Sydsvenskan > Inrikes

Tuesday, 23 May, 08:55

Sydsvenskan - 05 mar 16 kl. 04:00

Skåne sidsteppas om tågnotan skenarSverige ska genomkorsas av snabbare snabbtåg. De ska gå från Stockholm till Göteborg på två timmar, från Stockholm till Malmö på mindre än tre timmar.De ska gå på nya banor som inte belastar dagens stambanor. Satsningen kostar inte skattebetalarna ett rött öre. Den betalas på annat sätt.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Stockholm, Göteborg, Malmö, Reinfeldt, Sverigepaketet, Löfven, Sverigeförhandlingen, Fredrik Reinfeldt, Visby, Stefan Löfven, Göran PerssonNågon, Persson, Småland, Lund, Södertälje, Trafikverket, Skåne, Hässleholm-Kristianstad, Västkustbanan, Hallandsåstunneln, Stockholmssatsning, Förbifart Stockholm, Stockholm-Göteborg, Stockholm-Malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skåne, sidsteppasom , tågnotan, skenar

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Expert: Arenor är enkla mål

Hans Brun, terrorforskare vid King's College i London, säger att konsertlokaler är enkla mål eftersom många människor är i omlopp. Nu satsar polisen på att spåra gärningsmannen bakåt i tiden. – Det är ganska väl känt att stora folksamlingar drar till si.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Gotland näst hetast i Europa i sommar

Raukarna och rosornas ö, Gotland, har kvalat in på en andraplats på guideboksföretaget Lonely Planets lista över de platser som är mest värda ett besök i sommar. Lonely Planet beskriver Gotland som en ö med oförstörd natur, mystiska skogar och lugna san.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Snart går startskottet för prisat motionslopp: ”Alla är vinnare”

På torsdag snörar 60 brukare på sig löparskorna för det årliga Vårloppet..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Det enda som verkar behövas är en S-partibok

Henryk Rozenberg: Hur kan man låna sitt offentliga ansikte till saker man inte vet något om?.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Tidigare attacker i Storbritannien

Britterna har lång erfarenhet av terrordåd, efter 1900-talets väpnade kamp mot styret på Nordirland. Men dessa attacker tog i stort sett slut efter Långfredagsavtalet, som slöts 1998. Här är dåd och stora avslöjade terrorplaner i landet sedan dess: 2003.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

"Förkrossad" Grande kan avbryta turnén

Arina Grande är oskadd, men "förkrossad" efter det misstänkta dådet i på stjärnans konsert i Manchester. Nu kan resten av turnén ställas in, skriver TMZ. Minst 19 personer har dött vid ett misstänkt terrordåd vid den amerikanska artisten Ariana Grandes.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Omfattande tågstörningar i Stockholm

Morgonpendlarna får räkna med förseningar i tågtrafiken nu på morgonen. Ett signalfel mellan Stockholm C och Stockholm Södra orsakar omfattande störningar i tågtrafiken till och från Stockholm. Både pendeltåg och regionaltåg på sträckorna Stockholm C ti.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Trendbrott – bönderna ser ljust på framtiden

De svenska bönderna ser allt ljusare på framtiden. Enligt en ny undersökning från LRF känner sex av tio framtidstro – ett trendbrott från tidigare år. I en ny medlemsundersökning från Lantbrukarnas riksförening (LRF) svarar 59 procent av de tillfrågade.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Skånsk storköksgrossist köper fiskföretag från Göteborg

”Vi ser en ökad efterfrågan på fisk och skaldjur”..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.