DI > Ekonomi

Tuesday, 31 May, 18:00

DI - 28 feb 16 kl. 20:01

Så ser framtiden ut inom resebranschenTuristerna flyr Turkiet vilket sänker resejätten TUI Group. ”Terrorattackerna är en utmaning”, säger bolagets vd Fritz Joussen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Turkiet, TUI Group, Fritz Joussen

Dela artikeln

6 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: , ser, framtidenut inom , resebranschen
SmålandsPosten - 16 sep 13 kl. 06:22

Hur ser framtiden ut för kommunen?

Vilka möjliga scenarier ser Älmhults kommun framför sig och hur ser förutsättningarna ut för kommunen? Det är frågor som man vill besvara genom en omvärldsanalys som ska vara klar i slutet av november. ?

Vimmerby Tidning - 24 jan 11 kl. 09:02

Hur ser framtiden i Horn ut?

Att driva affär i Horn är nog inte så lätt. Dalma Inokai Öström har haft en presentbutik under ett par år men nu har hon beslutat sig för att ge upp den rörelsen. Hon tycker att det är synd då hon har velat erbjuda shopping på nära håll.

Nerikes Allehanda - 28 okt 14 kl. 07:06

NA-tv: Så ser framtiden ut för Hertig Karls Allé

Varför har det ännu inte planterats nya träd på skövlade Hertig Karls Allé, och hur ser egentligen framtiden ut för en av Örebros största och viktigaste gator?.

BT - 27 maj 14 kl. 22:20

Han ser framtiden i Detroit

Det har spekulerats fram och tillbaka. Nu har Jonas Jerebko bestämt sig – det blir ett år till i Detroit Pistons. – Jag känner att jag kan mycket bättre än vad jag fick chansen att visa den gångna säsongen, säger Jerebko till BT.

BT - 27 maj 14 kl. 22:20

Han ser framtiden i Detroit

Det har spekulerats fram och tillbaka. Nu har Jonas Jerebko bestämt sig – det blir ett år till i Detroit Pistons. – Jag känner att jag kan mycket bättre än vad jag fick chansen att visa den gångna säsongen, säger Jerebko till BT.

IDG - 11 maj 11 kl. 12:19

Så ser framtiden ut om 25 år

Vår systertidning Network World firar 25 år och har satt ihop en riktigt intressant lista över hur experterna tror it-världen ser ut år 2036..

IDG - 26 mar 13 kl. 13:10

Så ser framtiden ut för öppen källkod


Kommer molndrömmen slå in? TechWorld tittar framåt för att avgöra hur det ser ut på öppen källkodsfronten om ett år..

Affärsvärlden - 15 aug 14 kl. 08:47

Nibes vd: Framtiden ser ljus ut

Vd Gerteric Lindquist ser allt fler positiva konjunktursignaler och ser framtiden an med god tillförsikt..

Expressen - 05 jan 16 kl. 21:53

Vid CES-mässan ser du framtiden först

LAS VEGAS. Det är här du ser framtiden först. CES-mässan i Las Vegas är platsen där teknikutvecklare från hela världen visar upp kommande produkter som ska ta samhället framåt – eller i vissa fall bara underhålla oss.

Sydsvenskan - 04 jun 13 kl. 08:46

Framtiden för mobilindustrin i Lund

Hur ser framtiden ut för Lund som nav i mobilindustrin?.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Norden: Sämst för Oslobörsen

De nordiska börserna gick åt olika håll under tisdagen, med Helsingfors som avslutade på strax över nollan medan Oslo-börsen stack ut i negativ bemärkelse..

DI - 30 minuter sedan

”Project Klondike” – så övertalades investerarna att satsa i KNC Miner

Namnkunniga riskkapitalbolag och privatinvesterare satsade över 200 miljoner kronor i det kollapsade bitcoinbolaget KNC Miner. I det prospekt som cirkulerades under sommaren 2014 nämndes ingenting om de faktorer som till slut försatte bolaget i konkurs, kan Di Digital avslöja..

DI - 45 minuter sedan

Paris bygger flyktingläger

Paris borgmästare Anne Hidalgo vill bygga ett flyktingläger i den franska huvudstaden för att ersätta de provisoriska läger som brukar stängas av hälsoskäl..

DI - 45 minuter sedan

Ny mätning visar att majoritet är för Brexit

De brittiska väljarna lutar över åt att rösta för att lämna den europeiska unionen. Det enligt två opinionsundersökningar utförda av The Guardian och ICM..

DI - 1 timme sedan

USA fördömer Nordkoreas robotprov

Nordkorea ser ut att ha misslyckats med en provuppskjutning av en robot på tisdagen, uppgav Sydkoreas försvarsdepartement. Uppskjutningsförsöket ägde rum tidigt på morgonen..

DI - 1 timme sedan

Banken som lockar med nollränta

För den som vill köpa ny villa men har svårt att klara av amorteringskravet kan en lösning finnas. Mjöbäcks Sparbank i Överlida lockar nämligen med nollränta på nya bolån. Förutsättningen: att man flyttar till närområdet..

DI - 1 timme sedan

En sista hyllning i guld

Med arvet på 1,4 miljoner kronor lät konstnären Anders Krisár tillverka en dödsmask i guld över sin mor. Nu säljs den för 3,4 Mkr..

DI - 1 timme sedan

Slagläge för golfeliten

Golfsveriges blickar riktas mot Bro Hof och Nordea Masters som börjar i morgon.Årets upplaga förgylls av Henrik Stensons närvaro och en britt, som kan bli historisk: Lee Westwood..

DI - 1 timme sedan

Trelleborgs storköp klart

I november förra året kom beskedet att industrikoncernen Trelleborg köper tjeckiska CGS Holding, ledande inom lantbruks- och specialdäck. Nu är köpet genomfört – köpesumman uppgår till 10,9 miljarder kronor..

DI - 1 timme sedan

Räntor och valutor: Euron stärkt mot dollarn

Europeiska statspappersräntor handlades oförändrat till marginellt lägre efter en statistiktung tisdag, euron stärktes samtidigt något mot dollarn..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.