Sydsvenskan > Inrikes

Wednesday, 28 June, 05:37

Sydsvenskan - 25 feb 16 kl. 19:40

35 pärmar med självmord - ett fall sticker utVice riksåklagare Kerstin Skarp snubblar till på väg upp till podiet och börjar presskonferensen med att ta ner förväntningarna.– Det är inte så att vi kommer att komma med några dramatiska avslöjanden.Det beror väl på hur man ser det, kan man konstatera i efterhand. För henne, som har tillgång till allt som rör mordet på Olof Palme, är kanske en icke händelse, att något inte är det man letar efter, inte en nyhet.Men att fantombilden, den där suddiga gestalten med indragna kinder som blivit en logotyp för mordet på Olof Palme, inte stämmer är naturligtvis en stor sak.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Kerstin Skarp, Olof Palme, Smala Gränd, Palmemordet, Palmekännarna, Palmemördare, Palme, Palmeutredningen, Sveriges, Smith

Dela artikeln

12 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 35 pärmarmed , självmordett , fall, stickerut
SN - 22 aug 15 kl. 07:05

Ovanligt många fall av fylleri i natt

Under lördagskvällen omhändertogs ett 20-tal personer för fylleri runt om i länet. Så här säger Urban Nordqvist, vakthavande befäl vid Sörmlandspolisen:– Antalet omhändertaganden är jämnt fördelat över storstäderna i länet. När vi närmar oss 20 fall av fylleri, då är det ovanligt mycket.

BT - 14 nov 14 kl. 06:02

Säsong för kräksjukan närmar sig

Det är inte bara julen som står för dörren. I dessa tider brukar det även dra ihop sig till en ny omgång av vinterkräksjukan.Och den här säsongen kan bli jobbig.

BT - 14 nov 14 kl. 07:43

Kräksjukan närmar sig

Det är inte bara julen som står för dörren. I dessa tider brukar det även dra ihop sig till en ny omgång av vinterkräksjukan. Och den här säsongen kan bli jobbig.

BT - 31 okt 13 kl. 09:21

Sticker hål på lyckomyten

Teds och Cecilias gemensamma liv börjar när Ted är otrogen mot sin gymnasiekärlek Karin och inleder ett förhållande med Cecilia. Jag vill inte avslöja några kast i handlingen, men efter detta rullar en vanlig, ovanlig livskurva ut sig som den mycket väl kan se ut i medelklassen på väg mot medelåldern. Anna Schulze har redan tidigare visat hur skicklig hon är på att beskriva vardagslivet med alla dess skiftningar och minimala glidningar.

BT - 13 nov 14 kl. 10:59

Börsen närmar sig ny rekordnivå

Stockholmsbörsen har den senaste månaden stigit med nära 11 procent och närmar sig nu sommarens rekordnotering. Men småspararna har inte riktigt hängt med i uppgången. Börsen kryper allt närmare rekordnoteringen den 4 juli.

YLE - 30 sep 15 kl. 06:09

Polisen löser få fall av hets mot folkgrupp

Brottsanmälningar om hets mot folkgrupp leder sällan någon vart. Det här visar statistik från Polisyrkeshögskolan. Utredningen kring de rasistiska lapparna vid flyktingförläggningen i Forsby i Helsingfors stampar också på stället.

UT - 11 sep 14 kl. 09:40

Rättegång närmar sig för smyckestjuv

En man från Ulricehamnstrakten misstänks för ett stort antal stölder av smycken hemma hos äldre människor runt om i Västsverige. På fredag ska målet upp en första gång i tingsrätten. På fredag inleds så kallade muntliga förberedelse vid Alingsås tingsrätt.

BT - 05 dec 14 kl. 14:02

Börsen närmar sig rekord

Stockholmsbörsen fortsätter att stiga under eftermiddagen och är uppe och nosar på rekordnivåer. Uppgången är i linje med utvecklingen på de ledande Europabörserna. Positiv tysk industristatistik bidrar.

BT - 10 jan 15 kl. 11:02

Influensatoppen närmar sig

Nu är influensasäsongen i gång och antalet konstaterade fall ökar. Än är det inte för sent att vaccinera sig, tipsar Folkhälsomyndigheten om.Under förra veckan bekräftades 57 influensafall runt om i landet, enligt Folkhälsomyndighetens veckorapport.

Trelleborgs Allehanda - 13 jun 12 kl. 07:36

Strid om uterum närmar sig avgörande

Foto: Claes Nyberg
Frågan om framtiden för konditori Billings uterum närmar sig slutet. Ärendet ligger hos länsstyrelsen som har avgörandet i sina händer.
Stefan Ferm driver Billings konditori.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Färggrann goja med anskrämligt läte

En helt ny papegoja har upptäckts i Mexiko. Enligt forskarna kännetecknas den nya pippin av sin blågröna fjäderdräkt samt sitt annorlunda läte. Den nya fågeln som hittades i en avlägsen del av Yucatánhalvön är en amazonpapegoja, ett släkte med ett 30-ta.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Tyskland och Spanien till U21-final

Tyskland slutade gå och började springa. Det gav finalavancemang i U21-EM i fotboll, även om avgörandet mot England dröjde till straffläggningen, 6–5 (2–2). Saúl gjorde tre mål på Italien och skickade Spanien till guldmatchen, 3–1.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Michael Nyqvist har avlidit

Skådespelaren Michael Nyqvist har avlidit efter en tids sjukdom, uppger familjen. I ett uttalande till TT skriver familjen att Michael Nyqvist kommer att lämna ett stort tomrum efter sig: "Vi har i dag den sorgliga nyheten att meddela att skådespelaren.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Bengtsson om comebacken: "Kände mig som ett litet barn"

Efter nio månaders frånvaro – mittbacken var tillbaka när MFF spelade 1-1 mot Lokomotiv..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

"Allsång på Skansen" är tillbaka i rutorna

Årets kanske största sommarunderhållning är tillbaka..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Tyskland straffade England i U21-EM

Tyskland slutade gå och började springa. Det gav till slut finalavancemang i U21-EM i fotboll, även om avgörandet mot England dröjde till straffläggningen, 6–5 (2–2). Det var bättre fart på Tyskland i semifinalen mot England än i gruppavslutningen mot I.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Brand tömde Stockholms central

Stockholms centralstation utrymdes och tågtrafiken stoppades sedan det börjat brinna i fläktsystemet på restaurangtorget på tisdagen. Nedre våningen rökfylldes, men ingen människa ska ha kommit till skada. – Man har konstaterat att det var någon form av.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Tarmbakterier får badgästerna att traska till Scaniabadet istället - men inte alla

Chris Wright har badat varje dag de senaste veckorna - nu blir det Scaniabadet istället..

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Norrmannens frånvaro i MFF sätter fart på spekulationerna

Även Anders Christiansen missar mötet Lokomotiv Zagreb..

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Klartecken för premiärhotell i Staffanstorp

Om två år kan hotellet stå klart, säger initiativtagare Sven-Olof Thorstensson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.