SVT > Inrikes

Thursday, 29 September, 03:42

SVT - 26 feb 16 kl. 15:31

Ekot: Regeringspartier ense om Nato-avtalRegeringspartierna är nu överens om värdlandsavtalet med Nato. Enligt Ekot godkände Miljöpartiets riksdagsgrupp i torsdags den lagrådsremiss regeringen ska lägga fram inom kort..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Nato, Ekot, Miljöpartiets

Dela artikeln

725 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Ekot, Regeringspartier, enseom , Nato-avtal
SR - 26 feb 16 kl. 12:12

Ekot erfar: Regeringspartierna överens om Nato-avtal

Regeringspartierna är nu överens om värdlandsavtalet med Nato. Enligt vad Ekot erfar så godkände i går Miljöpartiets riksdagsgrupp den lagrådsremiss om avtalet som regeringen kommer att lägga fram inom kort..

BT - 01 okt 14 kl. 09:09

Inget mygel bakom Nato-avtal

Replik. Svar till Lennart Palm, BT 28/9. Lennart Palm skriver om det värdlandsavtal mellan Sverige och Nato som är på gång.

SR - 27 aug 14 kl. 12:58

MP kritiserar nytt Nato-avtal

Regeringen kommer snart att underteckna ett nytt avtal med Nato. Det ger den militära organisationen möjlighet att öva i Sverige och genomföra transporter här. Miljöpartiet är starkt emot att regeringen undertecknar detta så kallade värdlandsavtal..

Dalarnas tidningar - 06 apr 16 kl. 17:00

Hävdar att Nato-avtal skärper motsättningar kring Östersjön

Inför en fullsatt lokal berättade Oscarsson den spännande historien bakom den nya boken Nato-utredningen som hon tagit initiativet till. Boken har blivit ett tungt inlägg i debatten om svensk säkerhetspolitik och det nya värdlandsavtalet med Nato..

Affärsvärlden - 25 maj 16 kl. 17:09

Protester efter Sveriges ja till Nato-avtal

Riksdagen har sagt ja till Sveriges värdlandsavtal med Nato..

E24 - 28 nov 11 kl. 14:30

LO och SN ense om avtal

LO och Svenskt Näringsliv har kommit överens om ett nytt försäkringsavtal..

SVT - 22 feb 16 kl. 11:34

Uppror i MP mot Nato-avtal

Regeringens politik kring värdlandsavtalet ifrågasätts..

DI - 23 maj 16 kl. 21:00

Ledare: Respektera riksdagens vilja om Nato-avtal

Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt har genom åren uppvisat en intellektuell hederlighet som tjänat honom väl. Han har valt sina strider med omsorg och försökt minska onödiga konflikter. På sistone har han till exempel ställt sig bakom Sveriges militära engagemang i kampen mot IS..

Cornucopia - 08 apr 16 kl. 11:16

Ryssland bryter mot ett sjätte avtal - Spetsbergstraktatet

Ryssland och Kreml ser nu ut att bryta mot ett sjätte internationellt avtal. Man har landsatt militär trupp på Svalbard utan tillstånd, vilket bryter mot Spetsbergstraktaten. Sedan tidigare har man brutit mot Budapestavtalet om Ukrainas territoriella integritet, INF-avtalet mot medeldistansrobotar och mot avtalet om NATO:s obehindrade expansion från 1997.

Fler nyheter från SVT

SVT - 5 minuter sedan

Hårdare krav på medicinförpackningar

Kraven skärps på läkemedelsförpackningarna i Sverige..

SVT - 5 timmar sedan

C-gruppledaren: ”Ryssland, Kent Ekeroth och SD – den gemensamma nämnaren”

På kort tid har två personer som varit anställda vid Sverigedemokraternas riksdagskansli slutat sedan de anklagats för att ha kopplingar till den ryska regimen. – Finns det ett samband? frågar Anders W Jonsson, gruppledare för Centerpariet (C) i onsdagens Aktuellt under debatt med Mattias Karlsson, gruppledare för Sverigedemokraterna (SD)..

SVT - 5 timmar sedan

Janne Josefsson: Ska inte SD få debattera i SVT längre?

Uppdrag Gransknings Janne Josefsson ifrågasatte Helins uttalanden.

SVT - 6 timmar sedan

Rasar mot brister hos posten: ”Ständiga problem”

I Örebro har Postnord meddelat att de slutar dela ut posten, brevlådorna ska enligt postbolaget påverka arbetsmiljön negativt för brevbärarna. Men Örebro-borna håller inte med om detta – och nu rasar svenskar i hela landet över postens bristfälliga hantering av deras brev..

SVT - 8 timmar sedan

”Inte så kul om man blir tvingad”

Värnplikten återinförs i Sverige och inom några år ska 8.000 unga rekryteras till Försvarsmakten. SVT Nyheter har pratat med några av de unga som Försvaret hoppas rekrytera, och ingen av dem är sugna på att mönstra..

SVT - 9 timmar sedan

Norrskensexperten: ”Nu smäller det till rejält”

I kväll kan det smälla till rejält vad gäller det spektakulära himlafenomenet norrsken. Prognosen varslar om att gynsamma förhållanden över stora delar av Sverige, och det är bäddat för flera starka norrskensupplevelser kommande kvällar. – Jag är så jävla taggad, säger norrskensentusiasten Calle Bergstrad till SVT Nyheter..

SVT - 11 timmar sedan

Vad innebär ett återinförande av värnplikten?

I dag släpps utredningen som avgör värnpliktens framtid: ifall den kommer återinföras, nio år efter att den togs bort. Men vad skulle detta innebära och vilka är fördelarna och nackdelarna? SVT Nyheter har gjort en sammanfattning..

SVT - 11 timmar sedan

Så ser värnpliktsförslaget ut

I dag släpper regeringen en utredning på hur man ska hantera personalbehovet inom försvarsmakten. En lösning kan vara ett återinförande av värnplikten – nio år efter att den togs bort..

SVT - 15 timmar sedan

M manar till vaksamhet om Putilov

Moderaternas vice gruppledare och försvarspolitiske talesperson Hans Wallmark manar till vaksamhet inför personer som ”Egor Putilov”. Partiernas gruppledare i riksdagen ska i dag diskutera den tidigare SD-tjänstemannen..

SVT - 15 timmar sedan

M: Examensbonus för flinka studenter

Nolltolerans mot dåliga skolor, mer matematik och en examensbonus för flinka studenter. Det är några av Moderaternas skolsatsningar..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.