DI > Ekonomi

Thursday, 27 October, 14:43

DI - 28 feb 16 kl. 20:01

Så ser framtiden ut inom resebranschenTuristerna flyr Turkiet vilket sänker resejätten TUI Group. ”Terrorattackerna är en utmaning”, säger bolagets vd Fritz Joussen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Turkiet, TUI Group, Fritz Joussen

Dela artikeln

6 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: , ser, framtidenut inom , resebranschen
SmålandsPosten - 16 sep 13 kl. 06:22

Hur ser framtiden ut för kommunen?

Vilka möjliga scenarier ser Älmhults kommun framför sig och hur ser förutsättningarna ut för kommunen? Det är frågor som man vill besvara genom en omvärldsanalys som ska vara klar i slutet av november. ?

Vimmerby Tidning - 24 jan 11 kl. 09:02

Hur ser framtiden i Horn ut?

Att driva affär i Horn är nog inte så lätt. Dalma Inokai Öström har haft en presentbutik under ett par år men nu har hon beslutat sig för att ge upp den rörelsen. Hon tycker att det är synd då hon har velat erbjuda shopping på nära håll.

Nerikes Allehanda - 28 okt 14 kl. 07:06

NA-tv: Så ser framtiden ut för Hertig Karls Allé

Varför har det ännu inte planterats nya träd på skövlade Hertig Karls Allé, och hur ser egentligen framtiden ut för en av Örebros största och viktigaste gator?.

BT - 27 maj 14 kl. 22:20

Han ser framtiden i Detroit

Det har spekulerats fram och tillbaka. Nu har Jonas Jerebko bestämt sig – det blir ett år till i Detroit Pistons. – Jag känner att jag kan mycket bättre än vad jag fick chansen att visa den gångna säsongen, säger Jerebko till BT.

BT - 27 maj 14 kl. 22:20

Han ser framtiden i Detroit

Det har spekulerats fram och tillbaka. Nu har Jonas Jerebko bestämt sig – det blir ett år till i Detroit Pistons. – Jag känner att jag kan mycket bättre än vad jag fick chansen att visa den gångna säsongen, säger Jerebko till BT.

IDG - 11 maj 11 kl. 12:19

Så ser framtiden ut om 25 år

Vår systertidning Network World firar 25 år och har satt ihop en riktigt intressant lista över hur experterna tror it-världen ser ut år 2036..

IDG - 26 mar 13 kl. 13:10

Så ser framtiden ut för öppen källkod


Kommer molndrömmen slå in? TechWorld tittar framåt för att avgöra hur det ser ut på öppen källkodsfronten om ett år..

Affärsvärlden - 15 aug 14 kl. 08:47

Nibes vd: Framtiden ser ljus ut

Vd Gerteric Lindquist ser allt fler positiva konjunktursignaler och ser framtiden an med god tillförsikt..

Expressen - 05 jan 16 kl. 21:53

Vid CES-mässan ser du framtiden först

LAS VEGAS. Det är här du ser framtiden först. CES-mässan i Las Vegas är platsen där teknikutvecklare från hela världen visar upp kommande produkter som ska ta samhället framåt – eller i vissa fall bara underhålla oss.

Sydsvenskan - 04 jun 13 kl. 08:46

Framtiden för mobilindustrin i Lund

Hur ser framtiden ut för Lund som nav i mobilindustrin?.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

USA: Orderingången på varaktiga varor sjönk

Orderingången på varaktiga varor i USA sjönk 0,1 procent i september, jämfört med månaden före, enligt data från handelsdepartementet..

DI - 5 minuter sedan

Färre nyanmälda arbetslösa i USA

Antalet nyanmälda sökande av arbetslöshetsunderstöd i USA sjönk med 3.000 personer till 258.000 personer under vecka 42, jämfört med föregående vecka..

DI - 30 minuter sedan

Ikea anklagar rysk polis för utpressning

Ikea har betalat alla skatter bolaget är skyldigt att betala i Ryssland. Det uppger företaget genom e-post till Bloomberg News..

DI - 15 minuter sedan

Stockholmsbörsen bötfäller Arcam

Stockholmsbörsens disciplinnämnd anser att 3d-skrivarbolaget Arcam brutit mot regelverket och tilldelar bolaget ett vite på två årsavgifter, motsvarande 410.000 kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Gjorde glasklart val av yrke

Andreas Matsman kan spegla sig i Västeråsföretagets framgång runt om i huvudstaden. Det unga företaget, som monterar stora glasytor, står bakom bland annat Victoria Tower, Cirkus och delar av Karolinska institutet..

DI - 30 minuter sedan

Statliga stödmiljoner till Zennströms duschföretag

Energimyndigheten gör som riskkapitalet och skickar över 20 miljoner kronor till Malmöföretaget Orbital Systems. Nu kan bolaget fortsätta utveckla ”duscharnas Tesla”..

DI - 30 minuter sedan

Stark rapport från Kabe

Husvagns- och husbilsföretaget Kabe redovisar ett resultat efter skatt på 36 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2016 (22)..

DI - 1 timme sedan

Theresa May i krig med Bank of England

Den brittiska premiärministern Theresa May har tidigare kritiserat Bank of Englands stödåtgärder och att de rika gynnas av penningpolitiken. Nu går centralbanken till motattack och menar att hon har fel..

DI - 1 timme sedan

Dometic säljer USA-verksamhet

Dometic säljer sin verksamhet för sätes- och chassikomponenter inom dotterbolag Atwood Mobile Products för 12,5 miljoner dollar kontant. Det framgår av ett pressmeddelande..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.