DI > Ekonomi

Monday, 27 March, 16:29

Liknande nyheter

Taggar: Gunvor, slutförsin , renodling

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

SAS säljer landningstillstånd för 660 Mkr

SAS överlåter två så kallade slots-par, landnings- och starttillstånd, på flygplatsen Heathrow utanför London, vilket ger en positiv resultateffekt på 75 miljoner dollar, cirka 660 miljoner. kronor..

DI - 15 minuter sedan

Sverige vill ha slimmad EU-budget

Sverige vill se en slimmad budget efter Storbritanniens utträde ur EU, uppger statsminister Stefan Löfven (S) på en pressträff..

DI - 15 minuter sedan

Birgitta Ohlsson: Frys bistånd och inför sanktioner mot Belarus

DEBATT. Vi ser en ny frihetsvåg i öst. Under de senaste veckorna har inte bara massprotester för demokrati skett i Minsk och Moskva, utan även i andra städer i Belarus och Ryssland..

DI - 30 minuter sedan

Löfven och Andersson om EU:s budget

Statsministern och finansminsitern om Sveriges prioriteringar när EU:s långtidsbudget ska förhandlas fram. .

DI - 30 minuter sedan

Gav felaktig prognos – i en platsannons

Pricer sökte en produktutvecklare i en platsannons. I annonsen skrev bolaget också att omsättningen kommer att uppgå till över en miljard kronor i år – något som inte kommunicerats. Nu backar bolaget från prognosen och kallar den felaktig.

DI - 30 minuter sedan

Transport-basen gör comeback

Transportarbetarförbundets ordförande Lars Lindgren avgick i fredags. Men bara tre dagar senare gör han comeback, skriver Aftonbladet. Lindgren meddelade på måndagen att han ställer upp för omval..

DI - 45 minuter sedan

Alliansen skjuter fram budgetmöte

Alliansens ekonomipolitiska talespersoner ska träffas på onsdag för att prata om Centerns utspel om att försöka stoppa skattehöjningar i regeringens budget..

DI - 2 timmar sedan

Stora kundens avhopp blev ett stålbad

HÄGGENÅS. Stora kunder och full fart på produktionen är i goda tider en bra affär. Men när majoriteten av inköpen från en tongivande kund dyker sätts hela organisationen på prov.

DI - 2 timmar sedan

Carnegie: Trump är en hackande motor för börsen

USA:s president Donald Trump misslyckades med att få igenom hälsovårdsreformen. Nu riskerar marknaderna skrämselhicka, enligt Henrik von Sydow, omvärldsstrateg på Carnegie Private Banking..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.