Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 24 September, 07:05

Affärsvärlden - 08 mar 16 kl. 09:59

Wells Fargo stäms för bedrägeriDen amerikanska finansinspektionen SEC har valt att stämma Wells Fargo för att ha lurat investerare i en kommunal obligationsemission som avsåg finansieringen av den numera nedlagda spelstudion, 38 Studios. Det skriver VentureBeat..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Fargo, SEC, Wells Fargo, Studios, VentureBeat

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wells, Fargo, stämsför , bedrägeri
Helsingborgs Dagblad - 09 okt 12 kl. 23:27

USA stämmer bankjätte för bedrägeri

USA har lämnat in en stämningsansökan mot Wells Fargo, landets största aktör på bolånemarknaden, för misstänkta bedrägerier. Wells Fargo ska ha använt falska lånecertifikat, vilket fått till resultat att den amerikanska staten varit tvungen att betala hundratals miljoner dollar till banken efter att tusentals låntagare, med staten som garant, inte kunnat betala sina lån..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 16:39

Oppositionen blockerar S-märkt Ekholm som ny riksbankschef

Oppositionen blockerar Karolina Ekholm som ny riksbankschef, vilket skulle öppna för en förlängning av Stefan Ingves mandat..

Affärsvärlden - Igår: 16:56

Investera i lån – så funkar det

Att låna av varandra har vi gjort i alla tider, men under lång tid har avkastningen på lån endast varit tillgänglig för bankerna..

Affärsvärlden - Igår: 16:17

May vill inte ha ett EU-avtal "direkt från hyllan"

Storbritanniens beslut att lämna EU var ett uttalande om hur britter vill att demokrati ska fungera. EU kändes aldrig för britterna som en del av vår nationella historia. Det sade Storbritanniens premiärminister Theresa May i ett tal i Florens på fredagen, enligt Reuters och Bloomberg news..

Affärsvärlden - Igår: 16:36

May: "Inget avtal bättre än dåligt avtal"

Inget avtal är fortfarande bättre än ett dåligt avtal när det gäller brexit..

Affärsvärlden - Igår: 15:52

Kombinerat PMI under förväntan i USA

Markits kombinerade inköpschefsindex (Composite PMI) sjönk till preliminära 54,6 i september, jämfört med 55,3 föregående månad, rapporterar Bloomberg News..

Affärsvärlden - Igår: 14:31

Lidds storägare miljonköper aktier

Cancerläkemedelsbolaget Lidds storägare och styrelseledamot Daniel Lifveredson har köpt 860.418 aktier i bolaget, enligt Finansinspektionens insynslista..

Affärsvärlden - Igår: 14:40

Spelbolagen som lyfter på börsen

Råvarubolag har hämmat indexutvecklingen på Stockholmsbörsen under fredagens handel..

Affärsvärlden - Igår: 14:55

Staffan Persson storsäljer i Cinnober

Cinnoberstyrelseledamoten Staffan Persson har på fredagen sålt 400.000 aktier i det First North-listade finansteknikbolaget till kursen 91:25 kronor..

Affärsvärlden - Igår: 15:14

Lägre kurser väntas i New York

USA-börserna väntas komma att öppna med lägre kurser med press från Nordkoreas hot om ett test av en vätebomb i Stilla havet..

Affärsvärlden - Igår: 13:59

Global Gaming listas på First North

Onlinekasinobolaget Global Gaming 555 ska lista sig på Nasdaq First North. Beräknad första dag för handel blir den 19 oktober 2017..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.