DI > Ekonomi

Thursday, 28 July, 16:28

DI - 04 mar 16 kl. 20:40

Id-kontroller tar sommarlovId-kontrollerna vid den svensk-danska gränsen slopas i två veckor i sommar. Glappet kommer att uppstå oavsett om regeringen fattar beslut om fortsatta kontroller eller inte, rapporterar SVT Väst..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SVT Väst

Dela artikeln

27 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Id-kontroller, tar, sommarlov
Hela Gotland - 27 maj 11 kl. 04:00

Ungdomsgårdar tar sommarlov

Fritidsgårdarna på Gotlands landsbygd tar sommarlov. Under nio veckor kommer den enda ungdomsgården vara Lagret som ligger på Solbergaskolan i Visby..

Dalarnas tidningar - 11 maj 16 kl. 09:00

Synskadades förening tar sommarlov

Synskadades förening har lekt skolavslutning och tar sommarlov några månader. På vårens senaste medlemsmöte underhöll Mats Dahlström med många vackra och även gamla visor som medlemmarna säkerligen har sjungit på sina skolavslutningar. Rörande vackert spelade och sjöng han till en nyligen avliden medlem som sett fram emot dagens program..

Cornucopia - 08 jun 15 kl. 08:31

DAB-radio tar sommarlov

"P2 Klassiskt har sommarlov och är åter den 17:e augusti." - P2 Klassiskt avlyssnat den 8:e juni 2015Det påstås att svenska folket efterfrågar fler Spotifylistor i radion, och att vi därför måste införa DAB-radio och släcka ner FM-nätet, som blir oanvända frekvenser. Men nu har DAB-radiokanalen P2 Klassiskt tagit sommarlov vilket visar att det varken finns "personal" eller lyssnare på fler kanaler.

YLE - 11 maj 15 kl. 07:30

Corey Perry avgjorde – Karri Rämö tar sommarlov

Anaheim Ducks har säkrat en plats bland de fyra bästa i NHL. Detta efter att Corey Perry i förlängning avgjort matchen och samtidigt också matchserien. New York Rangers och Washington Capitals spelar en avgörande sjunde match.

NSD - 11 jul 12 kl. 18:36

Webb-tv: Wiksténs-bygget tar sommarlov

Wiksténsbygget fortsätter, men tar minisemester på fredag. Ett par man blir kvar och kommer de närmsta två veckorna att göra arbeten inomhus..

YLE - 21 jun 12 kl. 08:08

Riksdagen tar sommarlov

Riksdagen inleder i dag sin sommarpaus. Under förmiddagen ska riksdagen ännu rösta om förtroendet för regeringen i samband med regeringens meddelande om kommunreformen. Riksdagen återvänder egentligen till arbetet i september, men kan bli tvungen att samlas också i juli på grund av räddningspaketet till de spanska bankerna..

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

PRO tar sommarlov

I går bjöds det på thai-mat och samkväm utanför PRO Dala-Järna/Nås källarlokal i Dala-Järna. Högsta önskan är en större och mer lättillgänglig lokal till höstens aktiviteter.

YLE - 18 jul 13 kl. 05:58

Bostadshandeln tar sommarlov

I juni såldes nästan en tredjedel färre bostäder än året innan. Men riktigt så dystert är det ändå inte, tycker Aktias vice verkställande direktör Jarl Sved: - Det rör nog på sig, fast det är lugnare än under tidigare somrar. Främst familjebostäder byts men placerings- och investeringsbostäder har inte samma efterfrågan.

Dalarnas tidningar - 13 maj 15 kl. 07:15

Populärt fika tar sommarlov

Att tisdagarnas 11-kaffet i aktivitetshuset Brandmannen i Leksand är populärt går inte att ta miste på. Tolv gånger har borden dukats under våren och som mest har 135 personer njutit av både fika, nygjorda smörgåsar, kaka och sång och musik..

DalaDemokraten - 13 maj 15 kl. 07:15

Populärt fika tar sommarlov

Att tisdagarnas 11-kaffet i aktivitetshuset Brandmannen i Leksand är populärt går inte att ta miste på. Tolv gånger har borden dukats under våren och som mest har 135 personer njutit av både fika, nygjorda smörgåsar, kaka och sång och musik..

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Kineser köper in sig i auktionsjätte

Kinesiska försäkringsbolaget Taikang Life Insurance har köpt 13,5 procent av aktierna i den brittiska men New York-noterade auktionsbyrån Sotheby's.Det skriver Nikkei Asian Review. .

DI - 1 timme sedan

Nära 800 miljoner stals vid inbrott

Ägodelar för närmare 800 miljoner kronor stals ur svenska hem i fjol. Inbrotten har aldrig varit så många sedan 1986. Samtidigt har kostnaden för stölderna ökat med 19 procent på bara fem år..

DI - 1 timme sedan

Nordkorea-propaganda funnen i rabatt

Sydkoreansk polis har inlett en utredning efter att man hittat 200 märken med en bild på den förre nordkoreanske ledaren Kim Jong-Il..

DI - 1 timme sedan

Nordic Mines får betala vite till börsen

Nordic Mines har blivit ålagt vite uppgående till sju årsavgifter, motsvarande 1.435.000 kronor, av disciplinnämnden vid Stockholmsbörsen.

DI - 1 timme sedan

USA-terminer: Facebook uppåt på stillastående börs

Inför torsdagens börsöppning i New York pekar terminerna mot en i stort sett oförändrad inledande handel efter att nästan hälften av bolagen på storbolagslistan S&P500 har lagt fram sina kvartalsrapporter..

DI - 1 timme sedan

USA: Fler nyanmälda arbetslösa

Antalet nyanmälda sökande av arbetslöshetsunderstöd i USA ökade med 14 personer till 266.000 personer under vecka 29, jämfört med föregående vecka. Det visar säsongsjusterad statistik från det amerikanska arbetsmarknadsdepartementet..

DI - 1 timme sedan

USA: Större handelsunderskott än väntat

USA:s underskott i utrikeshandeln med varor ökade preliminärt till 63,3 miljarder dollar i juni från reviderade 61,1 månaden före (60,6). Det visar statistik från det amerikanska handelsdepartementet, rapporterar Bloomberg News..

DI - 1 timme sedan

Concordia redovisar sämre resultat

Rederiet Concordia redovisar ett resultat efter skatt på 12,4 miljoner kronor för det andra kvartalet 2016 (44). Resultatet per aktie uppgick till 0:26 kronor (0:92)..

DI - 1 timme sedan

Studsviks försäljning av kärnavfallsdel klar

Kärnkraftstjänstebolaget Studsvik har på torsdagen slutfört avyttringen av kärnavfallshanteringsverksamheten till EDF..

DI - 1 timme sedan

Boeingplan 747 närmar sig slutet

Den amerikanska flygplanstillverkaren Boeing överväger att lägga ned produktionen av den klassiska modellen 747 - jumbojeten. Därmed skulle en femtioårig historia av världens kanske mest kända plan upphöra..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.