Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 21 January, 13:04

Dagensanalys.se - 26 feb 16 kl. 12:01

Är det här reaktionssymbolerna som Facebook borde ha lanserat?Facebook når idag hela 1,5 miljard människor så det måste vara mycket svårt att lansera något som gör alla nöjda. Det är nog därför Facebook var lite mesiga när de tog fram sina nya reaktionssymboler. Vad tycker du? Är det här reaktionssymbolerna som Facebook borde ha lanserat, om de nu kunde ta ut svängarna lite. Vinterkräksjukan
Horror – efter att du sett den läskiga filmen
Fylle-symbolen som du bombar dina vänner med på lördagskvällen
Den arga som menar allvar – nu smäller det
> Se fler roliga symboler här.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Facebook

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Är det här reaktionssymbolernasom , Facebook, bordeha , lanserat
Dagensanalys.se - 05 sep 19 kl. 19:23

Facebook har lanserat dejting i USA

Aktien för Match.com och Tinder rasar på börsen när nu Facebook lanserar dejting på sina plattform. Facebook Dating kommer även integreras med Instagram, vilken gör det möjligt för dejtare att använda sina bästa bilder från båda plattformar för att locka till sig en ny kärlek.

Expressen - 05 sep 19 kl. 16:38

Facebook har lanserat sin nya dejtingtjänst

Facebook lanserar i dag sin nya dejtingtjänst ”Facebook dating”. Efter beskedet rasade Tinder på börsen, skriver CNBC. Den nya tjänsten ska göra det möjligt att komma i kontakt med andra användare som du inte redan är vän med..

News55 - 12 nov 15 kl. 12:11

Så höjer du din Facebook-säkerhet för att slippa bli lurad

– Var och varannan vecka har kvällstidningarna artiklar om svenskar som har blivit lurade på nätet, säger Jimmy Jakobsson från Facebookbyrån Ingager, till News55. –  Jag tycker ju Facebook är fantastiskt och blir alltid lika förbannad när någon har gått på en mina. Senast förra veckan hjälpte jag en gammal kompis som fått sitt instagramkonto kapat av någon dåre.

Dagensanalys.se - 20 mar 18 kl. 12:00

Facebook lanserar smarta annonslösningar för e-handel och butiker

Store Sales Optimization, Tabs for Canvas och Dynamic Ads – annonser som är utformade för att hjälpa sälja mer online och i butiker. Facebook har lanserat tre nya tjänster både för online och offline anpassat till detaljhandeln. De är produktutvecklingar eller en förlängning av befintliga lösningar.

Dagensanalys.se - 09 feb 18 kl. 13:30

Två länkar du ska ha koll på när du köper annonser på Facebook

Att annonsera på Facebook är enkelt, det är till och med superenkelt. Men har du koll på hur du kan följa upp att du faktiskt får önskad ROI? Här är två nyttiga länkar som ger insikt.

Dagensanalys.se - 22 maj 17 kl. 11:51

Snart kan du få din favoritmat levererad via Facebook

Facebook har lanserat en funktion i USA där du kan få mat från dina favoritrestauranger direkt i din app utan att behöva navigera bort till en leveransservice eller restaurangens egen app eller hemsida. Den nya funktionen ingår i den vanliga Facebook-navigationen för både webb och mobil och heter heter ”Order Food”. Via en färgglad hamburgerikon på din desktop eller en blå-och-vit hamburgerikon i mobilen, kan Facebook-användare beställa mat direkt från från restauranger som använder Delivery.

Dagensanalys.se - 30 apr 18 kl. 12:39

Nu kan du släcka inlägg som du inte gillar på Facebook

Med en ”Downvote” knapp kan du dölja kommentarer som du inte vill se, Facebook frågar sedan om kommentaren var stötande eller vilseledande. Facebook har lanserat en funktion som heter ”downvote” som låter användarna lägga en negativ reaktion på kommentarer, men det är inte ”ogilla” funktionen som många användare har längtat efter. ”Downvote” knappen döljer kommentaren för användaren och frågar sedan användaren att kommentera om kommentaren var stötande, vilseledande eller inte höll sig till ämnet.

Dagensanalys.se - 09 okt 18 kl. 10:05

Facebook lanserar hårdvaran Portal

Facebook har lanserat en hårdvara som ska konkurrera med Alexa, Google Home och alla andra uppkopplade och smarta enheter. Produkten heter Portal och är just det – en portal till alla dina kontakter på Facebook. Med Portal kan du ha videosamtal med både nära, kära och jobbet.

Dagensanalys.se - 19 feb 18 kl. 11:25

Kommer Facebook-bubblan spricka

Facebook börjar fresta på användarnas tålamod och frågan är hur mycket mer de orkar med. Även efter att Mark Zuckerberg har lovat att göra produktändringar deras kamp med bekämpa falska nyheter och förbättra användarupplevelsen finns det många saker som irriterar användarna. De senaste veckan har användare nedlusats med irriterande meddelanden i sina telefoner, som svar på en begäran om en viktig säkerhetsfunktion som kallas tvåfaktorsautentisering.

IDG - 27 sep 12 kl. 08:40

Så här använder du Dropbox på Facebook

Facebook har lanserat en ny funktion som gör det möjligt att dela filer via Dropbox till en Facebookgrupp..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.