SvD > Ekonomi

Thursday, 01 September, 05:36

SvD - 29 feb 16 kl. 15:28

Svenskar världsbäst på kortbetalningSverige och svenskarna ligger i världstoppen när det gäller att betala med kort i stället för kontanter, enligt nya siffror från Visa. Och redan i år lanseras kontaktlösa kort i stor skala..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Visa

Dela artikeln

16 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Svenskar, världsbäst, kortbetalning

Fler nyheter från SvD

SvD - 30 minuter sedan

Små rörelser på Asiens börser

Tokyobörsen var så gott som oförändrad under den tidiga handeln på torsdagen..

SvD - 2 timmar sedan

Arla satsar på kolsyrad mjölk

Mejerijätten Arla kommer att satsa på nya typer av mjölkbaserade drycker. Målet är att omsättningen för de nya produkterna ska vara motsvarande 6,4 miljarder svenska kronor 2020, enligt danska Finans..

SvD - 7 timmar sedan

Kritik mot regeringens exportsatsning

Regeringens exportsatsning på Filippinerna får kritik av Amnesty och Vänsterpartiet. Den sker sedan över 700 människor avrättats och ytterligare över 1 000 dödats i den kamp mot knarkhandeln som nye presidenten Rodrigo Duterte startat..

SvD - 13 timmar sedan

Framtidens entreprenör: Så funkar det – anmäl dig här

Driver du ett företag som kan bli framgångsrikt och unikt och är i behov av nytt kapital? Då är det hög tid att anmäla företaget till Framtidens Entreprenör, SvD:s kampanj i samarbete med Carnegie..

SvD - 13 timmar sedan

Teslas kassa sinar: Behöver nytt kapital

Elbilstillverkaren Tesla Motors, med vd:n Elon Musk, planerar att ta in nytt kapital senare i år för att finansiera utveckling och produktion av den nya Tesla Model 3 samt för att bygga ut en stor batterifabrik..

SvD - 15 timmar sedan

BNP i Brasilien dök med 3,8 procent

Brasiliens BNP sjönk 0,6 procent under det andra kvartalet jämfört med föregående kvartal, och sjönk med 3,8 procent jämfört med motsvarande kvartal 2015..

SvD - 15 timmar sedan

Djup kris för sydkoreanskt rederi

Det förlusttyngda sydkoreanska Hanjin Shipping, världens sjunde största containerrederi, har ansökt om domstolsförvaltning och frysta tillgångar i Seoul..

SvD - 16 timmar sedan

Svårt få fatt i hägrande tillväxt

I podcasten SvD Börsplus diskuterar Peter Benson och Daniel Svensson varför det har blivit mer sällsynt med riktiga tillväxtbolag. Årets jätterally för nynoterade småbolagsaktier tas också upp liksom en rad intressanta och aktuella aktieanalyser..

SvD - 16 timmar sedan

Arlas knep för att krossa läskjättarna: Bubbelmjölk

När intresset för mjölk går ner och konsumtionen minskar har Arla tvingats arbeta med nya lösningar för att säkra försäljningen. Nu planerar Arla att lansera kolsyrad mjölk för att klara konkurrensen, enligt danska Finans..

SvD - 17 timmar sedan

USA tipsade EU om Apples skatterabatt

Apples stora skattesmäll har väckt amerikansk vrede. Men bakgrunden till EU-kommissionens beslut var ett tips – från amerikanska senaten.
Det rapporterar Reuters..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.