DI > Ekonomi

Tuesday, 27 September, 15:58

DI - 04 mar 16 kl. 20:40

Id-kontroller tar sommarlovId-kontrollerna vid den svensk-danska gränsen slopas i två veckor i sommar. Glappet kommer att uppstå oavsett om regeringen fattar beslut om fortsatta kontroller eller inte, rapporterar SVT Väst..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SVT Väst

Dela artikeln

27 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Id-kontroller, tar, sommarlov
Hela Gotland - 27 maj 11 kl. 04:00

Ungdomsgårdar tar sommarlov

Fritidsgårdarna på Gotlands landsbygd tar sommarlov. Under nio veckor kommer den enda ungdomsgården vara Lagret som ligger på Solbergaskolan i Visby..

Dalarnas tidningar - 11 maj 16 kl. 09:00

Synskadades förening tar sommarlov

Synskadades förening har lekt skolavslutning och tar sommarlov några månader. På vårens senaste medlemsmöte underhöll Mats Dahlström med många vackra och även gamla visor som medlemmarna säkerligen har sjungit på sina skolavslutningar. Rörande vackert spelade och sjöng han till en nyligen avliden medlem som sett fram emot dagens program..

Cornucopia - 08 jun 15 kl. 08:31

DAB-radio tar sommarlov

"P2 Klassiskt har sommarlov och är åter den 17:e augusti." - P2 Klassiskt avlyssnat den 8:e juni 2015Det påstås att svenska folket efterfrågar fler Spotifylistor i radion, och att vi därför måste införa DAB-radio och släcka ner FM-nätet, som blir oanvända frekvenser. Men nu har DAB-radiokanalen P2 Klassiskt tagit sommarlov vilket visar att det varken finns "personal" eller lyssnare på fler kanaler.

YLE - 11 maj 15 kl. 07:30

Corey Perry avgjorde – Karri Rämö tar sommarlov

Anaheim Ducks har säkrat en plats bland de fyra bästa i NHL. Detta efter att Corey Perry i förlängning avgjort matchen och samtidigt också matchserien. New York Rangers och Washington Capitals spelar en avgörande sjunde match.

NSD - 11 jul 12 kl. 18:36

Webb-tv: Wiksténs-bygget tar sommarlov

Wiksténsbygget fortsätter, men tar minisemester på fredag. Ett par man blir kvar och kommer de närmsta två veckorna att göra arbeten inomhus..

YLE - 21 jun 12 kl. 08:08

Riksdagen tar sommarlov

Riksdagen inleder i dag sin sommarpaus. Under förmiddagen ska riksdagen ännu rösta om förtroendet för regeringen i samband med regeringens meddelande om kommunreformen. Riksdagen återvänder egentligen till arbetet i september, men kan bli tvungen att samlas också i juli på grund av räddningspaketet till de spanska bankerna..

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

PRO tar sommarlov

I går bjöds det på thai-mat och samkväm utanför PRO Dala-Järna/Nås källarlokal i Dala-Järna. Högsta önskan är en större och mer lättillgänglig lokal till höstens aktiviteter.

YLE - 18 jul 13 kl. 05:58

Bostadshandeln tar sommarlov

I juni såldes nästan en tredjedel färre bostäder än året innan. Men riktigt så dystert är det ändå inte, tycker Aktias vice verkställande direktör Jarl Sved: - Det rör nog på sig, fast det är lugnare än under tidigare somrar. Främst familjebostäder byts men placerings- och investeringsbostäder har inte samma efterfrågan.

Dalarnas tidningar - 13 maj 15 kl. 07:15

Populärt fika tar sommarlov

Att tisdagarnas 11-kaffet i aktivitetshuset Brandmannen i Leksand är populärt går inte att ta miste på. Tolv gånger har borden dukats under våren och som mest har 135 personer njutit av både fika, nygjorda smörgåsar, kaka och sång och musik..

DalaDemokraten - 13 maj 15 kl. 07:15

Populärt fika tar sommarlov

Att tisdagarnas 11-kaffet i aktivitetshuset Brandmannen i Leksand är populärt går inte att ta miste på. Tolv gånger har borden dukats under våren och som mest har 135 personer njutit av både fika, nygjorda smörgåsar, kaka och sång och musik..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Uber satsar på hemkörning av hämtmat

Den multinationella taxitjänsten Uber fortsätter sin expansion på marknaden för hemkörning av hämtmat..

DI - 30 minuter sedan

Trump drar in mer pengar

Hillary Clinton har sett ett brett övertag i opinionen tunnas ut till ett dött lopp. Hittills har demokraten kunnat trösta sig med ett betydande finansiellt överläge. Men Donald Trump har ökat takten även inom detta område..

DI - 45 minuter sedan

Ratos nya vd tjuvstartar med Plantagen

Magnus Agervald är fortfarande fast som vd på Byggmax. Men han har tjuvstartat som Ratos-vd, i köpet av Plantagen. "Det är självklart så att Magnus har varit involverad", säger Ratos tillförordnade vd Lars Johansson..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen: Electrolux lyfter på köpråd

Stockholmsbörsen hade vid tisdagseftermiddagen parkerat sig med marginal under nollstrecket, viket även var fallet bland de större europeiska handelsplatserna..

DI - 1 timme sedan

Ökade huspriser i USA

Huspriserna i 20 storstadsområden runt om i USA steg 5,02 procent i juli jämfört med samma månad 2015, enligt S&P Corelogic Case-Shillers index..

DI - 45 minuter sedan

New York: Trög börsstart väntas

Terminerna för USA-börserna pekade först uppåt på tisdagen efter att Hillary Clinton bedömts ha tagit hem nattens presidentvalsdebatt i USA. Efter accelererad nedgång i oljepriserna och börsminus på europeisk front raderades huvuddelen av uppgången..

DI - 1 timme sedan

Trögt för detaljhandeln i USA

Den amerikanska detaljhandeln i jämförbara butiker steg 0,2 procent vecka 38, som avslutades den 24 september, jämfört med motsvarande period ett år tidigare..

DI - 1 timme sedan

Business Sweden spår inbromsning

En svensk ekonomisk inbromsning på en fortsatt orolig världsmarknad och ett visst dödläge på exportmarknaden. Så lyder exportrådgivaren Business Swedens bleka prognos för de kommande tre åren..

DI - 1 timme sedan

Analytiker viftar bort negativ nyhet om Fingerprint

Den kinesiska telefontillverkaren Xiaomis lansering av Mi 5S-modell med en ultraljudsbaserad fingeravtrycksteknologi under glas, i stället för en kapacitiv sensor som Fingerprint Cards har, var relativt väntad och "odramatisk"..

DI - 2 timmar sedan

Centern efterlyser ledarskap

Regeringen måste visa större ledarskap när det gäller krisen inom polisen, anser Centerledaren Annie Lööf. "Krisen kräver handlingskraft här och nu", säger hon när riksdagen inleder en aktuell debatt om polisens situation..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.