DN > Ekonomi

Tuesday, 24 May, 21:30

DN - 06 mar 16 kl. 08:20

Svårt stänga av jobbmobilenSmarta telefoner gör det svårare att separera arbetstid och ledighet. Men när DN kollar med tre stora svenska arbetsgivare är det ingen som har regler som begränsar vilka tider de anställda ska svara på jobbmejl..
Läs mer på DN
Läs mer om:
DN

Dela artikeln

42 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Svårt, stängaav , jobbmobilen
Barometern - 30 jun 14 kl. 06:44

Jobbmobilen behöver också vila

Mobilen har blivit en ständig följeslagare för många. Den underlättar möjligheten att jobba utanför kontoret men mejlen och samtalen riskerar att följa med på semestern. Arbetsgivarna måste ta ansvar för de anställdas arbetsmiljö och skapa ­tydlighet kring var gränsen går mellan arbete och fritid.

Mobil - 04 jul 13 kl. 15:49

Privatmobilen bättre än jobbmobilen

Så många som nio av tio använder privatmobilen på jobbet. De två främsta anledningarna är att privatmobilen är bättre än jobbmobilen samt att man inte har någon jobbmobil. Iphone- och Windows Phone-användare är dessutom mest benägna att använda privatmobilen på jobbet.

Västerbottens Folkblad - 03 jan 14 kl. 14:46

Ringde för 18.000 med jobbmobilen – efter att han slutat

Mannen, en Umeåbo, slutade sin anställning på företaget. Han behöll jobbmobilen samt abonnemanget och ringde för 18.000 kronor.

Computer Sweden - 14 jul 14 kl. 15:37

Nya turer kring skatt för jobbmobilen

Skatteverket förtydligar tidigare regler. Nu kan du tvingas betala skatt för jobbmobilen.

.

IDG - 14 jul 14 kl. 15:37

Nya turer kring skatt för jobbmobilen

Skatteverket förtydligar tidigare regler. Nu kan du tvingas betala skatt för jobbmobilen..

SVT - 28 maj 14 kl. 17:53

Jobbmobilen stjäl föräldrars tid

Många föräldrar känner ett krav från arbetsgivaren att vara tillgängliga även när de är lediga, visar en ny undersökning..

Expressen - 15 timmar sedan

"Är alltid svårast att stänga en matchserie"

LOS ANGELES. Johan Hedberg och Melker Karlsson är nära att skriva historia med San Jose Sharks. Med nattens 6-3-seger borta över St.

Expressen - 11 timmar sedan

"Många har försökt göra narr av mig"

Daniel Sundgren låg återigen bakom AIK:s seger. Nu talar succévärvningen ut om senaste tidens turbulens och att han lagt händelsen där Carlos Strandberg tog stryptag på honom bakom sig. - Många har försökt göra narr av mig men det är inget jag bryr mig om.

DI - 8 timmar sedan

Rekordmånga bostadsrätter till salu i Stockholm

Utbudet av nya bostäder till försäljning har skjutit i höjden de senaste veckorna. Just nu är det rekordmånga bostadsrätter till salu i Stockholm och Uppsala..

DN - 8 timmar sedan

Löfven: ”Det är inte så många som blir vad man vill i USA”


Bara drygt en vecka efter sitt besök i Vita huset i Washington hos president Barack Obama varnade statsminister Stefan Löfven på tisdagen för krafter som vill införa den amerikanska drömmen också i Sverige. – Det är inte så många som blir vad man vill i USA, sade han på Statsanställdas förbunds kongress..

YLE - 16 apr 14 kl. 18:15

Många visioner om Norra hamnen i Yles enkät

Det var många som ville ge sin syn på hur området kring Norra hamnen i Ekenäs ska se ut i framtiden i Yle Västnylands webbenkät kring planerna (11.4–14.4).

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

Lättad skuldbörda ger ett välkommet andrum

Euroområdets sjuke man Grekland är långt ifrån något tillfrisknande. Nu verkar en lättnad av skuldbördan vara inom räckhåll. Det skulle ge ett välkommet andrum..

DN - 3 timmar sedan

Dragkamp mellan säljare och köpare inför amorteringskravet

Under våren har utbudet av bostäder ökat kraftigt då många vill sälja sina bostäder innan amorteringskravet träder i kraft den 1 juni. Samtidigt har bostadsmarknaden saktat ner den senaste tiden och många bostäder prissänks nu i flera län, däribland Stockholm..

DN - 5 timmar sedan

”Gå på restaurang och åk taxi för skattepengarna”


Snart får svenska folket miljarder tillbaka på skatten. Vad är bäst för landet att vi gör med pengarna? Spenderar, tycker Arenagruppens Sandro Scocco.

DN - 5 timmar sedan

IMF till EU: Skriv av Greklands skuld


I en ny analys från IMF föreslår den internationella valutafonden att EU ger Grekland en ovillkorlig skuldavskrivning..

DN - 6 timmar sedan

Skatteräd mot Googles kontor i Frankrike


Franska utredare gjorde under tisdagen en skatteräd mot Googles kontor. Ett hundratal utredare ska ha varit del av räden..

DN - 7 timmar sedan

Rosengren: Anders Borg perfekt som Swedbankchef


Anders Borg borde ha blivit Swedbank-vd efter sparkade Michael Wolf. ”Jag tror mig veta att det förts ett sånt resonemang”, säger tidigare S-näringsministern Björn Rosengren i en intervju i samband med att han släpper sina memoarer..

DN - 7 timmar sedan

Rosengren: Anders Borg prefekt som Swedbankchef

Anders Borg borde ha blivit Swedbank-vd efter sparkade Michael Wolf. ”Jag tror mig veta att det förts ett sånt resonemang”, säger tidigare S-näringsministern Björn Rosengren i en intervju i samband med att han släpper sina memoarer..

DN - 7 timmar sedan

Skatterazzia mot Googlekontor

IT-jätten Googles Pariskontor har fått påhälsning av polis. Misstankarna rör undanhållande av 1,6 miljarder euro i skatt, uppger en källa..

DN - 7 timmar sedan

Expert: Stampen bör gå i konkurs

En av Sveriges främsta experter på rekonstruktioner och konkurser, advokaten Rolf Åbjörnsson, tror inte att rekonstruktionen av mediekoncernen Stampen kommer att lyckas. Han förordar konkurs..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.