DI > Ekonomi

Thursday, 30 June, 15:55

DI - 25 feb 16 kl. 20:56

PWC-revisorer varnas efter SCA:s jaktresorRevisorsnämnden varnar två PWC-revisorer för sitt deltagande vid SCA:s lyxjakter, erfar Di på torsdagskvällen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
PWC, SCA, Di

Dela artikeln

14 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: PWC-revisorer, varnasefter , SCA:s, jaktresor
SvD - 25 feb 16 kl. 21:31

Revisorer varnas efter SCA:s jaktresor

Två revisorer från PWC som deltog vid SCA:s lyxjakter varnas nu av Revisorsnämnden, erfar DI..

DI - 15 jan 15 kl. 07:24

Revisorn jagade med SCA

Revisorer vid PwC, som ska utreda SCA:s användning av bolagets affärsflyg till bland annat jaktresor, har själva deltagit i SCA:s jakter i Norrland..

SvD - 04 feb 15 kl. 09:30

PWC:s jaktresor får kritik av branschorganisation

Två revisorer från PWC ska ha deltagit i exklusiva jakter med SCA. Nu ifrågasätts deltagandet av revisorernas branschorganisation FAR. Samtidigt överväger revisorsnämnden att starta ett tillsynsärende, skriver DI..

BT - 16 jan 15 kl. 12:18

Hårt tryck på SCA

Trycket ökar på SCA:s ledning, efter nya uppgifter om topparnas vidlyftiga resor. Aktiespararna vill att styrelsen tar initiativ till en extern granskning före slutet av januari.Svenska Dagbladet fortsätter att publicera uppgifter om hur SCA:s ledning använder företagets privatplan.

Realtid - 05 feb 15 kl. 11:40

PWC tackar nej till SCA-jakt

SCA-revisorerna får inte längre delta i bolagets jaktresor för rådgivare..

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Insiderkrönika: Insiders ökar köptakten efter Brexit

På midsommarafton blev det klart att Storbritannien lämnar EU vilket fick Stockholmsbörsen att sjunka med omkring 8 procent. I veckans krönika har Erik Lidén tittat närmare på bolagen där insiders har köpt efter beskedet..

DI - 30 minuter sedan

Brasiliansk konkurs kan slå mot Nokia

Den brasilianska teleoperatören Oi, som ansökt om konkursskydd, har åtaganden mot internationella utrustningsleverantörer på totalt 500 miljoner brasilianska real eller motsvarande omkring 1,32 miljarder kronor..

DI - 30 minuter sedan

Lagercrantz i köpartagen

Lagercrantz förvärvar Gas IQ, som utvecklar och säljer produkter som används vid gas- och elsvetsning till gasbolag, grossister och återförsäljare. Gas IQ har en årlig försäljning om cirka 45 miljoner kronor med god lönsamhet..

DI - 45 minuter sedan

New York: Stillsam börsstart väntas

New York-börsernas aktieterminer indikerar en mer stillsam börsöppning på torsdagen efter att börserna dessförinnan, under tisdagen och onsdagen, bjudit på relativt skarp återhämtning av fredagens och måndagens Brexit-tapp..

DI - 45 minuter sedan

Cefour köper Vinfabriken Sverige

Aktietorgslistade Cefour har tecknat avtal om att köpa Vinfabriken Sverige, som säljer egenutvecklade och importerade vin- och spritprodukter samt alkoholfria drycker..

DI - 1 timme sedan

Storaffär klar i USA

Underhållningsjätten Lionsgate har kommit överens om att köpa tv-nätverket Starz för 4,4 miljarder dollar, 37 miljarder kronor, i ett köp med betalning i en blandning av kontanter och aktier, enligt ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Turkiet: Bevisen pekar på IS

De tre männen som utförde terrordådet i Turkiet kom från Ryssland, Uzbekistan och Kirgizistan, uppger turkiska myndigheter. Samtidigt stiger dödsiffran efter terrorattacken till 43 personer..

DI - 1 timme sedan

Fler arbetslösa i USA

Antalet nyanmälda sökande av arbetslöshetsunderstöd i USA ökade med 10.000 till 268.000 personer under vecka 25, jämfört med föregående vecka..

DI - 1 timme sedan

Skattemyndigheter granskar Google

Myndigheter i flera länder i Europa har ögonen på Googles skattebetalningar..

DI - 1 timme sedan

Magdalena Andersson: "En bra dag för Sverige"

Ytterligare en blocköverskridande överenskommelse har nu rotts i hamn – den här gången om ett nytt ramverk för den ekonomiska politiken.Men det dröjer innan regeringen kan börja använda det lägre överskottsmålet till att höja reformtempot. .Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.