SvD > Ekonomi

Thursday, 29 September, 08:48

SvD - 29 feb 16 kl. 15:28

Svenskar världsbäst på kortbetalningSverige och svenskarna ligger i världstoppen när det gäller att betala med kort i stället för kontanter, enligt nya siffror från Visa. Och redan i år lanseras kontaktlösa kort i stor skala..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Visa

Dela artikeln

16 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Svenskar, världsbäst, kortbetalning

Fler nyheter från SvD

SvD - 1 timme sedan

”Fotbollen bör få tjäna pengar på spelande”

Idrottens organisationer bör kunna ta del av vinsterna på spelmarknaden genom ett direkt ägande. När reglerna nu ses över kan beslutsfattarna ge fot­bollen en chans att ta del av de ekonomiska värden den så starkt ­bidrar till att skapa, skriver Karl-Erik Nilsson och Håkan Sjöstrand, Svenska Fotbollförbundet..

SvD - 4 timmar sedan

Uppåt på Tokyobörsen

Tokyobörsen öppnade uppåt på torsdagen efter att den amerikanska och europeiska marknaden stigit efter det oväntade beskedet att oljeländerna i Opec kommit överens om en nedskärning i produktionen..

SvD - 6 timmar sedan

Air Berlin säger upp 1 200

Air Berlin, Tysklands näst största flygbolag, kommer att säga upp 1 200 anställda..

SvD - 12 timmar sedan

Parissalongen har stark doft av dieselrök

Glam, glitter och nya elbilar. Höstens stora bilsalong i Paris slår upp portarna. Men under ytan hotas allt fler bilbolag av dieselgate.

SvD - 14 timmar sedan

Systembolaget tonar ned konflikt på vingård

Systembolaget har varit i Sydafrika och träffat facket under strejken. I en mejlkommentar till SvD vill Systembolaget tona ned konflikten – men ger inga svar på om de själva har konstaterat brister hos Robertson. Hon kommenterar heller inte de fackliga kraven på bojkott..

SvD - 15 timmar sedan

Fler ackord klara för Stampen

Ytterligare fem av mediekoncernen Stampens bolag har nu fått sina skulder nedskrivna. Därmed är ackordet klart för 10 av de 13 aktuella företagen..

SvD - 17 timmar sedan

Ericssonuppsagda kan få miljonstöd från EU

Sverige har ansökt om hjälp från EU med att stötta före detta Ericssonanställda som förlorat jobbet i bolagets stora sparpaket..

SvD - 20 timmar sedan

Priset på bensin och diesel sänks

Ledande bensinbolag sänker priset på bensin med tio öre per liter. Efter sänkningen är riktpriset för en liter 95-oktanig bensin på bemannade stationer 13:19 kronor..

SvD - 23 timmar sedan

Positiv kinesisk skatteeffekt för Gränges

Gränges kommer att redovisa en positiv skatteeffekt om cirka 139 miljoner kronor under det tredje kvartalet 2016, som en följd av att Gränges har klassificerats som ett högteknologiskt företag i Kina under åren 2013-2015..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.