DI > Ekonomi

Thursday, 27 October, 14:44

DI - 03 mar 16 kl. 17:59

Snabbtågsnotan bara växerNotan för höghastighetsbanan har redan skjutit i höjden. Men flera bärande investeringar saknas i Trafikverkets kalkyler. Totalt handlar det om extra kostnader för tiotals miljarder kronor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Trafikverkets

Dela artikeln

28 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Snabbtågsnotan, bara, växer
Alliansfritt Sverige - 08 jun 14 kl. 12:43

Inte i något västland ökar klyftorna lika snabbt som i Sverige

Vi kan bekräfta ett rykte om att den relativa fattigdomen växer. Och inte bara det, Sverige är en av de snabbaste länderna att öka inkomstklyftorna jämfört med något annat västerländskt land. Hade det varit en tävling hade vi vunnit.

Barometern - 18 maj 14 kl. 09:43

Antalet utfrysta frisörer växer

Raden av frisörer som vittnar om en arbetsgivare som hotar och fryser ut sin personal växer.
– I efterhand förstår man ju hur sjukt det var. Om någon av oss tog kontakt med facket hotade ledningen med kollektiv bestraffning.

Nerikes Allehanda - 22 dec 13 kl. 05:02

Nu växer flera länder i Afrika så det knakar

Vad vet du om Afrika? Låt mig gissa. Fattigdom, fattigdom, fattigdom.

YLE - 08 sep 16 kl. 13:43

Helsingfors växer med 7000 personer per år

Om lite på 30 år bor det troligen närmare 2 miljoner människor i Helsingforsregionen. Också de svenskspråkiga blir fler. Av Helsingfors stads pinfärska befolkningsprognos framgår det att Helsingfors med omnejd kommer att växa med omkring en halv miljon invånare fram till år 2050.

YLE - 11 sep 14 kl. 11:26

Handbollsdamerna i Karis litar på ett litet men snabbt lag

På lördag (13.9) kör handbollssäsongen igång för Karisdamerna i BK-46 med en match mot Atlas från Vanda. Laget är litet och antar utmanarrollen i serien under ledning av ny tränare.

Kristianstadsbladet - 23 jul 13 kl. 10:00

Kransorter växer när tågen stannar

Foto: Tommy Svensson
Sösdala, Bjärnum och Hästveda växer och invånarantalet ökar. Gemensamt för de tre kransorterna är att de fått eller ska få Pågatågsstopp. Hässleholm och de andra tätorterna backar.

YLE - 31 aug 15 kl. 15:09

Johanna: Köttet växer inte fram i affären

När Johanna Borg var två år gammal blev hon bokstavligen biten av jakt. Nu har hon jagat aktivt i 14 år och kan inte tänka sig att sluta. Jakt är mer än en hobby, det är en livsstil.

Kristianstadsbladet - 21 apr 13 kl. 21:01

Fångstrejk på Guantanamo växer


Över hälften av de 166 fångar som fortfarande är inspärrade på den amerikanska militärbasen Guantanamo har anslutit sig till en pågående hungerstrejk för att protestera mot att de sitter där på obestämd tid.Totalt matvägrar 84 fångar, varav 16 sondmatas och fem är inlagda på sjukhus, enligt överstelöjtnant Samuel House som uppger att ingen av dem befinner sig i livshotande tillstånd.Hungerstrejken växer snabbt, bara under veckoslutet har 21 fångar anslutit sig..

Opinionen.se - 04 jun 13 kl. 06:41

Volvos biltillverkning växer i Kina

I morgon visar Volvo PV upp sin första fabrik i Kina, i storstaden Chengdu. Där ska man tillverka modellen S60L, en förlängd version av S60. ?

Kristianstadsbladet - 07 jul 13 kl. 11:48

Svenska bolag växer i Kina


Trots att den kinesiska ekonomin växer långsammare än tidigare fortsätter svenska teknikföretag att nyanställa fler i Kina. - Vår bedömning är att de svenska teknikföretag som i dag finns i Kina inom kort kommer att ha fler anställda där än de har i Sverige, säger Anders Rune, chefekonom på Teknikföretagen.Bara cirka 15 procent av de anställda i de svenska teknikföretagen arbetar i dag i Sverige, 85 procent av de anställda finns utomlands.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

USA: Orderingången på varaktiga varor sjönk

Orderingången på varaktiga varor i USA sjönk 0,1 procent i september, jämfört med månaden före, enligt data från handelsdepartementet..

DI - 10 minuter sedan

Färre nyanmälda arbetslösa i USA

Antalet nyanmälda sökande av arbetslöshetsunderstöd i USA sjönk med 3.000 personer till 258.000 personer under vecka 42, jämfört med föregående vecka..

DI - 30 minuter sedan

Ikea anklagar rysk polis för utpressning

Ikea har betalat alla skatter bolaget är skyldigt att betala i Ryssland. Det uppger företaget genom e-post till Bloomberg News..

DI - 15 minuter sedan

Stockholmsbörsen bötfäller Arcam

Stockholmsbörsens disciplinnämnd anser att 3d-skrivarbolaget Arcam brutit mot regelverket och tilldelar bolaget ett vite på två årsavgifter, motsvarande 410.000 kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Gjorde glasklart val av yrke

Andreas Matsman kan spegla sig i Västeråsföretagets framgång runt om i huvudstaden. Det unga företaget, som monterar stora glasytor, står bakom bland annat Victoria Tower, Cirkus och delar av Karolinska institutet..

DI - 30 minuter sedan

Statliga stödmiljoner till Zennströms duschföretag

Energimyndigheten gör som riskkapitalet och skickar över 20 miljoner kronor till Malmöföretaget Orbital Systems. Nu kan bolaget fortsätta utveckla ”duscharnas Tesla”..

DI - 45 minuter sedan

Stark rapport från Kabe

Husvagns- och husbilsföretaget Kabe redovisar ett resultat efter skatt på 36 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2016 (22)..

DI - 1 timme sedan

Theresa May i krig med Bank of England

Den brittiska premiärministern Theresa May har tidigare kritiserat Bank of Englands stödåtgärder och att de rika gynnas av penningpolitiken. Nu går centralbanken till motattack och menar att hon har fel..

DI - 1 timme sedan

Dometic säljer USA-verksamhet

Dometic säljer sin verksamhet för sätes- och chassikomponenter inom dotterbolag Atwood Mobile Products för 12,5 miljoner dollar kontant. Det framgår av ett pressmeddelande..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.