SVT > Inrikes

Friday, 27 April, 04:50

SVT - 25 feb 16 kl. 01:18

Flygstrejken: Utökade åtgärder”Kan bli kraftiga förseningar och inställda avgångar” Vid midnatt trädde nya konfliktåtgärder i kraft..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Vid

Dela artikeln

36 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flygstrejken, Utökade, åtgärder

Fler nyheter från SVT

SVT - 6 timmar sedan

Shekarabi (S): Vi ska inte ha religiösa friskolor i Sverige

I kvällens Aktuellt möttes Ardalan Shekarabi (S) och Jan Björklund (L) i en integrationsdebatt som kom att handla mycket om religiösa friskolor. Något som helt ska försvinna enligt civilministern. – Vi ska inte ha religiös påverkan i skolorna, säger Shekarabi (S)..

SVT - 6 timmar sedan

Så tycker SVT:s läsare om integrationen

Under torsdagen har SVT nyheter direktrapporterat om integrationen. Människor från hela landet har intervjuats och gett sin syn på frågan, som rankas tredje viktigast av de svenska väljarna – och många läsare har skrivit in. Här följer några av deras kommentarer..

SVT - 6 timmar sedan

Politikerna svarar på frågor om integration

SVT Nyheter har under torsdagen varit ute på 14 platser i landet för att fånga upp väljarnas röster för att sedan ställa deras frågor till politikerna. Nu svarar Ardalan Shekarabi (S), Robert Hannah (L), Rasmus Ling (MP) och Aron Emilsson (SD) på tre frågor om integration..

SVT - 7 timmar sedan

Rekordmånga nazistiska aktiviteter 2017 enligt Expo

Nazisterna i Sverige är mer aktiva än någonsin. Det visar en sammanställning av aktivism inom den rasideologiska miljön som stiftelsen Expo har gjort. Och bakom ökningen ligger bland annat nyrekrytering till främst den Nordiska motståndsrörelsen (NMR)..

SVT - 8 timmar sedan

Ica återkallar tre sorters fikabröd

Ica återkallar punchrullar, chokladbollar och arraksbollar eftersom de kan innehålla spår av ägg, vilket inte deklarerats på paketen. Detta kan utgöra en risk för allergiker..

SVT - 9 timmar sedan

Rättssalen i chock: Pekade Akilov finger?

Helt plötsligt gör den annars så tysta och likgiltiga Rahkmat Akilov en gest mot ett målsägarbiträde. Hela rättssalen stannar upp i chock och snyftningar hörs. Det råder dock delade meningar om Akilov pekade finger som målsägarbiträdet menar – eller en religiös gest..

SVT - 10 timmar sedan

Lynnigt aprilväder väntas hålla i sig i helgen

Det svala och ostadiga aprilvädret håller i sig genom hela helgen. Men det finns ändå goda chanser till sol och värme. – När solen väl sticker fram blir det rätt varmt eftersom vindarna är svaga, säger Pia Hultgren, SVT:s meteorolog..

SVT - 12 timmar sedan

Här finns SVT Nyheters team

Under eftermiddagen och kvällen är SVT Nyheter på plats på 14 platser runt om i landet för att fånga upp väljarnas åsikter om integrationen. Här finns våra team..

SVT - 15 timmar sedan

Så kan du hjälpa ditt barn med ångest och stress

Allt fler barn och unga mår psykiskt dåligt, det konstaterar Folkhälsomyndigheten i sin rapport. Press i skolan och tuffare krav för att få jobb är två av orsakerna. En tredje orsak är stress orsakad av sociala medier.

SVT - 15 timmar sedan

Teresa drabbades av psykisk ohälsa – tog paus från gymnasiet

Prestationsångest och jakten på höga betyg gjorde att 19-åriga Teresa inte orkade att gå i skolan. Efter ett års paus från gymnasiet är hon nu tillbaka i skolbänken och hjälper samtidigt andra med psykisk ohälsa..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.