DI > Ekonomi

Monday, 25 July, 19:48

DI - 04 mar 16 kl. 16:10

New York-börsen: Svajig öppning trots jobblyftUSA-börserna inledde fredagens handel strax under nollstrecket efter att jobbrapporten för februari publicerats och visat på en stark sysselsättningsökning..
Läs mer på DI
Läs mer om:
York, USA

Dela artikeln

3 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: New, York-börsen, Svajig, öppningtrots , jobblyft
Cornucopia - 09 jul 15 kl. 08:17

Hackergruppen Anonymous sänkte New York-börsen

Det ser ut som att hackergruppen Anonymous sänkte New York-börsen NYSE igår. Man gör naturligtvis inga helt tydliga uttalanden, men indikationerna är kraftiga.

Innan börsen kraschade gjorde man följande tweet.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

New York-börsen öppnade efter Sandy

Efter att ha varit stängd i två dagar på grund av stormen Sandys framfart så öppnade New York-börsen som vanligt under onsdagsmorgonen (lokal tid), skriver New York Times.Även John F Kennedy-flygplatsen och Newark-flygplatsen har öppnats, men för begränsad trafik. Tunnelbanan i New York står dock fortfarande stilla på grund av översvämningarna, vilket orsakar stora problem..

DI - 31 dec 13 kl. 15:38

Så går New York-börsen 2014

NEW YORK Räkna med en favorit i repris. Det säger USA:s samlade expertkår, som tror att 2014 blir ett nytt starkt år, efter att New York-börsen rusat 30 procent under 2013. Men analytikerna har haft fel förut, och det saknas inte skeptiker på Wall Street..

Affärsvärlden - 11 okt 12 kl. 07:01

Rapportperiod sätter skräck i New York-börsen

 Alcoas på tisdagskvällen nedskruvade prognos för den globala aluminiumefterfrågan följdes av breda nedgångar på New York-börsen på onsdagen, nedgångar som spände över såväl råvaru- och industribolag som detaljhandlare..

Affärsvärlden - 17 okt 12 kl. 07:23

Spanien-hopp gav skjuts på New York-börsen

Liksom på måndagen blev tisdagen en dag av kraftiga uppgångar på New York-börsen, efter att nyheter om Spanien höjt investerarnas humör i både Europa och USA. Banker stod ånyo i fokus med Citigroup i centrum, men till skillnad från gårdagens rapport var det vd:s oväntade och omedelbara avgång som tilldrog sig uppmärksamheten..

Expressen - 07 nov 12 kl. 18:16

New York-börsen rasar efter valet

New York-börsen faller kraftigt när USA vaknar upp efter valyran. Risken för fortsatt politiskt dödläge i Washington skrämmer investerarna. Från krisländerna i Europa kommer svarta siffror..

DI - 29 jan 14 kl. 16:29

Fiat går till New York-börsen

Fiat kommer att lista sig på New York-börsen under det nya namnet Fiat Chrysler Automobiles. Det meddelade fordonsbolaget i dag i samband med rapporten för det fjärde kvartalet som kom in sämre än väntat, uppger Dow Jones Newswires..

DI - 18 feb 14 kl. 13:37

King till New York-börsen

Spelbolaget King, med succéspelet Candy Crush Saga, har ansökt om att noteras vid New York-börsen i USA. Bolaget kan enligt uppgift få ett börsvärde på 30 miljarder kronor..

Resume - 18 feb 14 kl. 15:59

King till New York-börsen


Spelbolaget King har ansökt om att noteras vid New York-börsen i USA. King har bland annat utvecklat det framgångsrika Candy Crush Saga. Noteringen kan dra in max 3,2 miljarder kronor..

SvD - 07 aug 14 kl. 23:01

New York-börsen vände på minus

(Omsändning: lägger till omsättning på New York-börsen och Nasdaq i tredje stycket).

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Fingerprintskeptikerna slår till igen

En av Fingerprint Cards främsta belackare står på sig. I en ny analys upprepar ABG Sundal Collier sin säljrekommendation, och skriver bland annat att biometribolagets senaste kvartalssiffror höll låg kvalitet..

DI - 30 minuter sedan

Vd-byte spär på ledningskrisen

Vd Hans Vestberg tvingas bort från Ericsson efter ett turbulent 2016. Nu måste bolaget först och främst tackla en allt sämre efterfrågan menar ordförande Leif Johansson, vars egen position ifrågasätts efter den svaga utvecklingen och den pågående kartellskandalen kring Volvo..

DI - 15 minuter sedan

Han får sparken – och två årslöner

Hans Vestberg får två årslöner, drygt 28 miljoner kronor, när han lämnar Ericsson – plus pension och eventuell bonus. Därmed kommer hans samlade ersättningar från vd-tiden att summera till uppemot en kvarts miljard kronor..

DI - 15 minuter sedan

”Behövs någon utifrån”

Ericsson behöver en ny start med nästa vd. Flera bedömare som Di talat med vill se en vd utan koppling till bolaget eller huvudägarna. ”Chansen är stor att näste vd för Ericsson inte är svensk”, säger en initierad bedömare..

DI - 15 minuter sedan

Svåra val för nästa Ericsson-vd

Ericsson är på jakt efter en ny vd. Denne får ta över bolag där hela havet stormar. Blir vägvalet att vänta in bättre tider, krympa och sälja?.

DI - 15 minuter sedan

Clinton sviker aldrig Nato

Hillary Clinton kommer som president alltid att ställa upp för sina allierade i Nato och hon förstår inte människor som talar illa om USA. Det konstaterade hon som en direkt kritik mot sin motståndare i presidentvalskampanjen i ett tal för landets veteraner på måndagen..

DI - 15 minuter sedan

Ryssland och OS känsligt för Ericsson

Förra veckan fanns en oro inom Ericsson för att Hans Vestbergs uppdrag som ordförande för Svenska Olympiska kommittén ska påverka telekomjättens försäljning på den ryska marknaden negativt, uppger källor för Di..

DI - 1 timme sedan

Fler anmälningar om fiffel med EU-budgeten

Under förra året ökade inrapporteringen av fusk med EU-budgeten med över 30 procent. I rena pengar motsvarar det 30 miljarder kronor. Storbritannien, som har folkomröstat för att lämna EU, hör till de länder med flest misstänkta fall av fusk..

DI - 1 timme sedan

Kina köper anrikt fotbollslag för halv miljard

Ett kinesiskt konsortium har öppnat plånboken rejält för att köpa den anrika fotbollsklubben Wolverhampton. För motsvarande 512 miljoner kronor blev klubben deras. Nu höjer de nya ägarna pilbågen och tar sikte på Premier League..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen: Klättrade på bred front

Stockholmsbörsen klättrade på måndagen med stöd av bland andra SSAB och Ericsson. Beskedet om vd:ns omedelbara sorti gav skjuts åt telekomjättens aktie..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.