DI > Ekonomi

Tuesday, 28 June, 09:45

DI - 26 feb 16 kl. 19:47

Chris Christie stöder Donald TrumpNew Jerseys republikanske guvernör Chris Christie uttalar nu offentligt stöd för affärsmannen Donald Trump som partiets kandidat i presidentvalet i höst, rapporterar Reuters..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Christie, Donald Trump, Jerseys, Chris Christie, Reuters

Dela artikeln

1 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Chris, Christie, stöder, Donald, Trump
DN - 27 feb 16 kl. 08:43

Avhoppade Chris Christie ställer sig bakom Donald Trump


En av de avhoppade republikanska presidentkandidaterna i USA ställer sig nu bakom Donald Trump. ”Han är den person Hillary Clinton inte vill möta i november”, säger Chris Christie..

Expressen - 02 mar 16 kl. 12:58

Chris Christie stal showen från Trump

Hur mår egentligen New Jersey-guvernören Chris Christie? Frågan blev snabbt ett hett ämne efter att Christie stått bakom Donald Trump när denne segertalade efter triumferna under Super Tuesday. "Jag har aldrig sett någon skrika så högljutt utan att använda munnen förut", skriver Washington Posts krönikör Alexandra Petri i ett uppmärksammat inlägg..

Sydsvenskan - 08 mar 14 kl. 05:30

Chris Christie på väg tillbaka efter skandal

Med ett tal som rev ner applåder gjorde New Jerseys republikanske guvernör Chris Christie något av en politisk comeback. Men den pinsamma skandalen rörande ett iscensatt trafikkaos på en viktig bro skuggar honom..

GöteborgsPosten - 26 feb 16 kl. 05:23

Trump får oväntat stöd av Christie

Donald Trump får oväntad draghjälp i kampen om Vita huset av New Jerseys guvernör Chris Christie. -Christie siktar på att bli vicepresident, säger en bedömare..

DN - 27 feb 16 kl. 00:33

Trump får oväntat stöd av Christie

Donald Trump får oväntad draghjälp i kampen om Vita huset av New Jerseys guvernör Chris Christie. – Christie siktar på att bli vicepresident, säger en bedömare..

BT - 06 nov 13 kl. 13:18

Christie och McAuliffe segrade

Det blir demokratiskt styre i staden New York och delstaten Virginia i USA. I New Jersey fortsätter den populäre republikanen Chris Christie som guvernör, spekulationerna går vilda om huruvida han siktar på presidentvalet 2016. - Om vi kan göra det här i Trenton i New Jersey, då kanske folket i Washington DC borde sätta på sina tv-apparater och se hur det går till, sade en lycklig Christie i sitt segertal enligt tidningen The New York Times.

Kristianstadsbladet - 07 mar 14 kl. 15:04

Konstruktivt budskap från Christie


New Jerseys guvernör Chris Christie fick stora applåder när han talade på en konferens för konservativa politiker under natten till fredagen. Christie, som nyligen skakats av en politisk skandal rörande ett iscensatt trafikkaos på en viktig bro, har behållit sin ställning som ett starkt republikanskt kort inför presidentvalet 2016.På den årliga CPAC-konferensen i Maryland slog han an en konstruktiv ton.

BT - 07 mar 14 kl. 15:04

Konstruktivt budskap från Christie

New Jerseys guvernör Chris Christie fick stora applåder när han talade på en konferens för konservativa politiker under natten till fredagen. Christie, som nyligen skakats av en politisk skandal rörande ett iscensatt trafikkaos på en viktig bro, har behållit sin ställning som ett starkt republikanskt kort inför presidentvalet 2016. På den årliga CPAC-konferensen i Maryland slog han an en konstruktiv ton.

SVT - 26 feb 16 kl. 20:06

Trumps sköna besked: Får stöd av Christie

Republikanen Chris Christie ställer sig något överraskande bakom Donald Trump i kampen om att bli republikanernas presidentkandidat..

UNT - 26 feb 16 kl. 21:11

Trump får oväntat stöd av Christie

Donald Trump får oväntad draghjälp i kampen om Vita huset av New Jerseys guvernör Chris Christie..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Råvaror: Oljepriset uppåt

Oljepriserna rekylerade uppåt under tisdagsmorgonens handel, efter att tappet under de två senaste dagarna varit det största sedan februari. Så gjorde även basmetallerna, som steg brett under morgonen, medan guldet vände ned efter stora uppgångar de senaste dagarna..

DI - 45 minuter sedan

Skadlig minifluga på frammarsch

Trots att den är pytteliten kan suzukiflugan ställa till stor skada på frukt och bär. Nu ses den allt oftare i Skåne och länsstyrelsen jämför med mördarsnigelns intåg i Sverige..

DI - 1 timme sedan

Följ börsen under tisdagen

En rekyl uppåt väntas efter måndagens rekordras på Stockholmsbörsen. Di.se följer som vanligt tisdagens handel live..

DI - 45 minuter sedan

Shenzen går om Shanghai som största börs

Shanghaibörsen är inte längre nummer ett i Kina när det kommer till handelsvolym..

DI - 45 minuter sedan

Dustin i nytt ramavtal med försvaret

It-grossisten Dustin har tecknat ett ramavtal för servrar och lagring med tillhörande tjänster med den svenska Försvarsmakten och Försvarets materielverk..

DI - 1 timme sedan

Swedbank sänker riktkurs för Volvo efter investerarträff

Swedbank sänker riktkursen för Volvo till 95 kronor från 105 kronor efter måndagens investerarträff. Rekommendationen köp upprepas..

DI - 1 timme sedan

Bank: Ingves räntehöjningar dröjer två år

Brexit kastar ned Europa i en ny recession. Det tvingar riksbankschefen Stefan Ingves att skjuta alla räntehöjningar på framtiden, spår Danske Bank..

DI - 1 timme sedan

Electrolux köper vinkylsföretag

Electrolux har tecknat avtal om att förvärva Vintec, ett företag som med bas i Australien och Singapore säljer ett brett utbud av vinkylar i Asien och Stillahavsområdet..

DI - 1 timme sedan

Asienbörser: Mestadels uppåt

De asiatiska börserna noterades för mindre rörelser under tisdagsmorgonens handel, överlag med en viss dragning uppåt. Spekulation om att centralbanker ska rycka in med stödinsatser mot den turbulens som följt på EU-valet i Storbritannien gav på vissa håll stöd..

DI - 1 timme sedan

Betsson vinstvarnar

Spelbolaget Betsson flaggade på tisdagsmorgonen för att rörelseresultatet för det andra kvartalet 2016 förväntas uppgå till 140-175 Mkr. Analytikerna hade i snitt väntat sig ett rörelseresultat på 261 Mkr enligt SME Direkt..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.