DI > Ekonomi

Tuesday, 25 October, 08:37

DI - 24 feb 16 kl. 23:22

Experten: Guldet kan nå ny drömgräns2016 har varit ett gyllene år för guld som i skrivande stund stigit med 17,2 procent sedan årsskiftet och handlades på onsdagen för 1.243 dollar per uns. Och enligt experter kan det fortsätta uppåt..
Läs mer på DI

Dela artikeln

20 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Experten, Guldetkan , ny , drömgräns
BT - 26 feb 16 kl. 18:00

Claessons formbesked – klarade drömgränsen

Vid SM i roddmaskin gav Lovisa Claesson sig själv ett bra formbesked i jakten på en OS-plats. Utöver guldet gick hon första gången under drömgränsen sju minuter på 2000 meter..

DI - 19 maj 14 kl. 15:06

Råvaror: Guldet över drömgräns igen

Priserna på råvaror visar rörelser mot högre höjder på bred front på veckans första handelsdag. Nickel visar förnyade uppgångar efter prisfallet förra veckan, samtidigt som guldpriset återigen noteras över 1.300-dollarstrecket..

Sydsvenskan - 07 jul 13 kl. 06:30

Hansson tog sitt första simguld

Efter två silver och ett brons fick hon sitt guld, 16-åriga simtalangen Louise Hansson, som deltar i sitt första långbane-SM.? Och det kom på en distans som jag inte brukar simma, säger hon med ett skratt om 400 meter fritt-guldet.Tiden, 4.

Trelleborgs Allehanda - 18 aug 13 kl. 16:42

Tamgho över 18 meter


Teddy Tamgho har kämpat hårt mot skador de senaste åren. Vid friidrotts-VM i Moskva kom belöningen för den franske trestegshopparen. I sista omgången flög han över drömgränsen 18 meter som blott tredje hopparen hittills.

Kristianstadsbladet - 18 aug 13 kl. 16:42

Tamgho över 18 meter


Teddy Tamgho har kämpat hårt mot skador de senaste åren. Vid friidrotts-VM i Moskva kom belöningen för den franske trestegshopparen. I sista omgången flög han över drömgränsen 18 meter som blott tredje hopparen hittills.

YLE - 03 jun 14 kl. 12:22

Smulter: Rädd för att armen skulle gå av.

Han blev historisk genom att vara den första att lyfta 400 kg i bänkpress, Fredrik Smulter. En drömgräns spräcktes men med risk. Risken för benbrott fanns i rekordlyftet.

YLE - 03 jun 14 kl. 12:22

Smulter: Var rädd för att armen skulle gå av.

Han blev historisk genom att vara den första att lyfta 400 kg i bänkpress, Fredrik Smulter. En drömgräns spräcktes men med risk. Risken för benbrott fanns i rekordlyftet.

YLE - 11 aug 14 kl. 23:53

Dag 1: Blåvit urladdning

En hel drös med finländska friidrottare presenterar sig genast under öppningsdagen av friidrotts-EM i Zürich. Bland annat Nooralotta Neziri, Minna Nikkanen, Jukka Keskisalo och Hanna-Maari Latvala jagar avancemang när mästerskapet rivstartar. Finländare: Ingen mjuklandning här inte – öppningsdagen bjuder på det största antalet finländare av alla tävlingsdagar.

YLE - 16 aug 14 kl. 00:24

Dag 5: Söderberg får uppleva final

Äntligen är David Söderberg framme i en stor mästerskapsfinal. Tillsammans med en annan finaldebutant Tuomas Seppänen överlevde han på nionde försöket kvalet. EM-tävlingarnas nästsista dag bjuder också bland annat på Sanna Kämäräinens diskusfinal, stafettförsök och en svensk guldchans.

YLE - 27 jun 15 kl. 10:27

Grymma sprintresultat i USA och Jamaica – Gay slog ung utmanare

Tyson Gay och Tori Bowie korades till amerikanska mästare på 100 meter och är därmed liksom hela topptrion klara för VM. I Jamaicas mästerskap visade Shelly-Ann Fraser-Pryce och Asafa Powell klass. Trayvon Bromell, 19, slog till med hisnande 9,84 (medvind +3,7 m/s) i semifinalerna i Eugene men i finalen visade Tyson Gay, 32, att gammal är äldst och spurtade förbi på slutet.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Ny vd för Evolution Gaming

Evolution Gamings nuvarande styrelseordförande Joel Citron har valt att avgå som ordförande men kommer att kvarstå som ledamot i styrelsen. Vd Jens von Bahr har valts till ny arbetande styrelseordförande fram till nästa bolagsstämma. I samband med detta övertar Martin Carlesund rollen som vd för spelbolaget.

DI - 15 minuter sedan

Rejält vinsttapp för Rejlers

Teknikkonsultföretaget Rejlers redovisar ett resultat efter skatt på 1,1 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2016 (13,9). Resultatet per aktie uppgick till 0:12 kronor (1:12)..

DI - 15 minuter sedan

Dedicare dubblar vinsten

Bemanningsbolaget Dedicare, som rusat nästan 80 procent på börsen i år, redovisar ett resultat efter skatt på 16,0 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2016 (7,2). Resultatet per aktie uppgick till 1:78 kronor (0:81)..

DI - 15 minuter sedan

Google köper upp Tobii-konkurrent

Eyefluence, som likt svenska Tobii tagit fram teknologi för att spåra ögonrörelser, köps upp av teknikjätten Google. Det sker ungefär ett år efter att företaget tog in 14 miljoner dollar i sin andra finansieringsrunda..

DI - 1 timme sedan

Svag rapport från Alfa Laval – tyngs av stort sparpaket

Alfa Laval aviserar ett åtgärdsprogram som ett resultat av den strategiska översynen. Omkring 700 anställda får gå..

DI - 30 minuter sedan

Bättre än väntat för Nordnet

Nätbanken Nordnet redovisar ett rörelseresultat på 84,0 miljoner kronor för det tredje kvartalet. Väntat var 81,0 miljoner kronor, enligt SME Direkt..

DI - 30 minuter sedan

Millicom: Stabil rapport av telebolaget

Teleoperatören Millicoms justerade ebitda, exklusive engångsposter, blev 562 miljoner dollar för det tredje kvartalet 2016. Det framgår av bolagets delårsrapport..

DI - 30 minuter sedan

Ökad vinst för Evolution Gaming

Evolution Gaming redovisar ett resultat efter skatt på 7,4 miljoner euro, motsvarande drygt 71 miljoner kronor, för det tredje kvartalet 2016 (5,8). Resultatet per aktie uppgick till 0:21 euro (0:16)..

DI - 30 minuter sedan

Sur rapport för Indutrade

Teknikförsäljningsbolaget Indutrades ebita-resultat blev 377 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2016..

DI - 30 minuter sedan

Oväntad förlust för Fortum

Det finländska kraftbolaget Fortum redovisar ett resultat före skatt på -40 miljoner euro för det tredje kvartalet 2016. Detta inkluderar jämförelsestörande poster på sammantaget -65 miljoner euro..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.