E24 > Ekonomi

Wednesday, 25 May, 07:11

E24 - 04 mar 16 kl. 19:00

Varnar för oseriösa elbolag: "Stoppa det här snabbt"Hundratals anmälningar mot företag på elmarknaden har kommit in till svenska myndigheter sedan början av förra året. "Det är viktigt att Konsumentverket och Energimarknadsinspektionen kan stoppa det här snabbt", säger Bo Hesselgren, vd på Konsumenternas energimarknadsbyrå som nu går ut med en varning för oseriösa elhandelsföretag..
Läs mer på E24
Läs mer om:
;stoppa, ;Det, Konsumentverket, Energimarknadsinspektionen, Bo Hesselgren, Konsumenternas

Dela artikeln

42 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Varnarför , oseriösa, elbolag, quot;Stoppadet här , snabbt"
Kristianstadsbladet - 01 jan 14 kl. 13:47

Missnöjet med elrådgivare växer


Klagomålen mot energibolag och företag som ger råd om val av elbolag strömmade in under 2013. Konsumentverket fick in 600 anmälningar om elbolag och elrådgivare, vilket är mer än en fördubbling jämfört med föregående år, rapporterar SVT.Både enskilda konsumenter och företag har drabbats av oseriösa säljare på stan och via telefon.

BT - 01 jan 14 kl. 13:48

Missnöjet med elrådgivare växer

Klagomålen mot energibolag och företag som ger råd om val av elbolag strömmade in under 2013. Konsumentverket fick in 600 anmälningar om elbolag och elrådgivare, vilket är mer än en fördubbling jämfört med föregående år, rapporterar SVT. Både enskilda konsumenter och företag har drabbats av oseriösa säljare på stan och via telefon.

Fler nyheter från E24

E24 - 1 timme sedan

Börsens bäst betalda: Håvar in 295 miljoner

295 miljoner kronor. Så mycket fick Stockholmsbörsens fem bäst betalda vd:ar förra året. Det visar en ny sammanställning från konsultbolaget Novare Pay, som SvD Näringsliv har tagit del av.

E24 - 2 timmar sedan

Glada tongångar på Asienbörsen

De ledande Asienbörserna har vänt uppåt under onsdagen efter det glada humöret i Europa och på Wall Street. I Tokyo har Nikkei 225-index rusat upp med 1,8 procent medan det bredare Topixindex har gått upp med 1,5 procent..

E24 - 4 timmar sedan

Ny uppgörelse om Grekland

Euroländernas finansministrar har efter nästan elva timmars långa förhandlingar nått en uppgörelse med Grekland. Enligt vad eurogruppens ordförande Jeroen Dijsselbloem twittrar så har ett stort genombrott gjorts för att nå "en ny fas" i det grekiska stödprogrammet..

E24 - 8 timmar sedan

Känd auktionsfirma bötfälls för elfenbensförsäljning

Den anrika auktionsfirman Christie's i London har bötfällts med 3 250 pund (motsvarande drygt 39 000 kronor) för att ha sålt elfenben utan korrekt dokumentation. Enligt polisen har också den 63-årige ägaren som gav Christie's försäljningsuppdraget av den bete av elfenben som det gäller åtalats..

E24 - 8 timmar sedan

Glada miner på Wall Street

Humöret var gott bland investerarna på de amerikanska börserna, där stigande aktiekurser inom teknologi- och banksektorn överskuggade centralbankens förväntade räntehöjningar..

E24 - 9 timmar sedan

Största försäljningsökningen av hus i USA

Nya muntra försäljningssiffror för husmarknaden i USA pekar mot att den amerikanska ekonomin är på stabil kurs uppåt. I april ökade försäljningen av nya enfamiljshus med 16,6 procent till en säsongsjusterad årstakt på 619 000 hus – den största procentuella ökningen sedan januari 1992 och den högsta justerade årsnivån sedan januari 2008..

E24 - 11 timmar sedan

Rekonstruktören: ”Konkurs går inte att utesluta”

Möjligheterna att få mediekoncernen Stampen på fötter igen är goda. Det tror Christian Andersch på Rosengrens advokatbyrå som ansvarar för rekonstruktionen av bolaget. Samtidigt sticker han inte under stol med att mer än hälften av alla rekonstruktioner slutar i konkurs..

E24 - 12 timmar sedan

Elekta tvingas betala 820 miljoner kronor efter dom

Elekta har dömts till att betala cirka 8,9 miljoner euro, motsvarande cirka 820 miljoner kronor i en rättstvist till tyska Humediq. Det meddelar Elekta i ett pressmeddelande..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.