Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 21 January, 14:18

Affärsvärlden - 08 mar 16 kl. 09:59

Wells Fargo stäms för bedrägeriDen amerikanska finansinspektionen SEC har valt att stämma Wells Fargo för att ha lurat investerare i en kommunal obligationsemission som avsåg finansieringen av den numera nedlagda spelstudion, 38 Studios. Det skriver VentureBeat..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Fargo, SEC, Wells Fargo, Studios, VentureBeat

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wells, Fargo, stämsför , bedrägeri
Helsingborgs Dagblad - 09 okt 12 kl. 23:27

USA stämmer bankjätte för bedrägeri

USA har lämnat in en stämningsansökan mot Wells Fargo, landets största aktör på bolånemarknaden, för misstänkta bedrägerier. Wells Fargo ska ha använt falska lånecertifikat, vilket fått till resultat att den amerikanska staten varit tvungen att betala hundratals miljoner dollar till banken efter att tusentals låntagare, med staten som garant, inte kunnat betala sina lån..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 21 timmar sedan

Kronkursen stärks

Kronan stärktes under fredagen som var statistiktunn i väntan på att Donald Trump ska sväras in som USA:s president. Mot dollarn stärktes kronan med 12 öre till 8:90 kronor medan euron blev 6 öre billigare och kostade 9:50 kronor..

Affärsvärlden - 21 timmar sedan

Allokeringschef: M-utspel kan gynna finansbranschen

Moderatledaren Anna Kinberg Batras utspel på torsdagen kan gynna finansbranschen. Det kan nämligen minska sannolikheten att en särskild löneskatt införs för finansinstitut. Det säger Jonas Olavi, allokeringschef på Alfred Berg, till Nyhetsbyrån Direkt..

Affärsvärlden - 22 timmar sedan

Blackrock spår starkare krona

Tillgångsförvaltningsföretaget Blackrock har positionerat sig för en förstärkning av den svenska kronan med hänvisning till värderingsskäl samt synen att Riksbanken kan komma att trappa ned på sin expansiva penningpolitiska hållning..

Affärsvärlden - 22 timmar sedan

Frågetecken för cancermedicin sänker Astra Zeneca

Läkemedelsjätten Bristol-Myers Squibb besked att inte söka snabbspår-behandling av en kombinationsmedicin av två olika cancermediciner sänker flera läkemedelsaktier. Astra Zeneca dyker 3 procent på fredagen..

Affärsvärlden - Igår: 11:11

Miljardärens flytande stad snart verklighet

Med hjälp av pengar från bland annat investeraren Peter Thiel ska världens första flytande stad byggas. År 2020 räknar man med att 250-300 personer ska bosätta sig här..

Affärsvärlden - 23 timmar sedan

Olving fick Mycronic attlyfta 700 procent

Nedlagda projekt och stora förluster har slukat miljarder. Men skutan har vänt. Sedan Lena Olving tillträdde för drygt tre år sedan har kursen åttafaldigats..

Affärsvärlden - 23 timmar sedan

Kinesiska selfieappen Meitu allt populärare i USA

Den kinesiska selfieappen Meitu börsnoterades nyligen i Hongkong. Av Meitus nästan en halv miljard aktiva användare har hittills få funnits utanför Asien. Nu börjar nedladdningarna ta fart i USA..

Affärsvärlden - Igår: 14:14

Tesla frias efter dödsolycka

Efter ett utredningsarbete som tagit över ett halvår kommer nu domen: NHTSA – den amerikanska motsvarigheten till Transportstyrelsen – kommer inte att återkalla några Tesla-modeller..

Affärsvärlden - Igår: 14:08

Vinstlyft för General Electric

Det amerikanska industrikonglomeratet General Electric redovisar ett resultat per aktie inom industriverksamheten på 0:46 dollar för det fjärde kvartalet 2016..

Affärsvärlden - Igår: 13:48

Bolund om nya förslaget: "Leder till större trygghet"

Sveriges regering har beslutat om en lagrådsremiss med förslag till nya regler om marknaderna för finansiella instrument..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.