DI > Ekonomi

Wednesday, 25 May, 18:49

DI - 26 feb 16 kl. 19:47

Chris Christie stöder Donald TrumpNew Jerseys republikanske guvernör Chris Christie uttalar nu offentligt stöd för affärsmannen Donald Trump som partiets kandidat i presidentvalet i höst, rapporterar Reuters..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Christie, Donald Trump, Jerseys, Chris Christie, Reuters

Dela artikeln

1 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Chris, Christie, stöder, Donald, Trump
DN - 27 feb 16 kl. 08:43

Avhoppade Chris Christie ställer sig bakom Donald Trump


En av de avhoppade republikanska presidentkandidaterna i USA ställer sig nu bakom Donald Trump. ”Han är den person Hillary Clinton inte vill möta i november”, säger Chris Christie..

Expressen - 02 mar 16 kl. 12:58

Chris Christie stal showen från Trump

Hur mår egentligen New Jersey-guvernören Chris Christie? Frågan blev snabbt ett hett ämne efter att Christie stått bakom Donald Trump när denne segertalade efter triumferna under Super Tuesday. "Jag har aldrig sett någon skrika så högljutt utan att använda munnen förut", skriver Washington Posts krönikör Alexandra Petri i ett uppmärksammat inlägg..

Sydsvenskan - 08 mar 14 kl. 05:30

Chris Christie på väg tillbaka efter skandal

Med ett tal som rev ner applåder gjorde New Jerseys republikanske guvernör Chris Christie något av en politisk comeback. Men den pinsamma skandalen rörande ett iscensatt trafikkaos på en viktig bro skuggar honom..

GöteborgsPosten - 26 feb 16 kl. 05:23

Trump får oväntat stöd av Christie

Donald Trump får oväntad draghjälp i kampen om Vita huset av New Jerseys guvernör Chris Christie. -Christie siktar på att bli vicepresident, säger en bedömare..

DN - 27 feb 16 kl. 00:33

Trump får oväntat stöd av Christie

Donald Trump får oväntad draghjälp i kampen om Vita huset av New Jerseys guvernör Chris Christie. – Christie siktar på att bli vicepresident, säger en bedömare..

BT - 06 nov 13 kl. 13:18

Christie och McAuliffe segrade

Det blir demokratiskt styre i staden New York och delstaten Virginia i USA. I New Jersey fortsätter den populäre republikanen Chris Christie som guvernör, spekulationerna går vilda om huruvida han siktar på presidentvalet 2016. - Om vi kan göra det här i Trenton i New Jersey, då kanske folket i Washington DC borde sätta på sina tv-apparater och se hur det går till, sade en lycklig Christie i sitt segertal enligt tidningen The New York Times.

Kristianstadsbladet - 07 mar 14 kl. 15:04

Konstruktivt budskap från Christie


New Jerseys guvernör Chris Christie fick stora applåder när han talade på en konferens för konservativa politiker under natten till fredagen. Christie, som nyligen skakats av en politisk skandal rörande ett iscensatt trafikkaos på en viktig bro, har behållit sin ställning som ett starkt republikanskt kort inför presidentvalet 2016.På den årliga CPAC-konferensen i Maryland slog han an en konstruktiv ton.

BT - 07 mar 14 kl. 15:04

Konstruktivt budskap från Christie

New Jerseys guvernör Chris Christie fick stora applåder när han talade på en konferens för konservativa politiker under natten till fredagen. Christie, som nyligen skakats av en politisk skandal rörande ett iscensatt trafikkaos på en viktig bro, har behållit sin ställning som ett starkt republikanskt kort inför presidentvalet 2016. På den årliga CPAC-konferensen i Maryland slog han an en konstruktiv ton.

SVT - 26 feb 16 kl. 20:06

Trumps sköna besked: Får stöd av Christie

Republikanen Chris Christie ställer sig något överraskande bakom Donald Trump i kampen om att bli republikanernas presidentkandidat..

UNT - 26 feb 16 kl. 21:11

Trump får oväntat stöd av Christie

Donald Trump får oväntad draghjälp i kampen om Vita huset av New Jerseys guvernör Chris Christie..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

New York-börser: Tiffanys förlorare på positiv börs

Det var fortsatt köparna som hade övertaget på Wall Street, som några timmar in i onsdagshandeln låg på plus. Optimism över att ekonomin kommer klara ett högre ränteläge gav bränsle till indexen..

DI - 30 minuter sedan

Chefsanalytiker: Rekordnivå i guld ska passeras

Guldpriset är nu nere på sin lägsta nivå på fem veckor vilket har gett ett bra köptillfälle..

DI - 45 minuter sedan

Magdalena Andersson: Populism ett hot mot ekonomin

Den ökande populismen i Europa är en fara för både den finansiella stabiliteten och den ekonomiska politiken i allmänhet..

DI - 45 minuter sedan

Europabörser: Olja och bank gjorde alla glada

De europeiska marknadsplatserna fortsatte norrut under onsdagshandeln, efter tisdagens breda uppgångar. Europeiska aktier nådde sina högsta noteringar på fyra månader, lyfta framförallt av bank och energi. En ökad tro på att den amerikanska ekonomin är tillräckligt stark för att klara räntehöjningar bidrog till optimismen..

DI - 1 timme sedan

Kvinna satsar 1,2 miljoner mot Brexit

Storbritannien kommer att stanna i EU. En kvinna från London är så säker på detta att hon har bettat 100.000 pund, motsvarande omkring 1,2 miljoner kronor, på att britterna blir kvar i unionen, enligt Buisness Insider..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen: Bra dag för bankerna

Banksektorn gav ordentligt med ånga i börsmaskinen och Stockholmsbörsen steg på onsdagen med 0,6 procent. Bäst gick det dock for dagligvarubolaget Axfood som kunde stoltsera med en uppgång på 3,7 procent..

DI - 1 timme sedan

New Wave-grundaren köper mer

New Waves grundare och vd Torsten Jansson har ökat sitt innehav i bolaget med 50.000 B-aktier genom ett köp daterat den 24 maj.Det framgår av Finansinspektionens insynslista..

DI - 1 timme sedan

Svenska bolagen på tungviktarlistan

Åtta svenska företag tillhör nu världens 500 största och mest värdefulla börsbolag, enligt den årliga topplistan från Forbes. Men kinesiska bolag kniper samtliga pallplatser..

DI - 1 timme sedan

AT&T en av budgivarna på Yahoo-verksamhet

Den amerikanska teleoperatören AT&T är en av budgivarna på Yahoos kärnverksamhet inom internetsök..

DI - 1 timme sedan

”Trustbuddy-miljonerna förskingrades inte”

Konkursdrabbade Trustbuddys försvunna miljoner förskringrades inte, uppger bolagets konkursförvaltare. Han har nu har säkrat 50 miljoner kronor som ska delas ut till de som använde tjänsten för att låna ut pengar..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.