DI > Ekonomi

Friday, 29 July, 19:49

DI - 04 mar 16 kl. 19:44

Humana hakar på börsvåg i vårdenEfter Attendos och Capios intåg på börsen i fjol ser ännu ett privat vårdbolag ut att vara på väg dit. Humana sonderar terrängen.”Vi ska börja träffa utvalda investerare för att undersöka intresset”, säger vd:n Rasmus Nerman..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Attendos, Capios, Rasmus Nerman

Dela artikeln

1 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Humana, hakar, börsvågi , vården
Kristianstadsbladet - 20 mar 13 kl. 04:10

Billströms blåögda ord

Foto: Claes Nyberg
Migrationsminister Tobias Billström (M) har gjort bort sig. Det kräver mer än en ursäkt.
I Dagens Nyheter (19/3) öppnade migrationsministern munnen utan att tänka efter först: ?

YLE - 21 mar 15 kl. 09:50

Tågtrafiken - vad är problemet?

Tekniska fel, elavbrott och förseningar. Tågtrafiken i Finland har på 20 år blivit modernare, snabbare och miljövänligare, men också känsligare för olika störningar. Man framför en massa skärmar.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Bilmärkena kunderna tycker mest om

Svenska Volvo klättrar men tyskarna slår vakt om förstaplaceringarna. Här är listan över bilarna som tilltalar ägarna mest på ett känslomässigt plan..

DI - 45 minuter sedan

”Dags för de superrika att betala tillbaka”

Hon flaggade för tuffare tag mot Wall Street och ökade regleringar. Storföretagen och de rika ska patriotiskt betala tillbaka om Hillary Clinton blir president och lanserar sitt stora jobbprogram. Riktningen var tydlig när Hillary Clinton blev historisk..

DI - 45 minuter sedan

Rapportyra håller i sig för Mycronic

Mycronic fortsätter uppåt i spåren av sin kvartalsrapport och börsvärdet närmar sig nu 10 miljarder kronor. ”Vi har inte kommunicerat någon ny information. Men rapporten för andra kvartalet var stark, vilket har gett höjda riktkurser”, säger vd:n Lena Olving..

DI - 45 minuter sedan

Stark tillväxt för finanshus

Finanshuset Söderberg & Partners har ett rekordår bakom sig. Omsättningen ökade med 29 procent till drygt 2,3 miljarder kronor. ”Vi växer så det knakar inom främst private banking”, säger vd:n Gustaf Rentzhog..

DI - 45 minuter sedan

Stressfri fångst i väglöst land

Ett av världens bästa vatten för att fiska harr. Men kanske ännu mer påtagligt; en unik plats på jorden, i väglöst land i den storslagna lappländska fjällvärlden. Resan till Tjuonajokk blev ett möte med sällsam natur, flugfiske och matnjutning intill Kaitumälven – nio mil norr om Polcirkeln..

DI - 1 timme sedan

Förändring slår stabilitet

Det amerikanska folket vill ha förändring och är i grunden trötta på politiker som sedan finanskrisen har varit låsta i sina positioner och skyllt på varandra. Samtidigt har de sett de rika bli rikare medan medelklassen stått och stampat..

DI - 1 timme sedan

Trump: Vill slå hans huvud i spinn

Stämningen är minst sagt hård under den amerikanska presidentvalskampanjen. Redan på fredagen reagerade Donald Trump, sin vana trogen, med ett våldsamt utfall mot Demokraternas konvent..

DI - 1 timme sedan

Så klär du dig i höst

Inga shorts på jobbet – men gärna silkesrosett runt halsen i höst, och på kontoret gör den laxrosa kostymen entré. Samtidigt pekas Anders Borg ut som den lysande stjärnan i ett näringsliv som borde ta ut svängarna ännu mer..

DI - 1 timme sedan

Norska miljardärer i ny hotelloffensiv

Den norske hotellkungen Petter Stordalen tar hjälp av den norska miljardärsfamiljen Varner för att ta ytterligare marknadsandelar på den tuffa nordiska hotellmarknaden. ”Tillsammans ska vi äga hotellfastigheter för 10 miljarder kronor om fem år”, säger Petter Stordalen..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen: Loomis rusade på försiktig börs

En mild uppgång präglade Stockholmsbörsen på fredagen. Loomis rusade på rapport medan teknikkonsultföretaget Sweco fick mest stryk bland storbolagen..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.