DI > Ekonomi

Friday, 01 July, 13:39

DI - 20 feb 16 kl. 07:42

Nu är Skatteverkets miljardgåta löstI början av året fick Skatteverket plötsligt in 18 miljarder i skatt utöver prognosen. Varför var först oklart, men nu är gåtan löst, skriver Dagens Nyheter..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Skatteverkets, Skatteverket, Dagens Nyheter

Dela artikeln

162 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Nu är Skatteverkets, miljardgåta, löst
Nyhetskanalen - 06 nov 12 kl. 01:33

Skatteverkets festnota: 3,4 miljoner kronor

Skatteverkets östra region bjöd de anställda på konferens med fest på Elmia i Jönköping. Det gick på nästan 3,4 miljoner kronor för 780 personer. Den genomsnittliga kostnaden per person blev 4 317 kronor.

YLE - 07 maj 13 kl. 15:13

Skatteverkets webbtjänst kraschade

Skatteverkets elektroniska deklarationstjänst på webben har kraschat. Orsaken är den stora mängden besökare på Skatteverkets webbplats. Skatteverket skjuter nu fram sista inlämningsdagen från i dag till fredag..

Expressen - 29 nov 14 kl. 06:02

Skatteverkets nya lyxfest

Skatteverkets konferenser och fester den senaste veckan har kostat skattebetalarna 6,3 miljoner kronor. I dag kan Expressen avslöja att 193 anställda vid ett skattekontor i Stockholm bjöds på en ny konferens med övernattning och julbord på det 4-stjärniga hotellet Djurönäset i skärgården - bara en vecka efter att de festat med Skatteverkets ledning i Globen. Samtidigt var det premiär för hotellets "JulGlamour show".

Supermiljöbloggen - 29 jan 15 kl. 13:57

Second hand hotas av Skatteverkets nya regler

Skatteverkets nya regler säger att om second hand-butiker har öppet mer än 24 timmar i veckan och har fast anställd personal utöver volontärer så konkurrerar de med kommersiella butiker och ska då betala 25 procent moms på sin försäljning av skänkta saker, skriver Röda Korset.  Det är bara en tidsfråga innan vår verksamhet kan tvingas lägga ned eftersom förutsättningarna för vår verksamhet försvinner med det nya momskravet från Skatteverket. Samtidigt finns det en osäkerhet kring vad som gäller, så vi vet faktiskt inte vad vi ska göra nu, säger Caroline Andermatt, VD för Myrorna och ordförande för Ideell Second Hand.

DI - 23 jan 11 kl. 09:37

Skatteverkets värd i jättestämning

Skatteverkets hyresvärd, tillika popartisten Bonos granne, Brian O'Donnell är i blåsväder. Bank of Ireland kräver finansmannen på över 600 miljoner kronor vid en rättstvist i Dublin, och hävdar att den skygge affärsmannen är kraftigt skuldsatt..

Expressen - 12 apr 11 kl. 11:12

Skatteverkets lokaler i Visby stängt efter bombhotet

En bomb påträffades utanför Skatteverkets lokaler i Visby i går måndag. På tisdagen är säkerheten höjd och kontoret håller stängt, rapporterar Gotlands Tidningar. - Vi kommer även att se över säkerheten, säger Barbro Castenfall, informationsansvarig vid Skatteverket, till GT..

IDG - 25 aug 11 kl. 04:16

Skatteverkets cio slutar


I förra veckan berättade Skatteverkets cio Else-Marie Östling i CS om myndighetens rekryteringssatsning och aggressiva utvecklingsplan. Men själv har hon sagt upp sig..

DI - 16 sep 11 kl. 14:04

Patrik Sjöberg överklagar Skatteverkets upptaxering

Höjdhoppslegenden Patrik Sjöberg är i strid med Skatteverket. Nu kräver han att förvaltningsrätten river upp Skatteverkets upptaxering med närmare 800.000 kronor.

IDG - 03 apr 12 kl. 11:00

Skatteverkets cio: "Mycket allvarligt"

Attack mot Logica gjorde att 1 000 personnummer med skyddad identitet läckte ut. Skatteverkets it-direktör Jan Zetterdahl säger att händelsen är mycket allvarlig..

Computer Sweden - 03 apr 12 kl. 11:00

Skatteverkets cio: ?Mycket allvarligt?


Attack mot Logica gjorde att 1 000 personnummer med skyddad identitet läckte ut. Skatteverkets it-direktör Jan Zetterdahl säger att händelsen är mycket allvarlig..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Almedalen test

DI - 15 minuter sedan

Balder miljardköper fastigheter

I sitt gemensamägda bolag med Tredje AP-fonden förvärvar fastighetsbolaget Balder bostadsfastigheter för 2 miljarder kronor..

DI - 45 minuter sedan

1,8 miljarder fortfarande på vift

Från och med idag är de gamla 20-, 50- och 1.000-kronorssedlarna inte längre giltiga. Men fortfarande finns det 1,8 miljarder kronor kvar ute i stugorna, enligt ett pressmeddelande från Riksbanken..

DI - 1 timme sedan

Så många miljarder pumpade Kina in i banksystemet

Kinas centralbank, PBOC, meddelade på fredagen att den har tillfört sammanlagt 382,6 miljarder yuan, eller 57,5 miljarder dollar, i likviditet till banksystemet under juni. Det rapporterar Dow Jones Newswires..

DI - 1 timme sedan

Kritiserad skatt på solel införs

Nu införs den omdiskuterade skatten på solenergi. Kritiken har varit massiv. Skatteutskottets ordförande rasar över att skatten införs..

DI - 1 timme sedan

Presidentvalet i Österrike ogiltigt

Österrikes högsta domstol kräver att presidentvalet görs om på grund av oegentligheter vid rösträkningen..

DI - 1 timme sedan

Ratos köper in sig i Gudrun Sjödén

Ratos förvärvar cirka 30 procent av aktierna i designföretaget Gudrun Sjödén Group. Köpeskillingen (enterprise value) för 100 procent av bolaget uppgår till cirka 725 miljoner kronor, varav Ratos tillför cirka 150 miljoner i eget kapital..

DI - 1 timme sedan

JP Morgan analyserar Zlatans ankomst

Klubben Manchester United, som handlas på New York-börsen, kommer att tilltala åskådare med den återförenade duon Zlatan Ibrahimovic och tränaren José Mourinho, där den senare nyss tillträtt..

DI - 1 timme sedan

Hedgefondmiljardär: Trump kan orsaka global depression

Hedgefondmiljarder Paul Singer, vd och grundare av Elliot Management, tror att Donald Trumps ekonomiska politik kan orsaka en global kris. Det skriver CNBC..

DI - 2 timmar sedan

Räntor och valutor: Slagigt på marknaderna

Det är slagigt på finansmarknaderna på fredagsförmiddagen, både på valuta- och räntemarknaderna..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.