DI > Ekonomi

Thursday, 27 October, 20:35

DI - 27 feb 16 kl. 12:25

Apple lovar höja utdelningen varje årApple strävar efter att höja sin kvartalsutdelning varje år. Det sade vd Tim Cook i sitt tal på bolagets årsstämma..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Tim Cook

Dela artikeln

15 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Apple, lovar, höja, utdelningenvarje , år
BT - 22 jul 13 kl. 16:23

Upp till bevis för pressat Apple

Mobil- och datortillverkaren Apple är pressat inför tisdagens delårsrapport. Bolaget, med cirka 9 000 svenska ägare, har svårt att hålla uppe både marginaler och tillväxt och aktien har rasat med 39 procent på nio månader. Apple har sedan en tid haft svårt att hitta nya storsäljare, som kan täcka upp för Iphones allt snabbare reträtt på mobilmarknaden.

HBL - 22 jul 13 kl. 19:08

Upp till bevis för Apple

Mobil- och datortillverkaren Apple är pressad inför tisdagens delårsrapport. Bolaget har svårt att hålla uppe både marginaler och tillväxt och aktien har rasat med 39 procent på nio månader.Apple har sedan en tid haft svårt att hitta nya storsäljare, som kan täcka upp för Iphones allt snabbare reträtt på mobilmarknaden.

Helsingborgs Dagblad - 09 feb 12 kl. 09:04

DNB halverar utdelningen

Norges största bank DNB halverar utdelningen till aktieägarna med hänvisning till myndigheternas strängare kapitalkrav, och lovar att ligga en bra bit över miniminivån för kapitaltäckning vid slutet av 2012. Samtidigt redovisar banken en ökning av rörelsevinsten med 5 procent till 5,88 miljarder norska kronor under fjärde kvartalet. Analytiker hade i genomsnitt räknat med en vinst på 4,8 miljarder kronor..

DI - 30 maj 11 kl. 08:37

Swedbanks ordförande lovar höja utdelningen

Swedbanks ordförande Lars Idermark är mer än nöjd med bankens återhämtning efter finanskrisen - och lovar högre utdelningar till aktieägarna framöver. Det säger han i en intervju med Dagens industri..

Affärsvärlden - 24 apr 13 kl. 07:59

Apple slår prognoserna

Apple redovisar ett resultat per aktie som slår analytikernas förväntningar. Dessutom höjer bolaget utdelningen..

SvD - 19 mar 12 kl. 15:11

Apple som andra, men väldigt annorlunda

Första utdelningen på 17 år ..

SvD - 19 mar 12 kl. 15:11

Apple börjar bli som andra företag

Första utdelningen på 17 år ..

DI - 30 sep 13 kl. 08:24

Clausen lovar höjd utdelning

Storbanken Nordea kommer troligen att höja utdelningen. Det säger Nordeas vd Christian Clausen i en intervju med Reuters. Han tillägger att beslutet kommer att tas vid årets slut.

DI - 29 jan 14 kl. 07:23

Clausen lovar ökad utdelning

Nordeas styrelse föreslår en höjning av utdelningen från 0,34 till 0,43 euro per aktie. Det senare motsvarar cirka 56 procent av nettovinsten..

HBL - 09 aug 14 kl. 07:36

Kofverhag gård slukar allt mer

Upprätthållandet av Kofverhag gård blir allt viktigare förv Nymanska stiftelserna. Herrgården som styrelseordförande R. Kenneth Wrede utnyttjar som sitt sommarviste slukade i fjol över 100 000 euro.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Startade på nytt och fann balansen

Jimmy Magnusson tröttnade på att jobba långt hemifrån och hoppade därför av företaget som han drev med en kompanjon för tio år sedan. Han startade om med bara en väghyvel. Maskinparken har växt sedan dess och Nora Entreprenad har nu 18 anställda..

DI - 30 minuter sedan

Ikea återkallar stolpe för fallrisk

Ikea återkallar stolpen "Elvarli" och uppmanar kunder som har köpt stolpen att nedmontera och lämna tillbaka den. Stolpen ingår som en del i ett förvaringssystem..

DI - 45 minuter sedan

Twitter släcker Vine-appen

Miljontals användare av Vines mobilapp får se sig om efter andra alternativ för att dela sina filmsnuttar. Twitter, som äger tjänsten, har bestämt sig för att tjänsten ska släckas..

DI - 45 minuter sedan

Vattenfalls huvudvärk i Tyskland

Brunkolsförsäljningen utlöste en förlust på 22 miljarder kronor och 2016 ser ut att bli ett nytt katastrofår för Vattenfall. Nu hotas kraftbolaget av en ny smäll på över 4 miljarder kronor i Tyskland – något som bekräftas av vd:n Magnus Hall..

DI - 1 timme sedan

Barnsaker innehöll giftigt ämne

När en barnväska och en regnmössa i barnstorlek testades av miljöförvaltningen i Göteborgs stad visade det sig att varorna innehöll höga halter av det giftiga ämnet DEHP..

DI - 1 timme sedan

Från glansdagar till fritt fall i Deutsche Bank

Glansdagar har förbytts i fritt fall i tyska storbanken Deutsche Bank. Mångmiljardskadestånden har nästan knäckt banken. Di berättar historien om hur ett av Europas största och stoltaste företag hamnade i kris..

DI - 1 timme sedan

M-politiker: Lagstifta om sänkta ingångslöner

En majoritet av landets ledande moderata kommunpolitiker vill se sänkta ingångslöner som en väg till ökad sysselsättning. Men de har inte partiledningen med sig..

DI - 1 timme sedan

Putin ser hysteri i USA

President Vladimir Putin tar till storsläggan för att mosa påståenden om att Ryssland skulle ha försökt lägga sig i presidentvalet i USA genom att hacka amerikanska politiska institutioner..

DI - 1 timme sedan

Swedish Match föreslår extra utdelning

Swedish Match styrelse har beslutat att föreslå en extra utdelning om 9:50 kronor per aktie. Det framgår av ett pressmeddelande på torsdagskvällen..

DI - 2 timmar sedan

Strid om ledarpost i Muf

Det blir strid om ordförandeposten i Moderata ungdomsförbundet. Rasmus Törnblom, som lett Muf i två år, utmanas av Benjamin Dousa. "Jag vill göra en högersväng", säger Dousa..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.