Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 02 July, 04:00

Affärsvärlden - 26 feb 16 kl. 12:04

Värmlänning ville dra av 18,5 ”biljarder” i deklarationenEn man i Karlstad försökte göra ett avdrag på 18,5 "biljarder" kronor i deklarationen. Men Skatteverket medgav inte hans avdragsyrkande..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Karlstad, Skatteverket

Dela artikeln

32 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Värmlänningville , draav , 18,5, biljarderi , deklarationen

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Oljebråket hindrar produktion

Energijättarna Exxon Mobil och BP är oense om hur oljeproduktionen i Azerbajdzjan ska gå till och har för tillfället stoppat det som tidigare kallats "århundrades kontrakt", enligt tre källor till Reuters..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Källor: Egna slutsatser bakom FI:s utspel om Nordea

De uttalanden som Finansinspektionens ledning gjort om Nordea bygger inte på någon analys av myndighetens experter. Dessa hade så sent som för två veckor sedan kommit fram till att banken saknar upp till 75 miljarder kronor - men har nu körts över av FI:s chefer. Det uppger källor för SvD Näringsliv, enligt tidningens nätupplaga..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Rekordmånga bostadsrätter såldes ifjol

Under 2015 såldes rekordmånga bostadsrätter i Sverige, 107.802 stycken, till ett sammanlagt värde av 218 miljarder kronor. Under 2014 var motsvarande värde omkring 180 miljarder kronor, vilket innebär en uppgång på 21 procent..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

New York: Lugn start väntar

De ledande USA-terminerna pekar på att Wall Street går en lugn handelsstart till mötes, efter breda uppgångar under de senaste tre sessionerna..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Oljepriset sjunker under 50-dollarstrecket

Brent-oljan har på fredagen sjunkit under 50 dollarstrecket, trots stigande börser. Priserna faller därmed tillbaka från att tidigare i veckan ha stigit med stöd av generellt minskad Brexit-oro och amerikansk oljelagerdata som visade på sjunkande lager..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Storbritannien överger mål om budgetöverskott

Storbritanniens finansminister George Osborne meddelade på fredagen att målet om att uppnå ett budgetöverskott år 2020 överges med anledning av de sannolika ekonomiska effekterna av utfallet i förra veckans folkomröstning om EU-medlemskapet, det rapporterar Dow Jones Newswires..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Färre europeiska bolag bland världens största

Europeiska storföretag har ett större problem att brottas med än konsekvenserna av Brexit, hävdar Economist..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Sagax förvärvar fastighet i Finland

Fastighetsbolaget Sagax har i dag förvärvat en fastighet i Seinäjoki, Finland. Anskaffningskostnaden uppgår till totalt motsvarande 117 miljoner kronor inklusive en utbyggnad av 6.000 kvadratmeter lagerlokaler på fastigheten, vilken beräknas vara slutförd under första kvartalet 2017, det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Bank of England planerar sänkning av kapitalkrav

Bank of England planerar att sänka bankernas kapitalkrav inom kort för att ge bankerna mer flexibilitet i kölvattnet av effekterna från britternas val att lämna EU. Det uppger källor med insyn för Bloomberg..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

EU förlänger sanktioner mot Ryssland

EU har beslutat att förlänga de bredare ekonomiska sanktionerna mot Ryssland, som upprättades med hänvisning till landets agerande i Ukraina-konflikten, till den 31 januari 2017. Det rapporterar Dow Jones Newswires..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.