Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 29 March, 17:14

Affärsvärlden - 08 mar 16 kl. 09:59

Wells Fargo stäms för bedrägeriDen amerikanska finansinspektionen SEC har valt att stämma Wells Fargo för att ha lurat investerare i en kommunal obligationsemission som avsåg finansieringen av den numera nedlagda spelstudion, 38 Studios. Det skriver VentureBeat..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Fargo, SEC, Wells Fargo, Studios, VentureBeat

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wells, Fargo, stämsför , bedrägeri
Helsingborgs Dagblad - 09 okt 12 kl. 23:27

USA stämmer bankjätte för bedrägeri

USA har lämnat in en stämningsansökan mot Wells Fargo, landets största aktör på bolånemarknaden, för misstänkta bedrägerier. Wells Fargo ska ha använt falska lånecertifikat, vilket fått till resultat att den amerikanska staten varit tvungen att betala hundratals miljoner dollar till banken efter att tusentals låntagare, med staten som garant, inte kunnat betala sina lån..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 5 minuter sedan

Novo Nordisks nya NDA-ansökan inlämnad

Novo Nordisk har lämnat in en ny så kallad NDA-ansökan (New Drug Application) till det amerikanska läkemedelsverket FDA gällande snabbverkande insulinet aspart. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Oljelagren i USA stiger

De amerikanska lagren av råolja steg 0,9 miljoner fat under förra veckan. Det rapporterar USA:s energidepartement, DOE, enligt Bloomberg News..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Dollarkursen stärks

Europeiska statspappersräntor sjönk, och euron försvagades mot dollarn, i onsdagens handel när marknaden på nytt fick skäl att se över sina prognoser om ECB-policyn..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Svagt ned på Wall Street

New York-börserna har inlett onsdagen med beskedliga indexrörelser. Skobolaget Skechers trycks ned av en analys. Ännu en dag står det en rad Fed-tal på agendan..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Bostadsförsäljningen ökar kraftigt i USA

Antalet nya kontrakt om köp av befintliga bostäder i USA steg med 5,5 procent i februari jämfört med föregående månad. Det framgår av National Association of Realtors, NAR, index över kontrakterade husaffärer..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Oregelbunden handel på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen handlades oregelbundet fram till onsdagseftermiddagen. De större europeiska handelsplatserna stod för blandade prestationer..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

"Ser inget värde i att splittra Ericsson"

Ericssons besked om miljardnedskrivningar på tisdagen innebär fortsatt press för tusentals aktieägare. På dagens bolagsstämma får de nu chansen att ställa topparna mot väggen..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Annika Falkengren säljer villan hon köpte av H&M:s Stefan Persson

SEB:s avgående vd Annika Falkengren säljer sin villafastighet i Stockholmsförorten Djursholm, rapporterar Expressen..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Lucent Oil handelsstoppad

Lucent Oil har handelsstoppats på Aktietorget. Bolaget hade vid handelsstoppet klockan 14 stigit med cirka 2 procent, utan någon större omsättning, visar Infronts handelsterminal..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Storbritannien vill ha frihandelsavtal med EU

Storbritannien kommer att försöka få till ett frihandelsavtal med EU som omfattar finansiella tjänster och nätverk. Det skriver den brittiska regeringen i sitt brev till EU, där de formellt begär utträde ur EU, rapporterar Bloomberg News..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.