DI > Ekonomi

Wednesday, 27 July, 07:42

DI - 25 feb 16 kl. 20:56

PWC-revisorer varnas efter SCA:s jaktresorRevisorsnämnden varnar två PWC-revisorer för sitt deltagande vid SCA:s lyxjakter, erfar Di på torsdagskvällen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
PWC, SCA, Di

Dela artikeln

14 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: PWC-revisorer, varnasefter , SCA:s, jaktresor
SvD - 25 feb 16 kl. 21:31

Revisorer varnas efter SCA:s jaktresor

Två revisorer från PWC som deltog vid SCA:s lyxjakter varnas nu av Revisorsnämnden, erfar DI..

DI - 15 jan 15 kl. 07:24

Revisorn jagade med SCA

Revisorer vid PwC, som ska utreda SCA:s användning av bolagets affärsflyg till bland annat jaktresor, har själva deltagit i SCA:s jakter i Norrland..

SvD - 04 feb 15 kl. 09:30

PWC:s jaktresor får kritik av branschorganisation

Två revisorer från PWC ska ha deltagit i exklusiva jakter med SCA. Nu ifrågasätts deltagandet av revisorernas branschorganisation FAR. Samtidigt överväger revisorsnämnden att starta ett tillsynsärende, skriver DI..

BT - 16 jan 15 kl. 12:18

Hårt tryck på SCA

Trycket ökar på SCA:s ledning, efter nya uppgifter om topparnas vidlyftiga resor. Aktiespararna vill att styrelsen tar initiativ till en extern granskning före slutet av januari.Svenska Dagbladet fortsätter att publicera uppgifter om hur SCA:s ledning använder företagets privatplan.

Realtid - 05 feb 15 kl. 11:40

PWC tackar nej till SCA-jakt

SCA-revisorerna får inte längre delta i bolagets jaktresor för rådgivare..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Deutsche Bank klår mörka förväntningar

Deutsche Bank redovisar ett resultat efter skatt på 18 miljarder euro för det andra kvartalet 2016. Väntat var ett resultat efter skatt på -22 miljarder euro, enligt Bloomberg News prognossammanställning..

DI - 30 minuter sedan

Statoil går på pumpen

Norska oljebolaget Statoil redovisar ett rörelseresultat på 180 miljarder norska kronor för det andra kvartalet 2016..

DI - 30 minuter sedan

CH Hermansson död

Vänsterpartiets förre partiledare CH Hermansson har dött, uppger Sveriges Radios Ekot..

DI - 45 minuter sedan

Sol och kiss gör dricksvatten

En forskargrupp i Belgien har konstruerat en maskin som med hjälp av solenergi omvandlar urin till dricksvatten och gödningsmedel..

DI - 1 timme sedan

Kinneviks försäkringsjätte växer så det knakar

Svenska Bima, med Kinnevik som storägare, säljer mobila försäkringar i utvecklingsländer. I fjol fördubblades omsättningen från 47 Mkr till 98 Mkr. Samtidigt gör bolaget en förlust på 105 Mkr..

DI - 1 timme sedan

Venezuela gör bönder av arbetare

Arbetsgivare i Venezuela kommer att bli skyldiga att omplacera sina arbetare för att börja odla grödor, som en åtgärd för att hjälpa landet ur den ekonomiska krisen..

DI - 1 timme sedan

Hillary Clinton formellt vald till presidentkandidat

Hillary Clinton har formellt utsetts till Demokraternas första kvinnliga presidentkandidat på partiets konvent i Philadelphia."Hon är den bästa jäkla förändraren jag har träffat i hela mitt liv", sade hennes make Bill Clinton i ett bejublat tal..

DI - 1 timme sedan

Asienbörser: Upp i Tokyo

Tokyobörsen öppnar uppåt på onsdagen och återhämtar sig därmed efter tre förlustdagar, samtidigt som investerare väntar in resultatet från ett möte som USA:s centralbank Federal Reserve håller senare under dagen..

DI - 1 timme sedan

Annie Lööf jämför Trump med Åkesson

Centerns partiledare Annie Lööf är liksom många på demokraternas konvent i Philadelphia orolig för framtiden om Donald Trump lyckas vinna det amerikanska presidentvalet i november..

DI - 9 timmar sedan

Apples försäljning backar – slår ändå förväntan

Apples försäljning backade med 15 procent under det senaste kvartalet. Men nedgången var mindre än väntat och aktien stiger i efterhandeln..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.