DI > Ekonomi

Sunday, 29 May, 15:24

DI - 04 mar 16 kl. 19:44

Humana hakar på börsvåg i vårdenEfter Attendos och Capios intåg på börsen i fjol ser ännu ett privat vårdbolag ut att vara på väg dit. Humana sonderar terrängen.”Vi ska börja träffa utvalda investerare för att undersöka intresset”, säger vd:n Rasmus Nerman..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Attendos, Capios, Rasmus Nerman

Dela artikeln

1 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Humana, hakar, börsvågi , vården
Kristianstadsbladet - 20 mar 13 kl. 04:10

Billströms blåögda ord

Foto: Claes Nyberg
Migrationsminister Tobias Billström (M) har gjort bort sig. Det kräver mer än en ursäkt.
I Dagens Nyheter (19/3) öppnade migrationsministern munnen utan att tänka efter först: ?

YLE - 21 mar 15 kl. 09:50

Tågtrafiken - vad är problemet?

Tekniska fel, elavbrott och förseningar. Tågtrafiken i Finland har på 20 år blivit modernare, snabbare och miljövänligare, men också känsligare för olika störningar. Man framför en massa skärmar.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Militanter sprängde oljeledning

Oron fortsätter i Nigeria. AFP rapporterar att militanter har sprängt strategiska oljeledningar som tillhör Shell och italienska Agip under helgen..

DI - 1 timme sedan

Världens längsta tågtunnel

Den 1 juni invigs Gotthardbastunneln, mellan de schweiziska småstäderna Erstfeld och Bodio, som då blir världens längsta tågtunnel. Bygget, som har pågått i 17 år, har kostat Schweiz 8 liv och 98 miljarder kronor..

DI - 1 timme sedan

"Solkraften förblir liten i Sverige"

Solenergin är på frammarsch i Sverige. Ingen annan energiform är så populär. Ändå tyder mycket på att den förblir marginell i vårt land..

DI - 1 timme sedan

”Läget är akut i Kina”

Läget är akut för svenska industribolag i Kina. Jättemarknaden är under förändring och det krävs snabba beslut för att försvara sina positioner. Det säger Tobias Glitterstam, Kinachef och handelssekreterare på Business Sweden..

DI - 1 timme sedan

Antikprofilen trivs i skogen

Skogen i Småland är lika viktig som antikviteterna i Knut Knutsons liv. I en intervju med Di berättar auktionsprofilen om varför han röjer men inte gallrar, och planerna på nya skogsköp..

DI - 2 timmar sedan

Misstänkta riktade in sig på Toyota

Utrustade med avancerad specialelektronik planerade de två männen att stjäla bilar – av ett särskilt märke: Toyota. En expert på bilstölder beskriver dem som proffs: "De som använder dessa verktyg spelar i division 1", skriver han i ett utlåtande som användes i Borås tingsrätt där männen häktades på fredagen..

DI - 2 timmar sedan

Kommunal väljer nytt efter skandal

Blir det ansvarsfrihet för avgående ordföranden Annelie Nordström? I kölvattnet av vinterns skandaler ska LO-facket Kommunal tvätta byken men också välja en ny ordförande på kongressen som börjar på tisdag..

DI - 4 timmar sedan

Driftstörningar stoppar storbankernas kunder

Teknikstrulet sprider sig. Betaltjänsten Swish brottades hela lördagen med driftstörningar och nu meddelar storbankernas kunder sig ha problem med kortbetalningar i butik..

DI - 4 timmar sedan

Driftstörningar stoppar Handelsbankens kunder

Betaltjänsten Swish har brottats med stora teknikproblem sedan i går, vilket fortfarande orsakar driftstörningar för Handelsbanken..

DI - 4 timmar sedan

Handelsbankens betalsystem strular

Betaltjänsten Swish har brottats med stora teknikproblem, vilket orsakar driftstörningar för Handelsbanken..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.