DI > Ekonomi

Thursday, 30 June, 19:33

DI - 05 mar 16 kl. 12:54

Detaljen som tvingar H&M till extrastämmaBörsjätten Hennes & Mauritz har stött på ett problem inför årets bolagsstämma. Den planerade möteslokalen ligger inte i Stockholm, vilket bolagsstadgarna kräver. Därför tvingas nu modekedjan kalla till extrastämma, två månader innan den ordinarie..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Hennes, Stockholm

Dela artikeln

5 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Detaljensom , tvingar, H&Mtill , extrastämma

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Maria Borelius: Fasader rämnar i brittisk politik

Boris Johnsons avhopp är en sensation. Hans resa mot posten som brittisk premiärminister förväntades bli ett segertåg. I stället ställer hans medkombattant, justitieminister Michael Gove, upp.

DI - 1 timme sedan

Jan Glevén: Bioteknikbolag sticker ut på börsen

Bioteknikbolagen Hansa Medical och Camurus kan stå inför ett större genombrott i år.De två sticker ut som de mest intressanta sektorsvalen på Stockholmsbörsen..

DI - 1 timme sedan

ECB vill lätta på regler för obligationsköp

ECB överväger lättnader i sina regler för obligationsköp för att säkerställa att det finns tillräckligt med tillgångspapper att köpa i spåren av Brexit..

DI - 1 timme sedan

New York: Dagligvaror tar täten

Handelsplatserna på Wall Street fortsatte att handlas upp under torsdagen, men något mer måttligt än under de två föregående börsdagarna. Dagligvaror tog ledningen..

DI - 1 timme sedan

East Capital Exp: Försäljning av Starman skjuts upp

East Capital Explorer förväntar sig att slutföra avyttringen av Starman Group till Providence Equity, som offentliggjordes den 14 mars, under det tredje kvartalet..

DI - 1 timme sedan

George Soros: Brexit har släppt lös en ny finanskris

Finansmarknaderna skakade efter att det stod klart att britterna röstat för att lämna EU. Finansmannen George Soros varnar för att brexit redan har utlöst nästa finanskris..

DI - 1 timme sedan

Styrelseledamot säljer i Skistar

Per-Uno Sandberg, styrelseledamot i skidanläggningsföretaget Skistar, har den 23 juni sålt 100.000 B-aktier i bolaget..

DI - 1 timme sedan

Humana: Styrelseledamot halverar innehavet

Simon Lindfors har i en affär daterad den 20 juni sålt 375.000 aktier i Humana, där han sitter i styrelsen..

DI - 1 timme sedan

Hoppas på ny triumf i Falsterbo

Från en svensk miljardärsfamilj, uppvuxen i Schweiz och med egen hästuppfödning i Frankrike gjorde Charlotte Mordasini succé i blågul dress under hoppningen i Falsterbo i fjol.I år ligger en OS-plats i potten..

DI - 1 timme sedan

Starbreeze köper franskt bolag

Starbreeze köper Epawn, ett franskt bolag verksamt inom virtual reality-området, för 5,5 miljoner euro..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.