DI > Ekonomi

Thursday, 28 July, 12:27

DI - 05 mar 16 kl. 18:57

Di:s fotograf vann Årets sportreportageJack Mikrut, fotograf på Dagens industri kammade hem vinsten i klassen Sportreportage i tävlingen Årets bild, Sveriges största tävling för professionella fotografer..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Årets, Mikrut, Dagens, Sportreportage

Dela artikeln

96 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Di:s, fotografvann Årets , sportreportage
Magazin24 - 26 apr 11 kl. 22:10

Prisbelönt fotograf gästade Forum

Paul Hansen visade bilder och berättade. På tisdagskvällen var det inför ett fullsatt Forum som den prisbelönta pressfotografen Paul Hansen föreläste om sitt liv som fotograf och journalist. Paul pratade bland annat om de olika situationer som en fotograf möts av på plats, och hur man hanterar det vanliga fenomenet tidsbrist genom snabba och effektiva "nödlösningar".

Sydsvenskan - 21 jan 11 kl. 06:30

Fotograf fick rätt mot SVT

En SVT-fotograf som blivit uppsagd på grund av arbetsbrist har fått rätt i Arbetsdomstolen (AD). Två kollegor med kortare anställningstid omplacerades till videojournalister.
Kvinnan var anställd som fotograf och redigerare på SVT Syd i Malmö när hon 2008 blev uppsagd vid en omorganisation.

Helsingborgs Dagblad - 10 mar 11 kl. 13:51

Äntligen en fotograf

Socialdemokraternas valberedning föreslår att Håkan Juholt från Kalmar blir ny partiledare. Han har en bakgrund som fotograf och lokalredaktör på tidningen Östra Småland. Vad jag vet så blir han den första partiledaren i Sverige som är fotograf..

Sydsvenskan - 06 apr 11 kl. 07:27

Hovet anklagar fotograf

Foto: AP
Drottning Silvia skadade sig lindrigt när hon försökte undvika vad hovet i ett pressmeddelande beskriver som "en påstridig fotograf från svensk media". Hovets informationschef anklagar fotografen för ofredande.
?

Kristianstadsbladet - 28 okt 11 kl. 06:30

Skånes kulturpris till fotograf Gerry Johansson

En skådespelare och filmregissör förra året (Pernilla August), en svartvitälskande fotograf i år, Ge?
KULTURPRIS. En skådespelare och filmregissör förra året (Pernilla August), en svartvitälskande fotograf i år, Gerry Johansson, bosatt i Höganäs.

Posh24 - 20 jun 12 kl. 08:13

Alec Baldwin slog en fotograf i ansiktet!

Åh gud, nu har Alex Baldwin hamnat i trubbel igen! Den här gången är det ganska allvarligt - han har slagit en fotograf! Alex hade precis varit och ansökt om en hinderprövning med sin fästmö Hilaria Thomas, när det hela började.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Sollentunas tränare misshandlade fotograf

I lördags spelades en match i damernas elitserie i volleyboll, mellan Gislaved och Sollentuna. Efter att Gislaved vände ett underläge och vann, så kokade känslorna över för Sollentunas tränare - som nu polisanmäls för misshandel efter att ha gått till attack mot en fotograf.Värnamo Nyheters utsände fotograf Victor Westin blev enligt tidningen knuffad hårt med knytnävarna, av Sollentunas tränare Daniel Glimvert.

GöteborgsPosten - 13 maj 13 kl. 19:54

GP-fotograf prisad för berättande bilder

Göteborgs-Postens fotograf Lisa Thanner får Johannapengen 2013. - En fotograf som kan konsten att med en enda bild berätta en historia, säger Publicistklubben Västras ordförande Åke Lundgren..

Expressen - 20 jul 13 kl. 15:02

Här går Kanye West till attack mot fotograf

Rapparen och den nyblivne småbarnspappan Kanye West verkar ha tappat humöret och behärskningen totalt den senaste tiden. Förra veckan knuffade han en fotograf. I går gick han steget längre och brottade ned, samt slog, en annan fotograf vid Los Angeles flygplats.

Barometern - 27 aug 13 kl. 15:35

Fotograf tog sig vatten över huvudet

Tomas Lexinger hade pratat om livbojar. Då ramlade Barometerns fotograf i vattnet - och fick en livboj kastad till sig. Att livbojar kan bli en räddare i nöden vet alla.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Anmälningarna om bidragsbrott ökar

Framför allt sker en kraftig ökning av anmälningar om brott mot Försäkringskassan. Nu storsatsar polisen..

DI - 30 minuter sedan

Enklare introduktion för nyanlända

Det ska bli enklare för flyktingar att sköta sina ärenden hos myndigheterna. Fem stora myndigheter ska nu dela gemensamma kontor ute i kommunerna..

DI - 30 minuter sedan

Bättre affärsklimat i eurozonen

Affärsklimatet i eurozonen förbättrades i juli, enligt EU-kommissionens nya rapport. Utvecklingen är tvärtemot vad analytikerna förväntade sig, skriver Financial Times..

DI - 45 minuter sedan

”Kulturen förlorar om Soundcloud säljs”

”Om Soundcloud silas mellan tänderna på en användarhungrig konkurrent blir världen en viktig musiktjänst fattigare”, skriver Di Digitals Sven Carlsson..

DI - 45 minuter sedan

Regeringen utreder gräsrotsfinansiering

Regeringen tillsätter en utredning som ska kartlägga och analysera marknaden för gräsrotsfinansiering i Sverige, i syfte att förbättra förutsättningarna för utvecklingen av denna typ av finansiering som även kallas för "crowd funding"..

DI - 45 minuter sedan

Räntor och valutor: Europaräntor sidledes

Europaräntorna visar små förändringar på torsdagen, medan börserna är överlag ned och oljan tappar ytterligare efter onsdagens fall. Dollarn försvagas än mer..

DI - 1 timme sedan

Adidas höjer prognos för fjärde gången

Den tyska sportjätten Adidas höjer sin prognos för försäljningstillväxten för helåret 2016. Det är fjärde gången bolaget reviderar upp sin försäljningsbedömning i år..

DI - 1 timme sedan

Viktor Munkhammar: Urstark jobbtrend

Det är fortsatt full fart på arbetsmarknaden. Frågan är när det ska börja märkas på lönerna. Och vad som händer när de många nyanlända kommer ut på arbetsmarknaden..

DI - 1 timme sedan

Nordea Fonder minskar i Skistar

Nordea Fonder har minskat sitt innehav i Skistar den 27 juli, till cirka 1,9 miljoner aktier och röster, motsvarande 4,87 procent av kapital och 3,4 procent av rösterna.Det framgår av ett flaggningsmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Konfidensindikator i EMU steg i juli

EU:s konjunkturbarometer visar att den samlade konfidensindikatorn, ESI, för euroländerna steg till 104,6 i juli, jämfört med oreviderade 104,4 i juni.Det framgår av EU-kommissionens månatliga rapport..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.