DI > Ekonomi

Tuesday, 24 May, 15:43

DI - 05 mar 16 kl. 12:54

Detaljen som tvingar H&M till extrastämmaBörsjätten Hennes & Mauritz har stött på ett problem inför årets bolagsstämma. Den planerade möteslokalen ligger inte i Stockholm, vilket bolagsstadgarna kräver. Därför tvingas nu modekedjan kalla till extrastämma, två månader innan den ordinarie..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Hennes, Stockholm

Dela artikeln

5 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Detaljensom , tvingar, H&Mtill , extrastämma

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Grön öppning väntas på Wall Street

Terminerna för de amerikanska börserna pekar mot positiva kursuppgångar när tisdagens handel inleds, med ett visst stöd i ett stigande oljepris. Finansmarknaderna fortsätter dock att blicka mot den ekonomiska statistiken och ränteindikationer från Federal Reserve..

DI - 30 minuter sedan

Nokia kan avskeda upp till 15.000 anställda

Nokia kommer sannolikt att dra ned sin personalstyrka med 10.000 till 15.000 globalt, som en del av det pågående besparingsprogrammet som inleddes i samband med förvärvet av Alcatel-Lucent.

DI - 45 minuter sedan

Jackpot för grundarna när Playtech köper Quickspin

Quickspins tre svenska grundare tar hem storvinsten när de säljer sitt spelbolag till brittiska Playtech. Playtech betalar inledningsvis 225 miljoner kronor i en affär som kan värderas till närmare 700 Mkr..

DI - 45 minuter sedan

Jordgubbsfuskare får se upp

Den som tror att det är riskfritt att luras med jordgubbar kan tänka om. I år gör statliga Jordbruksverket ungefär 200 kontroller av de populära "gubbarna"..

DI - 1 timme sedan

Tumult stoppade riksdagens brunkolsdebatt

Aktivister skanderade på åhörarläktaren när Vattenfalls brunkolsförsäljning debatterades - talmannen tvingades avbryta riksdagsarbetet..

DI - 1 timme sedan

Våldsamma demonstrationer i Bryssel

Ett mindre antal demonstranter i Bryssel – uppskattningsvis några tiotal – har bland annat kastat sten mot polisen, som svarat med vattenkanoner, uppger tidningen Le Soir..

DI - 1 timme sedan

Facebook förnekar vänstervridning – men ändrar rutinerna

Facebook har inte begått några fel i hanteringen av den nyhetssektion, "Trending topics", som visas på användarnas sidor. Det hävdar bolaget enligt nättidningen BGR i ett officiellt svar till den amerikanske senatorn John Thune, efter anklagelser om att Facebook styrt nyhetsurvalet så att innehåll från politiskt konservativa källor systematiskt valts bort..

DI - 1 timme sedan

Nattrafik i Londons tunnelbana hotad

Beskedet om att London kommer att inleda med dygnetrunt-trafik på tunnelbanan från och med i augusti hann knappt landa förrän RMT-facket med servicepersonal och tekniker signalerat att de kan komma att strejka på grund av olösta lönefrågor, uppger City A.M..

DI - 1 timme sedan

Googles luftballong ska ge internet till landsbygden

Google planerar att testflyga en höghöjdsballong under fyra dagar i Indien för att ge mobil uppkoppling till otillgängliga delar av landsbygden, uppger Mobile world live..

DI - 1 timme sedan

Ljusning för Schibsteds miljardbud på Hemnet

Konkurrensverket vill ge mediejätten Schibsted mer tid för att hitta en väg framåt i Hemnet-affären. Det ökar chanserna att den omstridda miljardaffären faktiskt blir av..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.