Realtid > Ekonomi

Friday, 09 December, 16:21

Realtid - 09 mar 16 kl. 03:16

Karriärskjuts med sociala medierSociala medier är en naturlig del för många i den digitala vardagen, men hur använder man dem på bästa sätt för sin karriär? Och hur gör man om man inte vill synas på nätet? Realtid Karriär bad tre experter komma med råd och tips. .
Läs mer på Realtid

Läs mer om:
Karriär

Dela artikeln

21 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Karriärskjutsmed , sociala, medier
P3 - 03 nov 15 kl. 14:32

Sociala medier-stjärnan lägger ner sin karriär: "Vet inte vad som är äkta och inte längre"

Essena O'Neill från Australien har tjänat tiotusentals kronor genom att visa upp sitt liv i sociala medier. Och allt har verkat perfekt. Men nu lägger hon ner sin karriär och berättar om den andra sidan av inläggen..

DN - 13 okt 13 kl. 07:00

Så får du jobb genom sociala medier

Hur mycket skjuts kan man få egentligen av sociala medier i jobbsökandet? Karriärcoachen Nina Jansdotter vet vad som gäller..

YLE - 05 dec 13 kl. 04:59

Frida Andersson: Använd sociala medier!

Talangjakter på tv är inget för albumaktuella Frida Andersson från Ekenäs. Men det finns många andra sätt att sprida sin musik utanför Västnyland. Frida Andersson släpper albumet Håll mig hårt i morgon, 6.

Expressen - 01 apr 16 kl. 10:43

Därför vägrar stjärnan alla sociala medier

Under sin långa karriär har Renée Zellweger fått ta emot en hel del elaka kommentarer om sitt utseende. Själv menar hon dock att hon inte bryr sig - eftersom hon helt enkelt undviker att läsa vad som skrivs. – Jag använder inte sociala medier, så jag märker inte av det.

SR - 25 jul 16 kl. 06:00

Unga forskare nervösa i sociala medier – vill inte förstöra karriären

En enkätundersökning bland 125 anställda på universitetet i Aberdeen i Storbritannien visar att hälften av akademikerna använder sociala medier professionellt. Studiens författare har tagit reda på varför andelen inte är högre..

Opinionen.se - 20 maj 14 kl. 15:08

Dagens VD: Så blir du proffs på sociala medier


Två av tre företag saknar kommunikativ kompetens om sociala och digitala medier. Karriär- och ledarskapssajten DagensVD.se listar fem snabba tips på hur du som vd kan bli ett proffs på nolltid..

GT - 02 jul 13 kl. 08:04

Ett ovanligt efternamn kan ge karriärskjuts

Varje år byter 8 000 svenskar namn. Men varför byter de namn? Och hur påverkar namnbytet människors liv och uppfattning om sig själva?

BT - 30 nov 16 kl. 06:00

Lönnroth: ”Sociala medier viktiga för skönhetsbranschen”

Spegel, spegel på väggen där – är detta min rätta karaktär? Skulle ett nytt utseende gynna min karriär? Med skönhetsbehandlingar kan du i dag sträva att bli vem du vill – eller så vill du kanske bara må bra.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Hjärnforskaren uppmanar The Mauler: "Avsluta karriären"

I helgen förlorade svensken Alexander "The Mauler" Gustafsson MMA-matchen mot Anthony Johnson.Domaren avbröt matchen efter drygt två minuter sedan Mauler blivit knockad av Johnson och fått motta flera hårda slag mot huvudet när han låg på marken.LÄS MER: Mauler: "En förlust är inte slutet på världen" De senaste dygnen har även flera klipp spridits i sociala medier där det ser ut som att Mauler blev skallad av Johnson – något som inte är tillåtet i sporten.

YLE - 27 apr 16 kl. 21:19

Gåtfullt meddelande av Kaisa Mäkäräinen – fortsätter karriären?

Blir det en fortsättning för Kaisa Mäkäräinen eller inte? Det blir klart på torsdag, då skidskyttestjärnan i en direktsändning på webben berättar om framtiden. Mäkäräinen lade upp ett kryptiskt meddelande på sina konton på sociala medier på onsdagseftermiddagen.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 16 timmar sedan

Banker i Storbritannien vill förlänga EU-regler

Banker i Storbritannien vill att EU-regler gäller fem år efter brexit. Storbankerna räknar med att de kan ta minst tre år att flytta verksamheter från Storbritannien..

Realtid - 16 timmar sedan

Castellum säljer för 486 miljoner

Castellum fortsätter att sälja av Norrporten-portföljen. Nu lämnar bolaget Luleå..

Realtid - 16 timmar sedan

Krafttag mot oseriösa pensionsförvaltare

Pensionsmyndigheten ska föreslå åtgärder som minskar risken för att fondbolag och förvaltningsbolag som förvaltar fonder på Pensionsmyndighetens fondtorg utnyttjar systemet. Syftet är att skapa ett tryggt system..

Realtid - Igår: 00:00

Chefen bjuder in till julpyssel

Vad gör du i helgen Elin Ljung?.

Realtid - 16 timmar sedan

Oväntad måltid på ön Ischia

På Ischia, en liten en ö i Napolibukten, hade pr-konsulten Charley Nyström Tesch och hennes familj samlats för att fira Charleys farfar som precis fyllt jämt. Ingenting gick som familjen tänkt sig, men måltiden som bjöd på carpaccio med pesto på fiskens mage och pasta på fiskens hjärna blev iallafall ett fint minne. .

Realtid - 16 timmar sedan

Nytt index för Köpenhamnsbörsen

C25-indexet ersätter C20 och består av 25 aktier med högst omsättning över en sexmånadersperiod. .

Realtid - 16 timmar sedan

Oseriösa pensionsförvaltare ska stoppas

Pensionsmyndigheten ska analysera och föreslå åtgärder som ska minska risken för att fondbolag och förvaltningsbolag som förvaltar fonder på Pensionsmyndighetens fondtorg utnyttjar systemet. Syftet är att skapa ett tryggt system..

Realtid - 16 timmar sedan

Långa arbetsdagar i Bryssel

Juristen Jana Nackberg visste tidigt att hon ville jobba med internationella relationer. Studier i bland annat EU-rätt och internationell handel har tagit henne till ett jobb på en lobbyorganisation i Bryssel..

Realtid - 16 timmar sedan

Nya chefer på Folksam

Folksams vd Jens Henriksson utnämner Daniel Barr till produktdirektör, Jesper Andersson till CFO och Anna-Karin Laurell till chef för affärsområde Privat..

Realtid - 16 timmar sedan

Pandox planerar nyemission

Hotellfastighetsbolaget undersöker möjligheterna för en nyemission om 7,5 miljoner aktier. Likviden ska användas till förvärv och öka det finansiella handlingsutrymmet..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.