Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 27 February, 08:05

Affärsvärlden - 08 mar 16 kl. 09:59

Wells Fargo stäms för bedrägeriDen amerikanska finansinspektionen SEC har valt att stämma Wells Fargo för att ha lurat investerare i en kommunal obligationsemission som avsåg finansieringen av den numera nedlagda spelstudion, 38 Studios. Det skriver VentureBeat..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Fargo, SEC, Wells Fargo, Studios, VentureBeat

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wells, Fargo, stämsför , bedrägeri
Helsingborgs Dagblad - 09 okt 12 kl. 23:27

USA stämmer bankjätte för bedrägeri

USA har lämnat in en stämningsansökan mot Wells Fargo, landets största aktör på bolånemarknaden, för misstänkta bedrägerier. Wells Fargo ska ha använt falska lånecertifikat, vilket fått till resultat att den amerikanska staten varit tvungen att betala hundratals miljoner dollar till banken efter att tusentals låntagare, med staten som garant, inte kunnat betala sina lån..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Fingerprint-sensor i Huaweis senaste

Fingerprint Cards fingeravtryckssensor FPC1268 finns med i Huaweis nyaP10-serie som lanserades på söndagen i samband med telekommässan i Barcelona. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Lägre räntor inför Trump-besked

Obligationsräntorna handlas något lägre och dollarn delvis starkare på måndagen när marknadens blickar riktas mot de budgetbesked som USA:s president Donald Trump väntas lämna under veckan. Trots börsrekord i USA på fredagen noteras Asienbörserna lägre..

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Nedgångar i Asien efter helgen

Asienbörserna har rört sig nedåt efter helgen i avvaktan på tal under veckan från USA-presidenten Donald Trump och Fed-chefen Janet Yellen..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Högre avsättningar än väntat för Volkswagen

Volkswagen tvingades under 2016 till avsättningar på 6,4 miljarder euro relaterat till "dieselgate", alltså den avgasskandal som drabbade några av märkets dieselmodeller. Det rapporterade flera medier på fredagen och hänvisade till ett uttalande från bolaget efter ett styrelsemöte..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Regeringen går inte vidare med förslag om bankskatt

Regeringen kommer inte att gå vidare med förslaget om bankskatt som utredningen om skatt på finanssektorn överlämnade i november förra året. Det framgick av ett pressmeddelande på fredagskvällen..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:31

Bobyggaren faller på rapport

Stockholmsbörsen tappade i paritet med stora börser i Europa vid lunchtid på fredagen, i slutet av en vecka med vinsthemtagningar efter en period då många bolag presenterat bokslut över analytikernas förväntningar..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Varuhuskedja steg kraftigt i New York

USA-börserna återhämtade sig under den avslutande handeln på fredagen efter att under större delen av dagen ha handlats i negativt territorium och stängde något upp..

Affärsvärlden - I förrgår: 16:46

Stigande försäljning av nya hem i USA

Försäljningen av nya enfamiljshus i USA steg 3,7 procent i januari jämfört med månaden före, till en säsongsjusterad årstakt på 555.000 enheter, visar statistik från handelsdepartementet..

Affärsvärlden - I förrgår: 16:27

Dollarkursen vänder upp

Dollarn fortsatte att försvagas i den europeiska fredagshandeln men vände plötsligt upp på eftermiddagen. Internationella långräntor sjönk ytterligare i takt med att internationella börser sjönk tillbaka relativt kraftigt..

Affärsvärlden - I förrgår: 16:16

HP rasar på svagt Wall Street

Efter en längre sträcka av rekordnoteringar öppnade USA-börserna fredagen i rött med främst press från bank och energi. Dollarn sjönk tillbaka vilket underlättade för guld som steg vidare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.