Affärsvärlden > Ekonomi

Friday, 24 February, 06:54

Affärsvärlden - 26 feb 16 kl. 12:04

Värmlänning ville dra av 18,5 ”biljarder” i deklarationenEn man i Karlstad försökte göra ett avdrag på 18,5 "biljarder" kronor i deklarationen. Men Skatteverket medgav inte hans avdragsyrkande..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Karlstad, Skatteverket

Dela artikeln

32 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Värmlänningville , draav , 18,5, biljarderi , deklarationen

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Kronan stärks mot dollarn

Europaräntorna fortsatte överlag nedåt på torsdagen samtidigt som dollarn försvagades ytterligare efter uttalanden från USA:s nye finansminister. Vid svensk stängning var den tyska tioårsräntan ned punkter 2 till 0,24 procent, från samma tid dagen före, medan den svenska tioåringen slutade 3 punkter lägre till 0,61 procent..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Fredrik Lundberg: Jag ser ingen börskrasch

Fjolåret utföll till belåtenhet för Lundbergs, och nuvarande börsnivå är väl underbyggd. Det bedömer investmentbolaget Lundbergs vd och största ägare Fredrik Lundberg i en kommentar till Nyhetsbyrån Direkt på torsdagen..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Mnuchin: Skattereform är viktigast för att öka tillväxten

Det viktigaste för att öka tillväxten i USA:s ekonomi är en skattereform, och denna bör vara omfattande. Målet att lägga fram en sådan skatteplan innan kongressen tar sommaruppehåll i augusti. Det säger USA:s finansminister Steven Mnuchin till CNBC på torsdagen..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Fed-chef: Fler räntehöjningar troliga i år

Ekonomin fortsätter att stötta lite mer risktagande och två eller tre räntehöjningar är sannolika i år..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Nya bankkrav väntas ge dyrare bolån

Storbankerna måste emittera nya obligationer för 500 miljarder kronor på fem år, enligt Riksgälden..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Fler utan jobb i USA

Antalet nyanmälda sökande av arbetslöshetsunderstöd i USA steg med 6.000 personer till 244.000 personer under vecka 7, jämfört med föregående vecka..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Nerovives vd Erik Kinnman köper fler aktier

Nerovives vd Erik Kinnman har på torsdagen köpt 8.600 aktier i bolaget. Det framgår av Finansinspektionens insynslista..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

Peter Thelin köper ny storpost i Active Biotech

Peter Thelin har i onsdags köpt ytterligare 100.000 aktier i Active Biotech där han är storägare samt sitter i styrelsen sedan 2011. Det framgår av Finansinspektionens insynslista..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Atrium Ljungberg som förväntat

Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg redovisar ett förvaltningsresultat på 228 miljoner kronor i det fjärde kvartalet. Väntat var 229 miljoner, enligt SME Direkt..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Lundbergs höjer utdelningen

Investmentbolaget Lundbergs redovisar ett resultat efter skatt på 3.543 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2016 (1.926).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.