DalaDemokraten > Nyheter

Wednesday, 23 January, 12:46

Liknande nyheter

Taggar: Rekordmånga, anmälningartill , Vasaloppsveckan
SVT - 05 sep 14 kl. 15:12

Rekordmånga anmälningar till PO

Rekordmånga anmälningar från folk som känner sig orättvist behandlade av tidningar har kommit in till pressombudsmannen. Det är drottningens fel - eller förtjänst - tror PO själv..

DI - 11 feb 17 kl. 07:06

Rekordmånga anmälningar av mäklare

Under förra året gjordes rekordmånga anmälningar av fastighetsmäklare och nära hälften gällde mäklare i Stockholm. Det visar nya siffror från Fastighetsmäklarinspektionen..

SR - 05 apr 17 kl. 07:06

Rekordmånga anmälningar om korruption till Sida

Förra året fick biståndsmyndigheten SIDA in rekordmånga anmälningar om korruptionsmisstankar. Antalet är det högsta sedan mätningarna började göras 2007..

Dalarnas tidningar - 26 jan 17 kl. 08:00

Nya siffor visar: Rekordmånga anmälningar om våldtäkter, sexuella ofredanden och barnpornografibrott

Rekordmånga anmälda våldtäkter i Falun och Avesta och fler rapporterade sexuella ofredanden i Borlänge är någonsin förr – den dystra verkligheten syns i ny statistik från BRÅ, Brottsförebyggnade rådet..

BT - 23 mar 13 kl. 10:30

Rekordmånga anmälningar mot Radiotjänst efter regeländringen

Det är många som irriterar sig på Tv-licens för surfplattor, smarta mobiltelefoner och datorer. JO har fått in 43 anmälningar mot Radiotjänst i Kiruna och de nya reglerna sedan slutet av januari. Inte under något år på 2000-talet har anmälningarna varit så många som hittills i år.

SvD - 04 dec 15 kl. 08:13

Rekordmånga anmäler lockpriser – mäklare granskas

2015 kommer att innebära rekordmånga anmälningar av lockpriser. Men många anmälda mäklare slipper ändå straff i brist på tillräckliga bevis. Nu ska Fastighetsmäklarinspektionen granska ett större urval mäklare och fatta beslut som håller i rätten..

LV - 27 jan 17 kl. 12:40

Rekordmånga anmälningar om sexuella ofredanden i fjol

Under 2016 anmäldes 32 fall av sexuellt ofredande i Eksjö kommun. Det är fler anmälningar än något år de senaste tio åren och flera gånger så många som snittet per år sedan 2006..

Nerikes Allehanda - 01 feb 17 kl. 07:21

Rekordmånga anmälningar av falska leg i Örebro förra året

Förra året anmäldes rekordmånga förfalskningar av legitimationer i Örebro. Även i Hallsberg och Kumla var det ovanligt många 2016..

Dalarnas tidningar - 09 feb 17 kl. 10:02

Rekordmånga anmälningar mot mäklare förra året – lockpriser kan vara orsaken

Förra året anmäldes rekordmånga fastighetsmäklare till Fastighetsmäklarinspektionen, FMI. I Dalarna har siffran ökat med mer än dubbelt så många jämfört med året innan..

DalaDemokraten - 09 feb 17 kl. 10:02

Rekordmånga anmälningar mot mäklare förra året – lockpriser kan vara orsaken

Förra året anmäldes rekordmånga fastighetsmäklare till Fastighetsmäklarinspektionen, FMI. I Dalarna har siffran ökat med mer än dubbelt så många jämfört med året innan..

Expressen - 17 dec 18 kl. 04:37

Rekordmånga anmälningar om koppleri och människohandel

Antalet polisanmälningar om koppleri och människohandel för sexuella ändamål är rekordmånga, enligt Sveriges Radios Ekot..

Fler nyheter från DalaDemokraten

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:07

Tre Moratjejer uttagna till Dalarnas ryttarutveckling nivå 2

I tisdags kväll hölls första träffen i Borlänge på Fornby Folkhögskola för de ryttare som blivit uttagna till ”Dalarnas ryttarutveckling nivå 2”..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:00

Trygghetsdebatt i fullmäktige: "Vi bör kräva en lokalt stationerad ambulans"

– Vårt krav bör vara att landstinget ska ställa upp med en ambulans i Gagnef tills frågan om räddningstjänstens första hjälpen-insatser är utredd och löst. Det sa förre kommunalrådet och riksdagsmannen Anders Ahlgren (C) när Gagnefs kommunfullmäktige diskuterade första hjälpen. Han fick stöd av bland andra kommunalrådet Irene Homman och tidigare landstingsrådet Alf Johansson, båda (S)..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:03

Lisa Pehrsdotter: Vad betyder en lokalredaktion?

Omslaget till Institutets för mediestudiers årsbok, som kom härom veckan, pryds av en Sverigekarta där stiliserade bilder av en person framför en dator är överkryssade. Det ska symbolisera orter där det inte längre finns lokalredaktioner. Det handlar om var fjärde kommun, enligt institutet.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:42

Insändare: Ska Sverige fortsätta kriget i Afghanisan?

Riksdagen ska idag ta ställning till om att fortsätta Sveriges insats i Afghanistan. Det finns bara ett rimligt beslut. Sverige ska inte sända soldater till Afghanistan.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Nu öppnar Ludvikahem nya parkeringen – och bjuder på julklapp

I dag fredag har Ludvikahem äntligen öppnat nya centrumparkeringen på "Trädgården-tomten". Dessutom bjuder man på en julklapp under de första veckorna..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:26

Test: Från budgetfyndet till bästa lyxchampagnen – här är godaste bubblet till nyår

Nyårsfestligheterna stundar och då vill de flesta ha något bubblande i glaset. Vår dryckesexpert Sune Liljevall har likt tidigare år tagit sig an en stor mängd, cirka 300, mousserande torra viner och champagner i såväl ordinarie- som beställningssortimentet – och sorterat ut guldkornen åt dig..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Följ med in i mytomspunna frimurarnas hemliga rum: ”Det sägs att vi dricker blod och äter barn”

Tills för bara några år sedan fick inga – som inte var frimurare – sätta sin fot i logens lokaler i Gävle. – Det finns saker vi inte kan berätta, säger Edvard Nordlander som är ordförandemästare i frimurarlogen Gevalia där vi har tittat in..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Ny ägare till hus i Skattungbyn

Sara Signa Kristina Thalberg, 40, har köpt huset på adressen Grusvägen 7 i Skattungbyn av säljaren Sten Oscar Eriksson. Köpesumman blev 1 000 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i decembe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Nya ägare till tomt i Smedjebacken

Olof Tommy och Berit Caroline Johannesson, 50 och 53 år, har tagit över fastigheten på Flottarvägen 19 i Smedjebacken från Barkaräng Entreprenad AB. Ägarskiftet blev klart i november 2017 och köpe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

70-talshus i Avesta sålt för 995 000 kronor

Nu är det klart vem som köpt huset på Mandelblomsgränd 8 i Avesta av Jan Åke Lennart Bergvall. Nya ägare är Sara Josefine Thelin, 22, och Mats Tony Eriksson, 24. Priset blev 995 000 kronor och de ....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.