DI > Ekonomi

Monday, 24 October, 12:31

DI - 20 feb 16 kl. 08:30

Spanien har sämre utsikter enligt MoodysSkuldtyngda Spanien är fortfarande i behov av reformer, menar kreditspecialisten..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Moodys, Spanien

Dela artikeln

1 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Spanienhar sämre , utsikterenligt , Moodys
VA - 24 mar 11 kl. 11:08

Moodys sänker spanska banker

24 mars Kreditvärderingsinstitutet Moodys sänker kreditbetyget för 30 spanska banker i ett eller flera steg. Det skriver Moodys i ett pressmeddelande på torsdagen. De viktigaste skälen för nedgraderingen är det förhöjda finansiella trycket på staten och många svaga banker, minskande systemvikt för många mindre och regionala banker då sektorn konsoliderar och en svagare framtida stöttande miljö för banker runtom i Europa.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Moodys varnar Tyskland

Kreditvärderingsinstitutet Moodys Investor Service ändrade på måndagen utsikterna för Tyskland, Nederländerna och Luxemburg från stabilt till negativt och hänvisade till osäkerhet kring skuldkrisen i eurozonen. Utsikterna för de tre länderna med toppbetyg har tidigare betraktats som stabila. Samtidigt bekräftade Moodys Finlands Aaa-betyg och stabila utsikter.

Affärsvärlden - 07 okt 14 kl. 12:45

Moodys: Negativa utsikter för Portugals banksystem

Kreditvärderingsföretaget Moodys behåller sin bedömning om negativa utsikter för Portugals banksystem..

Helsingborgs Dagblad - 24 jul 12 kl. 00:23

Moodys varnar Tyskland

Kreditvärderingsinstitutet Moodys Investor Service ändrade på måndagen utsikterna för Tyskland, Nederländerna och Luxemburg från stabilt till negativt och hänvisade till osäkerhet kring skuldkrisen i eurozonen. Utsikterna för de tre länderna med toppbetyg har tidigare betraktats som stabila. Samtidigt bekräftade Moodys Finlands Aaa-betyg och stabila utsikter..

SR - 16 mar 11 kl. 00:34

Sämre utsikter för Portugal enligt Moodys

Portugal fick på tisdagen sitt kreditvärderingsbetyg nedgraderat av det internationella kreditvärderingsinstitutet Moodys..

Affärsvärlden - 10 jun 11 kl. 10:23

Moodys höjer Ericssons kreditbetyg

 Moodys höjer Ericssons kreditbetyg från Baa1 till A3, med stabila utsikter..

VA - 13 jul 11 kl. 08:15

Moodys sänker Irland

13 juli Moodys nedgraderar Irlands kreditbetyg till Ba1, från BAA3, med negativa utsikter. Det rapporterar Bloomberg News på tisdagskvällen. Kreditbetyget Ba1 motsvarar skräpnivå.

E24 - 15 nov 11 kl. 09:43

Bank: moodys sÄtter negativa utsikter fÖr polens bankssystem

Kreditvärderingsinstitutet Moodys sänker utsikterna för det polska banksystemet till negativa..

E24 - 09 dec 11 kl. 07:44

Bank: moodys sÄnker kreditbetyget fÖr franska banker

Kreditvärderingsinstitutet Moodys sänker de långfrista kreditbetygen för de franska bankerna BNP Paribas, Societe Generale och Credit Agricole, med negativa utsikter för de nya betygen..

E24 - 16 dec 11 kl. 23:08

Belgien: kreditbetyg sÄnks tvÅ steg av moodys, neg utsikter

Belgiens kreditbetyg sänks två steg till Aa3, från Aa1, av kreditvärderingsinstitutet Moodys. Utsikterna för betyget är negativa. Det kortfristiga kreditbetyget Prime-1 bekräftas..

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Krisbanken kryper upp från avgrunden

Den italienska problemfyllda banken Monte dei Paschi har inlett den nya veckan med uppgång, efter den förra veckans starka kursutveckling. På tisdagsmorgonen ska banken redovisa sin nya affärsplan..

DI - 15 minuter sedan

Så vill L lösa integrationen

Lägre ingångslöner, fler enkla jobb och en utlokalisering av myndigheter och kommunala förvaltningar. Det är några av punkterna i Liberalernas nya integrationsprogram..

DI - 30 minuter sedan

Sämre för Storbritanniens industri i oktober

Bedömningen av det totala orderläget i den brittiska tillverkningsindustrin försämrades i oktober jämfört med föregående månad..

DI - 30 minuter sedan

Ahlsells börsentré - veckans grej

Rapportfloden brusar vidare. Bland veckans tungviktare återfinns Sandvik, SCA, Fingerprint, Electrolux, Nordea och Swedbank. Dessutom kommer Riksbanken med räntebesked och Ahlsell gör börsentré..

DI - 30 minuter sedan

Stefan Löfven i Irak

Statsminister Stefan Löfven är nu i Bagdad för att träffa Iraks premiärminister Haider al-Abadi. Fokus för mötet är den pågående offensiven för att befria Mosul från IS..

DI - 45 minuter sedan

Bryssel säger nej till Kanadaavtal

EU:s planerade frihandelsavtal med Kanada, som enligt plan skulle undertecknas på fredag, stöter på nya hinder..

DI - 45 minuter sedan

Experten: "Riksbanken är helt fel ute"

Riksbankens penningpolitik är helt fel och bygger upp stora obalanser i ekonomin, varnar Remiums chefsanalytiker Peter Malmqvist. "Förr eller senare spricker det och ju längre det dröjer desto värre blir det", säger han i Börsmorgon..

DI - 45 minuter sedan

Google knockar Siri

Matchen mellan Apples röststyrda mobilassistent Siri och Googles motsvarighet Assistant, som finns i bolagets nya smartphone Pixel, är en promenadseger. Googles röststyrda medhjälpare är överlägsen jämfört med Siri, skriver Business Insider..

DI - 45 minuter sedan

Försäljningslyft för Consilium

Consiliums försäljning uppgick till 1.172 miljoner kronor (1.099) under perioden januari-september, vilket innebär att försäljningen steg med 7 procent jämfört med samma period förra året..

DI - 1 timme sedan

Wonder Woman blir FN-ambassadör

Actionhjälten Wonder Woman, som spelades av Lynda Carter i tv-serien på 1970-talet, har utsetts till FN-ambassadör för flickors och kvinnors rättigheter. Men utnämningen har stött på patrull i FN-huset, där många anställda har skrivit på en protestlista mot beslutet..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.