DI > Ekonomi

Monday, 29 August, 09:07

DI - 27 feb 16 kl. 17:59

Aktieproffset sågar VolvoLastbilsjätten Volvo är i en bransch som har problem och det lär dröja flera år innan försäljning och resultat börjar återhämta sig. Sälj, är Alfred Berg-strategen Jonas Olavis tips i Börsrådet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Volvo, Alfred Berg, Jonas Olavis, Börsrådet

Dela artikeln

15 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Aktieproffset, sågar, Volvo
DI - 13 maj 15 kl. 14:41

Aktieproffset hyllar Volvo

Stark dollar, en urstark marknad i Nordamerika och ett besparingsprogram som höjer marginalerna gör Volvo till en lockande aktie enligt Handelsbankens aktiestrateg Peter Engstedt. Här är hans riktkurs..

DI - 11 maj 16 kl. 12:19

Aktieproffset: Därför ska Volvo upp

Nordeas fondförvaltare John Hernander tycker att fordonsjätten Volvo börjar få ordning på torpet och räknar med en uppvärdering..

DI - 03 nov 14 kl. 11:03

Northland kan andas ut – ett litet tag till

Luleå tingsrätt har i dag beviljat fortsatt rekonstruktion för Northland Resources tre svenska dotterbolag. Perioden för rekonstruktionerna har förlängts fram till den 15 januari 2015. Det skriver Northland Resources i ett pressmeddelande.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Mark Zuckerberg gäst vid Daniel Eks bröllop

I helgen gick Spotifys Daniel Eks bröllop av stapeln. Bland gästerna fanns Facebook-grundaren Mark Zuckerberg. .

DI - 1 timme sedan

Bomb vid polisanläggning i Bryssel

En bomb exploderade utanför Kriminologiska institutionen i Bryssel tidigt på måndagsmorgonen, men utan att orsaka några personskador..

DI - 1 timme sedan

Vinsten faller för Rottneros

Massatillverkaren Rottneros redovisar ett resultat efter skatt på 46 miljoner kronor för det andra kvartalet 2016 (81). Resultatet per aktie uppgick till 0:30 kronor (0:53)..

DI - 1 timme sedan

Oljebingo för Lundin

Norska Statoil, operatör vid Johan Sverdrup-fältet som delvis ägs av Lundin Petroleum, sänker investeringsprognosen för fältets första produktionsfas till 99 miljarder norska kronor, från senaste bedömning om 108,5 miljarder. Det framgår av pressmeddelanden..

DI - 1 timme sedan

Razzia ska ge bättre tryck i däcken

Allt färre bilister kör på slitna däck med dåligt mönsterdjup. Men lufttrycket är det ganska få som bryr sig om, trots att rätt tryck i däcken både sparar pengar och gör färden säkrare..

DI - 1 timme sedan

Trafikverket vill sätta upp fler fartkameror

Trafikverket kommer att sätta upp ännu fler fartkameror längs de svenska vägarna, eftersom de enligt Trafikverket är effektiva för att få ner hastigheterna..

DI - 1 timme sedan

Lucaras vd fortsätter sälja aktier

Lucara Diamonds vd William Lamb har den 25 och 26 augusti sålt totalt 200.000 aktier i bolaget. Det motsvarar ungefär 5,6 miljoner kronor baserat på fredagens stängningskurs..

DI - 2 timmar sedan

Elva växtskyddsmedel ska bort

Under hösten ska Kemikalieinspektionen ompröva tillstånden för de elva växtskyddsmedel som finns i Sverige som innehåller tillsatsämnet talgamin i kombination med det aktiva ämnet glyfosat. EU-kommissionen har beslutat att förbjuda den kombinationen och Kemikalieinspektionen ska nu bland annat informera berörda företag och även bestämma hur lång tid som ska gälla innan medlen ska vara utfasade..

DI - 2 timmar sedan

Räntor och valutor: Yellen lyfte dollarn

USA-räntorna steg ordentligt och dollarn stärktes rejält efter svensk stängning i fredags sedan Fed-chefen Janet Yellen flaggat för kommande räntehöjningar..

DI - 2 timmar sedan

Spelveteran köper tillbaka sitt bolag från Bonnier

I fjol köpte Bonnier spelföretaget Planeto. Nu säljs det förlusttyngda bolaget igen – tillbaka till grundaren Martin Walfisz..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.