DN > Inrikes

Wednesday, 26 April, 02:14

DN - 04 mar 16 kl. 05:40

Kraftig villabrand i VaraEn privatperson i Norra Vånga i Vara kommun larmade sent på torsdagskvällen då grannens villa stod i lågor. När räddningstjänsten kom till platsen var villan övertänd och spridningsrisken överhängande..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Vara, Norra Vånga

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kraftig, villabrandi Vara
UNT - 03 mar 13 kl. 00:38

Man hittad död efter kraftig villabrand

En man hittades död sent på lördagen efter en kraftig villabrand i Onsike utanför Uppsala. .

GT - 02 sep 13 kl. 00:32

Kraftig villabrand ? stor spridningsrisk

25 brandmän från fyra stationer kämpar just nu med en kraftig villabrand på Hisingen i Göteborg. ? Det är stor risk för spridning till intilliggande villor där, säger Anders Gärdhagen, räddningstjänsten Göteborg..

UNT - 23 nov 14 kl. 05:35

Två döda i kraftig villabrand

Två personer har har omkommit i en kraftig villabrand i Nykvarn, väster om Södertälje..

SvD - 23 nov 14 kl. 05:35

Två döda i kraftig villabrand

Två personer har omkommit i en kraftig villabrand i Nykvarn, väster om Södertälje..

BT - 23 nov 14 kl. 05:35

Två döda i kraftig villabrand

Två personer har omkommit i en kraftig villabrand i Nykvarn, väster om Södertälje. - Räddningstjänsten har hittat två kroppar i huset, säger stationsbefälet Kjell Karlsson på Södertäljepolisen till TT på söndagsmorgonen.Identiteten på de döda är inte fastställd, och det är inte känt vad som orsakat branden.

DN - 23 nov 14 kl. 05:46

Två döda i kraftig villabrand

Två personer har omkommit i en kraftig villabrand i Nykvarn, väster om Södertälje. ”Räddningstjänsten har hittat två kroppar i huset”, säger stationsbefälet Kjell Karlsson på Södertäljepolisen till TT på söndagsmorgonen..

Expressen - 13 feb 15 kl. 15:21

Två personer döda i kraftig villabrand

Två personer omkom vid en kraftig villabrand söder om Kolsva utanför Västerås, skriver TT..

GT - 01 sep 15 kl. 21:22

Kraftig villabrand – rökdykare på plats

Styrkor från tre räddningsstationer bekämpar just nu en kraftig villabrand i Åsa i Halland. – Det slog ut kraftiga lågor när vi kom till huset. Vi släcker branden både inifrån med rökdykare och från utsidan genom att vi har fått såga upp taket, säger larm- och ledningsoperatören Hans-Olof Allgulin, vid räddningstjänsten i Storgöteborg..

Helsingborgs Dagblad - 05 dec 15 kl. 10:18

Kraftig villabrand på Ättekulla

En kraftig villabrand utbröt på Ättekulla lördag morgon. Mannen som bor i huset klarade sig oskadd..

Expressen - 13 dec 15 kl. 08:13

Man kröp 500 meter från kraftig villabrand

En man har lyckats fly från en kraftig villabrand i Bollnäs, natten mot söndag.Villan stod i lågor när mannen – enligt polisen - kastade sig ut genom ett fönster och kröp till närmsta väg. När han hittades hade han sårskador på händer och armar.

DalaDemokraten - 04 jan 16 kl. 09:51

Kraftig villabrand i Säter

Det var klockan 18.33 på söndagen som larmet kom om en kraftig villabrand i Dalsbyn i Säter..

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Åtta års fängelse för brutala kvinnoöverfall

Flera kvinnor i Avesta överfölls och misshandlades mycket brutalt inom loppet av några timmar en septemberdag förra året. Nu har en 39-årig man dömts till åtta och ett halvt års fängelse för bland annat mordförsök och grov misshandel..

DN - 4 timmar sedan

Ministern tveksam till privat förmedling

Arbetsmarknadsminister Ylva Johansson är skeptisk till Centerförslaget om att införa fler privata arbetsförmedlare. – Det finns ingen ”quick fix” för de svåra utmaningarna på arbetsmarknaden, säger hon..

DN - 5 timmar sedan

Ovanligt kraftigt snöfall – men ”normal” april

Det senaste dygnets snöfall över delar av norra Svealand och sydöstra Norrland var det kraftigaste på 20 år så här sent på våren. På bland annat riksväg 50 genom Hälsingland orsakade det bitvis kaos med mängder av avåkningar. Många av oss upplever vädret just nu som ovanligt kallt – men faktum är att det är en fullt normal aprilmånad..

DN - 5 timmar sedan

Brett spektrum av ämnen på DN:s Utrikesdag

Chinateatern fylldes under tisdagskvällen av Dagens Nyheters korrespondenter, inbjudna gäster och 1.200 i publiken..

DN - 5 timmar sedan

Ewa Stenberg: C-ledaren vore ett flöte för alliansen

Analys. Annie Lööf (C) är en bättre statsministerkandidat för borgerligheten än Anna Kinberg Batra (M), som opinionen ser ut nu. Lööf attraherar fler rödgröna väljare, medan Kinberg Batra avskräcker många C-väljare.

DN - 6 timmar sedan

DN/Ipsos: Alliansväljarna föredrar Lööf som statsminister

Moderaterna är fortfarande det största borgerliga partiet, men en majoritet av alliansväljarna vill helst se Centerns Annie Lööf som statsminister. Stödet för Anna Kinberg Batra är svagt även bland M-väljarna. 30 procent av dem föredrar C-ledaren som statsminister, visar en mätning från DN/Ipsos..

DN - 6 timmar sedan

Vansinnesfärd på trottoar slutade i butik

En bil körde i hög fart efter trottoaren på Bergsgatan i Malmö och krockade med flera bilar under vansinnesfärden som tog slut mot fasaden vid ett antikvariat..

DN - 7 timmar sedan

Timmerbil och personbil i frontalkrock

En timmerbil med släp och en personbil frontalkrockade på länsväg 292 i Östhammars kommun i höjd med Österbybruk. Larmet kom in till polisen klockan 16.24..

DN - 7 timmar sedan

Professor: Tveksamt om livesänd våldtäkt är förtal

Det råder delade meningar om det lagen säger om förtal verkligen är tillämpligt i fallet med de två våldtäkter som sändes via Facebook. – Ur rättslig synvinkel har rätten gjort en ”nyskapande” tolkning. Jag anser att det behövs ny lagstiftning, anpassad efter den verklighet vi lever i, säger Mårten Schultz, professor i civilrätt och ordförande för Institutet för juridik och internet..

DN - 7 timmar sedan

Anhållen efter terrordådet släppt på fri fot

Den misstänkte 26-åringen som under söndagen anhölls för terroristbrott i samband med dådet på Drottninggatan har släppts på fri fot, rapporterar Expressen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.