DI > Ekonomi

Tuesday, 25 October, 19:18

DI - 05 mar 16 kl. 20:41

Cash is king just nu enligt HSBCTrots att det skett en återhämtning på världens börser efter den turbulenta starten på året så uppmanar storbanken HSBC sina kunder att vara försiktiga med sina aktieköp..
Läs mer på DI
Läs mer om:
HSBC

Dela artikeln

8 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Cashis , king, justnu enligt , HSBC
PrivataAffärer - 19 aug 16 kl. 14:50

Snart är "cash king" igen

Cash is King är ett gammalt begrepp som börjar borstas av i takt med att allt fler lever i länder med negativ ränta. I Japan sägs försäljningen av kassaskåp ha ökat, uppger amerikanska CNBC....

BT - 12 okt 11 kl. 14:11

Inspelning av Snabba Cash 2 igång

Joel Kinnaman är snart tillbaka på bioduken som JW i Snabba Cash 2. Just nu pågår inspelningen utanför Göteborg. Biopremiär blir det dock först under nästa år.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är bilden på köttet som äcklar Burger King-gäster

SVERIGE. "Sprid gärna denna bild. Burger Kings hamburgare ser ut så här på undersidan".

Cornucopia - 06 mar 16 kl. 16:02

HSB instämmer - "Cash is King"

Den internationella storbanken HSBC:s globala investeringschef Fredrik Nerbrand har kommit till samma slutsats som mig. Att ligga likvid är det som gäller. Cash is king.

Cornucopia - 09 okt 13 kl. 07:20

King/HSBC bekräftar tillväxtens gränser

HSBC:s chefsekonom Stephen King bekräftar det som sedan länge skrivits om här på bloggen, dvs att vi når tillväxtens gränser, speciellt och först i västvärlden och OECD-länderna. I en mycket läsvärd krönika i New York Times lägger han ut verkligheten som den är och inte makthavarna vill och säger att den ska vara.

Italiens BNP-tillväxt, glidande
10-årigt medelvärde.

Barometern - 14 aug 14 kl. 22:02

Ny show hyllar Cash

Johnny Cash hyllas med en krogshow i Kalmar. – Jag är gift med mannen i svart nu. Jag kan vakna mitt i natten och sjunga I walk the line, säger Ingemar Bernthsson som just börjat repetera.

Affärsvärlden - 07 mar 16 kl. 09:13

HSBC: "Cash is king"

Trots att det skett en återhämtning på världens börser efter den turbulenta starten på året så uppmanar storbanken HSBC sina kunder att vara försiktiga med aktieköp..

Kristianstadsbladet - 22 okt 14 kl. 01:30

Cash is king i baren


Cash is king - åtminstone på en av Karlstads populäraste krogar.Där går ansvariga stick i stäv mot det kontantlösa samhället och kräver just vanliga pengar av sina kunder i krogens åtta barer, skriver Nya Wermlands-Tidningen.Vid entrén har två bankomater monterats upp och skyltar informerar om att det är kontanter som gäller.

Helsingborgs Dagblad - 22 okt 14 kl. 01:34

Cash is king i baren

Cash is king — åtminstone på en av Karlstads populäraste krogar. Där går ansvariga stick i stäv mot det kontantlösa samhället och kräver just vanliga pengar av sina kunder i krogens åtta barer, skriver Nya Wermlands-Tidningen. Vid entrén har två bankomater monterats upp och skyltar informerar om att det är kontanter som gäller..

BT - 22 okt 14 kl. 01:30

Cash is king i baren

Cash is king - åtminstone på en av Karlstads populäraste krogar. Där går ansvariga stick i stäv mot det kontantlösa samhället och kräver just vanliga pengar av sina kunder i krogens åtta barer, skriver Nya Wermlands-Tidningen.Vid entrén har två bankomater monterats upp och skyltar informerar om att det är kontanter som gäller.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Magnus Dagel: Räkna med paus i Saab-rallyt

Försvarsbolaget Saab nådde inte upp till förväntningarna i det tredje kvartalet. Men goda utsikter kompenserade för det och aktien stängde i stort sett oförändrat..

DI - 1 timme sedan

SHB säljer i Industrivärden

Handelsbankens Pensionsstiftelse har sålt närmare 1,8 miljoner A-aktier i Industrivärden, enligt Finansinspektionens insynslista..

DI - 1 timme sedan

New York-börser: Oljan förstör humöret

De senaste dagarnas små rörelser fortsatte på Wall Street, som några timmar in i tisdagshandeln låg lätt på minus. Tapp i oljan och nedslående utsikter från jättar som Caterpillar och 3M vägde på indexen..

DI - 1 timme sedan

Ambassaderna som riskerar att stängas av UD

UD ska spara 50 miljoner kronor de kommande två åren. Flera ambassader hotas nu av nedläggning, bland annat i Portugal, Algeriet, Kroatien och Rumänien. Det framgår av ett besparingsförslag TT har tagit del av..

DI - 1 timme sedan

Europabörser: Läkemedel ett beskt piller

De inledande uppgångarna kom av sig på Europabörserna som stängde tisdagshandeln i rött, ett sent tapp i oljan tyngde. Euro Stoxx 600 sjönk 0,4 procent. Franska CAC40 minskade 0,3 procent och tyska DAX var oförändrat..

DI - 1 timme sedan

Altor vill dumpa Dustin

Altor-ägda DG Holding har anlitat ABG och Carnegie för att sälja aktier i Dustin i en så kallad försäljningsplacering..

DI - 1 timme sedan

Volkswagen återköper bilar för 131 miljarder

Den tyska fordonstillverkaren Volkswagen köper tillbaka 475 000 manipulerade diselbilar i USA efter skandalen med utsläppsfusk. Företaget betalar sammanlagt nästan 15 miljarder dollar, motsvarande omkring 131 miljarder kronor, för återköpen och andra kompensationer till bilköpare..

DI - 1 timme sedan

Här är Sveriges finaste adresser

Strandvägen i Stockholm är Sveriges dyraste adress. Men Fina gatan sträcker sig genom hela landet..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen: Småsurt med rapportbolag i botten

Stockholmsbörsen sänktes av tisdagens rapportomgång, där bland annat teknikhandelsbolaget Indutrade och verkstadsjätten Alfa Laval backade på rapportbesvikelser. Skogsbolaget Stora Enso gick mot strömmen med en uppgång på 6,8 procent och nätmäklaren Nordnet budrusade..

DI - 2 timmar sedan

Euris flyttar fram datum för kvartalsrapport

Lundabolaget Euris flyttar datumet för när rapporten för det tredje kvartalet släpps till den 30 november..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.