Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 25 May, 20:47

Affärsvärlden - 04 mar 16 kl. 15:46

Antalet laddbara bilar ökar i SverigeAntalet laddbara bilar i Sverige är nu uppe i 16.910 bilar efter att ha ökat med 624 bilar i februari. Det skriver Power Circle, elkraftbranschens intresseorganisation, i ett pressmeddelande..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Sverige, Power Circle

Dela artikeln

2 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Antalet laddbara, bilar, ökari , Sverige
Expressen - 07 apr 16 kl. 12:17

Allt fler svenskar köper laddbara bilar

Det finns närmare 20 000 laddbara bilar i Sverige. Och fler blir det. Bara i mars månad såldes 1270 el- eller hybridbilar i Sverige.

Sydsvenskan - 18 aug 14 kl. 12:51

Snart 6000 laddbara bilar

Under årets första sju månader har beståndet av laddbara bilar, el och laddhybrider, ökat med 2592 fordon vilket är en ökning med 80 procent..

DI - 08 apr 15 kl. 14:08

Rusning efter laddbara bilar

Mars månad blev en rekordmånad för laddningsbara bilar i Sverige..

DI - 03 jun 15 kl. 16:19

Rekord för laddbara fordon i Sverige

Maj månad blev en ny rekordmånad för laddbara fordon i Sverige..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Miljöbilar ökar

Antalet miljöbilar ökar i Sverige. I riket har andelen miljöbilar ökar med 10,9 procentenheter under de senaste fem åren. Mest ökar de i Lund och Mölndal medan bilisterna i Strömsund och Härjedalen har ett svalare intresse för miljöbilar..

Supermiljöbloggen - 30 sep 15 kl. 00:32

Volkswagen återkallar 224 746 bilar i Sverige

Volkswagen Sverige skriver i ett pressmeddelande att de återkallar 224 746 bilar i Sverige. Volkswagen Sverige säger till DN att de inte kan svara på vilka åtgärder som kommer att göras. Återkallelsen gäller även bilar från Audi, Skoda och SEAT som alla ingår i Volkswagen-koncernen.

DN - 11 jun 15 kl. 09:32

Stort sug efter nya bilar i Sverige

Det råder mycket starkt sug efter nya bilar i Sverige. Branschföreningen Bil Sweden höjer åter igen prognosen för helåret – nu med ytterligare 17 000 bilar till 327 000 bilar..

DN - 16 jul 14 kl. 16:43

BMW återkallar 12.000 bilar i Sverige

Den tyska biltillverkaren BMW återkallar cirka 1,6 miljoner bilar världen över till följd av ett potentiellt problem med bilarnas airbags. Enligt BMW Sveriges informationschef Michael De Geer handlar det om ungefär 12.000 bilar i Sverige..

SVT - 16 jul 14 kl. 21:02

BMW återkallar tusentals bilar i Sverige

Den tyska biltillverkaren BMW återkallar cirka 1,6 miljoner bilar världen över till följd av ett potentiellt problem med bilarnas airbags. Enligt BMW Sveriges informationschef Michael De Geer handlar det om ungefär 12 000 bilar i Sverige..

Nyteknik - 20 maj 14 kl. 15:04

Telia: Snart 1 miljon uppkopplade bilar i Sverige

Telia har 4g-samarbete med VW och Toyota. Men det blir ännu fler i år, enligt Hans Dahlberg, på Telia Sonera. - Inom fyra år finns 1 miljon uppkopplade bilar i Sverige, spår han..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Protester efter Sveriges ja till Nato-avtal

Riksdagen har sagt ja till Sveriges värdlandsavtal med Nato..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Stora Ensos pappersbruk brinner

Det brinner i skogsbolaget Stora Ensos pappersbruk i Skutskär, rapporterar SVT..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Dåliga banklån i oljesektorn fördubblas

Andelen dåliga lån till olje- och gasföretag har mer än fördubblats under det andra kvartalet som avslutades den 30 april för Bank of Montreal som nu avsätter mer pengar för att täcka väntade kreditförluster, skriver Reuters..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

USA:s oljelager sjunker kraftigt

USA:s lager av råolja, exklusive strategiska lager, sjönk med 4,226 miljoner fat under förra veckan jämfört med veckan innan, enligt officiell statistik. Marknadens förväntningar var en nedgång om 2,5 miljoner fat, enligt Dow Jones Newswires..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Wall Street fortsätter upp

Kurserna på Wall Street bygger vidare på gårdagens kraftiga uppgång. Bidragande faktor till uppgången är ett högre oljepris..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Granskning fäller e-handelsjätten Alibaba

Den amerikanska finansinspektionen SEC har inlett en granskning av den kinesiska e-handelsjätten Alibabas redovisningsprinciper och huruvida de bryter mot federal lag. Det skriver Bloomberg och hänvisar till bolagets årsredovisning..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Analytiker spår rekordpris på guld

Guldpriset är nu nere på sin lägsta nivå på fem veckor vilket har gett ett bra köptillfälle..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

TV: Oljejätten sparkar tusentals

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Inköpschefernas optimism sjunker i USA

Markits inköpschefsindex för tjänstesektorn i USA sjönk till preliminära 51,2 i maj, jämfört med den definitiva nivån på 52,7 månaden innan..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

New York-börserna: Uppgång att vänta

New York-börserna väntas inleda onsdagens handel med fortsatta indexuppgångar, av terminshandeln i skrivande stund att döma. Sentimentet tar intryck av börsstyrka i omvärlden..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.