SVT > Inrikes

Thursday, 27 October, 12:50

SVT - 26 feb 16 kl. 03:51

Fyra bränder på kort tid i RydStadsdelen Ryd i Linköping drabbades av fyra bränder i snabb följd under torsdagskvällen. Den allvarligaste branden var i en husvagn som innehöll gasolflaskor..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Ryd, Linköping

Dela artikeln

77 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Fyra, bränder, kort, tidi , Ryd
NSD - 11 dec 11 kl. 22:01

Fyra renolyckor på kort tid

På söndagseftermiddagen inträffade fyra viltolyckor på kort tid i länet. I samtliga fall var det personbilar som kolliderade med renar..

Nyheter 24 - 14 dec 11 kl. 12:51

Fyra Göteborgsskjutningar på kort tid - "isolerade fall"


Natten till måndagen sköts en man i ryggen i Göteborgsstadsdelen Kortedala. Händelsen är den fjärde liknande på kort tid - och brottsoffret är sedan tidigare känt av polisen. GÖTEBORG.

NSD - 26 okt 14 kl. 16:26

Fyra brandlarm på kort tid

Inom cirka en timmes tid kom under söndagseftermiddagen fyra larm om bränder in till SOS Alarm i Norrbotten..

UNT - 14 dec 11 kl. 05:37

Fyra halkolyckor på kort tid - två till sjukhus

På onsdagsmorgonen har fyra singelolyckor inträffat i Enköping och Håbo. Polisen varnar för ett mycket halt väglag..

Västerbottens Folkblad - 18 nov 12 kl. 18:28

Fyra viltolyckor på kort tid

På 31 minuter under söndagseftermiddagen fick polisen rapporter om fyra viltolyckor. 16.25 En renpåkörning på E45, strax norr om Storuman.

Dalarnas tidningar - 29 okt 14 kl. 13:25

Fyra viltolyckor på kort tid

På drygt 15 timmar inträffade fyra viltolyckor i Falutrakten. Vid femtiden i tisdags eftermiddags krockade ett fordon med ett rådjur på riksväg 69 mellan Bergsgården och Stennäset. En kvart senare blev ytterligare ett rådjur påkört på länsvägg 266 i höjd med Sörbo.

Skånskan - 25 dec 14 kl. 15:10

Fyra trafikolyckor på kort tid

Efter en trafikmässigt lugn förmiddag har det smällt till med fyra trafikolyckor inom en dryg halvtimma i sydvästra Skåne..

Expressen - 31 jul 15 kl. 12:37

Han fick utstå fyra inbrott – på kort tid

Pressbyrån i Falköping har blivit utsatt för fyra inbrott – på fem månader. Nu vittnar butiksägaren om att inbrotten har lett till en ekonomisk och psykisk katastrof. – Det här är jättejobbigt, säger Jakob Morad..

Skånskan - 20 maj 16 kl. 17:04

Fyra olyckor på kort tid

Trafik Det råder stopp i trafiken på E22 efter fyra olyckor inom loppet av en dryg timma.15.22 kom den första krocken.

Corren - 18 maj 13 kl. 12:55

Fyra svåra bränder på kort tid

Norrköping har drabbats av fyra storbränder på två månader..

SmålandsPosten - 26 feb 16 kl. 03:41

Fyra bränder på kort tid i Ryd

Stadsdelen Ryd i Linköping drabbades av fyra bränder i snabb följd under torsdagskvällen. Den allvarligaste branden var i en husvagn som innehöll gasolflaskor. Inga personer skadades.

Fler nyheter från SVT

SVT - 30 minuter sedan

Många i årskurs 6 vassa i engelska

I våras hade 79 procent av landets sjätteklassare godkända betyg i alla ämnen. Det är en liten minskning jämfört med förra läsåret, då andelen var strax över 80 procent..

SVT - 45 minuter sedan

Pojkar får inte skyddat boende

Pojkar i tonåren får många gånger inte följa med sin mamma och sina syskon till skyddat boende. Nästan vartannat boende har en åldersgräns för pojkar, enligt en undersökning från Socialstyrelsen..

SVT - 1 timme sedan

Ingves efterlyser slopade ränteavdrag

Riksbankchefen Stefan Ingves upprepar att det finns risker med negativa eller låga räntor..

SVT - 1 timme sedan

Moderaterna håller presskonferens om vinster i välfärden

Moderata kommunpolitiker gick tidigare idag ut med att man vill slopa LAS, tvärt emot Fredrik Reinfeldts linje. Partiet håller nu presskonferens om vad som kallas för vinster i välfärden, där man tidigare varit positiv..

SVT - 2 timmar sedan

Hultqvist på Natomöte i Bryssel

Samtidigt som spänningarna stadigt tilltar mellan Nato och Ryssland knyts Sverige allt närmare den västliga alliansen. I dag diskuteras det utökade samarbetet mellan EU och Nato av alliansens försvarsministrar i Bryssel..

SVT - 3 timmar sedan

Löfven: Det finns inget direkt hot mot Sverige

Den militära upptrappningen i omvärlden har pågått under många år. Men trots att det nu finns ryska stridsfartyg i Östersjön som kan bära på kärnvapenrobotar är det bra att komma ihåg att det inte riktats några hot direkt mot Sverige, säger statsminister Stefan Löfven i SVT:s Gomorron Sverige..

SVT - 5 timmar sedan

Nu ska halloweensminket kontrolleras

Halloween är en av de stora helgerna då många besöker leksakshandeln för att köpa leksaker och halloweensmink till barnens utklädnader. Men det slarvas med märkningen av kosmetiska produkter som riktar sig till barn, menar Läkemedelsverket..

SVT - 6 timmar sedan

M-toppar vill göra det lättare att säga upp anställda

Det har blivit dags för Moderaterna att göra upp med Fredrik Reinfeldts syn på arbetsrätten. Det tycker en stor majoritet av landets ledande kommunala moderatpolitiker som vill riva upp lagen om anställningsskydd, LAS, så att det blir lättare att säga upp anställda..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.