DI > Ekonomi

Sunday, 29 May, 23:04

DI - 03 mar 16 kl. 16:07

Rikshems ordförande hoppar avRikshems ordförande Mats Mared hoppar av, meddelar han själv i ett mejl..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Mats Mared

Dela artikeln

7 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Rikshems, ordförande, hopparav
Länstidningen i Jämtland - 03 mar 16 kl. 16:17

Rikshems ordförande hoppar av

Rikshems ordförande Mats Mared hoppar av, meddelar han själv i ett mejl..

Realtid - 03 mar 16 kl. 16:32

Rikshems ordförande slutar

tors, 2016-03-03 16:32Rikshems ordförande slutarMats Mared lämnar ordförandeposten i Rikshems styrelse i protest mot att vd:n sparkas..

SmålandsPosten - 08 sep 14 kl. 09:17

Tingsryds AIF:s ordförande hoppar av

Med mindre än två veckor kvar till premiären i hockeyettan väljer Tingsryds AIF:s ordförande Mikael Håkansson att hoppa av.
– Den nya styrelsen ställer sig inte bakom de löften jag förankrade på årsmötet, motiverar Håkansson. Mikael Håkansson tillträdde som ny ordförande i Tingsryds AIF sommaren 2013.

Helsingborgs Dagblad - 19 maj 13 kl. 11:18

SD-ordförande hoppar av efter hot

Sverigesdemokraternas ordförande i Ängelholm hoppar av sitt uppdrag efter trakasserier..

DN - 01 apr 14 kl. 13:34

JC:s ordförande hoppar av efter bråk

JC:s kinesiska storägare Gordon Wu vill att den förlusttyngda kedjan växer snabbt utanför Norden. Ordförande Thommy Nilsson tror inte på strategin och hoppar av efter bråk med ägarna..

Barometern - 21 sep 15 kl. 13:29

IKO:s ordförande hoppar av med omedelbar verkan

Här kommer en hockeybomb: IKO:s ordförande Mats Söder hoppar av med omedelbar verkan. Anledningen? Hälsoskäl..

Expressen - 08 feb 16 kl. 10:39

Uppgifter: Blåvitts ordförande hoppar av

GÖTEBORG. Karl Jartun hoppar av sitt uppdrag som ordförande i IFK Göteborg. Det uppger GP..

Skånskan - 27 feb 16 kl. 14:00

Kommunrevisionens ordförande hoppar av

HÖRBY Kommunrevisionens ordförande Jan-Erik Jörgensen (SPI) lämnar sitt uppdrag med omedelbar verkan. Ålder och hälsoskäl anges som orsaken.Jan-Erik Jörgensen utsågs till ordförande för kommunrevisorerna efter valet 2014.

DI - 13 jun 13 kl. 15:36

Ordförande hoppar av Finanspolitiska rådet

Lars Jonung lämnar sitt uppdrag som ordförande i Finanspolitiska rådet den 31 augusti 2013. Till efterträdare föreslås nuvarande vice ordförande John Hassler..

SmålandsPosten - 08 sep 14 kl. 09:11

Tingsryds AIF: ordförande hoppar av

Med mindre än två veckor kvar till premiären i hockeyettan väljer Tingsryds AIF:s ordförande Mikael Håkansson att hoppa av.
– Den nya styrelsen ställer sig inte bakom de löften jag förankrade på årsmötet, motiverar Håkansson. Mikael Håkansson tillträdde som ny ordförande i Tingsryds AIF sommaren 2013.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Löfven till KD-ledaren: Sällsynt obegåvat

KD-ledaren Ebba Busch Thor gick till attack i energifrågan i SVT:s partiledardebatt på söndagskvällen. Men Stefan Löfven var hård i sitt motangrepp och beskrev Busch Thors inlägg som "sällsynt obegåvat"..

DI - 1 timme sedan

Regeringen duckade i brunkolsfrågan

När partiledarna i söndagskvällens partiledardebatt i SVT fick i uppgift att svara på frågan "Vilka vill att regeringen ska ge Vattenfall klartecken att sälja brunkolet" räckte Alliansen och SD upp handen, medan regeringen och V duckade..

DI - 2 timmar sedan

Upprört om segregation i partiledardebatten

Statsminister Stefan Löfven (S) försvarade regeringen tillsammans med MP:s nyblivna språkrör Isabella Lövin i SVT:s partiledardebatt. De anklagade Alliansen för oroligheterna i förorterna..

DI - 1 timme sedan

Björklund till Åkesson: Trams

SD-ledaren gick till attack mot L-ledaren Jan Björklund om värderingskonflikter i spåren på flyktinginvandringen. Men Jan Björklund gav svar på tal. Ur SVT:s partiledardebatt den 29 maj..

DI - 2 timmar sedan

High score för svenska spelbolag

Sveriges spelutvecklare kan glädjas åt sällan skådad lönsamhet. I fjol drog de största utvecklarna in sammanlagt 25 miljarder kronor – varav 7 miljarder i vinst..

DI - 2 timmar sedan

Fler siktar på arbete i skogen

Många gymnasieskolor med utbildningar för arbete i skogen har fler sökande i år än tidigare. ”Vi är jättenöjda. Det känns bra”, säger Trine Amundsen, vd för ett naturbruksgymnasium nära Östersund..

DI - 2 timmar sedan

Spontanköpte hel gård – gjorde ett klipp

En sommardag chockade Knut Knutson sin hustru Charlotte genom att ropa in en gård på bondauktion. Men det blev en av hans livs bästa affärer..

DI - 2 timmar sedan

Skog i korthet

Efterfrågan på ved väntas öka Optimismen spirar i skogsindustrin – fram till 2019 görs investeringar för omkring 20 miljarder kronor där fokus är på ökad kapacitet i pappersmassa, enligt en sammanställning av Danske Bank. Enligt bankens analys ökar därmed behovet av massaved med 5 miljoner kubikmeter, vilket motsvarar en av- verkning på 6–8 miljoner kubikmeter. ”Vi ser att bolag som Södra och SCA nu mobiliserar för ett ökat vedbehov.

DI - 2 timmar sedan

Ministern vill öka export av trähus

I juni kommer en delegation med kinesiska tjänstemän till Sverige för att lära sig mer om svenska trähus. ”Det är en uppföljning av den resa vi gjorde tillsammans med representanter för skogsindustrin förra året”, säger landsbygdsminister Sven-Erik Bucht..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.