DN > Inrikes

Wednesday, 13 December, 14:18

Liknande nyheter

Taggar: Var var du när du fick redapå att , Palme var död
Kristianstadsbladet - 21 apr 11 kl. 13:02

Iphone håller reda på var du varit

Apples Iphone håller reda på var du är och var du har varit i en datafil på telefonen, skriver brittiska tidningen The Guardian och citerar två dataforskare.
När mobilen är kopplad till datorn lagras uppgifterna där, och om man köper en ny Applemobil så förs filen över till den nya mobilen.

Apple har inte kommenterat men bedömare påpekar att Apple i sina licensavtal nämner att man förbehåller sig rätten till denna datalagring.

Aftonbladet - 28 feb 11 kl. 14:12

"Palme var störst"

Så minns S-ledaren Mona Sahlin Olof Palme.

Newsmill - 01 apr 12 kl. 23:21

Erlander och Palme var realpolitiker

http://www.newsmill.se/trackback/44161Tidigare ÖB: För Erlander och Palme handlade västsamarbetet om omsorgen om vår fortlevnad som fri, demokratisk nation i en svår säkerhetspolitisk situation.

Newsmill - 17 sep 12 kl. 13:56

Palme var ingen lyckad statsminister

http://www.newsmill.se/trackback/46791Forskare: Det som träder fram i filmen om Olof Palme är hans starka individualistiska drag.

Opinionen.se - 04 feb 13 kl. 12:13

Leif GW: "Olof Palme var agent"

Professorn och Palmeförfattaren Leif GW Persson pekar ut förre statsministern Olof Palme som hemlig agent. "Det är sant", säger han till Expressen..

Expressen - 23 feb 16 kl. 09:07

Palme var politikens Ingmar Bergman

Den avgudadyrkan som Olof Palme utsatts för efter sin död är skadlig inte bara för socialdemokratin. Martina Montelius påminner om att det är massorna som driver historien framåt, inte enskilda individer..

Trelleborgs Allehanda - 26 feb 16 kl. 13:00

Palme var visionär, men vem får oss att drömma idag?

Många längtar efter en stark ledare som har visioner. En som Palme..

YA - 26 feb 16 kl. 13:00

Palme var visionär, men vem får oss att drömma idag?

Många längtar efter en stark ledare som har visioner. En som Palme..

Kristianstadsbladet - 26 feb 16 kl. 13:00

Palme var visionär, men vem får oss att drömma idag?

Många längtar efter en stark ledare som har visioner. En som Palme..

SVT Debatt - 25 okt 17 kl. 09:45

”Palme var säkert en hjälte – men också en skurk”

För vänsterdebattören Göran Greider har Olof Palme alltid varit en viktig gestalt. Men han vill inte kalla honom hjälte..

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Svensk officer om terrorattack där han skottskadades

- En kula träffade mig. Och då tänkte jag: nu är det kört.  För första gången berättar den svenske officeren P-O Nordin om hur han klarade sig med livet i behåll under en terrorattack i Mali i juni i år.

DN - 15 timmar sedan

Avhopp efter anklagelser mot Lars Ohly

Flera styrelseledamöter väljer nu att lämna Funktionsrätt Sverige efter det att den tidigare ordföranden för Vänsterpartiet Lars Ohly vägrat lämna ordförandeposten efter anklagelser om sextrakasserier..

DN - 15 timmar sedan

Hundratals fåglar låg döda på vägen

När Mikael Lind var på väg från Örnsköldsvik körde han rakt in hundratals fåglar som satt på vägen. Många var redan döda: – Det var helt bisarrt, säger han till DN..

DN - 18 timmar sedan

Utpekad regissör åberopar förtal efter #metoo

På tisdagen skickade en känd svensk regissör in en begäran om att en kvinnlig kollega ska åtalas för förtal. Anledningen är att kvinnan skrev på flera #metoo-forum på Facebook att han våldtog henne för tjugofem år sedan. Det är första gången förtalslagstiftningen används i Sverige efter #metoo, enligt mannens advokat.

DN - 18 timmar sedan

Lettisk minister kritisk mot Sverige

Efter den stora plastbranden i Lettland riktar nu landets miljöskyddsminister hård kritik mot Sverige. – De borde ha ägnat större uppmärksamhet åt ett så intensivt flöde av avfall, säger Kaspars Gerhards till DN..

DN - 19 timmar sedan

Flera skolor förbjuder energidrycker

Flera skolor i Dalarna inför nu förbud mot energidrycker på skoltid.  Samtidigt larmar skolorna om att allt fler elever som är rastlösa och hyperaktiva, enligt SVT. .

DN - 19 timmar sedan

Metoo-anklagad SVT-profil får fortsätta på SVT

En profilerad medarbetare på SVT Sport fick lämna sitt förra jobb på grund av anklagelser om sexuella trakasserier.  SVT pausade samarbetet med profilen när det uppdagades - nu har mannen tagits tillbaka, enligt Sportbladet..

DN - 22 timmar sedan

Socialstyrelsen: Skärpt tillämpning av LSS drabbar både barn och vuxna

Socialstyrelsen har utrett konsekvenserna för Försäkringskassans skärpta tillämpning av lagen LSS, på uppdrag av regeringen. Många som nekas assistans enligt LSS får stöd genom andra insatser. Men resultaten visar trots det på stora försämringar för både barn och vuxna med behov av personlig assistans.

DN - 23 timmar sedan

Här brinner svenskarnas plast på olaglig soptipp i Lettland

• I somras brann tusentals ton plast på en illegal soptipp i en lettisk semesterort. Polisen i Lettland misstänker att mycket av plasten kommer från svenskarnas källsortering.  • Under hösten har svensk polis gjort förhör och husrannsakan hos ett återvinningsbolag i Småland.

DN - Igår: 13:35

Åtalas för våldtäkt av sjuårig pojke

En man i 50-årsåldern från en ort i Västsverige åtalas vid Skaraborgs tingsrätt för våldtäkt mot barn, olaga hot och flera fall av sexuellt ofredande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.