Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 23 January, 09:30

Affärsvärlden - 26 feb 16 kl. 12:04

Värmlänning ville dra av 18,5 ”biljarder” i deklarationenEn man i Karlstad försökte göra ett avdrag på 18,5 "biljarder" kronor i deklarationen. Men Skatteverket medgav inte hans avdragsyrkande..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Karlstad, Skatteverket

Dela artikeln

32 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Värmlänningville , draav , 18,5, biljarderi , deklarationen

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 10 minuter sedan

Börsveckan: Köp den växande spelkoncernen

Med anledning av Donald Trumps tillträde på presidentposten ägnar Börsveckan sitt senaste nummer helt åt USA och amerikanska aktier..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Efter brexit – storbanken flyttar 1000 från London

En stundande brexit får de amerikanska storbankerna Morgan Stanley och Citigroup att ompositionera sig. Enligt källor till Reuters behöver Morgan Stanley flytta på cirka 1.000 av bankens totalt 6.

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

TDC höjer kassaflödesprognos

Den danska teleoperatören TDC höjer sin kassaflödesprognos för 2016 och räknar nu med att den fria kassaflödet uppgår till 2,1 miljarder danska kronor. Den tidigare prognosen var över 1,7 miljarder danska kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Bioinvent ställer in extrastämma

Styrelsen i Bioinvent ställer in den extra bolagsstämma som skulle hållas den 24 januari 2017. Styrelsen avser istället att lägga fram det förslag till incitamentsprogram som avsågs att behandlas av stämman, vid årsstämman den 17 maj 2017. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Buffett köper tyska Wilhelm Schulz

Europa har varit en vit fläck för multimiljardären Warren Buffetts konglomerat Berkshire Hathaway. Men nu köps den tyska rörtillverkaren Wilhelm Schulz, rapporterar tidningen Handelsblatt..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Plan för jämställda pensioner på plats

Pensionsgruppen har enats om en plan för det fortsatta arbetet med att minska skillnaderna mellan mäns och kvinnors pensioner. Det skriver socialdepartementet i ett pressmeddelande på måndagen..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Carnegie: Sälj Alfa Laval

Carnegie höjer riktkursen för Alfa Laval till 140 kronor från 120 kronor. Rekommendationen sälj upprepas dock. Det framgår av en analys..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Tobin köper ut externa investerare

Tobin Properties avser förvärva samtliga utestående aktier i intressebolaget SBG Gravensteiner från externa medinvesterare..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Morgan Stanley höjer riktkursen för Comhem

Morgan Stanley höjer riktkursen för Com Hem till 110 kronor från 96 kronor. Rekommendationen övervikt upprepas. Det skriver Reuters..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Efter brexit – britterna har ny industristrategi

Den brittiska regeringen kommer på måndagen att lägga fram en plan för att balansera ekonomin inför brexit, med betoning på att få förnyad fart på industriproduktion och stimulera investeringar i teknik och forskning och utveckling. Det rapporterar Reuters..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.