Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 11 December, 14:48

Affärsvärlden - 08 mar 16 kl. 09:59

Wells Fargo stäms för bedrägeriDen amerikanska finansinspektionen SEC har valt att stämma Wells Fargo för att ha lurat investerare i en kommunal obligationsemission som avsåg finansieringen av den numera nedlagda spelstudion, 38 Studios. Det skriver VentureBeat..
Läs mer på Affärsvärlden

Läs mer om:
Fargo, SEC, Wells Fargo, Studios, VentureBeat

Dela artikeln

2 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Wells, Fargo, stämsför , bedrägeri
Helsingborgs Dagblad - 09 okt 12 kl. 23:27

USA stämmer bankjätte för bedrägeri

USA har lämnat in en stämningsansökan mot Wells Fargo, landets största aktör på bolånemarknaden, för misstänkta bedrägerier. Wells Fargo ska ha använt falska lånecertifikat, vilket fått till resultat att den amerikanska staten varit tvungen att betala hundratals miljoner dollar till banken efter att tusentals låntagare, med staten som garant, inte kunnat betala sina lån..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - I förrgår: 14:37

Analys: Marknaden räknar med räntehöjning

USA:s centralbank Federal Reserve väntas enligt bedömare höja styrräntan vid det penningpolitiska besked som kommer onsdagen den 14 december..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:46

Trentions ordförande tankar aktier

Mats Gabrielsson, Trentions ordförande, har via Bo Intressenter ökat sitt innehav i bolaget med 13.641 aktier, ett köp värt cirka 660.000 kronor.

Affärsvärlden - Igår: 15:01

Problembanken allt närmare kollaps

Den italienska krisbanken Monte dei Paschi di Siena står på randen till kollaps. Europeiska centralbankens tillsynsenhet har avvisat en begäran om förlängd tidsfrist för att dra in pengar till banken, skriver flera medier..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:13

Peab får order från Norge

Peab har utsetts till totalentreprenör för bostadsprojektet Himmel & Hav i Tromsö i Norge. Kontraktet är värt 182 miljoner norska kronor och orderanmäls under det fjärde kvartalet 2016. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:02

ECB vill inte förlänga tidsfristen för Monte dei Paschi

ECB:s övervakande funktion har beslutat att inte ge den problemdrabbade italienska banken Monte dei Paschi respit för att kunna få till en kapitalinjektion på 5 miljarder euro och därmed förhindra framtvingade förluster för långivare till banken. Det rapporterar Reuters på fredagen..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:53

Nu omfamnar Donald Trump etablissemanget

Donald Trumps presidentkampanj präglades av ­ekonomisk populism, grova attacker på finans­sektorn och glimrande löften till den vita arbetarklassen. Nu fyller han sin administration med veteraner från näringslivet, finanseliten och Washingtons lobbyistfirmor..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:48

Astra Zeneca i samarbete med Eli Lilly

Astra Zeneca och Eli Lilly utvidgar sitt samarbete inom Alzheimers genom att gemensamt utveckla läkemedelskandidaten MEDI1814. Studier pågår för närvarande i fas-1 och uppges ha potential att förändra behandlingen för Alzheimers. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:40

Då kan Grekland återvända till obligationsmarknaden

Grekland kan komma att återvända till obligationsmarknaden innan stödprogrammet löper ut i augusti 2018. Det sade Klaus Regling, chef för den europeiska stabiliseringsfonden ESM, på fredagen enligt Financial Times..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:38

Börsen vänder upp – fortsatt tungt för Fingerprint

Stockholmsbörsen letar sig uppåt och handlas efter lunchtid på fredagen i en hävdad tendens. Index vände därmed upp från en något negativ inledning av handelssessionen. Fingerprint fortsätter ned i spåren av torsdagens kapitalmarknadsdag.

Affärsvärlden - I förrgår: 13:05

Handelsbanken ökar i Alimak

Handelsbanken Fonder har ökat sitt innehav i bygghissbolaget Alimak till 5,2 procent av kapitalet och rösterna. Det framgår av ett flaggningsmeddelande..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.