DI > Ekonomi

Friday, 29 July, 14:00

DI - 24 feb 16 kl. 22:41

Norsk vindjätte fick marknaden att skakaNorge ska i ett slag fördubbla sin elproduktion från vindkraft. Nyheten fick marknaden att skaka till..
Läs mer på DI

Dela artikeln

91 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Norsk, vindjättefick , marknadenatt , skaka
DI - 5 timmar sedan

Norsk oljejätte lägger bud på krisbolag

Det norska oljebolaget DNO har lagt ett bud på Gulf Keystone Petroleum värt cirka 300 miljoner dollar, motsvarande 2,6 miljarder. Det framgår av ett pressmeddelande..

Länstidningen i Jämtland - 11 feb 16 kl. 09:51

Tung instans ger vindjätte rätt mot sameby

Missa inte LT:s nya app för Iphone och Android.

SvD - 22 mar 13 kl. 12:13

Småspararen vann mot norsk bankjätte

Får 230 000 ? plus ränta..

DN - 07 jun 13 kl. 11:56

Norsk flygjätte pressar svenska resebolag

Ett priskrig på resor har rasat i Sverige de senaste åren. Lågprisflyget Norwegians inträde för några år sedan satte press även på tåg- och bussoperatörer. Men meningarna går isär om detta kan fortsätta..

DI - 17 sep 13 kl. 17:35

Nordenbörser: Norsk telejätte ljus i börsmörkret

De nordiska börserna stängde marginellt under nollstrecket på tisdagen, trots viss återhämtning under eftermiddagshandeln..

DI - 31 mar 14 kl. 12:24

Norsk laxjätte riskerar jätteböter

EU-kommissionen protesterar mot att det norska fiskodlingsbolaget Marine Harvest genomfört sitt förvärv av Morpol innan EU godkänt affären..

TA - 22 sep 14 kl. 09:45

Norsk fiskjätte kan bli japansk


Japanska Mitsubishi har lagt ett bud på den norska fiskodlingsjätten Cermaq på 96 norska kronor per aktie, vilket värderar Cermaq till 8 880 miljoner norska kronor.Styrelsen har rekommenderat aktieägarna att acceptera budet. Cermaq ägs till 59 procent av norska staten, som är beredd att sälja.

Kristianstadsbladet - 22 sep 14 kl. 09:45

Norsk fiskjätte kan bli japansk


Japanska Mitsubishi har lagt ett bud på den norska fiskodlingsjätten Cermaq på 96 norska kronor per aktie, vilket värderar Cermaq till 8 880 miljoner norska kronor.Styrelsen har rekommenderat aktieägarna att acceptera budet. Cermaq ägs till 59 procent av norska staten, som är beredd att sälja.

UNT - 22 sep 14 kl. 09:45

Norsk fiskjätte kan bli japansk

Japanska Mitsubishi har lagt ett bud på den norska fiskodlingsjätten Cermaq på 96 norska kronor per aktie, vilket värderar Cermaq till 8 880 miljoner norska kronor..

Helsingborgs Dagblad - 22 sep 14 kl. 09:51

Norsk fiskjätte kan bli japansk

Japanska Mitsubishi har lagt ett bud på den norska fiskodlingsjätten Cermaq på 96 norska kronor per aktie, vilket värderar Cermaq till 8 880 miljoner norska kronor. Styrelsen har rekommenderat aktieägarna att acceptera budet. Cermaq ägs till 59 procent av norska staten, som är beredd att sälja.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Börsen: Banker upp i väntan på stresstester

Den försiktiga uppgången fortsatte på storbolagsindexet OMXS30 efter lunchtid på fredagen, och speglade de större centraleuropeiska börsindexens blygsamma rörelser, medan Milano och Madrid tågade på med uppgångar på 2 respektive 1,3 procent..

DI - 15 minuter sedan

Misstänkt terrorist gripen på Arlanda

Gränspolisen på Arlanda har gripit en man I 35-årsåldern som är internationellt efterlyst av Ryssland. Mannen, som greps i passkontrollen, är misstänkt för terrorism och mord, enligt uppgifter till Aftonbladet..

DI - 45 minuter sedan

Lauritz öppnar i Spanien

First North-listade Lauritz.com vill i samarbete med det spanska auktionshuset Balclis gå in på den spanska marknaden. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Haldex: Jobbar med konkurrerande bud

Styrelsen för Haldex arbetar i ett högt tempo med den aktör som eventuellt skulle kunna utgöra ett alternativ till tyska SAF-Hollands bud på bolaget. Ett besked om styrelsens inställning bör komma före utlovade 14 augusti..

DI - 1 timme sedan

Dyraste objekten på Hemnet just nu

Svenskarna älskar att surfa på Hemnet och några av de bostäder som klickas mest är de absolut dyraste. Di har listat de lyxigaste bostäderna på Hemnet just nu. .

DI - 1 timme sedan

Krisbanken nobbar storbanken

Styrelsen i den italienska problembanken Monte dei Paschi di Siena är på väg att nobba den räddningsplan som UBS i samarbete med landets före detta industriminister Corrado Passera presenterat för banken. Det rapporterar Reuters med hänvisning till anonyma källor..

DI - 1 timme sedan

Ryssland behåller skyhög styrränta

Den ryska centralbanken håller styrräntan oförändrad 10,50 procent, rapporterar Dow Jones Newswires..

DI - 1 timme sedan

Besvikelse i BNP

En svag omvärld bidrog till att svensk tillväxt bromsade in mer än väntat under andra kvartalet. Det gör Riksbankens nästa räntebesked extra spännande..

DI - 1 timme sedan

Kontorsarbete kräver en timmes träning per dag

Ett stillasittande arbete i kombination med för lite motion ökar risken för att dö i förtid med 60 procent, enligt en ny studie. Men en timmes motion per dag räcker för att minska risken. .

DI - 1 timme sedan

Lettlands ekonomi växer

Lettlands BNP steg 0,4 procent under andra kvartalet jämfört med närmast föregående kvartal, och steg 2,1 procent jämfört med motsvarande kvartal föregående år..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.