Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 28 August, 08:52

Affärsvärlden - 08 mar 16 kl. 09:59

Wells Fargo stäms för bedrägeriDen amerikanska finansinspektionen SEC har valt att stämma Wells Fargo för att ha lurat investerare i en kommunal obligationsemission som avsåg finansieringen av den numera nedlagda spelstudion, 38 Studios. Det skriver VentureBeat..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Fargo, SEC, Wells Fargo, Studios, VentureBeat

Dela artikeln

2 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Wells, Fargo, stämsför , bedrägeri
Helsingborgs Dagblad - 09 okt 12 kl. 23:27

USA stämmer bankjätte för bedrägeri

USA har lämnat in en stämningsansökan mot Wells Fargo, landets största aktör på bolånemarknaden, för misstänkta bedrägerier. Wells Fargo ska ha använt falska lånecertifikat, vilket fått till resultat att den amerikanska staten varit tvungen att betala hundratals miljoner dollar till banken efter att tusentals låntagare, med staten som garant, inte kunnat betala sina lån..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 16:47

Aktietorget ändrar sig - handelsstoppet består

Aktietorget har beslutat att handelsstoppet i True Heading består till vidare..

Affärsvärlden - Igår: 16:56

Dollar blir dyrare

Den amerikanska dollarn stärktes temporärt i kölvattnet av Janet Yellens tal på fredagen, men svängde snart till en markant svagare nivå. I skrivande stund noteras den amerikanska valutan i stort oförändrad än vid tidpunkten innan talet. De amerikanska obligationsräntorna har sjunkit, i linje med de tyska.

Affärsvärlden - Igår: 16:21

Yellen: Starka skäl för räntehöjning

Skälen för att vidta en räntehöjning har stärkts under de senaste månaderna, i ljuset av en fortsatt robust utveckling på arbetsmarknaden och utsikterna för den ekonomiska aktiviteten och inflationen. Det säger Federal Reserves ordförande Janet Yellen vid centralbankskonferensen i Jackson Hole på fredagen..

Affärsvärlden - Igår: 16:36

Fed-talet lyfter Wall Street

Kurserna på Wall Street rör sig uppåt på fredagen efter att centralbankschefen Janet Yellen hållit sitt emotsedda tal vid Jackson Hole-konferensen. I talet gjorde hon klart för att en räntehöjning närmar sig då skälen för en höjning har stärkts under senaste månaderna..

Affärsvärlden - Igår: 15:53

Handeln i True Heading återupptas

Aktietorget har beslutat att återuppta handeln i True Headings aktie, efter att bolaget offentliggjort en korrigerad version av halvårsrapporten..

Affärsvärlden - Igår: 16:06

Insider säljer aktiepost i Scandi Standard

Helge Roestad, annan befattning, har den 25 augusti sålt 8.000 aktier i kycklingbolaget Scandi Standard till snittkursen 66,25 kronor. Det framgår av Finansinspektionens insiderrapportering..

Affärsvärlden - Igår: 15:37

Fed-ledamot öppnar för räntehöjning

Dennis Lockhart, ordförande för Federal Reserve Bank of Atlanta, säger i en intervju med Fox Business Network att möjligheten för en räntehöjning i september nästa månad "förtjänar en seriös diskussion". Det rapporterar Dow Jones Newswires..

Affärsvärlden - Igår: 15:25

Wall Street spås öppna upp

Kurserna på Wall Street väntas öppna fredagens handel i svagt positivt territorium enligt ledande terminer. I Europa noteras överlag lägre kurser med London mot strömmen, samtidigt som börserna i Asien generellt stängde på lägre nivåer. Investerare riktar idag blickarna mot den amerikanska centralbankschefen Janet Yellens anförande i Jackson Hole, USA..

Affärsvärlden - Igår: 14:56

Aktien som hedfondtopparna ratar

Investeraren Carl Icahn vill göra sig av med hela miljardinnehavet. Bill Ackman tror inte heller på bolaget men kan tänka sig att köpa enbart för att kursfallet ska gå snabbare..

Affärsvärlden - Igår: 14:33

Var är statens 4 000 försvunna miljarder?

Ingen verkar veta vart svenska statens sparande på 4 000 miljarder har tagit vägen – och få verkar bry sig..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.