Realtid > Ekonomi

Monday, 23 January, 09:24

Realtid - 09 mar 16 kl. 03:16

Karriärskjuts med sociala medierSociala medier är en naturlig del för många i den digitala vardagen, men hur använder man dem på bästa sätt för sin karriär? Och hur gör man om man inte vill synas på nätet? Realtid Karriär bad tre experter komma med råd och tips. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Karriär

Dela artikeln

21 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Karriärskjutsmed , sociala, medier
P3 - 03 nov 15 kl. 14:32

Sociala medier-stjärnan lägger ner sin karriär: "Vet inte vad som är äkta och inte längre"

Essena O'Neill från Australien har tjänat tiotusentals kronor genom att visa upp sitt liv i sociala medier. Och allt har verkat perfekt. Men nu lägger hon ner sin karriär och berättar om den andra sidan av inläggen..

DN - 13 okt 13 kl. 07:00

Så får du jobb genom sociala medier

Hur mycket skjuts kan man få egentligen av sociala medier i jobbsökandet? Karriärcoachen Nina Jansdotter vet vad som gäller..

YLE - 05 dec 13 kl. 04:59

Frida Andersson: Använd sociala medier!

Talangjakter på tv är inget för albumaktuella Frida Andersson från Ekenäs. Men det finns många andra sätt att sprida sin musik utanför Västnyland. Frida Andersson släpper albumet Håll mig hårt i morgon, 6.

Expressen - 01 apr 16 kl. 10:43

Därför vägrar stjärnan alla sociala medier

Under sin långa karriär har Renée Zellweger fått ta emot en hel del elaka kommentarer om sitt utseende. Själv menar hon dock att hon inte bryr sig - eftersom hon helt enkelt undviker att läsa vad som skrivs. – Jag använder inte sociala medier, så jag märker inte av det.

SR - 25 jul 16 kl. 06:00

Unga forskare nervösa i sociala medier – vill inte förstöra karriären

En enkätundersökning bland 125 anställda på universitetet i Aberdeen i Storbritannien visar att hälften av akademikerna använder sociala medier professionellt. Studiens författare har tagit reda på varför andelen inte är högre..

Opinionen.se - 20 maj 14 kl. 15:08

Dagens VD: Så blir du proffs på sociala medier


Två av tre företag saknar kommunikativ kompetens om sociala och digitala medier. Karriär- och ledarskapssajten DagensVD.se listar fem snabba tips på hur du som vd kan bli ett proffs på nolltid..

GT - 02 jul 13 kl. 08:04

Ett ovanligt efternamn kan ge karriärskjuts

Varje år byter 8 000 svenskar namn. Men varför byter de namn? Och hur påverkar namnbytet människors liv och uppfattning om sig själva?

BT - 30 nov 16 kl. 06:00

Lönnroth: ”Sociala medier viktiga för skönhetsbranschen”

Spegel, spegel på väggen där – är detta min rätta karaktär? Skulle ett nytt utseende gynna min karriär? Med skönhetsbehandlingar kan du i dag sträva att bli vem du vill – eller så vill du kanske bara må bra.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Hjärnforskaren uppmanar The Mauler: "Avsluta karriären"

I helgen förlorade svensken Alexander "The Mauler" Gustafsson MMA-matchen mot Anthony Johnson.Domaren avbröt matchen efter drygt två minuter sedan Mauler blivit knockad av Johnson och fått motta flera hårda slag mot huvudet när han låg på marken.LÄS MER: Mauler: "En förlust är inte slutet på världen" De senaste dygnen har även flera klipp spridits i sociala medier där det ser ut som att Mauler blev skallad av Johnson – något som inte är tillåtet i sporten.

YLE - 27 apr 16 kl. 21:19

Gåtfullt meddelande av Kaisa Mäkäräinen – fortsätter karriären?

Blir det en fortsättning för Kaisa Mäkäräinen eller inte? Det blir klart på torsdag, då skidskyttestjärnan i en direktsändning på webben berättar om framtiden. Mäkäräinen lade upp ett kryptiskt meddelande på sina konton på sociala medier på onsdagseftermiddagen.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Accent Equity blir delägare i maskintillverkare

Investeringsfonden Accent Equity 2012 blir delägare i Eco Logs..

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Stockholmsbörsen lockar allt fler internationella bolag

Sverige ligger i täten med flest antal noteringar och attraherar nu även internationella bolag i allt större utsträckning. Men Andreas Dalhäll, partner på revisions- och rådgivningsföretaget EY tror inte att Stockholm kommer att bli nästa finansscentrum.  .

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Kapitalförvaltare kan få gigantiskt inflöde från försäkringsbolag

Världens kapitalförvaltare kan få ett rejält tillskott i förvaltat kapital framöver av försäkringsbolagen i Europa..

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Ytterligare ett bakslag för Bure

Bure når ingen framgång i fighten mot Rushrail och dess konkursbo..

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Jon Jonsson har börjat betala investerarna

Realtid avslöjade i höstas att Jon Jonssons SSE Opportunities tvingats inleda en avveckling efter stora förluster. Nu har investerarna börjat få tillbaka en del av sina satsade pengar. Hittills har 60 procent av kapitalet återbetalats men någon likvidator är inte utsedd – tvärtemot vad Jon Jonsson sagt tidigare.

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Ossian Ekdahl till Eltels valberedning

Lannebo är inte längre storägare och därmed tar istället Första AP-fonden plats i valberedningen..

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Qvibergs känslosamma försvarstal i rätten

Återigen tvingades Mats Qviberg, tidigare styrelseordförande i HQ-bank, försvara sitt agerande under en av de största svenska bolagskrascherna på många år. Under fredagen förhördes han i Stockholms tingsrätt, där fokuset hamnade på hans försvarstal. .

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Ekoäpplen nya melodin för forna it-entreprenören Kajsa Leander

Kajsa Leander har sedan den famösa Boo.com-kraschen år 2000 hunnit ta revansch flera gånger om. Efter tio framgångsrika år inom italiensk modeindustri flyttade hon och familjen för fem år sedan hem till Sverige där de påbörjade en ny företagsresa.

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Regeringen beslutat om förslag till ny reglering

Regeringen har beslutat om en lagrådsremiss med förslag till nya regler för finansiella instrument. Lagändringarna innebär att nuvarande regler skärps..

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Bonava säljer Tobaksmonopolet

NCC:s avknoppade bostadsutvecklingsbolag säljer Tobaksmonopolet på Södermalm i Stockholm för 230 miljoner kronor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.