DI > Ekonomi

Wednesday, 07 December, 13:25

DI - 03 mar 16 kl. 16:07

Rikshems ordförande hoppar avRikshems ordförande Mats Mared hoppar av, meddelar han själv i ett mejl..
Läs mer på DI

Läs mer om:
Mats Mared

Dela artikeln

7 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Rikshems, ordförande, hopparav
Länstidningen i Jämtland - 03 mar 16 kl. 16:17

Rikshems ordförande hoppar av

Rikshems ordförande Mats Mared hoppar av, meddelar han själv i ett mejl..

Realtid - 03 mar 16 kl. 16:32

Rikshems ordförande slutar

tors, 2016-03-03 16:32Rikshems ordförande slutarMats Mared lämnar ordförandeposten i Rikshems styrelse i protest mot att vd:n sparkas..

Helsingborgs Dagblad - 19 maj 13 kl. 11:18

SD-ordförande hoppar av efter hot

Sverigesdemokraternas ordförande i Ängelholm hoppar av sitt uppdrag efter trakasserier..

DN - 01 apr 14 kl. 13:34

JC:s ordförande hoppar av efter bråk

JC:s kinesiska storägare Gordon Wu vill att den förlusttyngda kedjan växer snabbt utanför Norden. Ordförande Thommy Nilsson tror inte på strategin och hoppar av efter bråk med ägarna..

SmålandsPosten - 08 sep 14 kl. 09:17

Tingsryds AIF:s ordförande hoppar av

Med mindre än två veckor kvar till premiären i hockeyettan väljer Tingsryds AIF:s ordförande Mikael Håkansson att hoppa av.
– Den nya styrelsen ställer sig inte bakom de löften jag förankrade på årsmötet, motiverar Håkansson. Mikael Håkansson tillträdde som ny ordförande i Tingsryds AIF sommaren 2013.

Barometern - 21 sep 15 kl. 13:29

IKO:s ordförande hoppar av med omedelbar verkan

Här kommer en hockeybomb: IKO:s ordförande Mats Söder hoppar av med omedelbar verkan. Anledningen? Hälsoskäl..

Expressen - 08 feb 16 kl. 10:39

Uppgifter: Blåvitts ordförande hoppar av

GÖTEBORG. Karl Jartun hoppar av sitt uppdrag som ordförande i IFK Göteborg. Det uppger GP..

Skånskan - 27 feb 16 kl. 14:00

Kommunrevisionens ordförande hoppar av

HÖRBY Kommunrevisionens ordförande Jan-Erik Jörgensen (SPI) lämnar sitt uppdrag med omedelbar verkan. Ålder och hälsoskäl anges som orsaken.Jan-Erik Jörgensen utsågs till ordförande för kommunrevisorerna efter valet 2014.

DI - 13 jun 13 kl. 15:36

Ordförande hoppar av Finanspolitiska rådet

Lars Jonung lämnar sitt uppdrag som ordförande i Finanspolitiska rådet den 31 augusti 2013. Till efterträdare föreslås nuvarande vice ordförande John Hassler..

SmålandsPosten - 08 sep 14 kl. 09:11

Tingsryds AIF: ordförande hoppar av

Med mindre än två veckor kvar till premiären i hockeyettan väljer Tingsryds AIF:s ordförande Mikael Håkansson att hoppa av.
– Den nya styrelsen ställer sig inte bakom de löften jag förankrade på årsmötet, motiverar Håkansson. Mikael Håkansson tillträdde som ny ordförande i Tingsryds AIF sommaren 2013.

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

EQT köper tuggummin

EQT Mid Market köper Fertin Pharma, tillverkare av medicinska tuggummin, till exempel för nikotinavvänjning. Ägar- och grundarfamiljen Bagger-Sörensen kommer efter affären att ha kvar 30 procent i Fertin Pharma..

DI - 15 minuter sedan

Lågprisbolaget får ny vd

Lufthansa har utsett en ny vd för sitt lågprisflygbolag Eurowings. Det är digitalexperten Thorsten Dirks från Telefonica Deutschland som får uppdraget att styra bolaget i en tid av pilotstrejker och förseningar, skriver Handelsblatt..

DI - 30 minuter sedan

Zalando vill anställda tusen ingenjörer

Tyska näthandlaren Zalando planerar att rekrytera aggressivt under 2017, enligt ett internt memo som Business Insider tagit del av. Totalt rör det sig om 1.000 ingenjörer som ska anställas..

DI - 30 minuter sedan

Assange offentliggör förhör

Wikileaksgrundaren Julian Assange offentliggör sina svar från förhöret angående våldtäkten som han är misstänkt för i Sverige..

DI - 30 minuter sedan

Räntor och valutor: Kronan stärktes av Janssons tal

Kronan stärktes på onsdagsförmiddagen i kölvattnet av riksbanksledamot Per Janssons tal under morgonen som bedömare ansåg innehöll vissa hökaktiga inslag. De europeiska och amerikanska räntorna handlas med viss dragning nedåt, medan Europabörserna pekar uppåt..

DI - 30 minuter sedan

EU håller öppet för Gazprom-uppgörelse

EU-kommissionen håller dörren öppen för en uppgörelse med Gazprom. Samtidigt är kommissionen också beredd att utfärda böter för att bolaget har missbrukat sin dominerande marknadsställning..

DI - 45 minuter sedan

Så har Kinnevik-aktien gått under Grabau

På onsdagen stod det klart att Lorenzo Grabau får lämna tjänsten som vd på investmentbolaget Kinnevik med omedelbar verkan. Sedan han tillträde som vd för två och ett halvt år sedan har aktien backat med 2,5 procent, exklusive utdelning..

DI - 1 timme sedan

Kärnkraftverk fick pulverbrev i posten

Ett kuvert som innehöll någon form av pulver inneslutet i en plastpåse har hittats bland inkommande post på Forsmarks kärnkraftverk, rapporterar P4 Uppland. Postsorteringen spärrades omedelbart av och all ventilation i byggnaden stoppades..

DI - 1 timme sedan

"Det är aldrig ett lätt samtal"

Investmentbolaget Kinneviks vd Lorenzo Grabau får gå på dagen. Trots det abrupta beskedet på tisdagsmorgonen säger styrelseordförande Tom Boardman att beskedet inte kommit som "en blixt från klar himmel"..

DI - 1 timme sedan

Proffsen oeniga om Fingerprints framtid

De utlovade utsikterna för 2017 står i fokus när Fingerprint Cards håller kapitalmarknadsdag på torsdagen..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.