SvD > Ekonomi

Sunday, 26 March, 18:58

SvD - 29 feb 16 kl. 15:28

Svenskar världsbäst på kortbetalningSverige och svenskarna ligger i världstoppen när det gäller att betala med kort i stället för kontanter, enligt nya siffror från Visa. Och redan i år lanseras kontaktlösa kort i stor skala..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Visa

Dela artikeln

16 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenskar, världsbäst, kortbetalning

Fler nyheter från SvD

SvD - 8 timmar sedan

Vi hade fel – tack och lov för bildade läsare

Att få ha läsare med djup bildning om bilar är en ynnest..

SvD - 9 timmar sedan

Här är biltrenderna du ska följa – och undvika

Att välja ny bil i dag är svårare än någonsin. Dieselbilar ifrågasätts och samtidigt är elbilar dyra. Vad är det som gäller egentligen?

SvD - 21 timmar sedan

Läs av kulturen – redan på anställningsintervjun

Se upp så att du inte förhastar dig vid ett lockande jobberbjudande. Här en checklista för att säkerställa att du hamnar på en arbetsplats som känns rätt för dig..

SvD - 22 timmar sedan

Trumpbesvikelse kan pressa även svenska börsen

Visar det sig att Trump får svårt att leverera även andra utlovade reformer kan investerarna på den amerikanska börsen bli på rejält dåligt humör. Även den svenska börsen kommer då påverkas, enligt experter. .

SvD - Igår: 14:01

För Allra handlar det om liv eller död

För Allra handlar kammarrättens beslut om en chans till överlevnad. För spararna handlar det däremot om en utdragen process där över 100 000 sparare fortsätter att förlora pengar i onödan, tills Allra kastar in handduken. Problemet är att flertalet sparare förmodligen inte ens vet om det.

SvD - Igår: 09:00

Välljudande, kaxig Porsche – trots bara fyra cylindrar

Det här är Porschen som har hjärtat på rätta stället. Med mindre volym och färre klaffar behöver den numera lite konstgjord andning men det krävs inget stetoskop för att höra att arbetstakten är hög och flåset på topp..

SvD - Igår: 21:34

Små rörelser på Wall StreetOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.