DI > Ekonomi

Friday, 21 October, 20:21

DI - 04 mar 16 kl. 16:10

New York-börsen: Svajig öppning trots jobblyftUSA-börserna inledde fredagens handel strax under nollstrecket efter att jobbrapporten för februari publicerats och visat på en stark sysselsättningsökning..
Läs mer på DI
Läs mer om:
York, USA

Dela artikeln

3 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: New, York-börsen, Svajig, öppningtrots , jobblyft
Cornucopia - 09 jul 15 kl. 08:17

Hackergruppen Anonymous sänkte New York-börsen

Det ser ut som att hackergruppen Anonymous sänkte New York-börsen NYSE igår. Man gör naturligtvis inga helt tydliga uttalanden, men indikationerna är kraftiga.

Innan börsen kraschade gjorde man följande tweet.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

New York-börsen öppnade efter Sandy

Efter att ha varit stängd i två dagar på grund av stormen Sandys framfart så öppnade New York-börsen som vanligt under onsdagsmorgonen (lokal tid), skriver New York Times.Även John F Kennedy-flygplatsen och Newark-flygplatsen har öppnats, men för begränsad trafik. Tunnelbanan i New York står dock fortfarande stilla på grund av översvämningarna, vilket orsakar stora problem..

DI - 31 dec 13 kl. 15:38

Så går New York-börsen 2014

NEW YORK Räkna med en favorit i repris. Det säger USA:s samlade expertkår, som tror att 2014 blir ett nytt starkt år, efter att New York-börsen rusat 30 procent under 2013. Men analytikerna har haft fel förut, och det saknas inte skeptiker på Wall Street..

Affärsvärlden - 11 okt 12 kl. 07:01

Rapportperiod sätter skräck i New York-börsen

 Alcoas på tisdagskvällen nedskruvade prognos för den globala aluminiumefterfrågan följdes av breda nedgångar på New York-börsen på onsdagen, nedgångar som spände över såväl råvaru- och industribolag som detaljhandlare..

Affärsvärlden - 17 okt 12 kl. 07:23

Spanien-hopp gav skjuts på New York-börsen

Liksom på måndagen blev tisdagen en dag av kraftiga uppgångar på New York-börsen, efter att nyheter om Spanien höjt investerarnas humör i både Europa och USA. Banker stod ånyo i fokus med Citigroup i centrum, men till skillnad från gårdagens rapport var det vd:s oväntade och omedelbara avgång som tilldrog sig uppmärksamheten..

Expressen - 07 nov 12 kl. 18:16

New York-börsen rasar efter valet

New York-börsen faller kraftigt när USA vaknar upp efter valyran. Risken för fortsatt politiskt dödläge i Washington skrämmer investerarna. Från krisländerna i Europa kommer svarta siffror..

DI - 29 jan 14 kl. 16:29

Fiat går till New York-börsen

Fiat kommer att lista sig på New York-börsen under det nya namnet Fiat Chrysler Automobiles. Det meddelade fordonsbolaget i dag i samband med rapporten för det fjärde kvartalet som kom in sämre än väntat, uppger Dow Jones Newswires..

DI - 18 feb 14 kl. 13:37

King till New York-börsen

Spelbolaget King, med succéspelet Candy Crush Saga, har ansökt om att noteras vid New York-börsen i USA. Bolaget kan enligt uppgift få ett börsvärde på 30 miljarder kronor..

Resume - 18 feb 14 kl. 15:59

King till New York-börsen


Spelbolaget King har ansökt om att noteras vid New York-börsen i USA. King har bland annat utvecklat det framgångsrika Candy Crush Saga. Noteringen kan dra in max 3,2 miljarder kronor..

SvD - 07 aug 14 kl. 23:01

New York-börsen vände på minus

(Omsändning: lägger till omsättning på New York-börsen och Nasdaq i tredje stycket).

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Petersson: Svåra nötter att knäcka för Billerud Korsnäs

Pappersbolaget Billerud Korsnäs föll med 3 procent sedan det i niomånadersrapporten framkommit att sodapannan i Frövi gått sönder och behöver repareras för 100 miljoner kronor..

DI - 15 minuter sedan

Camurus-resultat från tre studier

Läkemedelsbolaget Camarus har tillsammans med Braeburn Pharmaceuticals presnterat nya data från tre kliniska studier. Det framgår av ett pressmeddelande på fredagskvällen..

DI - 15 minuter sedan

Därför kräver bankerna amortering på gamla bolån

Snaran dras åt kring de bolåntagare som hittills lyckats ducka för krav på amortering. Storbankernas dominans gör att de kan kräva amortering även av bankbytare med gamla lån, konstaterar Konkurrensverkets generaldirektör Dan Sjöblom..

DI - 45 minuter sedan

Allt ljus på bilen på Di:s konferens

170 personer pratade tjänstebilar på Di:s konferens Sex av tio fabriksnya bilar säljs till företag, samtidigt som försäljningen går mot alla tiders rekord..

DI - 1 timme sedan

Mäklarjättens försäljning rasar

Fastighetsbyråns försäljning har minskat kraftigt de senaste månaderna. I Göteborg har bostadsrättsförsäljningen gått ned med mer än 20 procent jämfört med i fjol..

DI - 1 timme sedan

Vilenius: Nu kan det i princip inte bli värre

Att Ericssons halvårsrapport skulle bjuda på mycket elände visste alla efter den historiska vinstvarningen 12 oktober..

DI - 2 timmar sedan

New York: Microsoft slår nytt kursrekord

Det var fortsatt små rörelser på Wall Street, som några timmar in i fredagshandeln låg lätt på minus. Ett mixat rapportutfall var i fokus..

DI - 2 timmar sedan

Europa: Fordonsaktier backade

Europabörserna tappade fart på fredagen efter en vecka som var den starkaste på en månad. Ett blandat rapportutfall bidrog till de milda nedgångarna..

DI - 2 timmar sedan

GE kan dra sig ur budet på Arcams kollega

GE, som har ett liggande bud på 3D-printingbolaget Arcam värt 285 kronor per aktie och ett annat bud på tyska sektorkollegan SLM Solutions, är villigt att avstå det tyska budet om det visar sig nödvändigt, och har andra möjligheter inom 3D-printing..

DI - 2 timmar sedan

Stockholmsbörsen: Rapportras för Ericsson

Fredagen blev en smådeppig rapportdag på Stockholmsbörsen. Trots att storbolagsrapporterna i stort sett var i linje med förväntningarna backade de flesta medan OMXS30 slutade på minus 0,1 procent. Folkaktien Ericsson fortsatte dock sin golgatavandring och rasade med 5,9 procent..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.