DI > Ekonomi

Tuesday, 30 August, 16:58

DI - 03 mar 16 kl. 17:59

Snabbtågsnotan bara växerNotan för höghastighetsbanan har redan skjutit i höjden. Men flera bärande investeringar saknas i Trafikverkets kalkyler. Totalt handlar det om extra kostnader för tiotals miljarder kronor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Trafikverkets

Dela artikeln

28 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Snabbtågsnotan, bara, växer
Alliansfritt Sverige - 08 jun 14 kl. 12:43

Inte i något västland ökar klyftorna lika snabbt som i Sverige

Vi kan bekräfta ett rykte om att den relativa fattigdomen växer. Och inte bara det, Sverige är en av de snabbaste länderna att öka inkomstklyftorna jämfört med något annat västerländskt land. Hade det varit en tävling hade vi vunnit.

Barometern - 18 maj 14 kl. 09:43

Antalet utfrysta frisörer växer

Raden av frisörer som vittnar om en arbetsgivare som hotar och fryser ut sin personal växer.
– I efterhand förstår man ju hur sjukt det var. Om någon av oss tog kontakt med facket hotade ledningen med kollektiv bestraffning.

Nerikes Allehanda - 22 dec 13 kl. 05:02

Nu växer flera länder i Afrika så det knakar

Vad vet du om Afrika? Låt mig gissa. Fattigdom, fattigdom, fattigdom.

YLE - 11 sep 14 kl. 11:26

Handbollsdamerna i Karis litar på ett litet men snabbt lag

På lördag (13.9) kör handbollssäsongen igång för Karisdamerna i BK-46 med en match mot Atlas från Vanda. Laget är litet och antar utmanarrollen i serien under ledning av ny tränare.

Kristianstadsbladet - 23 jul 13 kl. 10:00

Kransorter växer när tågen stannar

Foto: Tommy Svensson
Sösdala, Bjärnum och Hästveda växer och invånarantalet ökar. Gemensamt för de tre kransorterna är att de fått eller ska få Pågatågsstopp. Hässleholm och de andra tätorterna backar.

YLE - 31 aug 15 kl. 15:09

Johanna: Köttet växer inte fram i affären

När Johanna Borg var två år gammal blev hon bokstavligen biten av jakt. Nu har hon jagat aktivt i 14 år och kan inte tänka sig att sluta. Jakt är mer än en hobby, det är en livsstil.

Kristianstadsbladet - 21 apr 13 kl. 21:01

Fångstrejk på Guantanamo växer


Över hälften av de 166 fångar som fortfarande är inspärrade på den amerikanska militärbasen Guantanamo har anslutit sig till en pågående hungerstrejk för att protestera mot att de sitter där på obestämd tid.Totalt matvägrar 84 fångar, varav 16 sondmatas och fem är inlagda på sjukhus, enligt överstelöjtnant Samuel House som uppger att ingen av dem befinner sig i livshotande tillstånd.Hungerstrejken växer snabbt, bara under veckoslutet har 21 fångar anslutit sig..

Opinionen.se - 04 jun 13 kl. 06:41

Volvos biltillverkning växer i Kina

I morgon visar Volvo PV upp sin första fabrik i Kina, i storstaden Chengdu. Där ska man tillverka modellen S60L, en förlängd version av S60. ?

Kristianstadsbladet - 07 jul 13 kl. 11:48

Svenska bolag växer i Kina


Trots att den kinesiska ekonomin växer långsammare än tidigare fortsätter svenska teknikföretag att nyanställa fler i Kina. - Vår bedömning är att de svenska teknikföretag som i dag finns i Kina inom kort kommer att ha fler anställda där än de har i Sverige, säger Anders Rune, chefekonom på Teknikföretagen.Bara cirka 15 procent av de anställda i de svenska teknikföretagen arbetar i dag i Sverige, 85 procent av de anställda finns utomlands.

HBL - 24 dec 13 kl. 16:03

Lenas tomtefamilj växer – nu är de 600

Hon tycker om alla sina tomtar men kanske allra mest om dem som ser pillemariska ut. Lena Kytömäki har närmare 600 i sin samling. Det märks redan på verandan att man kommit till en familj där tomtar står högt i kurs.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Förvirrad öppning på Wall Street – ras i klädjättar

USA-börserna rörde sig omkring oförändrat i den inledande handeln på tisdagen. I väntan på veckans jobbstatistik letar marknadsaktörerna anledningar att bestämma riktningen..

DI - 15 minuter sedan

Räntor och valutor: Dollarn fortsätter stärkas

Europaräntorna sjönk tillbaka på tisdagen efter att uppgången i de amerikanska räntorna tagit en paus samtidigt som dollarn fortsatte att stärkas. I fokus stod preliminär tysk KPI och en intervju med vice Fed-chefen..

DI - 30 minuter sedan

Här är fintechbolagen som har gallrats fram av Nordea

Fler än 200 startupföretag från hela världen ansökte. Nu har Nordea valt ut de 19 fintechbolag som erbjuds delta i bankens acceleratorprogram..

DI - 1 timme sedan

Uber och Visa i nytt samarbete

Uber och Visa ingår ett samarbete och lanserar bonusprogrammet Local Offers. Det innebär att för varje dollar som betalas med ett Visa-kort hos andra företag får användaren en Uber-poäng. När 100 poäng uppnås kan det användas för en resa med Uber värd 10 dollar, skriver Techcrunch..

DI - 1 timme sedan

Oxeon gör världen ultralätt

Sportbranschen har tagit Oxeons ultralätta armeringstyg till sig. Den tidigare Supergasellen har trefaldigat sin omsättning sedan 2010. Grundarna Henrik Blycker och Andreas Martsman planerar nu för ett genombrott hos flygplanstillverkare och annan industri..

DI - 45 minuter sedan

Batra: SD-väljare är inte rasister

Sverigedemokraterna är ett rasistiskt parti – men inte partiets väljare. Det säger M-ledaren Anna Kinberg Batra till Expressen..

DI - 45 minuter sedan

"Osäkert om det skjuts upp länge nog"

Regeringens besked om ändringar i förslaget om ersättningssystemet för ensamkommande flyktingbarn var en halv seger för SKL. Och ordförande Lena Micko (S) hoppas fortfarande på mer pengar till kommunerna – i vårens budget..

DI - 30 minuter sedan

Henrik Mitelman: Fallgropar i tillväxtländerna

I det tysta lyfter tillväxtländerna. Nu söker sig mer pengar dit.Det är klokt, men det finns fallgropar..

DI - 30 minuter sedan

USA: Hushållens förtroende steg i augusti

De amerikanska hushållens konfidensindikator steg till 101,1 i augusti jämfört med 97,3 i juli..

DI - 1 timme sedan

Så högt värderas Tesla-svenskens låsbolag

När det digitala låsbolaget Glue tog in kapital i våras fick investerarna en femtedel av bolaget. Nu kan Di Digital avslöja värderingen..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.