DN > Ekonomi

Thursday, 28 July, 00:59

DN - 24 feb 16 kl. 19:03

Hungrande Yelp-anställd ställde vd mot väggen på nätetHon jobbade för Yelp, den nätbaserade stadsguiden, med att svara på kunders inringda undringar kring Eat 24, en matleveransapp. Mitt bland allt matprat kände hon, bokstavligen, hungern göra sig påmind. Då revolterade 25-åriga Talia Jane..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Yelp, Eat, Talia Jane

Dela artikeln

4 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Hungrande, Yelp-anställd, ställdevd mot , väggen, nätet

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

Kraftigt vinstlyft för Facebook

Facebooks kvartalsvinst ökade 59,2 procent sedan dess mobilapp lockat nya annonsörer och fått gamla att plöja ner mer pengar på marknadsföring..

DN - 2 timmar sedan

Apple stärkte Nasdaq på stilla börser

Wall Street återhämtade sig något från en nedgång på onsdagen efter beskedet att den amerikanska centralbanken Federal Reserve (Fed), visserligen väntat, lämnar styrräntan oförändrad – men samtidigt lämnade dörren öppen för en räntehöjning senare i år..

DN - 2 timmar sedan

VW utreds för miljöbrott efter fusk

Förundersökningen mot Volkswagen efter att det avslöjats att biljätten systematiskt fuskat med utsläppstester har utökats med misstankar om miljöbrott, skriver Dagens industri..

DN - 4 timmar sedan

Fed lämnar räntan oförändrad

USA:s centralbank Federal Reserve (Fed) lämnar som väntat styrräntan oförändrad i intervallet 0,25–0,50 procent..

DN - 6 timmar sedan

Tunga vinnare på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen steg på onsdagen i linje med de ledande Europabörserna som bland annat lyftes av bil- och lyxkonfektionsbranschen.Vid stängning hade OMXS-index stigit med 0,4 procent till 496,4..

DN - Igår: 18:08

Nedåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen dalade under tisdagen, bland annat tyngd av ett kursras för stålkoncernen SSAB. Vid stängning hade OMXS-index backat med 0,2 procent..

DN - 17 timmar sedan

Tesla körde för fort vid dödskrasch

Bilen höll för hög fart vid den uppmärksammade dödskraschen den 7 maj, då en Tesla-förare som körde på autopiloten omkom. Hastigheten har klarlagts av USA:s haverikommission National Transportation Safety Board (NTSB)..

DN - 12 timmar sedan

Svenskar allt mer dystra om egna ekonomin


I juli försämrades hushållens syn på ekonomin. En ny tendens är att de också ser något mer pessimistiskt på hur den egna ekonomin kommer att utvecklas. Trots det är de flesta inte oroliga för att förlora sitt eget jobb..

DN - 10 timmar sedan

Få VW-bilar justerade efter fusk


Endast tre procent av alla manipulerade Volkswagen-dieselbilar har justerats. För de flesta finns inte ens en teknisk lösning och missnöjet pyr bland bilägarna. – Vi har blivit dubbelt överkörda, säger bilägaren Marc Platten..

DN - 11 timmar sedan

Trafikverket vill spärra pokéstop


Trafikverket har kontaktat företaget Niantic som utvecklar det populära mobilspelet Pokémon Go för att påpeka faran i att ha så kallade pokéstop vid exempelvis vägar, järnvägar och bensinstationer..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.