Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 23 October, 03:18

Affärsvärlden - 08 mar 16 kl. 09:59

Wells Fargo stäms för bedrägeriDen amerikanska finansinspektionen SEC har valt att stämma Wells Fargo för att ha lurat investerare i en kommunal obligationsemission som avsåg finansieringen av den numera nedlagda spelstudion, 38 Studios. Det skriver VentureBeat..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Fargo, SEC, Wells Fargo, Studios, VentureBeat

Dela artikeln

2 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Wells, Fargo, stämsför , bedrägeri
Helsingborgs Dagblad - 09 okt 12 kl. 23:27

USA stämmer bankjätte för bedrägeri

USA har lämnat in en stämningsansökan mot Wells Fargo, landets största aktör på bolånemarknaden, för misstänkta bedrägerier. Wells Fargo ska ha använt falska lånecertifikat, vilket fått till resultat att den amerikanska staten varit tvungen att betala hundratals miljoner dollar till banken efter att tusentals låntagare, med staten som garant, inte kunnat betala sina lån..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 16:45

Dollarkursen stärks

Euron pressades ytterligare neråt mot andra större valutor på fredagen i spåren på beskeden från ECB på torsdagen. Europeiska statspappersräntor fortsatte svagt nedåt efter att också ha sjunkit svagt efter svensk stängning på torsdagen..

Affärsvärlden - Igår: 16:24

Wall Street inleder ned

Stark dollar och ett blandat rapportutfall, räckte för att de amerikanska börserna skulle öppna fredagshandeln i rött. Oljan byggde på torsdagens tapp vilket också bidrog till aktiepressen..

Affärsvärlden - Igår: 15:53

Hagströmers Creades ökar i Transcom

Creades har ökat sitt innehav i Transcom till 10,5 procent av kapital och röster, enligt ett flaggningsmeddelande där den 21 oktober anges som transaktionsdatum..

Affärsvärlden - Igår: 15:32

Löfven: Bakslag om handelsavtal uteblir

Om EU-länderna inte kan enas om frihandelsavtalet med Kanada skulle det vara ett olyckligt bakslag för EU. Det sade statsminister Stefan Löfven vid en presskonferens efter EU-toppmötets slut på fredagen..

Affärsvärlden - Igår: 14:36

ÅF i linje med förväntningarna

Teknikkonsulten ÅF redovisar ett rörelseresultat på 162 miljoner kronor för det tredje kvartalet..

Affärsvärlden - Igår: 14:39

Flera storbolag faller på börsen

Assa Abloy, Telia, Volvo och Ericsson tynger Stockholmsbörsen på fredagen efter rapporter. Klockan 14.05 var det svenska storbolagsindexet OMXS30 ned 0,3 procent till nivån 1.

Affärsvärlden - Igår: 14:26

Ahlsell-topparna kan kosta aktieägarna 788 miljoner

Den nordiska distributören Ahlsell planerar två belöningsprogram som kan ge toppcheferna maximalt 788 miljoner kronor..

Affärsvärlden - Igår: 13:55

Svag rapport för Studsvik

Studsvik, som är leverantör till kärnkraftsindustrin, redovisar ett resultat efter skatt på 0,7 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2016 (19,2). Resultatet per aktie uppgick till 0:08 kronor (2:34)..

Affärsvärlden - Igår: 13:06

Statoil-chefen: Elbilar kan knocka oss

Den växande elbilismen håller på att skjuta oljebranschen i sank. Inom fem år inleds oljeerans fall, spår norska bjässen Statoil..

Affärsvärlden - Igår: 12:43

Bättre än väntat för General Electric

Det amerikanska industrikonglomeratet General Electric redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:32 dollar för det tredje kvartalet 2016 för industriverksamheten och vertikaler..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.