Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 26 March, 20:53

Affärsvärlden - 26 feb 16 kl. 12:04

Värmlänning ville dra av 18,5 ”biljarder” i deklarationenEn man i Karlstad försökte göra ett avdrag på 18,5 "biljarder" kronor i deklarationen. Men Skatteverket medgav inte hans avdragsyrkande..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Karlstad, Skatteverket

Dela artikeln

32 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Värmlänningville , draav , 18,5, biljarderi , deklarationen

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - I förrgår: 16:28

Eurokursen stiger

Europaräntorna sjönk i spåren av vacklande aktiemarknader, medan euron stärktes på stark barometerdata. En företagsenkät gav hopp för Riksbanken och i USA inväntades omröstningen i representanthuset..

Affärsvärlden - I förrgår: 15:45

Transports ordförande Lars Lindgren avgår

Lars Lindgren, ordförande för fackförbundet Transport, avgår med omedelbar verkan, två månader före förbundets kongress. Det skriver tidningen Arbetet..

Affärsvärlden - I förrgår: 10:50

Här är britternas brexitnota

Storbritanniens nota för brexit kommer att hamna "omkring" 50 miljarder pund, cirka 550 miljarder kronor. Det sade EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker på fredagen, enligt Bloomberg News som hänvisar till en intervju med brittiska BBC..

Affärsvärlden - I förrgår: 15:09

Addnode förvärvar i nederländskt bolag

Addnode har förvärvat ett nederländskt bolag, Infostrait, som har en årsomsättning på 25 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:31

Rutger Arnhult köper mer aktier i Klövern

Klöverns storägare Rutger Arnhult fortsätter att öka sitt innehav i bolaget. Via sitt bolag M2 köpte han totalt lite drygt 1 miljon B-aktier i Klövern, för 9:09 kronor styck den 21 mars, enligt Finansinspektionens insynslista..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:30

Avgående styrelseledamot storsäljer i Humana

Simon Lindfors har den 21 och 22 mars sålt totalt 273.504 aktier i vårdbolaget Humana där han har varit styrelseledamot sedan 2008. Det framgår av Finansinspektionens insynslista..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:26

"Dollarstyrka visar på förtoende för ekonomin"

Dollarns styrka återspeglar förtroendet för USA, men ibland kan dollarn bli alltför stark, alltför snabbt på kort sikt. Det sade USA:s finansminister Steven Mnuchin på fredagen, enligt Reuters..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:23

Ryssland sänker räntan

Den ryska centralbanken sänkte på fredagen styrräntan med 25 punkter till 9,75 procent (10,00). Det rapporterar Bloomberg News..

Affärsvärlden - I förrgår: 08:57

Uber konkurrenten Grab tar in miljardbelopp

Ubers främsta sydostasiatiska konkurrent Grab planerar att emittera aktier för mer än 1,5 miljarder dollar i en finansieringsrunda med japanska Softbank som största investerare. Det skriver Bloomberg News med hänvisning till ej namngivna källor..

Affärsvärlden - I förrgår: 12:40

Spelbolag: Anna Kinberg Batra sitter kvar

Moderaternas partiledare Anna Kinberg Batra får sitta kvar på sin post. Det visar de rådande speloddsen hos Betsson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.