DI > Ekonomi

Thursday, 29 September, 19:05

DI - 03 mar 16 kl. 20:50

Kaoset på börsen öppnar för uppköpBörsturbulensen har öppnat för köpläge i svenska börsbolag och en rad utländska aktörer utvärderar just nu i hemlighet eventuella bud i närtid.Det uppger advokatbjässen Vinge, som tror att gigantbudet på Meda kan vara början på en våg av uppköpserbjudanden..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Vinge, Meda

Dela artikeln

1 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Kaoset, börsenöppnar för , uppköp
DI - 22 jan 15 kl. 08:45

Så kommer börsen reagera på kaoset i Industrivärden

Omkastningarna i Handelsbanksfären lär göra avtryck i kurserna när Stockholmsbörsen öppnar på torsdagen. Det tror Di:s analytiker Ulf Petersson..

DI - 21 maj 15 kl. 16:38

Kaoset sprider sig på Hongkongbörsen

Oron på Hongkongbörsen fortsätter. Börsraset för solpanelstillverkaren Hanergy i onsdags följdes av ett stort ras för konglomeratet Goldin Group under torsdagen. Även detta ras kopplas till solkungen Li Hejun, som fram till i onsdags var Kinas rikaste man..

DI - 26 jun 16 kl. 17:49

Ulf Petersson: Nu kommer kaoset hit

Bedömningen är att Stockholmsbörsen faller med 4 procent på måndagsmorgonen.Bankerna och särskilt Handelsbanken kommer att pressas mest när börsen öppnar..

DI - 07 jun 12 kl. 08:59

Noteringstorka på börsen

Kaoset kring Facebook har i kombination med en stormig marknad satt tvärstopp för nya börsnoteringar i USA. För närvarande finns inte en enda planerad handelsstart, rapporterar Dagens industri..

DI - 16 jan 15 kl. 13:04

Europabörser: Rekyl efter schweiziska kaoset

Kurserna på Europabörserna hämtade sig från initiala nedgångar och noteras något högre vid lunchtid på fredagen. Därmed fortsätter uppgångarna efter gårdagens tilltagna kurslyft i spåren av Schweiz slopade valutagolv. Den schweiziska börsen går återigen mot strömmen och kurserna fortsätter att peka skarpt nedåt..

PrivataAffärer - 31 aug 15 kl. 12:45

Hernhag: Så hanterar du kaoset på börsen

Börsens kraftiga svängningar är en guldgruva för traders. Småsparare bör hålla huvudet kallt, men kan även försöka utnyttja situationen till att fynda aktier, skriver Privata Affärers Marcus Hernhag....

Aftonbladet - 19 jan 14 kl. 00:22

”Blir Englands rikaste klubb”

Uppköp påstås vara nära efter kaoset.

Expressen - 25 aug 15 kl. 02:46

Börserna fortsätter att rasa i Asien

Börsraset fortsatte i morse. Klockan 03.30 öppnade börsen i Shanghai med en nedgång på 6,4 procent - och det kinesiska kaoset fortsätter att sprida sig över världen.

E24 - 29 jun 16 kl. 15:15

Aktierna som stått emot börsraset efter brexit

Historiska börsfall efter brexit har fått mångmiljardvärden att gå upp i rök på världens börser. Men när dammet nu har lagt sig visar det sig att några aktier har stått emot kaoset. SvD guidar till några guldkorn på Stockholmsbörsen..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Trump gjorde affärer med Castro

Republikanernas presidentkandidat Donald Trumps företag gjorde affärer med Kuba – trots USA:s stenhårda embargo. Det skriver nyhetsmagasinet Newsweek..

DI - 30 minuter sedan

IMF: Finns utrymme att sänka räntan mer

Internationella valutafonden, IMF, fortsätter att rikta kritik mot den svenska bostadsmarknaden och hushållens skuldsättning. Dessutom vill de att Finansinspektionen får mer resurser till övervakning..

DI - 45 minuter sedan

USA-börser: Supervalu rusar

Det var fortsatt relativt lugnt på Wall Street som några timmar in i torsdagshandeln låg på minus, vilket innebar en viss försvagning jämfört med öppningen..

DI - 1 timme sedan

Volvo återkallar 127.000 bilar

Volvo återkallar 127.000 bilar i världen efter problem med en felinstallerad slang som kan leda till fel i elsystemen. För Sveriges del rör det sig om 6.

DI - 1 timme sedan

Telefonsäljare får förbud och böter

Företaget 0700 Sverige AB förbjuds att använda sina försäljningsmetoder och döms också till böter på 300.000 kronor beslutar Patent- och marknadsdomstolen..

DI - 1 timme sedan

Europabörser: Deutsche Bank steg

Trots köptryck i oljerelaterat orkade Europabörserna inte riktigt försvara sina inledande uppgångar i torsdagshandeln..

DI - 1 timme sedan

Nordenbörser: Oljerally i Oslo

Överlägset starkast bland de nordiska börserna i torsdagshandeln var Oslo, Köpenhamn gick motvalls tyngt av läkemedelsaktier..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen: Oljebolag i topp

Oljebolagen tog täten när Stockholmsbörsen steg på torsdagen. Nykomlingen Engelska skolan rusade på sin första handelsdag..

DI - 1 timme sedan

Köpfest efter skatteåterbäring

Skatteåterbäring betyder köpfest. Svenskarna har satt sprätt på flera miljarder kronor de fått tillbaka av Skatteverket..

DI - 1 timme sedan

Experten: Så placerar du i en fortsatt trög världsekonomi

Världen kan glömma chanserna att nå tillbaka till det tidiga 2000-talets tillväxttakt. Men det betyder också att världens börser har mer att ge. Den slutsatsen drar brittiska Capital Economics..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.