DI > Ekonomi

Wednesday, 24 August, 15:40

DI - 05 mar 16 kl. 20:41

Cash is king just nu enligt HSBCTrots att det skett en återhämtning på världens börser efter den turbulenta starten på året så uppmanar storbanken HSBC sina kunder att vara försiktiga med sina aktieköp..
Läs mer på DI
Läs mer om:
HSBC

Dela artikeln

8 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Cashis , king, justnu enligt , HSBC
PrivataAffärer - 19 aug 16 kl. 14:50

Snart är "cash king" igen

Cash is King är ett gammalt begrepp som börjar borstas av i takt med att allt fler lever i länder med negativ ränta. I Japan sägs försäljningen av kassaskåp ha ökat, uppger amerikanska CNBC....

BT - 12 okt 11 kl. 14:11

Inspelning av Snabba Cash 2 igång

Joel Kinnaman är snart tillbaka på bioduken som JW i Snabba Cash 2. Just nu pågår inspelningen utanför Göteborg. Biopremiär blir det dock först under nästa år.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är bilden på köttet som äcklar Burger King-gäster

SVERIGE. "Sprid gärna denna bild. Burger Kings hamburgare ser ut så här på undersidan".

Cornucopia - 06 mar 16 kl. 16:02

HSB instämmer - "Cash is King"

Den internationella storbanken HSBC:s globala investeringschef Fredrik Nerbrand har kommit till samma slutsats som mig. Att ligga likvid är det som gäller. Cash is king.

Cornucopia - 09 okt 13 kl. 07:20

King/HSBC bekräftar tillväxtens gränser

HSBC:s chefsekonom Stephen King bekräftar det som sedan länge skrivits om här på bloggen, dvs att vi når tillväxtens gränser, speciellt och först i västvärlden och OECD-länderna. I en mycket läsvärd krönika i New York Times lägger han ut verkligheten som den är och inte makthavarna vill och säger att den ska vara.

Italiens BNP-tillväxt, glidande
10-årigt medelvärde.

Barometern - 14 aug 14 kl. 22:02

Ny show hyllar Cash

Johnny Cash hyllas med en krogshow i Kalmar. – Jag är gift med mannen i svart nu. Jag kan vakna mitt i natten och sjunga I walk the line, säger Ingemar Bernthsson som just börjat repetera.

Affärsvärlden - 07 mar 16 kl. 09:13

HSBC: "Cash is king"

Trots att det skett en återhämtning på världens börser efter den turbulenta starten på året så uppmanar storbanken HSBC sina kunder att vara försiktiga med aktieköp..

Kristianstadsbladet - 22 okt 14 kl. 01:30

Cash is king i baren


Cash is king - åtminstone på en av Karlstads populäraste krogar.Där går ansvariga stick i stäv mot det kontantlösa samhället och kräver just vanliga pengar av sina kunder i krogens åtta barer, skriver Nya Wermlands-Tidningen.Vid entrén har två bankomater monterats upp och skyltar informerar om att det är kontanter som gäller.

Helsingborgs Dagblad - 22 okt 14 kl. 01:34

Cash is king i baren

Cash is king — åtminstone på en av Karlstads populäraste krogar. Där går ansvariga stick i stäv mot det kontantlösa samhället och kräver just vanliga pengar av sina kunder i krogens åtta barer, skriver Nya Wermlands-Tidningen. Vid entrén har två bankomater monterats upp och skyltar informerar om att det är kontanter som gäller..

BT - 22 okt 14 kl. 01:30

Cash is king i baren

Cash is king - åtminstone på en av Karlstads populäraste krogar. Där går ansvariga stick i stäv mot det kontantlösa samhället och kräver just vanliga pengar av sina kunder i krogens åtta barer, skriver Nya Wermlands-Tidningen.Vid entrén har två bankomater monterats upp och skyltar informerar om att det är kontanter som gäller.

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Nigerianska banker förbjuds handla med utländsk valuta

Nio banker i Nigeria stoppas från handel i utländsk valuta efter att ha vägrat att betala pengar som de är skyldiga regeringen. Det uppger en källa inom centralbanken till BBC..

DI - 45 minuter sedan

EU-stöd till portugisisk bank

EU och Portugal har ingått en överenskommelse för att rekapitalisera den statligt ägda banken Caixa Geral de Depositos (CGS). Totalt 4,6 miljarder euro ska pumpas in i banken..

DI - 45 minuter sedan

USA-börser: Små rörelser i väntan på Fed-besked

Terminerna för de ledande amerikanska börsindexen indikerade begränsade rörelser inför onsdagens öppning. På marknaden råder redan en avvaktan i väntan på vad Fed-chefen Janet Yellen ska säga i Jackson Hole på fredag..

DI - 30 minuter sedan

Amerikanska bostadspriser steg i juni

Amerikanska bostadspriser steg 0,2 procent i juni, jämfört med föregående månad..

DI - 1 timme sedan

Staten köper ost för 168 miljoner

USA har ett ostproblem. För att råda bot på det stora överskottet har det amerikanska jordbruksdepartementet beslutat sig för att köpa 5.000 ton ost och donera till välgörenhet.

DI - 45 minuter sedan

Så går Sverige

I dag presenteras regeringen sin nya konjunkturprognos och förutsättningarna för höstbudgeten. Di följer händelsen live..

DI - 45 minuter sedan

Malmöprofil drar igång skånsk spelinkubator

Malmöinkubatorn Minc tar det första steget mot att starta en renodlad skånsk spelinkubator. I dag presenteras Game Startup Academy..

DI - 45 minuter sedan

Finansministern presenterar nya prognoser

Magdalena Andersson (S) om det ekonomiska läget direkt från Harpsund..

DI - 1 timme sedan

Andersson: Fortsatt strama statsfinanser

Skolan, jobben och klimatet kommer att väga tungt i regeringens höstbudget. Samtidigt lovar finansminister Magdalena Andersson en fortsatt stram finanspolitik..

DI - 1 timme sedan

"Jag kommer kunna visa positiva siffror"

Finansminister Magdalena Andersson och finansmarknadsminister Per Bolund träffade pressen på Harpsund under onsdagen..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.