SVT > Ekonomi

Tuesday, 25 October, 21:05

SVT - 02 mar 16 kl. 17:35

Norska systrarna är världens yngsta miljardärerAlexandra och Katharina Andresen toppar listan för unga..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Katharina Andresen

Dela artikeln

219 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Norska, systrarnaär världens , yngsta, miljardärer
DN - 07 feb 13 kl. 12:46

Världens yngsta dollarmiljardärer

Världens yngsta dollarmiljardär är den 28?åriga grekiska arvtagerskan Athina Onassis?Roussel.

Kristianstadsbladet - 17 sep 14 kl. 20:38

Rekordmånga miljardärer i världen


Antalet dollarmiljardärer i världen är fler än någonsin enligt en ny undersökning som gjorts av det Singaporebaserade informationsföretaget Wealth-X och den schweiziska jättebanken UBS.Trots att världsekonomin de senaste åren gått igenom en kärv period, så kvalar allt fler över miljardstrecket.Totalt 155 personer har registrerats som nya miljardärer det senaste året.

BT - 17 sep 14 kl. 20:38

Rekordmånga miljardärer i världen

Antalet dollarmiljardärer i världen är fler än någonsin enligt en ny undersökning som gjorts av det Singaporebaserade informationsföretaget Wealth-X och den schweiziska jättebanken UBS. Trots att världsekonomin de senaste åren gått igenom en kärv period, så kvalar allt fler över miljardstrecket.Totalt 155 personer har registrerats som nya miljardärer det senaste året.

BT - 17 sep 14 kl. 20:43

Rekordmånga miljardärer i världen

Antalet dollarmiljardärer i världen är fler än någonsin enligt en ny undersökning. Trots att världsekonomin de senaste åren gått igenom en kärv period, så kvalar allt fler över miljardstrecket. Totalt 155 personer har registrerats som nya miljardärer det senaste året.

Entreprenör24 - 19 dec 13 kl. 13:43

Sveriges rikaste miljardärer

Veckans affärer har återigen listat Sveriges rikaste miljardärer. Och de blir fler, hela 17 fler än förra året.  Sveriges rikaste blir ännu rikare.

Aftonbladet - 07 feb 13 kl. 10:35

Världens yngsta miljardärer

Aftonbladet - 20 sep 13 kl. 11:49

De är USA:s yngsta miljardärer

BT - 30 dec 14 kl. 07:56

Sveriges 147 miljardärer

Sveriges miljardärer har aldrig varit fler. Det finns 147 svenskar som har en miljard kronor eller mer i förmögenhet, enligt Veckans Affärers årliga förmögenhetslista. På tio år har de ökat med 50 procent och toppar listan gör Ingvar Kamprad med en förmögenhet på 550 miljarder kronor.

Helsingborgs Dagblad - 13 dec 12 kl. 15:55

119 miljardärer i Sverige

Sverige har 119 miljardärer år 2012, 11 fler än förra året. Det visar Veckans Affärers årliga lista. Miljardärerna har en sammanlagd förmögenhet på 1 300 miljarder kronor, vilket motsvarar nära 40 procent av Sveriges BNP.

Expressen - 27 sep 13 kl. 22:20

Uppgifter: Sverige kan få fem nya miljardärer

Sverige kan vara på väg att få fem nya miljardärer. Enligt brittiska Telegraph förbereder spelföretaget bakom succén "Candy Crush Saga" en introduktion på Nasdaq-börsen. Om det genomförs väntas svenskarna blir miljardärer..

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

VW återköper bilar för 130 miljarder

131 miljarder kronor för återköp av manipulerade dieselbilar och andra kompensationer till köpare i USA läggs till Volkswagens nota efter den stora utsläppsskandalen som briserade i fjol..

SVT - 1 timme sedan

Inget drag i utbyggd vindkraft

Brist på vind gör att de svenska vindkraften har producerat mindre i år än tidigare..

SVT - 8 timmar sedan

Ny prognos för asylsökande från Migrationsverket

Migrationsverket skriver ned sin asylprognos. Myndigheten räknar med att 29.000 asylsökande kommer till Sverige i år.

SVT - 12 timmar sedan

Sämre än väntat för Fortum

Den statligt kontrollerade finländska kraftkoncernen Fortum redovisar ett vinstras på 27 procent för årets tredje kvartal jämfört med motsvarande kvartal i fjol. Låga volymer i vattenkraftsproduktion pressar lönsamheten..

SVT - 13 timmar sedan

Högre vinst än väntat för Swedbank

Swedbank redovisar en oväntat stor vinst för tredje kvartalet trots ökade kostnader. Kreditförlusterna fortsätter att öka till följd av reserveringar som gäller enskilda engagemang i oljesektorn..

SVT - Igår: 16:31

Många sparar i dåliga fonder

Korta räntefonder brukar ses som ett tryggt alternativ för sparande på kort sikt. Men en negativ avkastning under de senaste två åren innebär att hundratals miljoner kronor har gått förlorade. Svenska sparare har drygt 200 miljarder kronor placerade i korta räntefonder.

SVT - Igår: 13:50

Bättre än väntat för Sandvik

Verkstadskoncernen Sandvik redovisar en vinst före skatt på 2.223 miljoner kronor för tredje kvartalet 2016. Det kan jämföras med vinsten på 1.

SVT - 21 okt 16 kl. 14:08

Amorteringskrav på gamla lån

Enligt reglerna ska amorteringskravet inte omfatta befintliga lån när kunder byter bank. Men flera storbanker kräver att låntagare amorterar även på gamla lån efter ett bankbyte, skriver Svenska Dagbladet..

SVT - 21 okt 16 kl. 12:55

Bombardier aviserar stor nedskärning

Den kanadensiska flygplans- och tågtillverkaren Bombardier, med 2.500 anställda i Sverige, planerar att på global nivå göra sig av med 7.500 anställda de närmaste två åren..

SVT - 21 okt 16 kl. 09:47

Sanningens minut för Ceta

EU:s frihandelsavtal med Kanada är ännu inte i hamn. Den belgiska delstaten Vallonien fortsätter att säga nej till avtalet..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.