DI > Ekonomi

Thursday, 28 July, 14:19

DI - 05 mar 16 kl. 20:41

Cash is king just nu enligt HSBCTrots att det skett en återhämtning på världens börser efter den turbulenta starten på året så uppmanar storbanken HSBC sina kunder att vara försiktiga med sina aktieköp..
Läs mer på DI
Läs mer om:
HSBC

Dela artikeln

8 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Cashis , king, justnu enligt , HSBC
BT - 12 okt 11 kl. 14:11

Inspelning av Snabba Cash 2 igång

Joel Kinnaman är snart tillbaka på bioduken som JW i Snabba Cash 2. Just nu pågår inspelningen utanför Göteborg. Biopremiär blir det dock först under nästa år.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är bilden på köttet som äcklar Burger King-gäster

SVERIGE. "Sprid gärna denna bild. Burger Kings hamburgare ser ut så här på undersidan".

Cornucopia - 06 mar 16 kl. 16:02

HSB instämmer - "Cash is King"

Den internationella storbanken HSBC:s globala investeringschef Fredrik Nerbrand har kommit till samma slutsats som mig. Att ligga likvid är det som gäller. Cash is king.

Cornucopia - 09 okt 13 kl. 07:20

King/HSBC bekräftar tillväxtens gränser

HSBC:s chefsekonom Stephen King bekräftar det som sedan länge skrivits om här på bloggen, dvs att vi når tillväxtens gränser, speciellt och först i västvärlden och OECD-länderna. I en mycket läsvärd krönika i New York Times lägger han ut verkligheten som den är och inte makthavarna vill och säger att den ska vara.

Italiens BNP-tillväxt, glidande
10-årigt medelvärde.

Barometern - 14 aug 14 kl. 22:02

Ny show hyllar Cash

Johnny Cash hyllas med en krogshow i Kalmar. – Jag är gift med mannen i svart nu. Jag kan vakna mitt i natten och sjunga I walk the line, säger Ingemar Bernthsson som just börjat repetera.

Affärsvärlden - 07 mar 16 kl. 09:13

HSBC: "Cash is king"

Trots att det skett en återhämtning på världens börser efter den turbulenta starten på året så uppmanar storbanken HSBC sina kunder att vara försiktiga med aktieköp..

Kristianstadsbladet - 22 okt 14 kl. 01:30

Cash is king i baren


Cash is king - åtminstone på en av Karlstads populäraste krogar.Där går ansvariga stick i stäv mot det kontantlösa samhället och kräver just vanliga pengar av sina kunder i krogens åtta barer, skriver Nya Wermlands-Tidningen.Vid entrén har två bankomater monterats upp och skyltar informerar om att det är kontanter som gäller.

Helsingborgs Dagblad - 22 okt 14 kl. 01:34

Cash is king i baren

Cash is king — åtminstone på en av Karlstads populäraste krogar. Där går ansvariga stick i stäv mot det kontantlösa samhället och kräver just vanliga pengar av sina kunder i krogens åtta barer, skriver Nya Wermlands-Tidningen. Vid entrén har två bankomater monterats upp och skyltar informerar om att det är kontanter som gäller..

BT - 22 okt 14 kl. 01:30

Cash is king i baren

Cash is king - åtminstone på en av Karlstads populäraste krogar. Där går ansvariga stick i stäv mot det kontantlösa samhället och kräver just vanliga pengar av sina kunder i krogens åtta barer, skriver Nya Wermlands-Tidningen.Vid entrén har två bankomater monterats upp och skyltar informerar om att det är kontanter som gäller.

Sydsvenskan - 12 aug 11 kl. 08:31

Cash is king på Möllan

Många tror att det kontantlösa samhället snart är här. Vissa är rädda för att det ska leda till ett övervakningssamhälle där alla köp kan spåras till ett kort.
Är du en foliehatt som oroar dig för det kan du tryggt luta dig tillbaka i Malmö.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Oljebjässen faller efter vinstras

Den brittisk-holländska oljejätten Shells vinst rasade med hela 70 procent under det andra kvartalet, sänkt av de låga oljepriserna. Aktien pressas efter rapportbesvikelsen..

DI - 30 minuter sedan

Osram säljer verksamhet till kinesisk koncern

Tyska Osram har gått med på att sälja sin traditionella lampverksamhet till ett kinesiskt konsortium som inkluderar bland annat IDG Capital Partners och kinesiska sektorkollegan MLS..

DI - 1 timme sedan

International Papers resultat bättre än väntat

Den amerikanska pappers- och förpackningstillverkaren International Papers operativa nettoresultat uppgick till 0:92 dollar per aktie för det andra kvartalet. Det framgår av delårsrapporten..

DI - 1 timme sedan

Stabila försäljningssiffror från Ford

Ford redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:52 dollar för det andra kvartalet 2016. Analytikernas förväntningar var ett resultat på 0:60 dollar per aktie, enligt Bloomberg News snittprognos..

DI - 1 timme sedan

Timken nådde inte ända fram

Det amerikanska verkstadsbolaget Timken redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:55 dollar för det andra kvartalet 2016..

DI - 1 timme sedan

Åtalas för stulen traktor

En man i 50-årsåldern från Västkusten åtalas för grovt häleri och grovt vapenbrott. Stöldgods för 740.000 kronor, däribland en traktor och ett antal fyrhjulingar och motorcyklar, har påträffats kring mannens bostad..

DI - 1 timme sedan

Chokladmogulen Forrest Mars Jr. död

Forrest Mars Jr. gjorde familjeföretaget Mars till en global gigant. Han styrde chokladjätten tillsammans med sin bror från 1975 till 1999, men har nu gått bort vid 84 års ålder, skriver Financial Times..

DI - 1 timme sedan

Investerare dumpar europeiska aktier

Världens investerare har plockat ut rekordhöga belopp ur aktiefonder under året, enligt den brittiska bankkoncernen HSBC. Sedan slutet av juni är det europeiska aktier som har dumpats, skriver Business Insider..

DI - 1 timme sedan

Gräsrotsfinansiering ska utredas

Regeringen tillsätter en utredning för att kartlägga marknaden för så kallad crowdfunding, eller gräsrotsfinansiering, i Sverige. Men nya regler kan vara hämmande, varnar kritiker..

DI - 2 timmar sedan

Kronan inte mycket för världen

Det känns i plånboken just nu för svenskar på semester i Europa. Semesterfirare får gå tillbaka till sommaren 2009 för att hitta en dyrare euro än den som vi köper i dag..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.