DI > Ekonomi

Tuesday, 25 October, 08:38

DI - 27 feb 16 kl. 12:14

Soliga Spanien lockarAllt fler svenskar längtar till solen och köper nu bostad i Spanien.Nya mer generösa skatteregler för utlänningar väntas bidra till att öka intresset..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Spanien

Dela artikeln

8 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Soliga, Spanien, lockar
DI - 24 maj 11 kl. 21:03

Spanien lockar flest svenskar

Spanien är ohotad etta, Tyskland växer förvånansvärt mycket och Turkiet fortsätter att vara charterraket. Det visar Vagabonds resebarometer, som också visar att reguljärflyget nu slår charterflyget med hästlängder..

Posh24 - 24 mar 11 kl. 12:03

Blondinbella flyttar till Spanien!

I direktsänds tv avslöjade just Isabella Löwengrip att hon planerar att flytta till Spanien. De är TV4 som hade Blondinbella som gäst nu på morgonen för att tala om pengar och banker. Det var under programmet "Efter tio" som hon avslöjade att hon tittar på ett boende i soliga Spanien för att ha det som semesterboende.

SR - 28 maj 13 kl. 20:12

Spanien lockar flest svenska semesterfirare

Kanske blir det en utlandsresa på semestern i sommar och då är det lite överraskande en gammal klassiker som toppar listan över vart vi helst vill resa..

Kristianstadsbladet - 30 jul 14 kl. 07:00

Väderomslag lockar upp svampen igen

Kalla och blöta juni fick svampälskarna att jubla. Men värmeböljan i juli har förstört allt.Hoppet står nu till det regnområde som väntas dra in över landet på söndag.

BT - 30 jul 14 kl. 07:00

Väderomslag lockar upp svampen igen

Kalla och blöta juni fick svampälskarna att jubla. Men värmeböljan i juli har förstört allt. Hoppet står nu till det regnområde som väntas dra in över landet på söndag.

BT - 30 jul 14 kl. 09:02

Väderomslag lockar upp svampen

Kalla och blöta juni fick svampälskarna att jubla. Men värmeböljan i juli har förstört allt. Hoppet står nu till det regnområde som väntas dra in över landet på söndag.

SvD - 05 jul 15 kl. 11:54

Par i sevärdheter på soliga Bornholm

Bornholm har länge varit en solskensö för bad och cykelturer. Numera lockar öns kulinariska utbud de stora turistmassorna medan de fyra golfbanorna i det närmaste gapar tomma – perfekt för golfsugna svenskar..

SvD - 07 maj 16 kl. 12:00

Krogguiden: Sex soliga uteserveringar

När värmen äntligen är här lockar uteserveringar. Och många av Stockholms restauranger har varit snabba att öppna upp för hungriga och törstiga gäster. SvD:s Krogguiden tipsar om sex favoriter i olika kategorier..

Expressen - 14 jun 11 kl. 17:44

Mer populärt att köpa hus i Spanien

STOCKHOLM. Starkare krona och betydligt lägre bostadspriser lockar svenskar att köpa hus i Spanien. I fjol ökade svenska fastighetsköp i landet med 105 procent jämfört med året före, enligt den spanska regeringens siffror.

Helsingborgs Dagblad - 01 apr 12 kl. 14:37

Spanska bostäder lockar igen

När den spanska bostadsbubblan sprack 2007 skrämde det bort många utländska bostadsspekulanter. Men svenskarna börjar hitta tillbaka. För andra året i rad köpte svenskar och norrmän fler bostäder i Spanien i fjol, enligt preliminär statistik.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Ny vd för Evolution Gaming

Evolution Gamings nuvarande styrelseordförande Joel Citron har valt att avgå som ordförande men kommer att kvarstå som ledamot i styrelsen. Vd Jens von Bahr har valts till ny arbetande styrelseordförande fram till nästa bolagsstämma. I samband med detta övertar Martin Carlesund rollen som vd för spelbolaget.

DI - 15 minuter sedan

Rejält vinsttapp för Rejlers

Teknikkonsultföretaget Rejlers redovisar ett resultat efter skatt på 1,1 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2016 (13,9). Resultatet per aktie uppgick till 0:12 kronor (1:12)..

DI - 15 minuter sedan

Dedicare dubblar vinsten

Bemanningsbolaget Dedicare, som rusat nästan 80 procent på börsen i år, redovisar ett resultat efter skatt på 16,0 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2016 (7,2). Resultatet per aktie uppgick till 1:78 kronor (0:81)..

DI - 15 minuter sedan

Google köper upp Tobii-konkurrent

Eyefluence, som likt svenska Tobii tagit fram teknologi för att spåra ögonrörelser, köps upp av teknikjätten Google. Det sker ungefär ett år efter att företaget tog in 14 miljoner dollar i sin andra finansieringsrunda..

DI - 1 timme sedan

Svag rapport från Alfa Laval – tyngs av stort sparpaket

Alfa Laval aviserar ett åtgärdsprogram som ett resultat av den strategiska översynen. Omkring 700 anställda får gå..

DI - 30 minuter sedan

Bättre än väntat för Nordnet

Nätbanken Nordnet redovisar ett rörelseresultat på 84,0 miljoner kronor för det tredje kvartalet. Väntat var 81,0 miljoner kronor, enligt SME Direkt..

DI - 30 minuter sedan

Millicom: Stabil rapport av telebolaget

Teleoperatören Millicoms justerade ebitda, exklusive engångsposter, blev 562 miljoner dollar för det tredje kvartalet 2016. Det framgår av bolagets delårsrapport..

DI - 30 minuter sedan

Ökad vinst för Evolution Gaming

Evolution Gaming redovisar ett resultat efter skatt på 7,4 miljoner euro, motsvarande drygt 71 miljoner kronor, för det tredje kvartalet 2016 (5,8). Resultatet per aktie uppgick till 0:21 euro (0:16)..

DI - 30 minuter sedan

Sur rapport för Indutrade

Teknikförsäljningsbolaget Indutrades ebita-resultat blev 377 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2016..

DI - 30 minuter sedan

Oväntad förlust för Fortum

Det finländska kraftbolaget Fortum redovisar ett resultat före skatt på -40 miljoner euro för det tredje kvartalet 2016. Detta inkluderar jämförelsestörande poster på sammantaget -65 miljoner euro..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.