Dagensanalys.se > Ekonomi

Saturday, 22 February, 04:33

Dagensanalys.se - 19 feb 16 kl. 08:34

Twitter har fler användare än Facebook i JapanFör första gången har Twitter redovisat antal avsändare utanför USA, de anger att det hade 35 miljoner månatliga aktiva användare i Japan i slutet av förra året. Facebook hade 25 miljoner månatliga aktiva användare i Japan i slutet av 2015, kommenterade en taleskvinna från Facebook i torsdags. Twitter användarbas har länge jämfört med Facebooks, som är otroligt mycket större globalt. Twitter hade under förra veckan 320 miljoner användare som hade loggat in på plattformen minst en gång i månaden under det fjärde kvartalet. Facebook, som jämförelse, hade 1,59 miljarder månatliga aktiva användare i slutet av förra året.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Facebook, Japan, Twitter, USA, Facebooks, Storbritannien, Internationellt, Twitters

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Twitterhar , fler, användare, än, Facebooki , Japan
Dagensanalys.se - 28 jul 17 kl. 07:57

Twitter behöver fler användare

Under torsdagen publicerade Twitter sin delårsrapport för andra kvartalet och det var tråkig läsning. Trots att man har dragplåstret – amerikanska presidenten som ju älskar Twitter – får bolaget inte till det med att rekrytera fler användare. Aktien ökade dock något från förväntade 0,05 dollar per aktie till 0,12 vilket förvånade flera börsanalytiker.

Cornucopia - 26 mar 18 kl. 14:57

Spotifys prognos: Klarar fortfarande ej av visa vinst trots 30% fler användare

Förlustmaskinen Spotifys ägare ska casha hem genom att börsnotera skiten och sälja aktierna till de som blandar ihop en tjänst förträfflighet med vad som är en fungerande affärsmodell. Trots en ökning av användare och intäkter på runt 30% 2017 - 2018 kommer man fortfarande göra miljardförluster.
Oh, happy day!

Helsingborgs Dagblad - 16 okt 19 kl. 22:19

Fler användare än väntat för Netflix

Netflix fick fler användare än väntat under det tredje kvartalet. I delårsrapporten framgår det att strömningstjänsten fick 6,8 miljoner nya användare under perioden, analytiker hade tippat på aningen färre. Ökningen kommer bland annat tack vare nya säs.

Sydsvenskan - 16 okt 19 kl. 22:19

Fler användare än väntat för Netflix

Netflix fick fler användare än väntat under det tredje kvartalet. I delårsrapporten framgår det att strömningstjänsten fick 6,8 miljoner nya användare under perioden, analytiker hade tippat på aningen färre. Ökningen kommer bland annat tack vare nya säs.

Dagensanalys.se - 23 aug 17 kl. 15:17

Facebook har fler användare än det finns människor?

Vad får man egentligen när man annonserar på Facebook, hur många fejkkonton finns det egentligen? Breakit påstår att finns det fler användare på Facebook än det finns människor, när man tittar på åldersgruppen skall glappet vara 330 000 personer, skillnaden är antagligen ännu större då inte alla 15-24-åringar använder Facebook utan befinner sig på Snapchat. Enligt Breakit påstår Facebook att man i åldern 15-24 år har en potentiell räckvidd på 1,5 miljoner människor i Sverige.

Computer Sweden - 12 jul 19 kl. 13:45

Microsoft Teams har nu fler användare än Slack


Efter bara två år har Microsoft lyckats locka till sig fler användare än vad Slack har gjort på sex år. Nu vankas dessutom nya funktioner som ska öka intresset ytterligare..

HBL - 30 jul 14 kl. 07:36

Twitter gick på förlust trots allt fler användare

Mikrobloggtjänsten Twitters användarantal ökar. I samband med att delårsresultatet för april-juni publicerades meddelade Twitter att tjänsten nu har 271 miljoner aktiva användare. Antalet har ökat med 24 procent på ett år.

Dagensanalys.se - 04 sep 17 kl. 10:01

Okej inga fler användare men tiden i appen ökar trots allt

Snapchat slåss mot jättar som friskt kopierar alla innovationer som appen lanserar. För att konkurrera måste Snapchat profilera nya mått och tid i appen verkar fungera bra. För marknadsförare som vill ha koll på Snapchat är det alltså tid i appen som är deras nya mått för framgång.

Expressen - 10 dec 14 kl. 17:28

Instagram har nu fler användare än Twitter

Nu har Instagram gått om Twitter Den Facebookägda bildtjänsten har enligt egna uppgifter 300 miljoner aktiva användare. På bara nio månader har Instagram fått 100 miljoner nya använder, enligt Recode..

IDG - 07 okt 13 kl. 03:47

"Twitter behöver fler användare"

Enligt vissa annonsörer räcker det inte med 218 miljoner aktiva användare..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Kundupplevelsen ger klirr i glasskassan

Butiksdöd, lågkonjunktur och ökad reklamtrötthet. Nedslående tendenser för företag som marknadsför produkter – om man inte har en tydlig bild av vilket upplevt värde man skapar. Här är en kommersiell solskenshistoria, för alla företag att inspireras av: Fram till ett par år sedan såg Hemglass alla kurvor konstant peka åt fel håll.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Så här många svenskar når TV-husen

Enligt MMS senaste Trend & Tema-rapport så når SVT med sina olika TV-kanaler och onlinetjänster 80% av svenskarna under en vecka, TV4 når 74%, Nent 56% och Discovery når 43% av svenskarna mellan 9-99 år. ”Tittandet på Linjär-TV når fortfarande flest människor, även om vi ser att trenden är nedåtgående. Samtidigt ökar tittandet på de olika onlinevideotjänsterna för varje år som går och en betydande del av de olika mediehusens totala veckoräckvidd kommer från tittandet på deras onlinevideotjänster,” skriver MMS […] Inlägget Så här många svenskar når TV-husen dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - Igår: 19:59

Capgemini köper svenska Advectas

Advectas blir en del av affärsenheten Capgemini Insights & Data, som fokuserar på data, analytics och AI. Förutom att stärka sin lokala närvaro så får man även tillgång till globala resurser. Fler än 400 konsulter kommer lokalt att serva den skandinaviska marknaden, och totalt arbetar omkring 16 000 konsulter inom området.

Dagensanalys.se - Igår: 16:28

Så här påverkar vintermörkret din prestation på jobbet

Vinterhalvåret i Sverige har varit ovanligt snö- och solfattigt i år, till exempel var november den mörkaste på 20 år. Så om du känt dig extra låg kan vi avslöja redan nu att du inte är ensam. En ny Sifo-undersökning från Randstad visar att mörkret har påverkat prestationen på jobbet hos 37 procent av svenskarna.

Dagensanalys.se - Igår: 16:30

Möten i öppna kontorslandskap är stort störningsmoment på kontoret

Vardagen på kontor fylls allt mer med korta och spontana möten där färre personer deltar. Samtidigt upplevs just möten i närheten av ens egen arbetsyta som ett stort störningsmoment. En undersökning med 7000 kontorsarbetare från Finland, Sverige och Norge visar att hela 56 procent störs av att jobba i kontorslandskap.

Dagensanalys.se - Igår: 15:39

JM använder AI från norska Spacemaker för digitalisering

JM är en av de ledande utvecklarna av bostäder och bostadsområden i Norden. Med AI-tekniken från Spacemaker vill JM behålla sin tätposition inom digital transformation och hållbarhet, vilket företaget betraktar som både sitt ansvar och sin ambition. “Inom Spacemaker tror vi att tekniken spelar en väsentlig roll vid skapandet av välfungerande samhällen och bästa tänkbara livskvalitet åt nutida och framtida generationer.

Dagensanalys.se - Igår: 11:59

Confirmit och Dapresy slås ihop

Det nordiska investmentbolaget Verdane Capital IX, som är majoritetsägare i visualiseringsföretaget Dapresy, har nyligen köpt upp undersökningsföretaget Confirmit, och nu ska de båda bolagen slås ihop. Verdane gjorde stora investeringar i Dapresy redan 2017, och har låtit företaget jobba på sedan dess. Nyligen köpte Verdane upp samtliga aktier i undersökningsföretaget Confirmit, och avser nu slå samman de båda bolagen till ett fullserviceföretag för marknadsundersökningar och kundupplevelser.

Dagensanalys.se - Igår: 09:11

Bambuser ändrar om och rekryterar nya chefer

Bambuser har rekryterat Anna Kult som Chief Operating Officer och Oscar Samuelsson som Chief Brand Officer. Anna Kult har 20 års erfarenhet av att jobba med organisationer i snabb förändring. Hon har tidigare arbetat med produktutveckling, försäljning och e-handel inom Schibsted-koncernen, Venue Retail Group, samt Eleven & Nordicfeel.

Dagensanalys.se - Igår: 09:06

Schibsted vill ha idéer från studenter för att rädda sina tidningar

Schibsted vill ha hjälp från journaliststuderande och lanserar ett stipendium riktat till de som vill utveckla sig själva och samtidigt vara med och bidra till utvecklingen av mediebranschen och journalistiken. Nytt för i år är att man vill ha studenternas bästa idéer för hur man ska driva branschen framåt. Och för mödan kan man få 30.

Dagensanalys.se - I förrgår: 17:36

Stark tillväxt i Norden bidrog till rekordår för Unit4

Affärssystemleverantören Unit4 redovisar starka finansiella resultat för fjärde kvartalet av sitt räkenskapsår. Stark tillväxt på företagets nordiska marknaderna anges som en viktig orsak till framgången. Under det senaste året har företaget genomgått en betydande förändring efter utnämningen av Mike Ettling till verkställande direktör i april 2019.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.