DN > Inrikes

Thursday, 01 September, 03:49

DN - 25 feb 16 kl. 00:00

Politikernas Säposkydd har blivit dubbelt så dyrtPå söndag är det 30 år sedan statsminister Olof Palme mördades. Men trots att kostnaderna för personskydd mer än fördubblats på tio år lever de flesta partiledare och ministrar utan livvaktsskydd under stora delar av dygnet..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Säposkydd, Olof Palme

Dela artikeln

27 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Politikernas, Säposkyddhar blivit , dubbelt, , dyrt
DI - 19 okt 13 kl. 07:53

Politikernas sköna löneresa

På två decennier utklassar lönelyften för riksdagsledamöter och ministrar svenska folkets genomsnittliga löneförhöjning. De svenska EU-parlamentarikerna är värst. Deras löner har ökat nästan dubbelt så snabbt som för Medelsvensson..

BT - 31 aug 11 kl. 00:40

Nästa skatt upp på menyn?

För några år sedan talades det mest om fettskatt. Sedan kom det nya rön enligt vilka det är sockret, inte fettet, som är största hotet mot hälsan. Då föreslogs det att vi skulle ha en sockerskatt för att bättre styra att folk stoppade rätt saker i munnen.

Kristianstadsbladet - 30 apr 13 kl. 03:50

Det våras nog för Kristianstad

Förvisso har våren kommit. Kanske går Kristianstad mot en ljusare ekonomisk framtid.
Trots moderaters och Centerns ?

Trelleborgs Allehanda - 19 sep 13 kl. 06:30

Önskelista som är värd 126 miljoner

Foto: Tomas Nyberg
Önska kostar ingenting, brukar man säga. Fritidsnämnden litar på det och önskar investeringar för drygt 126 miljoner kronor. Ytterligare en isrink och två nya inomhushallar står på politikernas önskelista.

Politologerna - 06 jul 15 kl. 16:15

De svenska EU-kandidaterna om krisen inom euroområdet

Grekerna har sagt sitt, vilket innebär att de avvisar det förhandlingsförslag som gällde för drygt en vecka sedan, men inte längre på valdagen…. Frågan är nu hur EU kommer att reagera på grekernas ”oxi”. Turbulensen inom euroområdet har dock pågått under en längre tid och i valet till Europaparlamentet 2014 fick de svenska EU-kandidaterna svara på ett antal frågor som handlade om deras syn på den ekonomiska krisen.

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

Oroligt i Trollhättan

Det har varit stökigt och oroligt i området Kronogården i Trollhättan för andra natten i rad. Minst ett 30-tal ungdomar har varit inblandade under onsdagskvällen och natten mot torsdagen..

DN - 2 timmar sedan

Flera män åtalas efter nazistupplopp

Ytterligare tre män åtalas för våldsamt upplopp i samband med en nazistdemonstration vid Medborgarplatsen i Stockholm i januari, skriver flera medier. En av männen misstänks även för vapenbrott, eftersom han hade pepparsprej på sig när han greps..

DN - 3 timmar sedan

Riksdagen måste lösa tillitskrisen


Nu ökar kraven på riksdagens Konstitutionsutskott att snabbt och blocköverskridande lösa förtroendekrisen för Riksrevisionen. Två av tre riksrevisorer har nu avgått, vilket visar hur kritisk situationen är..

DN - 6 timmar sedan

Använde ättika mot grannarna

En 80-årig kvinna har dömts för ofredande, sedan hon använt självförsvarssprej mot en granne. Uppsala tingsätt trodde inte på hennes förklaring att hon agerat i nödvärn då mannen försökte klättra över på hennes balkong..

DN - 6 timmar sedan

Viktor Barth-Kron: Regeringsfrågan som ingen ännu vågar ställa


Det finns en stor elefant i det nya politiska rummet. Den heter inte Jimmie Åkesson..

DN - 14 timmar sedan

Stormakter slåss om IS-ledares död


Ryssland påstår att det var de som dödade Abu Muhammad al-Adnani – inte USA. USA kallar det ryska påståendet för ”ett skämt”..

DN - 10 timmar sedan

Inrikesministern ger polisen ett år att förbättra resultaten


Regeringen förnekar att svensk polis skulle befinna sig i kris. Tidigast om fyra månader är inrikesminister Anders Ygeman beredd att göra ändringar i den pågående omorganisationen..

DN - 14 timmar sedan

Sjukhusdirektören: Det är oacceptabelt


”Det som hände var oacceptabelt och exceptionellt.” Melvin Samsom, sjukhusdirektör vid Karolinska universitetssjukhuset, tvingades göra en rejäl pudel efter den hårda kritik som framkommit i utredning om KS och Macchiariniaffären som presenterades på onsdagen..

DN - 18 timmar sedan

KS:s utredare: Patienterna var inte döende


Det är en stenhård kritisk utredning i fallet Macchiarini som professor Kjell Asplund lade fram på onsdagen. Utredningen visar att Karolinska sjukhuset har brustit i det mesta; från rekryteringen av Paolo Macchiarini till bedömningen av de opererade patienternas sjuktillstånd och den tystnadskultur som finns på sjukhuset..

DN - 16 timmar sedan

Sjukhusdirektören gör rätt i att lägga sig platt


DN:s medicinreporter Amina Manzoor svarar på tre frågor angående den externa utredningen av Karolinska universitetssjukhusets hantering av Macchiarini-affären..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.