BT > Inrikes

Thursday, 20 October, 23:15

BT - 03 mar 16 kl. 17:11

Man död i arbetsplatsolyckaEn man i 65-årsåldern har omkommit i en arbetsplatsolycka utanför Sunne. Mannen arbetade med en hjullastare när olyckan inträffade på torsdagsmorgonen. Vad som har hänt är fortfarande oklart. - Han hittades liggande utanför hjullastaren, säger Morgan Connedahl, vakthavande befäl vid Värmlandspolisen.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Sunne, Morgan Connedahl, Värmlandspolisen

Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Man död i arbetsplatsolycka
Dalarnas tidningar - 14 timmar sedan

Arbetsplatsolycka - klämde foten

På onsdagskvällen inträffade en arbetsplatsolycka på ICA-lagret i Borlänge..

DalaDemokraten - 14 timmar sedan

Arbetsplatsolycka - klämde foten

På onsdagskvällen inträffade en arbetsplatsolycka på ICA-lagret i Borlänge..

Corren - 5 timmar sedan

Larm om arbetsplatsolycka

SOS fick strax efter klockan 17 på torsdagseftermiddagen larm om en arbetsplatsolycka i Tornby..

Expressen - 1 timme sedan

Byggare på Ikea död i arbetsplatsolycka

Ett Ikeavaruhus stängde på torsdagen efter att en byggare avlidit i en arbetsplatsolycka. Det var vid halvtretiden på morgonen som mannen dog. Varuhuset i brittiska Reading öppnade så sent som i somras..

Västerbottens Folkblad - 11 jan 11 kl. 09:16

Arbetsplatsolycka i Lycksele

LYCKSELE En man i 30-årsåldern råkade ut för en arbetsplatsolycka i går. När han öppnade ett emballage slant han med kniven och skar sig. LYCKSELE I går eftermiddag, strax före klockan 17.

Västerbottens Folkblad - 01 mar 11 kl. 20:44

Arbetsplatsolycka i Kristineberg

KRISTINEBERG En arbetsplatsolycka har inträffat i gruvan, Kristineberg.KRISTINEBERG En arbetsplatsolycka har inträffat i gruvan, Kristineberg. Larmet kom vid 20.

Västerbottens Folkblad - 21 mar 11 kl. 11:29

Arbetsplatsolycka i Obbola

OBBOLA En arbetsplatsolycka inträffade i Obbola i morse. En anställd på SCA Packaging fick en bräda på benet. OBBOLA En arbetsplatsolycka inträffade i Obbola i morse.

Västerbottens Folkblad - 24 aug 11 kl. 08:59

Arbetsplatsolycka på Klockarbäcken

UMEÅ En lastbilsförare har klämt ett finger i en arbetsplatsolycka. UMEÅ En lastbilsförare har klämt ett finger i en arbetsplatsolycka. Den inträffade vid åttatiden på Godsvägen på Klockarbäcken.

BT - 26 sep 11 kl. 13:55

Arbetsplatsolycka i Borås

En person på ett företag på Göteborgsvägen i Borås råkade ut för en arbetsplatsolycka strax innan lunch. Personen ska ha brutit benet och fördes till Borås lasarett. Omständigheterna kring olyckan är oklara.

Magazin24 - 11 nov 11 kl. 09:11

Arbetsplatsolycka på betongföretag

I går kväll inträffade en arbetsplatsolycka på Strängbetong i Kungsör. En man fick föras till sjukhus med ambulans. Det var vid 23-tiden i går kväll som ambulans kallades till Strängbetong i Kungsör, där det hade inträffat en arbetsplatsolycka.

Västerbottens Folkblad - 12 dec 11 kl. 14:27

Klämdes i arbetsplatsolycka

UMEÅ En person har klämts i en arbetsplatsolycka i Umeå. UMEÅ En person har klämts i en arbetsplatsolycka i Umeå. Olyckan inträffade 14.

Fler nyheter från BT

BT - 8 timmar sedan

Ekström trygg med betygsgranskning

Gymnasieminister Anna Ekström (S) känner sig trygg med hur Skolinspektionen granskar skolornas betygssättning. Men hon ser skolornas marknadsföring som ett stort bekymmer. Förra veckan visade SVT:s Uppdrag granskning hur lärare pressas av sina chefer att sätta högre betyg än vad eleverna presterat.

BT - 7 timmar sedan

Personlig assistans hett i riksdagen

Det blir en aktuell debatt i riksdagen, den 28 oktober, om den hett omdebatterade frågan om förändringar i den personliga assistansen till funktionshindrade. Debatten har begärts av Kristdemokraterna.(TT).

BT - Igår: 21:12

Mögelgift hittades i mjöl

Lantmännen återkallar tre olika mjölsorter eftersom mögelgiftet Ochratoxin A har hittats i vid provtagning i tre produkter. Halterna som har identifierats innebär inte en hälsofara vid normal konsumtion men produkterna återkallas som en försiktighetsåtgärd, skriver Lantmännen Cerealia på sin sajt.(TT).

BT - Igår: 17:52

Bussar beskjutna - trafik begränsas

Busstrafiken i Brinellområdet i Nässjö begränsas kvällstid efter att två bussar blivit beskjutna. - Det är skrämmande, fruktansvärt, säger Conny Gideonsson, ordförande i Kommunals lokala fackklubb till TT.(TT).

BT - Igår: 17:17

Ygeman skriver brev om gränskontroll

Sverige skickar nu, tillsammans med bland andra Danmark och Tyskland, brev till EU-kommissionen om framtiden för gränskontrollerna. - Vi behåller vår handlingsfrihet att kunna förlänga gränskontrollerna, säger inrikesminister Anders Ygeman (S) till TT.(TT).

BT - Igår: 13:21

Dålig stämning aber för Sverige i FN

Dålig stämning kan bli ett hinder för Sverige att göra skillnad i rollen som tillfällig medlem och ordförande i FN:s säkerhetsråd. Det påverkar möjligheterna att ta upp nya frågor och lösa ut konflikter, enligt UD.(TT).

BT - Igår: 11:19

Åtalas för hustrumord på asylboende

En man i 25-årsåldern åtalas vid Eksjö tingsrätt misstänkt för att ha mördat sin hustru på ett asylboende. Enligt stämningsansökan hade mannen först tagit strypgrepp på den några år yngre hustrun och sedan lagt en plastpåse över hennes ansikte och mun.(TT).

BT - I förrgår: 22:57

Vill skärpa nyanländas välfärdsrätt

Centerpartiet vill skärpa reglerna för nyanlända att ta del av det svenska välfärdssystemet. För att hantera integrationen av de flyktingar som är på väg in i det svenska samhället vill C i första hand se över reglerna för garantipension, föräldrapenning och efterlevandeskydd.(TT).

BT - I förrgår: 19:39

Jakt på två vargar tillåts

Länsstyrelsen i Jämtland har beslutat om skyddsjakt på två vargar som ska befinna sig i Bräcke kommun. Området där vargarna setts är ett viktigt vinterbetesområde för Jovnevaerie sameby och det gränsar även till andra samebyars vinterbete.(TT).

BT - I förrgår: 19:46

Utvecklad brand i radhus

Det brinner i flera lägenheter i en radhuslänga i Bjuv i Skåne, rapporterar flera medier. Polis och räddningstjänst har kallats till platsen.(TT).Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.