Realtid > Ekonomi

Friday, 23 August, 18:21

Realtid - 19 feb 16 kl. 10:29

Stark rapport och vd-byte i Atrium Ljungbergfre, 2016-02-19 10:29Stark rapport och vd-byte i Atrium LjungbergAnnica Ånäs tar över som vd i Atrium Ljungberg. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Atrium Ljungberg, Atrium LjungbergAnnica Ånäs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stark, rapportoch , vd-bytei , Atrium, Ljungberg
Realtid - 19 feb 16 kl. 10:20

Stark rapport och vd-byte i Atrum Ljungberg

fre, 2016-02-19 10:20Stark rapport och vd-byte i Atrum LjungbergAnnica Ånäs tar över som vd i Atrium Ljungberg. .

Realtid - 11 jul 18 kl. 10:33

Blygsam rapport från Atrium Ljungberg

Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg har släppt en blygsam halvårsrapport med mindre förändringar i fastighetsbeståndet och resultatet. Dock ökade periodens resultat med 5 procent och hamnade på 1,7 miljarder kronor..

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Stabil rapport från Atrium

Fastighetsbolaget rapporterar ökat driftöverskott och positiva hyresförhandlingar borgar för högre hyresintäkter framåt..

Blekinge Läns tidning - 08 nov 16 kl. 17:03

Stark kritik om byte av chefer i äldreomsorgen

Personal inom kommunens äldreomsorg har i en skrivelse till äldrenämnden kallat sin arbetssituation ohållbar..

PrivataAffärer - 12 apr 19 kl. 09:11

Analytiker: Fabege bättre än Atrium

Båda fastighetsbolagen redovisade en negativ nettouthyrning för det första kvartalet. Fabege hänvisade till att bolaget förlorat ett stort kontrakt från Skatteverket (över 100 miljoner i årshyra) medan Atrium Ljungberg framhöll att flera uppsägningar rör fastigheter som förbereds för projekt. Fabeges nettouthyrning uppgick till -107 miljoner kr i det första kvartalet och Atriums till -33 miljoner kr.

DI - 19 okt 18 kl. 11:22

Atrium Ljungbergs vd: Stor tilltro till våra handelsplatser

Fastighetskoncernen Atrium Ljungberg har en stark tro på de handelsplatser det äger, uppger vd:n Annica Ånäs under fredagsförmiddagens rapportkonferens..

DI - 08 jul 19 kl. 13:17

Analytiker: Atrium Ljungberg inte på modet inför rapport

Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg är inte på modet för närvarande med sin relativt stora exponering emot detaljhandel..

DI - 09 jul 19 kl. 08:34

Pareto spår stabil utveckling för Atrium Ljungberg efter rapport

Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg kan tänkas utvecklas bättre än övrig fastighetssektor på tisdagen med stöd av en solid utveckling av substansvärdet..

Regeringen - 29 mar 18 kl. 10:11

Remiss av Boverkets rapport 2017:32 Regelefterlevnad vid byte av fastbränsleanordning

Här kan du ta del av vilka instanser som Miljö- och energidepartementet har remitterat Boverkets rapport 2017:32 Regelefterlevnad vid byte av fastbränsleanordning..

BT - 19 jun 12 kl. 19:29

Mycket stark avslutning av Sverige - knäckte Frankrike med 2-0

Sverige stod för en härlig avslutning mot Frankrike och vann med 2?0, efter ett drömmål från Zlatan Ibrahimovic och en fin fullträff av Sebastian Larsson. Läs direktrapporteringen från matchen här!

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

Fed-chefen ger inga tydliga signaler 

Den amerikanska centralbanken kommer att agera på ett lämpligt sätt för att hålla ekonomin igång, sade Fed-chefen Jerome Powell på fredagen i ett tal som SEB:s ekonom Elisabet Kopelman beskriver som “neutralt”..

Realtid - 1 timme sedan

"Revisionsbranschen är en förtroendebransch" 

“Vi vill bidra till ett välfungerande näringsliv där företag litar på varandra. Samhällsnyttan är något som utmärker revisionsbranschen”. Det säger Malin Nilsson, vd för revisionsbyrån BDO..

Realtid - 6 timmar sedan

”Finanssektorn kan ställa om på tio år med hållbara pengar”

Förra veckans debattartikel "Dags att syna hållbarhetsbluffen i fonderna" väckte stor uppmärksamhet. Instämmer fler i att de "hållbara fonderna" mest är dyra och inte har någon positiv effekt för klimatet? Se här vad Realtids fredagspanel anser..

Realtid - 3 timmar sedan

SPP stärker ledningen

SPP Pension & Försäkring inrättar funktionen strategiska initiativ som ska ledas av Jan Ridderwall, tidigare Försäljningsdirektör. I samband med detta blir Jenny Rundbladh ny Försäljningsdirektör..

Realtid - 3 timmar sedan

Kinas hämndtullar tynger börser

Alla större börser i Europa vände till minus på fredagen efter att Kina meddelade planer om importtullar för fler amerikanska varor..

Realtid - 3 timmar sedan

Ändra reglerna för kapitalförsäkringar om minskade klyftor önskas

Finansdepartementet har inte lyckats stoppa att kapitalförsäkringar används för att undanhålla skatt på onoterade tillgångar. Realtids krönikör Claes Folkmar har några förslag till departementet..

Realtid - 4 timmar sedan

Fundler rekryterar Nordnets före detta nordenchef

Carnegies tidigare vd  Thomas Eriksson och Nordnets före detta vd Håkan Nyberg sitter i styrelsen. Nu rekryterar Fundler Annika Javestad, tidigare nordisk marknadschef på Nordnet, som tar en operativ roll i bolaget. .

Realtid - 6 timmar sedan

”Finanssektorn kan ställa om på tio år med hållbara fonder”

Förra veckans debattartikel "Dags att syna hållbarhetsbluffen i fonderna" väckte stor uppmärksamhet. Instämmer fler i att de "hållbara fonderna" mest är dyra och inte har någon positiv effekt för kimatet? Se här vad Realtids fredagspanel anser..

Realtid - 7 timmar sedan

Granskningen av SEB och Swedbank tar längre tid än väntat

Finansinspektionen senarelägger tidsplanen för granskningen av SEB:s och Swedbanks hantering och kontroll av penningtvättsrisker i Estland, Lettland och Litauen. "Undersökningsmaterialet är mycket omfattande", framgår det av ett pressmeddelande..

Realtid - 7 timmar sedan

Starkt halvårsresultat för tredje AP-fonden

Tredje AP-fonden presenterade sentunder torsdagskvällen rapport för första halvåret 2019..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.