DI > Ekonomi

Wednesday, 28 September, 17:28

DI - 05 mar 16 kl. 11:54

Finansgurun: Sannolikheten USA-recession är 100 procentFinansveteranen Jim Rogers, som är bland annat gammal partner med George Soros, är övertygad om att den amerikanska ekonomin går in i en recession inom tolv månader..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Jim Rogers, George Soros

Dela artikeln

3 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Finansgurun, Sannolikheten, USA-recessionär , 100procent
Affärsvärlden - 07 mar 16 kl. 07:20

Jim Rogers övertygad om en USA-recession

Finansveteranen Jim Rogers, som är bland annat gammal partner med George Soros, är övertygad om att den amerikanska ekonomin går in i en recession inom tolv månader. Han sätter sannolikheten till 100 procent..

DI - 26 jan 16 kl. 14:53

Aktier att köpa om du tror på USA-recession

Tror du att USA är på väg in i en recession? Då har storbanken Goldman Sachs plockat fram ett knippe aktier som kan passa dig. Det skriver Bloomberg..

Affärsvärlden - 03 mar 16 kl. 14:45

JP Morgan ser 33 procents risk för USA-recession

JP Morgans aktiestrateger har höjt sin sannolikhetsbedömning för en amerikansk recession till 33 procent..

DI - 03 feb 11 kl. 11:53

USA diskuterar 100-årig obligation

USA bör överväga att ta upp obligationslån med hundra års löptid, enligt en rådgivare till USA:s finansdepartement..

Cornucopia - 08 dec 15 kl. 07:55

Nej, inget konstigt om USA går in i recession inom några år

DI.se översätter Business Insider som citerar investmentbanken JP Morgans analytiker. Beskedet är att USA:s ekonomi inom tre år återigen är i recession och att slutet på återhämtningen närmar sig.

DI - 11 dec 15 kl. 14:28

Fondjätte varnar för USA-recession

Fed-chefen Janet Yellen kan var på väg att höja räntorna samtidigt som konjunkturen vänder nedåt. Det menar Didier Saint-Georges, vd för fondbolaget Carmignac..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

100-åriga krut-tantens tips för ett långt liv: Drick massa bärs

Pauline Spagnola från Pennsylvania, USA, fyllde 100 år häromdagen. Och när en tv-reporter som var där och intervjuade henne frågade om hemligheten till ett långt, lyckligt liv gav hon ett ovanligt tips: "Drick mycket sprit".

Bildkälla: YoutubeLÄS MER: Europas äldsta kvinna: Råa ägg och singelliv nyckeln till långt liv När reportern frågade igen skrattade Spagnola bara.

SR - 01 maj 14 kl. 10:47

100 interner skadade i gasexplosion

En gasexplosion har inträffat på ett fängelse i Florida, USA. Över 100 människor ska ha skadats enligt nyhetsbyrån AP..

NT - 26 dec 11 kl. 12:48

Tom Cruise julens filmetta i USA

Tom Cruise kan andas ut. Hans nya film "Mission impossible: Ghost protocol" ligger stadigt etta på den amerikanska filmtoppen när julens siffror börjar klarna. Filmen, som är den fjärde i "Mission impossible"-serien och även har svenske Michael Nyqvist i rollistan, ser ut att bli den mest publikdragande Cruise-filmen på många år, vilket kan bättra på hans falnande stjärnstatus skriver Hollywood reporter.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Makrorådet: Spår en dyster framtid

KI:s månadsbarometer steg i september till den högsta nivån sedan april. Men experterna i Makrorådet räknar trots det med svagare konjunktur framöver..

DI - 30 minuter sedan

IMF drar ned tillväxtprognos

Internationella valutafonden IMF kommer att dra ned sin prognos för den amerikanska tillväxten avseende 2016..

DI - 30 minuter sedan

Yellen: Positivt överraskad över stabil arbetslöshet

Takten i jobbskapandet i USA ligger över en uthållig nivå, enligt Fed-chefen Janet Yellen..

DI - 45 minuter sedan

Blackberry lägger ned telefontillverkningen

Den tangentbordsförsedda mobilen borde kanske försvunnit för länge sedan. Men nu är det faktiskt över, enligt sajten BGR. Efter flera år med krympande kundbas och lägre intäkter har Blackberry byggt sin sista telefon..

DI - 45 minuter sedan

Boeing startar tillverkning i Marocko

Amerikanska flygplanstillverkaren Boeing har tecknat ett avtal med Marockos regering om att förlägga tillverkning i landet..

DI - 45 minuter sedan

Andersson om L-förslaget: "Det är intressant"

Finansminister Magdalena Andersson kallar Liberalernas utspel om nedtrappade ränteavdrag för ”intressant” men är samtidigt orolig för att barnfamiljer skulle drabbas av förslaget. .

DI - 1 timme sedan

Räntor och valutor: Litet kronlyft

Kronan stärktes och svenska räntor steg något på onsdagen efter en överraskande stark konjunkturbarometer från KI, rörelsen gröptes dock ur på eftermiddagen då internationella räntor vände nedåt..

DI - 1 timme sedan

Mönstringen tillbaka nästa år

Regeringens utredare föreslår att mönstringsplikten ska gälla från den 1 juli 2017 och skyldigheten att fullgöra grundutbildning med värnplikt ska gälla från den 1 januari 2018..

DI - 1 timme sedan

Citi ser fyra skäl till varför Disney inte bör köpa Twitter

Efter ryktet att Disney överväger ett bud på Twitter kommer Citi med en sval analys där de ser små utsikter för ett lyckat samarbete mellan jättarna. De ser helst att den sociala jätten köps upp av någon annan aktör..

DI - 1 timme sedan

New York-börser: Åtgärder lyfter Blackberry

Börserna i New York startade onsdagshandeln stilla och lätt på plus. Positiva Europabörser och uppgång i oljan hjälpte till. På bolagsfronten rapportbackade Nike medan Blackberry hade vind i seglen..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.