DI > Ekonomi

Thursday, 26 May, 18:24

DI - 04 mar 16 kl. 19:58

Så ska modebranschen lösa krisenSamtidigt som modeveckan i New York skapar enorm hajp är organisationen kring eventet hopplöst utdaterad. Efter att arrangörerna insett sina begränsningar och tagit hjälp av en världens mest prestigefulla konsultfirmor blåser nu förändringens vindar genom modeindustrin..
Läs mer på DI
Läs mer om:
New York

Dela artikeln

3 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: ska , modebranschen, lösa, krisen
HBL - 16 apr 14 kl. 05:45

Kreativ kraft trotsar krisen

– Om världen brann runt mig skulle jag ändå göra det här, säger Pavlina Papailiopoulou. Hon startade sitt företag Ippolito precis när krisen bröt ut i Grekland, och nu finns hennes showroom med egna, designade väskor i centrum av Aten.Det brinner visserligen inte på Syntagmatorget ett par kvarter bort, men skanderandet i megafoner från demonstrationståget hörs eka mellan väggarna.

VA - 03 jan 11 kl. 10:00

De sätter agendan 2011

3 januari   Förstora Åke Svensson ?58 år?vd?

TA - 18 jun 14 kl. 06:29

Modehandeln angrips på flera fronter

Konkurserna i klädhandeln fortsätter. Ökad konkurrens från nätet och nya tjänster gör att allt mindre pengar spenderas i butikerna.
Den svenska modebranschen var en av finanskrisens förlorare.

Kristianstadsbladet - 18 jun 14 kl. 06:29

Modehandeln angrips på flera fronter

Konkurserna i klädhandeln fortsätter. Ökad konkurrens från nätet och nya tjänster gör att allt mindre pengar spenderas i butikerna.
Den svenska modebranschen var en av finanskrisens förlorare.

BT - 18 jun 14 kl. 06:29

Modehandeln angrips på flera fronter

Konkurserna i klädhandeln fortsätter. Ökad konkurrens från nätet och nya tjänster gör att allt mindre pengar spenderas i butikerna. Den svenska modebranschen var en av finanskrisens förlorare.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

SSAB i topp på stigande börs

Stockholmsbörsen steg på torsdagen för tredje dagen på raken. SSAB blev dagens vinnare..

DI - 30 minuter sedan

Varnar för splitkaos i Fingerprint

På fredagen genomför Fingerprint Cards sin split, då varje aktie omvandlas till fem. Nordnets sparekonom säger att det är upplagt för förvirring, och uppmanar aktieägare att hålla huvudet kallt..

DI - 45 minuter sedan

Coors storägare säljer hela sitt innehav

Coors storägare Cinven vill genom sitt bolag Cinoor sälja hela sitt innehav i bolaget som uppgår till drygt 12 miljoner aktier, motsvarande 12,6 procent av kapitalet i Coor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Pensions-vd: Jag ska köpa vapen

KPA Pensions nya vd Britta Burreau tillträder sin nya tjänst i december, men innan dess ska hon vara ledig i sex månader. Då ska den nyexaminerade jägaren passa på att köpa vapen. Det säger hon till Pensioner & Förmåner..

DI - 45 minuter sedan

Volkswagen storanställer i Sverige

Volkswagens utsläppsskandal verkar inte påverka svenskarnas vilja att köpa bilar från det tyska bilmärket. Nu ska Volkswagen i Sverige nyanställa 100 säljare..

DI - 45 minuter sedan

Nordenbörser: Kone steg på hissrykte

Efter ett par starka dagar syntes en lugnare utveckling på de nordiska börserna. Samlingsindexet Nordic VINX 30 hade strax efter klockan 17 stigit 0,1 procent till 923..

DI - 1 timme sedan

Jan Glevén: Kina lägger pengarna i Europa

Kina har öppnat plånboken och flera stora teknikbolag i Tyskland har fått nya kinesiska ägare.Nu kan Sverige stå på tur..

DI - 1 timme sedan

Chevron stänger terminal efter ny terrorattack

Chevrons aktiviteter i Nigerdeltat har stängts ned på grund av en terroristattack mot Escravos-terminalen. Det uppger en källa inom företaget till Reuters på torsdagen..

DI - 1 timme sedan

Persson varnar för Trump

Risken har ökat för att Donald Trump vinner presidentvalet i USA. Det säger nu Sveriges tidigare statsminister Göran Persson, och varnar samtidigt för stor oro på de finansiella marknaderna om britterna lämnar EU..

DI - 1 timme sedan

EU-ministrar enades om filmroaming

EU:s telekomministrar beslöt på torsdagen att öppna frekvensbandet 470–790 MHz för trådlöst bredband. Ministrarna enades också om att konsumenter ska kunna nå sina abonnemang i hemlandet på onlinetjänster, som film och sport, när de tillfälligt vistas i ett annat EU-land..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.