DI > Ekonomi

Tuesday, 31 May, 19:56

DI - 04 mar 16 kl. 16:10

New York-börsen: Svajig öppning trots jobblyftUSA-börserna inledde fredagens handel strax under nollstrecket efter att jobbrapporten för februari publicerats och visat på en stark sysselsättningsökning..
Läs mer på DI
Läs mer om:
York, USA

Dela artikeln

3 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: New, York-börsen, Svajig, öppningtrots , jobblyft
Cornucopia - 09 jul 15 kl. 08:17

Hackergruppen Anonymous sänkte New York-börsen

Det ser ut som att hackergruppen Anonymous sänkte New York-börsen NYSE igår. Man gör naturligtvis inga helt tydliga uttalanden, men indikationerna är kraftiga.

Innan börsen kraschade gjorde man följande tweet.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

New York-börsen öppnade efter Sandy

Efter att ha varit stängd i två dagar på grund av stormen Sandys framfart så öppnade New York-börsen som vanligt under onsdagsmorgonen (lokal tid), skriver New York Times.Även John F Kennedy-flygplatsen och Newark-flygplatsen har öppnats, men för begränsad trafik. Tunnelbanan i New York står dock fortfarande stilla på grund av översvämningarna, vilket orsakar stora problem..

DI - 31 dec 13 kl. 15:38

Så går New York-börsen 2014

NEW YORK Räkna med en favorit i repris. Det säger USA:s samlade expertkår, som tror att 2014 blir ett nytt starkt år, efter att New York-börsen rusat 30 procent under 2013. Men analytikerna har haft fel förut, och det saknas inte skeptiker på Wall Street..

Affärsvärlden - 11 okt 12 kl. 07:01

Rapportperiod sätter skräck i New York-börsen

 Alcoas på tisdagskvällen nedskruvade prognos för den globala aluminiumefterfrågan följdes av breda nedgångar på New York-börsen på onsdagen, nedgångar som spände över såväl råvaru- och industribolag som detaljhandlare..

Affärsvärlden - 17 okt 12 kl. 07:23

Spanien-hopp gav skjuts på New York-börsen

Liksom på måndagen blev tisdagen en dag av kraftiga uppgångar på New York-börsen, efter att nyheter om Spanien höjt investerarnas humör i både Europa och USA. Banker stod ånyo i fokus med Citigroup i centrum, men till skillnad från gårdagens rapport var det vd:s oväntade och omedelbara avgång som tilldrog sig uppmärksamheten..

Expressen - 07 nov 12 kl. 18:16

New York-börsen rasar efter valet

New York-börsen faller kraftigt när USA vaknar upp efter valyran. Risken för fortsatt politiskt dödläge i Washington skrämmer investerarna. Från krisländerna i Europa kommer svarta siffror..

DI - 29 jan 14 kl. 16:29

Fiat går till New York-börsen

Fiat kommer att lista sig på New York-börsen under det nya namnet Fiat Chrysler Automobiles. Det meddelade fordonsbolaget i dag i samband med rapporten för det fjärde kvartalet som kom in sämre än väntat, uppger Dow Jones Newswires..

DI - 18 feb 14 kl. 13:37

King till New York-börsen

Spelbolaget King, med succéspelet Candy Crush Saga, har ansökt om att noteras vid New York-börsen i USA. Bolaget kan enligt uppgift få ett börsvärde på 30 miljarder kronor..

Resume - 18 feb 14 kl. 15:59

King till New York-börsen


Spelbolaget King har ansökt om att noteras vid New York-börsen i USA. King har bland annat utvecklat det framgångsrika Candy Crush Saga. Noteringen kan dra in max 3,2 miljarder kronor..

SvD - 07 aug 14 kl. 23:01

New York-börsen vände på minus

(Omsändning: lägger till omsättning på New York-börsen och Nasdaq i tredje stycket).

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Tar över i toppen

Kristoffer Melinder blir ensam herre på täppan när riskkapitalbolaget Nordic Capital stuvar om i toppen.På agendan finns försäljningar av flera bolag, där flera kan hamna på börsen..

DI - 30 minuter sedan

Investerar i kvinnligt kapital

Bankjätten Citi vill se fler kvinnor på toppositioner i finansbranschen.Som ett led i ansträngningarna tar storbanken över huvudsponsorskapet till Handelshögskolans ledarskapsstipendium för kvinnor..

DI - 30 minuter sedan

Tung månad för Turkietfonder

Maj var en tung månad för sparare som satsat på Turkietfonder. Förvaltarna på två av fondbolaget Tundras fonder har dock betydligt muntrare månadsbrev att författa..

DI - 30 minuter sedan

Kronans utsikter

Trots stora rörelser i kronan ligger den svenska valutan bara på något starkare nivåer mot dollarn och euron än för ett år sedan och det finns fortfarande utrymme för en viss kronförstärkning det närmaste året. En starkare växelkurs håller tillbaka värdet på svenska fondandelar i omvärlden, begränsar vinstmarginalerna för svenska exportbolag men gynnar semesterkassan.Di har gått igenom utsikterna för den svenska kronan mot de för Sverige fem viktigaste valutorna..

DI - 30 minuter sedan

När sopor blir till guld

Againitys anläggning ska förvandla ett sopberg i Kenya till lönsam el. Men det är bara början.”Från att sopor har betraktats som stora utgiftsposter gör vi dem plötsligt till plusaffärer för kommunerna”, säger vd:n och uppfinnaren David Frykerås..

DI - 45 minuter sedan

Bra resa på börsen för Paradox

Spelutvecklaren Paradox Interactive gjorde en lyckad debut på First North på torsdagen. Aktien steg med 35 procent räknat från teckningskursen under intensiv handel..

DI - 45 minuter sedan

Börsen lockar lärare

Academedia har fått fler än 200 mejl och samtal från lärare och rektorer som frågar om aktieköp – innan prospektet är klart.Alla 12.000 anställda vid företagets skolor och förskolor i Sverige är garanterade aktier för 30.

DI - 45 minuter sedan

Nya besked om snabbtåg

Notan för höghastighetsbanan specificeras. Men alternativet är 100 miljarder kronor billigare.Liberalerna kräver ett stopp för snabbtågsprojektet, men varken S eller M vill ge något besked..

DI - 45 minuter sedan

”Grundarbetet klart”

Trots den knappa tiden hyser handelskommissionär Cecilia Malmström och USA:s handelsminister Michael Froman förhoppningar om att ett frihandelsavtal mellan EU och USA innan året är slut.Det säger de efter förhandlingar i Stockholm på tisdagen..

DI - 45 minuter sedan

Myterister på valutahavet

Tiden när centralbankscheferna tydligt pekade ut riktningen för valutamarknaden är över. Nu rycker den betydligt mer oberäkneliga politiken i rodret.Det innebär både risker och möjligheter för kronan.Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.