DI > Ekonomi

Monday, 26 September, 12:34

DI - 28 feb 16 kl. 12:06

Lägenheter utan fönster säljs för 5,5 miljonerDet är fortsatt dyrt att köpa lägenheter i London. Nu säljs det nyproducerade tvårumslägenheter för 465.000 pund, motsvarande 5,5 miljoner kronor, i stadsdelen Brixton. Det speciella är att lägenheterna saknar fönster, skriver Financial Times..
Läs mer på DI
Läs mer om:
London, Brixton, Financial Times

Dela artikeln

67 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Lägenheterutan , fönster, säljsför , 5,5miljoner
YLE - 18 jun 13 kl. 17:14

Pojo kommunhus kan bli hotelliknande lyxlägenheter

Det tidigare Pojo kommunhus på över 3000 kvadratmeter ska bli 24 lyxiga bostäder på 50-60 kvadratmeter. Det är mannen som ritade Pojo kommunhus i tiderna, Lasse Heikkinen, som tillsammans med Markku Valo vill få liv i den ståtliga byggnaden som nu står tom.
Det har planer på att ändra huset från kontor till aktielägenheter med hotellliknande boende.

Sydsvenskan - 05 nov 13 kl. 06:30

Nu svänger New York åt vänster

Det finns ryska miljardärer i bakgrunden när Bill de Blasio på tisdagen väljs till New Yorks nye borgmästare. Där finns även Charles Dickens och hans berättelse ”Två städer”.När han gav sig in i borgmästarkampen var han ett okänt namn och de som visste något om honom trodde han stod för långt till vänster för att ha en chans.

Barometern - 20 jun 14 kl. 09:35

Utfodring av vilt måste upphöra

Sluta omedelbart med att locka vilt till jaktmarkerna med exempelvis sockerbetor. Det kräver nu Viltförvaltningsdelegationen i Kalmar län helt enigt. Det är väl känt att det odlas och säljs sockerbetor för att utfodra vilt.

SmålandsPosten - 16 jul 14 kl. 06:25

Skärp straffen för inbrott

Vi moderater vill prioritera kampen mot bostadsinbrott genom att införa en ny brottsrubricering, inbrottsstöld, där straff­skalan ska vara högre än i dag, skriver Johan Hultberg (M), riksdagsledamot, Kronoberg. ?Under semestertider vet kriminella att många hus och lägenheter runt om i landet står tomma och utnyttjar detta till att göra inbrott.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Styrelseledamot säljer i Easyfill

Easyfills styrelseledamot Urban Sjöberg sålde på måndagen 109.121 aktier i det Aktietorgetlistade bolaget Easyfill à 12:25 kronor, sammanlagt således för drygt 1,3 miljoner kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister..

DI - 30 minuter sedan

Takatas räddningsplan riskerar att dröja

Processen med att sälja den hårt pressade japanska krockkuddetillverkaren Takata i någon form av räddningsaktion kan dra ut på tiden, med stor sannolikhet i in nästa år. Det skriver Reuters med hänvisning källor med insyn i ärendet..

DI - 45 minuter sedan

Snart finns Zlatan i tio nya länder

Zlatans sportklädesvarumärke A-Z lanseras nu i ytterligare 10 europeiska länder, skriver samarbetsföretaget Varner Ibrahimovic i ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Källor: Deutsche Bank kommer inte att få statligt stöd

Deutsche Bank kommer inte att få hjälp från tyska skattebetalare, uppger tyska regeringskällor. Jättebankens aktie sjunker därmed kraftigt ännu en gång och befinner sig på 24-årslägsta..

DI - 1 timme sedan

Nu lyfter Tyskland

Tysk statistik överraskar positivt. Nu är både företagare och hushåll på gott humör. Det är goda nyheter för hela Europa..

DI - 1 timme sedan

Migrationsverket stäms på 250 miljoner

Företaget bakom det planerade flyktingboendet på kryssningsfartyget Ocean Gala stämmer Migrationsverket på 250 miljoner kronor. Det skriver Aftonbladet..

DI - 1 timme sedan

Färre öppet arbetslösa

I slutet av förra veckan var 192 568 personer inskrivna som öppet arbetslösa hos Arbetsförmedlingen. Det är 2 445 färre än veckan före och 8 338 färre än samma vecka i fjol..

DI - 1 timme sedan

Nästa president blir finansiellt bakbunden

Oavsett om USA:s nästa president heter Donald Trump eller Hillary Clinton så kommer personen ha ett rekordlitet finansiellt utrymme för reformer. Det skriver The Wall Street Journal..

DI - 1 timme sedan

Björnjakten över - en kom undan

En kvoterad nalle klarade sig helskinnad från årets björnjakt, som avslutades på söndagen. Länsstyrelserna hade beslutat om licensjakt på 219 djur, men jakten avlystes när 218 hade skjutits..

DI - 1 timme sedan

"Vi ser 20 procents uppsida"

Snabb och lönsam tillväxt kombinerat med låga värderingar får SEB:s Esbjörn Lundevall att blåsa i den stora köptrumpeten för nischbankerna.  .Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.