Melker Schörling

Det är Mikael Ekdahl som föreslås av valberedningen till styrelseordförande i investmentbolaget. Mikael Ekdahl är advokat och delägare i Mannheimer Swartling Advokatbyrå..

Realtid - 4 timmar sedan

Danske utser ny Chief Risk Officer

Danske Bank hämtar in ny ansvarig för riskavdelning från Barclays i London..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.