DI > Ekonomi

Sunday, 29 May, 17:18

DI - 23 feb 16 kl. 21:10

Råvaror: Guldet ökadeMinskat hopp om en produktionssänkning fick oljan på fall i tisdagshandeln som generellt var baissig på råvarumarknaden..
Läs mer på DI

Dela artikeln

12 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Råvaror, Guldet, ökade
DI - 19 jun 14 kl. 21:23

Råvaror: Guldet steg rejält

Guldet klättrade på torsdagen i spåren efter Fed och ökade spänningar i Irak. Även oljan steg, medan basmetallerna gick i olika riktning..

DI - 03 jan 14 kl. 19:00

Råvaror: Guldet stiger

Priskurvorna på råvarumarknaderna fortsatte peka åt olika håll under den senare fredagshandeln. Basmetallerna noterade alltjämt nedgångar över hela linjen, medan ädelmetallerna utökade torsdagens uppgångar..

DI - 07 aug 13 kl. 11:54

Råvaror: Guldet tappar mer

Priserna på råvaror noterade generellt små rörelser på torsdagen. Guldet sjönk återigen tillbaka och fortsätter att handlas under 1.300-dollarstrecket..

DI - 18 sep 13 kl. 11:35

Råvaror: Guldet surrar kring 1.000-dollarsstrecket

Priserna på råvaror visade måttliga, blandade rörelser på onsdagsförmiddagen. Handeln var avvaktande inför Fed, och medan oljan och basmetallerna noterades högre sjönk guldet tillbaka något..

DI - 02 okt 13 kl. 12:12

Råvaror: Guldet upp och oljan ned

Priserna på råvaror noterar relativt små förändringar på onsdagen. Guldet visade måttliga uppgångar, efter att tillsammans med silver ha fallit rejält på tisdagen..

DI - 05 dec 13 kl. 08:53

Råvaror: Guldet sjunker

Priserna på råvaror noterar mindre förändringar på torsdagsmorgonen efter större rörelser på onsdagen. Guldet noteras lägre medan WTI återigen stiger, om än mer begränsat..

DI - 03 jan 14 kl. 09:07

Råvaror: Guldet fortsatt upp

Priserna på råvaror visar en blandad utveckling på fredagens morgonhandel. Oljan rekylerar något högre efter de kraftiga nedgångarna på torsdagen, samtidigt som guldet fortsätter upp medan basmetallerna noteras klart lägre..

DI - 11 feb 14 kl. 19:32

Råvaror: Guldet klättrar

Priserna på råvaror noterades för blandade rörelser på tisdagen. I fokus var Fed-chefen Janet Yellens tal, vilket var det första sedan hon tillträdde. Oljan backade ner kring oförändrade nivåer, samtidigt som guldet klättrade högre efter uttalandena..

DI - 26 feb 14 kl. 15:41

Råvaror: Guldet faller

Priserna på råvaror rör sig åt olika håll på onsdagens eftermiddagshandel. Guldet sjunker tillbaka efter att under morgonen ha nått till den högsta nivån på fyra månader, samtidigt som WTI och basmetallerna noterar uppgångar..

DI - 26 feb 14 kl. 19:29

Råvaror: Guldet tappar på stark dollar

Priserna på råvaror rörde sig åt olika håll under onsdagens handel. WTI-oljan stärktes av sjunkande lager vid Cushing, medan guldet belastades av en starkare dollar..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Rätt att lita på ÅF

När vi för ett år sedan rådde er att köpa industrikonsulten ÅF hackade både bolag och aktie. Tillfälligt trodde vi då. Rätt visade det sig.

DI - 15 minuter sedan

USA-siffror i fokus

Höja eller inte? I praktiken kan det avgöras redan den här veckan om den amerikanska centralbanken vågar höja räntan vid nästa möte. En storbolagsrapport och ett oljetoppmöte står också på tur..

DI - 15 minuter sedan

Svenska byggare nobbar jobb

För dyrt eller inga anbud alls. Det blir ofta resultatet när kommunala bostadsbolag vill bygga nytt. Nu har de tröttnat och vänder sig till byggföretag i Polen och Baltikum..

DI - 15 minuter sedan

ÅF öppnar i Shanghai

Kinas bilindustri tar hjälp från konsulter i väst för att utveckla sina fordon. Konsultföretaget ÅF har just öppnat kontor i Shanghai för att få fler utvecklingsprojekt till Sverige..

DI - 15 minuter sedan

Svenska kunder totalsågar tv-operatörer

Halebop är den mobiloperatör som kunderna i störst utsträckning skulle rekommendera sina vänner. Bland internetleverantörerna är det Bahnhof som toppar. Men tv-operatörernas kunder rekommenderar inte gärna sina leverantörer..

DI - 15 minuter sedan

Brexitprofilen: Utträde ger nya möjligheter

Brexit skapar möjligheter i en global värld och räddar britterna från ett EU som stelnar. Det anser energiministern Andrea Leadsom, brexitsidans stjärnskott och nämns som ny finansminister..

DI - 15 minuter sedan

Farlig slapphet kring it-säkerhet

Riksrevisionen har nyligen granskat informationssäkerheten vid viktiga svenska myndigheter. För medborgarna var resultatet en rysare. Informationssäkerheten var ”märkbart under” en tillräcklig nivå, vilket är helt oacceptabelt.

DI - 15 minuter sedan

Swishar upp i varumärkestoppen

Swish, Google och Spotify skördar nya framgångar. Bolagen hamnar högst upp på listan när svenska folket rankar digitala varumärken..

DI - 15 minuter sedan

V90 redan en vinnare

På tisdagen är det dags för den första provkörningen av Volvo V90 – och redan i kväll visas den nya tv-reklamen med Zlatan Ibrahimovic bakom ratten. Den stora frågan, som faktiskt avgör Volvos framtid, är: Klarar V90 av att fylla hjulspåren efter V70?.

DI - 30 minuter sedan

Aktieproffset: Då vänder börsen

Det är lojt och osäkert på börsen efter den senaste rapportperioden. Men efter sommaren väntar nya uppgångar bedömer Börsrådets Oscar Karlsson..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.