Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 27 September, 09:07

Affärsvärlden - 08 mar 16 kl. 09:59

Wells Fargo stäms för bedrägeriDen amerikanska finansinspektionen SEC har valt att stämma Wells Fargo för att ha lurat investerare i en kommunal obligationsemission som avsåg finansieringen av den numera nedlagda spelstudion, 38 Studios. Det skriver VentureBeat..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Fargo, SEC, Wells Fargo, Studios, VentureBeat

Dela artikeln

2 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Wells, Fargo, stämsför , bedrägeri
Helsingborgs Dagblad - 09 okt 12 kl. 23:27

USA stämmer bankjätte för bedrägeri

USA har lämnat in en stämningsansökan mot Wells Fargo, landets största aktör på bolånemarknaden, för misstänkta bedrägerier. Wells Fargo ska ha använt falska lånecertifikat, vilket fått till resultat att den amerikanska staten varit tvungen att betala hundratals miljoner dollar till banken efter att tusentals låntagare, med staten som garant, inte kunnat betala sina lån..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 10 minuter sedan

SEB: Elektas optimistiska utsikter överdrivna

Elektas utsiktsutlåtanden, bland annat en rörelsemarginal före nedskrivningar på 20 procent under 2017/18, verkar överdrivet optimistiska. Det skriver SEB enligt Bloomberg News efter Elektas kapitalmarknadsdag, som hölls i Boston på måndagseftermiddagen svensk tid, i en kommentar där bankens säljrekommendation upprepas..

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Asien: Uppgång efter debatt

De asiatiska börserna har reagerat positivt efter nattens debatt mellan de två amerikanska presidentkandidaterna Donald Trump och Hillary Clinton. "Den första presidentdebatten är över och finans- samt spelmarknaden pekar mot att det var en mindre seger för Clinton", skriver Nomura i en kommentar och understryker samtidigt att loppet är långtifrån avgjort..

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Nokians vd slutar – här är hans nya uppdrag

Den finländska däcktillverkaren Nokian Renkaats vd Ari Lehtoranta slutar för att i stället axla vd-rollen på det finska installationsföretaget Caverion som är sektorkollega till Bravida. Det framgår av ett pressmeddelande. Ari Lehtoranta stannar till slutet av 2016..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Samsung har ersatt 60 procent av återkallade enheter

Samsung uppdaterar på tisdagen om sitt massiva återkallelseprogram för Galaxy Note 7. Programmet inleddes på de flesta marknader i förra veckan och utvecklingen är uppmuntrande säger DJ Koh som är chef för mobilenheten..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Stockholm: Högre kurser väntas vid öppning

Stockholmsbörsen väntas inleda tisdagens handel med högre kurser i spåren av gårdagens breda nedgångar..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Ratos köper Plantagen

Ratos har tecknat avtal om att förvärva 100% av aktierna i Plantagen, butikskedja inom växter och växttillbehör, från fonder förvaltade av Apax Partners, ett ledande globalt riskkapitalbolag. Köpeskillingen (equity value) för 100% av bolaget uppgår till cirka 1,2 miljarder NOK motsvarande ett enterprise value om cirka 2,9 miljarder NOK..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Gruvor stänger – då stiger nickel

Endast tio av 40 gruvor på Filippinerna har klarat sig igenom en miljö- och säkerhetsgranskning som genomförts på uppdrag av landets miljödepartement..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Priset för första hummern: 20.000

20.000 kronor för 0,96 kilo honhummer. Det blev prislappen på årets premiärhummer som nu gått under klubban på Göteborgs fiskauktion.

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Här är nästa storbank att titta på neddragning i Asien

Bank of America tycks haka på Goldman Sachs. Den amerikanska storbanken planerar också neddragningar i den asiatiska divisionen för investmentbanking, rapporterar Reuters och hänvisar till källor..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Trump riktade skarp kritik mot Yellen

Republikanernas presidentkandidat Donald Trump kritiserade återigen Federal Reserve och dess ordförande, Janet Yellen, under gårdagens debatt mot demokraternas Hillary Clinton..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.