Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 31 May, 13:54

Affärsvärlden - 26 feb 16 kl. 12:04

Värmlänning ville dra av 18,5 ”biljarder” i deklarationenEn man i Karlstad försökte göra ett avdrag på 18,5 "biljarder" kronor i deklarationen. Men Skatteverket medgav inte hans avdragsyrkande..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Karlstad, Skatteverket

Dela artikeln

32 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Värmlänningville , draav , 18,5, biljarderi , deklarationen

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Forskningsbolaget förvärvar portfölj från Neurosearch

Forskningsbolaget Saniona har förvärvat samtliga rättigheter, inklusive patent och data, från Neurosearch återstående produktportfölj, vilken utgörs av två föreningar, ACR325 och ACR343..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Panasonic slutar med tv-skärmar

Panasonic kommer att lägga ner sin tillverkning av tv-skärmar i september på grund av dålig lönsamhet. Därmed blir Sharp kvar som enda japanska tillverkaren, skriver Reuters..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Törnqvist ger sig själv gigantisk utdelning

Oljehandelsbolaget Gunvors ägare Torbjörn Törnqvist har gett sig själv en gigantisk utdelning på en miljard dollar, motsvarande över åtta miljarder kronor. Pengarna har använts för att betala en skuld till den tidigare affärspartnern Gennadij Timtjenko, skriver Financial Times..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

TV: Oundviklig kreditbubbla

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Bolaget in som ny storägare i Tobii

I förra veckan bytte en större post med aktier ägare i Tobii och det står nu klart att det är Capital Group som gått in som ny storägare. Det uppger bolaget till Breakit på tisdagen..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Hemfosa förvärvar stort

Hemfosa har tecknat avtal om förvärv av 13 skolfastigheter till ett värde om 444 miljoner kronor, med exklusiv option att i september 2016 teckna avtal om ytterligare två skolfastigheter till ett värde av 320 miljoner kronor, det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Svagt ned på Europas börser

Europabörserna har sammantaget inlett tisdagens handel strax under nollstrecket. Londonbörsen återupptog handeln efter att ha haft helgstängt genom den lätt positiva måndagssessionen..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

ABG: Fingerprint Cards aktie ska ner 65 procent

ABG Sundal Collier har i dag släppt en analyskommentar på Fingerprint Cards där banken påpekar att inget annat bolag kommer i närheten av den exponering som biometribolaget har mot Kinas industriella politik och regeringsbeslut..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Banker varnar för Ericsson

Två av de fyra svenska storbankerna har under den senaste veckan gått ut och varnat för att konsensus för Ericsson ligger för högt inför årets andra kvartalsrapport..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Expert: Byggbolagen är nya Titanic

Enligt Stefan Engeseth, strategisk rågivare och författare, står byggbranschen inför en omvälvning när konkurrens dyker upp från oväntat håll..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.