Affärsvärlden > Ekonomi

Friday, 30 September, 17:16

Affärsvärlden - 26 feb 16 kl. 12:04

Värmlänning ville dra av 18,5 ”biljarder” i deklarationenEn man i Karlstad försökte göra ett avdrag på 18,5 "biljarder" kronor i deklarationen. Men Skatteverket medgav inte hans avdragsyrkande..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Karlstad, Skatteverket

Dela artikeln

32 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Värmlänningville , draav , 18,5, biljarderi , deklarationen

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Dollarn stärks något

Europeiska marknader inledde fredagens handel i en nervös ton efter att förnyad oro över utsikterna för Deutsche Bank dämpat riskhumöret. Euron pressades nedåt och statspappersräntor sjönk, men humöret förbättrades och förmiddagens rörelser gröptes ur efter hand..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Kurslyft på Wall Street

Köparna var tillbaka på de amerikanska börserna, som startade fredagshandeln på plus efter att torsdagens bankoro hade mildrats något..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Dagens största börssänken

Ängsligheten kring den tyska banksektorn ger eko på Stockholmsbörsen, som faller i linje med de ledande Europabörserna. Men rapporterande klädjätten Hennes & Mauritz faller tyngst..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Michigan-index över förväntan

University of Michigans index över det amerikanska konsumentförtroendet steg till 91,2 i september jämfört med 89,8 i augusti. Det visar definitiv statistik, enligt Bloomberg News..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Storbanken lyfter på rykten om sänkta miljardböter

Rykten i sociala medier talar om kraftigt sänkta böter för Deutsche Bank. Uppgifterna får bankens aktiekurs att lyfta..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Carnegie sänker utsikterna för H&M

Carnegie har blivit alltmer oroliga för att H&M:s problem är strukturella snarare än övergående, och fruktar att omsättningen inte kommer att återhämta sig på ett bra tag..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Källa: De vinner budstriden om Haldex

Tyska ZF Friedrichshafen har lagt ett bud på den svenska bromstillverkaren Haldex. Budet är lägre än konkurrenten Knorr-Bremses men mycket pekar nu på att ZF:s bud ändå går igenom..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Kronan försvagas

Obligationsräntorna i Sverige och omvärlden har i linje med den rådande bankfokuserade riskaversionen sjunkit tillbaka. Utvecklingen har därmed återupptagit veckans inledande trend, som för de europeiska räntorna tillfälligt avbröts av gårdagens oljeprisdrivna uppgångar..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Styrelseordförande ökar i Pricer

Pricers styrelseordförande Bo Kastensson har den 28 september köpt 100 000 aktier i prismärkningsbolaget..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Bankerna får stryk på börsen

Stockholmsbörsen har som väntat inlett fredagens handel klart lägre med press på storbankerna sedan investerare under gårdagskvällen återigen blivit oroliga för den tyska bankjätten Deutsche Banks hälsotillstånd. Viss återhämtning från tidigare dagslägsta har dock skett..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.