DI > Ekonomi

Wednesday, 25 May, 18:51

DI - 05 mar 16 kl. 15:15

Framtidens däck – ett klot?Däckjätten Goodyear visade upp sin vision för framtidens däck på bilmässan i Génève. Och gör man en ring till en kula öppnas helt nya möjligheter..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Goodyear, Génève

Dela artikeln

5 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Framtidens, däckett , klot

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

New York-börser: Tiffanys förlorare på positiv börs

Det var fortsatt köparna som hade övertaget på Wall Street, som några timmar in i onsdagshandeln låg på plus. Optimism över att ekonomin kommer klara ett högre ränteläge gav bränsle till indexen..

DI - 30 minuter sedan

Chefsanalytiker: Rekordnivå i guld ska passeras

Guldpriset är nu nere på sin lägsta nivå på fem veckor vilket har gett ett bra köptillfälle..

DI - 45 minuter sedan

Magdalena Andersson: Populism ett hot mot ekonomin

Den ökande populismen i Europa är en fara för både den finansiella stabiliteten och den ekonomiska politiken i allmänhet..

DI - 1 timme sedan

Europabörser: Olja och bank gjorde alla glada

De europeiska marknadsplatserna fortsatte norrut under onsdagshandeln, efter tisdagens breda uppgångar. Europeiska aktier nådde sina högsta noteringar på fyra månader, lyfta framförallt av bank och energi. En ökad tro på att den amerikanska ekonomin är tillräckligt stark för att klara räntehöjningar bidrog till optimismen..

DI - 1 timme sedan

Kvinna satsar 1,2 miljoner mot Brexit

Storbritannien kommer att stanna i EU. En kvinna från London är så säker på detta att hon har bettat 100.000 pund, motsvarande omkring 1,2 miljoner kronor, på att britterna blir kvar i unionen, enligt Buisness Insider..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen: Bra dag för bankerna

Banksektorn gav ordentligt med ånga i börsmaskinen och Stockholmsbörsen steg på onsdagen med 0,6 procent. Bäst gick det dock for dagligvarubolaget Axfood som kunde stoltsera med en uppgång på 3,7 procent..

DI - 1 timme sedan

New Wave-grundaren köper mer

New Waves grundare och vd Torsten Jansson har ökat sitt innehav i bolaget med 50.000 B-aktier genom ett köp daterat den 24 maj.Det framgår av Finansinspektionens insynslista..

DI - 1 timme sedan

Svenska bolagen på tungviktarlistan

Åtta svenska företag tillhör nu världens 500 största och mest värdefulla börsbolag, enligt den årliga topplistan från Forbes. Men kinesiska bolag kniper samtliga pallplatser..

DI - 1 timme sedan

AT&T en av budgivarna på Yahoo-verksamhet

Den amerikanska teleoperatören AT&T är en av budgivarna på Yahoos kärnverksamhet inom internetsök..

DI - 1 timme sedan

”Trustbuddy-miljonerna förskingrades inte”

Konkursdrabbade Trustbuddys försvunna miljoner förskringrades inte, uppger bolagets konkursförvaltare. Han har nu har säkrat 50 miljoner kronor som ska delas ut till de som använde tjänsten för att låna ut pengar..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.