DI > Ekonomi

Friday, 21 October, 18:34

DI - 25 feb 16 kl. 20:56

PWC-revisorer varnas efter SCA:s jaktresorRevisorsnämnden varnar två PWC-revisorer för sitt deltagande vid SCA:s lyxjakter, erfar Di på torsdagskvällen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
PWC, SCA, Di

Dela artikeln

14 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: PWC-revisorer, varnasefter , SCA:s, jaktresor
SvD - 25 feb 16 kl. 21:31

Revisorer varnas efter SCA:s jaktresor

Två revisorer från PWC som deltog vid SCA:s lyxjakter varnas nu av Revisorsnämnden, erfar DI..

DI - 15 jan 15 kl. 07:24

Revisorn jagade med SCA

Revisorer vid PwC, som ska utreda SCA:s användning av bolagets affärsflyg till bland annat jaktresor, har själva deltagit i SCA:s jakter i Norrland..

SvD - 04 feb 15 kl. 09:30

PWC:s jaktresor får kritik av branschorganisation

Två revisorer från PWC ska ha deltagit i exklusiva jakter med SCA. Nu ifrågasätts deltagandet av revisorernas branschorganisation FAR. Samtidigt överväger revisorsnämnden att starta ett tillsynsärende, skriver DI..

DI - 06 okt 16 kl. 22:58

PWC-revisor: ”Jag deltog för att alla deltog”

SCA:s tidigare revisorer försökte på torsdagen övertyga förvaltningsrätten om att det inte var fel av dem att delta i hygienkoncernens omtalade jaktresor. Bland annat gjorde de sitt bästa för att beskriva jakterna som oattraktiva – ”inga djur och jädrigt kallt”, som en av revisorerna uttryckte det..

BT - 16 jan 15 kl. 12:18

Hårt tryck på SCA

Trycket ökar på SCA:s ledning, efter nya uppgifter om topparnas vidlyftiga resor. Aktiespararna vill att styrelsen tar initiativ till en extern granskning före slutet av januari.Svenska Dagbladet fortsätter att publicera uppgifter om hur SCA:s ledning använder företagets privatplan.

Realtid - 05 feb 15 kl. 11:40

PWC tackar nej till SCA-jakt

SCA-revisorerna får inte längre delta i bolagets jaktresor för rådgivare..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Vilenius: Nu kan det i princip inte bli värre

Att Ericssons halvårsrapport skulle bjuda på mycket elände visste alla efter den historiska vinstvarningen 12 oktober..

DI - 15 minuter sedan

New York: Microsoft slår nytt kursrekord

Det var fortsatt små rörelser på Wall Street, som några timmar in i fredagshandeln låg lätt på minus. Ett mixat rapportutfall var i fokus..

DI - 30 minuter sedan

Europa: Fordonsaktier backade

Europabörserna tappade fart på fredagen efter en vecka som var den starkaste på en månad. Ett blandat rapportutfall bidrog till de milda nedgångarna..

DI - 30 minuter sedan

GE kan dra sig ur budet på Arcams kollega

GE, som har ett liggande bud på 3D-printingbolaget Arcam värt 285 kronor per aktie och ett annat bud på tyska sektorkollegan SLM Solutions, är villigt att avstå det tyska budet om det visar sig nödvändigt, och har andra möjligheter inom 3D-printing..

DI - 45 minuter sedan

Stockholmsbörsen: Rapportras för Ericsson

Fredagen blev en smådeppig rapportdag på Stockholmsbörsen. Trots att storbolagsrapporterna i stort sett var i linje med förväntningarna backade de flesta medan OMXS30 slutade på minus 0,1 procent. Folkaktien Ericsson fortsatte dock sin golgatavandring och rasade med 5,9 procent..

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: Google bygger serverhall i Sverige

Dokument visar att en ny stor serverhall planeras i Dalarna. Det jättelika internetföretaget Google ser ut att bli hyresgäst, enligt källor till Dalarnas Tidning..

DI - 1 timme sedan

Industrivärdens vd tankar aktier

Industrivärdens vd Helena Stjernholm köpte under fredagen 5.600 aktier i investmentbolaget för 890.000 kronor..

DI - 1 timme sedan

Norden: Norskt gödelsbolag lyfte

Börserna i Köpenhamn och Oslo trotsade fredagens generellt negativa börstrend genom att stiga, Helsingfors gick dock i tandem med Europabörserna. På rapportfronten syntes ett blandat utfall..

DI - 1 timme sedan

Time Warner handelsstoppad

Time Warners aktie har handelsstoppats på fredagseftermiddagen, nära 8 procent upp. AT&T ska befinna sig i långt gångna samtal rörande ett köp av medie- och underhållningsbolaget..

DI - 1 timme sedan

ABB:s konkurrenter vill gå samman

Två ABB-konkurrenter kan vara på väg att gå samman: det Wisconsinbaserade amerikanska automationsföretaget Rockwell Automation uppges av initierade källor ha attraherat intresse från franska Schneider Electric, som ska vara intresserat av att ta över bolaget..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.