DI > Ekonomi

Friday, 27 May, 16:02

DI - 05 mar 16 kl. 20:41

Cash is king just nu enligt HSBCTrots att det skett en återhämtning på världens börser efter den turbulenta starten på året så uppmanar storbanken HSBC sina kunder att vara försiktiga med sina aktieköp..
Läs mer på DI
Läs mer om:
HSBC

Dela artikeln

8 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Cashis , king, justnu enligt , HSBC
BT - 12 okt 11 kl. 14:11

Inspelning av Snabba Cash 2 igång

Joel Kinnaman är snart tillbaka på bioduken som JW i Snabba Cash 2. Just nu pågår inspelningen utanför Göteborg. Biopremiär blir det dock först under nästa år.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är bilden på köttet som äcklar Burger King-gäster

SVERIGE. "Sprid gärna denna bild. Burger Kings hamburgare ser ut så här på undersidan".

Cornucopia - 06 mar 16 kl. 16:02

HSB instämmer - "Cash is King"

Den internationella storbanken HSBC:s globala investeringschef Fredrik Nerbrand har kommit till samma slutsats som mig. Att ligga likvid är det som gäller. Cash is king.

Cornucopia - 09 okt 13 kl. 07:20

King/HSBC bekräftar tillväxtens gränser

HSBC:s chefsekonom Stephen King bekräftar det som sedan länge skrivits om här på bloggen, dvs att vi når tillväxtens gränser, speciellt och först i västvärlden och OECD-länderna. I en mycket läsvärd krönika i New York Times lägger han ut verkligheten som den är och inte makthavarna vill och säger att den ska vara.

Italiens BNP-tillväxt, glidande
10-årigt medelvärde.

Barometern - 14 aug 14 kl. 22:02

Ny show hyllar Cash

Johnny Cash hyllas med en krogshow i Kalmar. – Jag är gift med mannen i svart nu. Jag kan vakna mitt i natten och sjunga I walk the line, säger Ingemar Bernthsson som just börjat repetera.

Affärsvärlden - 07 mar 16 kl. 09:13

HSBC: "Cash is king"

Trots att det skett en återhämtning på världens börser efter den turbulenta starten på året så uppmanar storbanken HSBC sina kunder att vara försiktiga med aktieköp..

Kristianstadsbladet - 22 okt 14 kl. 01:30

Cash is king i baren


Cash is king - åtminstone på en av Karlstads populäraste krogar.Där går ansvariga stick i stäv mot det kontantlösa samhället och kräver just vanliga pengar av sina kunder i krogens åtta barer, skriver Nya Wermlands-Tidningen.Vid entrén har två bankomater monterats upp och skyltar informerar om att det är kontanter som gäller.

Helsingborgs Dagblad - 22 okt 14 kl. 01:34

Cash is king i baren

Cash is king — åtminstone på en av Karlstads populäraste krogar. Där går ansvariga stick i stäv mot det kontantlösa samhället och kräver just vanliga pengar av sina kunder i krogens åtta barer, skriver Nya Wermlands-Tidningen. Vid entrén har två bankomater monterats upp och skyltar informerar om att det är kontanter som gäller..

BT - 22 okt 14 kl. 01:30

Cash is king i baren

Cash is king - åtminstone på en av Karlstads populäraste krogar. Där går ansvariga stick i stäv mot det kontantlösa samhället och kräver just vanliga pengar av sina kunder i krogens åtta barer, skriver Nya Wermlands-Tidningen.Vid entrén har två bankomater monterats upp och skyltar informerar om att det är kontanter som gäller.

Sydsvenskan - 12 aug 11 kl. 08:31

Cash is king på Möllan

Många tror att det kontantlösa samhället snart är här. Vissa är rädda för att det ska leda till ett övervakningssamhälle där alla köp kan spåras till ett kort.
Är du en foliehatt som oroar dig för det kan du tryggt luta dig tillbaka i Malmö.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Årets riktiga fondrysare

Att lägga sina ppm-pengar i bioteknik har varit en usel idé i år. Men de som vågade välja ädla metaller kan skryta vid middagsborden..

DI - 30 minuter sedan

Olika effekter av höjd pensionsålder

Två grupper med låga inkomster skulle påverkas om pensionsåldern ändras från 65 till 66 år. En blir vinnare, och en förlorare..

DI - 30 minuter sedan

Digitaliseringen tvingar banker till besparingar

Samtidigt som digitaliseringen utgör en utmaning för bankernas intjäningsmodell har banksektorn omfamnat utvecklingen genom kostnadsbesparingar..

DI - 45 minuter sedan

Allt fler turister väljer bort Turkiet

April var ingen bra månad för Turkiet när det gäller turism. Antalet besökare backade med 28 procent i april, jämfört med motsvarande period i fjol..

DI - 45 minuter sedan

Ny spellag välkomnar utländska operatörer

Den tjeckiska senaten röstade på torsdagen igenom ett förslag till ny spellag. Ingen ledamot röstade emot förslaget, dock avstod ett 20-tal senatorer från att rösta. Det skriver spelsajten EGR på fredagen i sitt nyhetsbrev..

DI - 45 minuter sedan

Flera tillverkare drar tillbaka fordon med Takata

Flera biltillverkare har beslutat att dra tillbaka fler än 12 miljoner fordon utrustade med defekta krockkuddar tillverkade av Takata, framgår av dokument från reglerande myndigheter i USA..

DI - 1 timme sedan

Fjellner: "Peter Sunde sätter svenskt rekord i hyckleri"

Sundes debattinlägg om delningsekonomin måste vara svenskt rekord i hyckleri. Det skriver Europaparlamentarikern Christofer Fjellner (M) i ett svar till Pirate Bay-grundaren Peter Sunde. .

DI - 45 minuter sedan

USA-terminer: Små rörelser inför Yellen-tal

Terminerna för de stora amerikanska börsindexen visade små rörelser inför fredagens börsstart i väntan på dagens höjdpunkt, Fed-chefen Janet Yellens tal i kväll..

DI - 1 timme sedan

Flygjakt efter vatten kostar miljoner

Som följd av den skriande bristen på grundvatten på Öland har MSB och SGU nu beslutat att inventera öns vattentillgångar från luften. I höst ska en inventering göras från helikopter för att se om, och i så fall var, det går att göra ytterligare uttag av grundvatten..

DI - 1 timme sedan

Videoburst får godkänt för börsnotering

Aktietorget har godkänt Videoburst för notering, med förbehåll för att bolaget bland annat uppfyller marknadsplatsens ägarspridningskrav..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.