Expressen > Nyheter

Tuesday, 18 June, 03:39

Expressen - 29 feb 16 kl. 15:12

Det här händer om du fyller år på skottdagen6 355 personer fyller år på årets skottdag. Förblir de evigt unga – eller hur fungerar det egentligen när man bara fyller år "på riktigt" vart fjärde år? – De fyller år varje år, meddelar Annika Sköld, områdesansvarig på Skatteverket..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Annika Sköld, Skatteverket

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det här händerom du , fyller, år, skottdagen
DI - 02 mar 19 kl. 18:40

Världsbanken: Endast sex länder håller män och kvinnor lika inför lagen

Den globala utvecklingen mot jämlikhet går framåt - men väldigt långsamt. Endast sex länder fyller kraven för lika rätt inför lagen mellan könen, enligt rapport från Världsbanken som uppmärksammas av nyhetskanalen CNN.  Sverige är ett av länderna som fick full poäng i rapporten.

Uppsalanyheter.se - 29 feb 16 kl. 05:30

Så många uppsalabor är födda på skottdagen

På måndag när skottdagen den 29 februari inträffar kan knappt 6400 svenskar fira sin födelsedag på rätt dag, så många är naämligen födda på skottdagen enligt en sammanställning gjord av nyhetsbyrån Siren.På måndag när skottdagen den 29 februari inträffar kan knappt 6400 svenskar fira sin födelsedag på rätt dag, så många är nämligen födda på skottdagen enligt en sammanställning gjord av nyhetsbyrån Siren.   Det är statistiska centralbyråns uppgifter som ligger till grund för nyhetsbyrån Sirens sammanställning som visar att i 226 kommuner finns det minst sex personer som är födda den 29 februari.

Magazin24 - 26 feb 16 kl. 10:12

Så många är födda på skottdagen i din kommun

På måndag kan de fira sin födelsedag på rätt dag igen. Det börjar närma sig skottdagen och på måndag kan drygt 6 400 svenskar fira sin födelsedag på rätt dag igen. Nyhetsbyrån Siren har gjort en sammanställning av Statistiska centralbyråns senaste uppgifter kring hur många i alla landets kommuner som fyller år den 29 februari.

Nyheter 24 - 29 feb 12 kl. 07:22

Skottdagen - vad är grejen?


Kvinnor "får" fria och det är otur att gifta sig. Det finns också särskilda födelsedagsklubbar för barn som föds den 29 februari. Här är allt som är speciellt med skottdagen.

SR - 45 minuter sedan

Krisavtal ska reglera arbetet vid bränder 

Förvirringen om löner och vila efter fjolårets skogsbränder har lett till att SKL och fackförbunden nu förhandlar fram ett "krisavtal"..

Aftonbladet - 29 feb 12 kl. 13:05

Ancy, 100, fyller? 25

Föddes på skottdagen?Det där kan man ju se på två sätt. Sveriges yngsta 100-åring eller Sveriges äldsta 25-åring.?.

Barometern - 29 feb 16 kl. 06:00

"Osis att skottdagen är en måndag i år"

I dag får knappt 6 400 svenskar fira sin födelsedag på rätt dag. En som tillhör denna exklusiva skara är Antonia Conradsson. Hon är en av drygt 120 länsbor som fyller år i dag..

DN - 28 feb 12 kl. 17:47

På skottdagen jobbar vi gratis

Plus för arbetsgivaren, men minus i plånboken för den anställda. På skottdagen den 29 februari jobbar vi gratis. Men sammanlagt blir det fler röda dagar under 2012..

SVT - 29 feb 12 kl. 08:27

Skottdagen - gratis arbetsdag för arbetsgivare

Idag är en dag då många av oss jobbar gratis eftersom det är skottår. Skottdagen leder till en höjning av bruttonationalprodukten och får arbetsgivare att gnugga händerna..

Västerbottens Folkblad - 29 feb 12 kl. 12:17

Skottdagen

Onsdag kl 12.15 Almanackan visar den 29 februari? Almanackan visar den 29 februari ?

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Prins Philips varning till Harry - om Meghan

Prins Philip ska ha varnat Harry innan giftermålet med Meghan Markle.Enligt Daily Mail framförde den 98-årige kungligheten sin oro när han märkte att paret blev allt mer seriöst.”Man kan dejta en skådespelerska, man gifter sig inte med dem”, ska han ha sagt..

Expressen - 3 timmar sedan

USA skickar nya trupper till Mellanöstern

USA skickar 1 000 extra soldater till Mellanöstern, efter att spänningarna mellan USA och Iran ökat, skriver CNN.Beskedet kom från försvarsdepartementet Pentagon under natten mot tisdag. .

Expressen - 3 timmar sedan

Uppgift: Bini ska förhöras av USA

Amerikansk polis ska förhöra den svenske programmeraren Ola Bini, 37, som sedan i april sitter fängslad i Ecuador.Det rapporterar AP, som hänvisar till källor..

Expressen - 3 timmar sedan

Melania Trump gör sällsynt framträdande

WASHINGTON DC. Melania Trump har sällan synts till på Donald Trumps kampanjmöten. Men när återvalskampanjen inleds följer USA:s First lady med.

Expressen - 4 timmar sedan

Man skadades i olycka med elsparkcykel

En man i 50-årsåldern fördes sent på måndagskvällen till sjukhus med ambulans efter en singelolycka på en elsparkcykel i centrala Helsingborg.Det finns ingen uppgift om hans skadeläge..

Expressen - 4 timmar sedan

Arnault har misskött sig i fängelset: Fällde sexistisk kommentar

Den så kallade Kulturprofilen, Jean-Claude Arnault, är placerad på Skogomeanstalten.Nu visar ett dokument från anstalten att han missköt sig, skriver Aftonbladet. Arnault ska ha fällt en sexistisk kommentar som riktades mot en kvinnlig vårdare..

Expressen - 5 timmar sedan

Tiggeriförbud införs i Sölvesborg

Sölvesborgs kommun beslutade sent på måndagskvällen att införa ett tiggeriförbud på orten, skriver medierna i Blekinge.Förbudet ska skrivas in i den lokala ordningsstadgan.Texten uppdateras.

Expressen - 5 timmar sedan

Man rånad och kastad i vattnet

En man har blivit rånad av tre personer och kastad i vattnet vid Vasabron i Stockholm, skriver polisen på sin hemsida..

Expressen - 5 timmar sedan

Larm om knivattacker i Toronto

Två knivattacker har skett i Toronto, inom loppet av en halvtimme, enligt CTV News. Den första händelsen skedde medan tusentals människor firade Toronto Raptors NBA-seger. .

Expressen - 5 timmar sedan

Granne anmäld – luktar ”fruktansvärt”

”Luktar fruktansvärt illa” och ”Stanken är fruktansvärd”.Orden kommer från en granne – om en granne..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.